Direktlänk till inlägg 21 september 2011

Fan vilken mensvärk jag har!!

Av Linda - 21 september 2011 23:34

Först måste jag bara säga att idag tittade SOLEN fram en liten stund och vi hade blå himmel där ett tag, men lite senare kom dem där jävla molnen ändå! Fast jag var riktigt glad när solen väl var framme =) Sen om det har kommit regn på kvällen och vart molnigt är skitsamma då man blev så glad när solen var framme!

Äntligen kom min mens idag!! Den är försenad några dagar eller så var den bara jävligt tidig förra månaden. Skönt att den kom idag i alla fall, och det har jag allt känt i min mage då jag har fått ta två Alvedon.


Sover bra gör jag nu för tillfället också vilket är oerhört skönt! Brukar bli rätt seg och trött innan och under mens i och för sig, men skönt är det att få sova bra och länge på nätterna.

ÄNTLIGEN har jag kommit igång med att läsa mina tidningar nu igen med så nu kommer det komma fler inlägg igen under modetidningar angående; kändisar, mode, skönhet och artiklar om allt möjligt!! Vet med mig att jag är jävlgit långt efter, men jag hoppas att det blir bra ändå då jag har MYCKET att dela med mig av nu! Har läst en stund idag på dagen, och det var skönt att sträcka på benen i soffan och bara koppla av.

Cyklade till PA:s kvart över tre där jag handla Chilinötter, Choklad, Ciabatta bröd, Cosmopolitan, Glass, Gurka, MER, Sallad, Skinka och Tv-tidningen. Det var sista gången jag handla nu innan lönen kommer nästa vecka. Hoppas att jag ska klara mig tills dess fast det gör jag nog.. När jag cyklade därifrån det var då solen var framme, så det var gött med lite sol på sig! Har vart lugnt idag också förutom att man var iväg och handla lite då förstås. Tänkte ta en powerwalk fastiskt, men jag hade så jävla ont i magen, och då orka jag inte ta en helt enkelt!

Nä, dags att sova. Natti och tjing tjong


På PA:s handla jag Gurka, Glass, MER, Chilinötter, Cosmo, Ciabatta bröd, Choklad, Skinka och Sallad.

   

Fick rolig post idag också, och inte bara räkningar! Dem där rabatterna från Åhléns är jävligt välkomna och jag gillar deras små tidningar man får hem. H&M katalogen var heller inte dum att få!

     

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards