Alla inlägg under juli 2011

Av Linda - 12 juli 2011 22:34

 

 

Kunde inte tro mina ögon när jag gick in på Facebook idag.

Lilla Ola har gått bort i en tragisk båtolycka...
För mig kommer Du alltid vara den charmiga, snälla, trevliga och beskyddande fotbollskillen.

Jag tänker på hela din familj   

Rest in Peace Ola 12/7. Du blev bara 2o år..

 

Av Linda - 11 juli 2011 23:34

Inatt blev det ingen vidare sömn som vanligt.. Jag halvsov fram till fyra ungefär då jag hörde något, som att det var något som åkte i golvet, men jag såg inte att något hade åkt i golvet senare.. Konstigt var det, och sen var det så jävla varmt i mitt sovrum så jag kunde verkligen inte somna om. Värdelöst!

Dagen flöt på bra får jag säga, men jag har vart lite överkänslig mot dofter idag märkte jag. Haha, skämtade med A., om att jag var gravid eller i Klimakteriet då jag svettades när andra frös... Men det är nog bara mensen som spökar i mig då skiten ska komma vilken jävla dag som helst!


Det började bli mer och mer skratt ju längre dagen gick, men värst var när vi kollade på Oprah, och vi berättade lite roliga saker som hade hänt. Jag berättade om min Janne Josefsson-historia som jag håller för mig själv, men ibland är det bra att vara lite bra på att argumentera om man säger så. Hahaha, det blev jättemycket skratt och tårar för min del!

Sen när jag kom hem satte jag mig bara vid datorn en stund innan jag la mig tjugo över fem till fem i sju. Däckade där - jävligt skönt var det så jag hoppas att jag somnar sen när jag väl ska sova.. Fixade Köttbullar, Potatis, Brunsås, Lingonsylt och Sallad till efter att jag hade vilat klart - FAN vad gott det var! Svensk Husman när den är som bäst.

Vid en halv tio gick jag ut och cyklade lite. Stannade till hos J., där vi tjötade utomhus lite innan jag cyklade Bangatan fram till Industrierna och hem. Jätteskönt var det att cykla den svängen faktiskt! Har dock känt av att det har vart lite blåsigt idag, och speciellt på kvällen var det lite kallare ute. Solen var ju framme på dagen, men det har inte vart sååå varmt ändå. 

Nä, nu ska jag försöka sova lite. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 10 juli 2011 22:46

Igår var jag ju hemma hos J., på kvällen och det var trevligt! Skönt att komma iväg lite efter den lite köriga dagen. Följde med upp till Bredablick - vilken fin utsikt det är däruppe! Var dock inte nere på dansgolvet då jag inte kände riktigt för att dansa igår. Satt och tjöta lite istället. Träffade O., där och det var fan jättekul att träffa honom igen =) Det var så himla längesen, och jag blev verkligen skitglad! Åkte hem med S., i taxi sen strax innan halv två, och det var tydligen bra det för sen hade man fått vänta ännu längre på taxi...

Drack fan en hel flaska Ecologica Berlina igår, men den är ju inte speciellt stark eller så - gott var det!


Idag har jag vart rätt trött bara. Vaknade upp vid en kvart över tio, gick på toa och sen la jag mig i sängen igen.. Trodde inte att jag skulle somna om, men det gjorde jag tydligen då jag vaknade tjugo i ett igen då jag gick upp! Fuck, det var sent, men då la jag mig inte förrän tre typ.. Satt vid datorn när jag kom hem inatt tills batteriet dog.

Även om jag inte vart bakis idag så har jag vart trött och lite slö så jag har inte orkat göra så mycket. Det har vart fint väder idag med sol samtidigt som det har blåst lite, men sen lite senare på kvällen blev det liiiite kyligare.. Gick ner till J., förut där jag skulle hämta min cykel, och sen hem igen där jag bara slappade. Cyklade senare ner till Alfred där jag köpte en rulle. Jag orkade fan inte laga någon mat idag vilket jag sällan gör när jag har vart ute!

Sitter och kollar på Breach en film på TV4. Ska se den klart innan jag ska sova. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 9 juli 2011 20:30

   


Ikväll ska jag ner till J., en sväng. Får se om det blir någon utgång sen eller inte. Visste inte riktigt vad jag skulle ta på mig, men det fick bli nya kläder.


* Skinnjacka, H&M- Gillar denna jackan!

* Linne, Missäy, NYTT- Tycker verkligen om detta snygga linnet! Akkurat min stil!

* Cykelbyxor, Ginatricot, NYA- Köpte även ett par vita, och dem är så sjuktsköna!

* Kilklacksskor, Johanssons Skor- Mina ÄLSKLINGAR! Dessa skorna har hängt i nu i några år, men dem håller än lika bra!

* Klocka, köpt i Norge.

* Armband, Ginatricot.

Av Linda - 9 juli 2011 18:30

Fan vad skönt det var att få sova ut idag. När jag väl hade lagt mig vid halv två så tog det inte lång tid för mig att somna. Jag var rätt så trött då kände jag. Jag höll på att skicka mail så det var därför jag kom i säng så jävla sent..

Sov riktigt bra hela natten tror jag. Gick upp kvart över tolv idag - skönt att få sova! Har inte gjort så jävla mycket idag på dagen faktiskt. Har fortsatt maila med någon och jag har blivit lite upprörd på grund av flera anledningar som jag inte tänker ta upp här, på grund av respekt mot den/dem personerna. Så det var därför jag skrev att jag var ledsen förut. Jaja.

Det har vart varmt fast lite molnigt ändå. Tror nästan att det blir regn snart för det är rätt mörkt på himlen på vissa ställen.


För en timme sen frågade jag J., om jag kunde komma ner till henne då hon skulle ha fest så jag får sätta igång att duscha och göra mig i ordning här snart. Har i alla fall käkat Kyckling i sås med Champinjoner och Vitlök i, Potatisklyftor och Sallad till det. Mycket gott var det med Kyckling - som vanligt =) Bara ätit det 6 dagar i rad i veckan och förra helgen, haha! Gott är det hur som helst.

Nä, nu måste jag fortsätta här och sen dra iväg. Ha en trevlig kväll allihopa! Tjing tjong

Av Linda - 9 juli 2011 17:36

 

 

Fy fan alltså säger jag bara!

Kan inte tänka över huvud taget nu.

Av Linda - 8 juli 2011 17:34

Förra fredagen var jag inne på Nelly och kikade runt lite. Det var riktigt jävla längesen jag beställde därifrån nu. Jag var inne på deras hemsida för att kika lite på deras klänningar, och jag måste säga att det fanns mycket snyggt! Jag fastnade så jävla mycket för denna klänningen, och jag är verkligen skitnöjd!


Detta beställde jag från Nelly:

* Spetsklänning med ena axeln bar Johan Zack, 379 kronor, www.nelly.com- SÅ SNYGG klänning! Är verkligen så jävla nöjd med den! Älskar den!

 

   

Av Linda - 7 juli 2011 21:36

Herrejävlar, vilken körig kväll! Det är riktigt jobbigt när det kör ihop sig på kvällen för man vet fan varken ut eller in. Ungefär så är det nu i mitt hövve. Jag vet knappt vad jag har gjort idag.

Fick hoppa in i duschen när jag hade gått upp tjugo i tolv, och sen slappa jag en stund innan jag ställde mig och stekte Grillad Fläskkarré som jag hade med mig till jobbet tillsammans med Potatissallad.

Annars har man ju bara jobbat idag, och då händer inget speciellt - inget roligt heller för den delen! Det har vart varmt idag också, men sen kom det lite regn vid fem, och jag tyckte att det var lite kallt sen när jag cyklade hem vid nio.

Yeah, yeah just an regular boring thursday! Tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards