Alla inlägg under juli 2011

Av Linda - 6 juli 2011 23:46

Igår skulle jag hem till en killkompis och dricka lite Vin. Jag kom dit strax efter nio, haha!! Men jag hade sån jävla beslutsångest när det gällde kläder - mer än vanligt! Sen är det inte kul just innan mens heller när man är stor som en jävla ballong överallt!! Annars så gick det rätt snabbt med det andra.

Jag började dricka direkt när jag kom dit då jag hade en del att ta igen, men vi hann inte vara där så länge innan vi åkte till Lidköping! Vilken UNDERBAR KVÄLL! Det var verkligen jättehärligt ute =)

Väl inne på Stadt var det inte så mycket folk, men alla har ju inte semester än, och igår var det första gången desstuom. Tyckte att utbudet på killar var jävligt kass får jag säga. Det var mest tjejer där och det uppskattade ju killarna. Men M., och jag såg en riktigt snygg Polis, och han var den enda. De andra föll mig inte i smaken, eller så var de för unga. Många var ju knappast långt över 25 år igår i alla fall! Jaja, en trevlig kväll hade vi   

När jag kom hem varvade jag ner en stund innan jag la mig i sängen. Vi har här strax innan tre så jag kom inte i säng förräns halv fyra, men då tog det verkligen inte lång tid innan jag somnade.

Däremot vaknade jag sju av att det var föööör varmt i sovrummet, och där låg jag halvvaken till en nio typ. Fan det var riktigt jobbigt faktiskt, men jag somna la om sen antar jag för jag gick upp fem i halv ett. Sov inte bra hur som helst. När jag hade gått upp såg jag att det var lite molnigt, men de där molnen sprack ju upp efter en liten stund. Varmt har det verkligen vart idag - härligt!

Efter att jag gick upp tog jag det bara lugnt där på dagen. Cyklade iväg till PA:s vid en fem i fyra för att handla lite, och där handla jag; Ciabatta bröd, Currysås, Duschkräm, Färskpotatis, Grillkarré, Gurkor, MER, Persikor i korg, Peeling, Potatissallad, Topz, Tv-tidningen och VeckoRevyn. Träffade S., där återigen och det känns som den nya mötesplatsen sa jag till honom, haha! Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt man blir ju lite trött när man kommer hem så sent. Låg på sängen ovanför täcket en timme tills jag fick ett sms då jag stack iväg en stund, men jag var hemma till nio igen.

Det var sjuktgott med Grillkarré, Färskpotatis, Bearnaisesås och Sallad till det - mycket, mycket gott!

Nä, nu ska jag sova måste duscha innan jobbet imorgon. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


På PA:s handlade jag idag Färskpotatis, Ciabatta bröd, Sallad, VeckoRevyn, Grillkarré, Gurkor, Persikor, Topz, MER, Currysås, Potatissallad, Peeling och Duschkräm. Den där duschkrämen luktar fan jättegott!

  

Av Linda - 6 juli 2011 23:34

Igår blev det utgång på Stadt i Lidköping. Det var faktiskt kul! Inte så jättemycket folk ute, men det var ju första gången för säsongen, och sen har ju inte alla semester än heller. Det är 25-års gräns på Tisdaxsklubben, men långt ifrån alla var ju 25 därinne igår. Mycket smått måste jag säga!

Annars var det en riktigt trevlig och ROLIG kväll! Jag skrattade rätt så mycket där ett tag; speciellt när tjejen som hade möhippa och killarna skulle rida häst! Då skrattade jag så tårarna rann på mig   

Här nedan kommer lite bilder som jag tog igår.

 

Underbart vackra Lidköping by night!

 

Kvällen var verkligen helt underbart varm.

 

Statyn utanför Stadt.

 

Lilla söta Igelkotten stötte jag på utanför mig.

 

När den kura ihop sig så lät den väldigt mycket som att den andades hårt ungefär lät det som.

 

Av Linda - 6 juli 2011 21:34

 


Idag har det vart varmt och fint igen så då får man klä sig lite slappt och sommarklädd.


* Topp, Ginatricot- Denna är riktigt skön!

* Jeansshorts, Lindex- Dessa gillar jag och speciellt den ljusa färgen!

* Esprit Ballerinaskor, Johanssons Skor.

Av Linda - 5 juli 2011 20:45

   


Ikväll ska jag hem till en killkompis och dricka lite Vin. Jag hade jävligt svårt att bestämma mig vad jag skulle ta på mig idag faktiskt. Men detta fick bli bra!


* Kavaj, H&M, NY- Gillar den här kavajen, och jag är jättenöjd med att jag köpte den!

* Tubtopp, Ginatricot, NY- ÄLSKAR den här toppen! Ångrar inte att jag köpte den i rosa även om jag har en svart!

* Jeansshorts, H&M- Sköna shorts!

* Kilklacksskor, H&M- Underbara skor!

* Klocka, köpt i Norge.

* Armbanden, köpt i Spanien, NYA- Båda dessa köpte mamma till mig i Spanien när hon var där!

Av Linda - 5 juli 2011 17:34

Sov jättebra inatt, och jag tror faktiskt inte att jag har vaknat upp så många gånger. Vaknade till vid nio nån gång tror jag hon var, och sen somna jag om lika fort igen. Fortsatte att sova till tio i tolv då jag gick upp.

Idag var det dags för mig att tvätta och det blev fan åtta maskiner idag.. SHIT! Men två av dem var handdukar och sängläder, men även två 3o graders-maskiner och min nya Jacka tvättade jag också för sig. Hade tvättid mellan tolv och fem, så den sista maskinen var klar strax innan tio i fem typ. Skönt att ha skiten gjord för den här gången.

Jag har inte gjort så mycket mer än att tvätta idag faktiskt, men jag ska iväg nu här ikväll och dricka lite Viiin =) Så det kommer nog bli jävligt trevligt!!

Idag har vi varmt och kvavt igen; inte som igår då det var liiite kyligare ute. Solen tittar fram då och då bakom molnen. Skönt att det är varmt i alla fall!

Innan maten la jag mig och vilade i 4o minuter från sex till tjugo i sju då jag var lite trött. Somnade till lite granna också fast inte så farligt. Ska inte laga något avancerat idag - det blir det sällan när det är varmt ute! Det får bli min Tacopaj som jag har i frysen, och lite Gurka till! Gillar faktiskt Felixs Tacopaj; den är jävligt go!

Hoppas att Ni får en fortsatt fin dag! Tjing tjong


  

Av Linda - 4 juli 2011 23:34

Igår satt jag och kollade på konserten från Ullevi med Metallica, och den var JÄVLIGT bra måste jag säga! Kollade självklart på hela konserten även om jag skulle upp tidigt idag. Enligt mig var den helt jävla GRYM! Jag bara önskade att jag var där igår, och jag mindes den där dagen i slutet av Maj, 2oo4, när jag såg dem på Ullevi med C,. och J,.


Somnade nog vid två tror jag att den var, och sen vaknade jag fem för att kolla på klockan, men jag somnade om lika fort igen. Gick upp när klockan ringde och jag var näst först idag i Personalrummet! När händer det? SÄLLAN!! Haha, men det var bra av mig. Annars har detta vart en jävligt PISSIG dag. Har inte pratat så mycket idag, inte som jag kan göra i alla fall. Jag ska hålla mig låg nu de resterande sju veckorna - eller försöka i alla fall!


När jag kom hem sen så åt jag min Ciabatta som jag köpte igår, städade toaletten och fixade lite annat smått.

Satte mig vid datorn sen en stund innan S., kom efter fem. Vi var ute och gick Hälsoslingan på 1 timme och 35 minuter. Fick dra ner på farten idag igen då jag fick ont i vänster vad. Måste kolla upp det eller höra mig för om det fortsätter... Stannade till på ICA bara där jag köpte GT, Schampo och Tvål. Mitt Schampo var helt slut då jag tog det sista i fredags, och eftersom håret skulle tvättas idag fick jag köpa nytt.

När jag kom hem igen var det lagom att fixa middag; Buffalo Wings, Ris, Currysås och Sallad till det. Nu var det jättelängesen jag åt just Buffalo Wings, och det är ju en form av Kyckling det också, haha. Sex dagar i rad nu då... Duschen efteråt var verkligen välförtjänt och efterlängtad. Höll på att säcka ihop inne i den bara.

Nä, nu ska jag sova! En del att fixa med imorgon. Tjing tjong

Av Linda - 4 juli 2011 19:34

 En av mina absoluta favoritlåtar; Fade to Black

Ride the Lightning

Sad but True

Enter Sandman

 One -deras bästa låt Live, tycker jag!

 

Igår var ju Metallica på Ullevi och spelade. FY FAN vad jag ångrar mig att jag INTE var där!

Men jag fick se konserten från soffan istället.

Detta är världens bästa band enligt mig, och jag mindes tillbaka när jag såg dem på Ullevi, 2oo4.

Har valt ut de låtarna jag tyckte var bäst igår!

Låtarna är utan inbördes ordning - ALLA är lika BRA!

Av Linda - 3 juli 2011 23:36

  

Charlene i en Armani, och denna var riktigt snygg!

  

Prinsessan Madeleine var verkligen riktigt snygg på festen! Min favorit!

  

Kronprinsessan Maxima var jättefin i denna klänningen också! Denna skulle jag vilja ha själv!

  

Kronprinsessan Mette-Marit var fin i denna klänningen!

  

Kronprinsessan Victorias klänning gillar jag, men den hade vart finare om den bara var i rosa, tycker jag! Annars snygg modell på klänningen.

 

Jag måste bara visa några bilder från bröllopsfesten igår. Här är mina favoriter från kvällen! När man ser de kungliga i deras balklänningar så kan man inte annat än att avundas lite

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards