Alla inlägg under juli 2011

Av Linda - 18 juli 2011 23:34

Det blir inte så roliga inlägg nu när man jobbar hela tiden, vilket är tråkigt också! Orken finns inte riktigt att skriva när man är borta en hel dag även på kvällarna. Får bli mer snart! Är i alla fall ledig i helgen vilket ska bli jätteskönt faktiskt! Är långledig nästa helg också, och det är fan inte dumt - jävligt efterlängtat får jag säga.


Åå, idag har jag vart ledig, och det har fan vart underbart! Skönt att få sova hur länge man vill och bara vara. Sovit har jag verkligen gjort då jag gick upp halv ett. Har dock vaknat och kollat på klockan, men sen har jag somnat om lika fort igen. Den där sömnen behövde jag ha idag. Efter att ha ätit började jag städa toaletten, damma, skaka av kuddarna och täcket plus byta mina sängläder. Det tog nästan två timmar, men det var skönt att få det gjort!

Har inte gjort något mer än det idag - inte vart ute heller mer än på balkongen. Riktigt slapp måndag. Det har vart lite molnigt också fast solen tittade fram också.

Har kollat på Johan Falk nu på kvällen. Ska sova snart tänkte jag. Natti! Tjing tjong


Fick en överraskning med Posten då min Plaza Kvinna kom idag - trodde den skulle komma nästa vecka! Alltid lika trevligt med lite överraskningar =)

 

Av Linda - 17 juli 2011 19:34

Idag var det dags för den sjätte arbetsdagen denna veckan, och min andra dagtur också! Hahaha, ja, helvete vilken dag! Det var en sån där dag då allt bara kan gå åt helvete faktiskt! Inledningen av dagen blev inte så jävla bra heller.. Det märktes att vi var rätt så trötta och körda i hövvet A., och jag!

Har ju sett att vi har en muskelknutt på jobbet, och det gör mig jävligt nyfiken, haha, så jag har kollat upp hur han skulle jobba. Dock var det bara nästa vecka också.. Kul med lite killar på jobbet   Blev en del skämt om det imorse, hehe! Annars en helt okej dag! Åt faktsikt lunchen på jobbet idag, och det var faktiskt jävligt gott med Lax och Potatis plus den där Dillsåsen till. Brukar inte ta mat där utan ha med min egna, men detta var faktiskt jättegott! Blev inte sååå mycket över så man tog det sista som var kvar.


Inatt har jag sovit lite i alla fall jag vet att jag somnade efter två, och sen vakna jag vid fem oh somna om igen tills klockan ringde. Skönt att kunna sova inatt.

När jag gick upp var det molnigt, men sen kikade solen fram lite bakom molnen fast sen kom dem tillbaka, och senare började det regna. Fick cykla hem i duggregnet. Satte mig vid datorn när jag kom hem, la mig sex och sov till halv åtta. Jag var verkligen helt slut då denna helgen har vart jobbig och alla kvällarna som vart köriga! Har inte fixat någon mat heller vilket jag sällan gör när jag jobbar till halv fem så det fick bli en Kebab Tallrik idag - mycket gott!

Buuuh, inget Solsidan idag på grund av fotbollen, och det är inga jävla bra filmer heller. Ska fortsätta ligga på soffan resten av den här kvällen - det kan jag lova!

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 16 juli 2011 21:34

Dags för den tredje kvällen i rad idag - det är bra segt! Det bästa idag var dock att jag slutade åtta istället för tio. Kände det när jag skulle gå upp idag att fan vad skönt det hade vart att bara ligga kvar i sängen och fortsätta sova. Hade ställt klockan på halv elva som vanligt, men jag snoozade till tio i elva då jag gick upp!

Timmarna har gått rätt så fort ändå faktiskt. Man har mindre att göra på helgerna vilket faktiskt är jävligt bra på det sättet. Men man känner av att man var inne på den femte dagen idag, och en dagtur har man bara haft! Bra seg i kroppen och i hövvet var jag där ett tag.

Igår var det regn på eftermiddagen, och inte alls skönt så när jag gick upp idag var det rätt så molnigt, men ju längre dagen gick blev det sol och blå himmel! Då blev jag så jävla sugen på Vin och Jordgubbar fast vi åt Jordgubbstårta på jobbet idag. Inte blev man mindre festsugen när nötter åkte utanför jobbet i bilar och dem spelade SKITHÖG musik! Någon lyssnade på Britneys Ooops, I did it again, haha. Vette fan vem det var skratta dock lite då..

Åt den andra portionsrätten idag Kycklingfilé Curry - den enda som är go av dem där! Eller i alla fall dem som har Kyckling. Så blir det när man jobbar kväll när man inte har rester hemma eller om man inte orkar fixa något!


Ah, just det. När jag kom hem kollade jag på Sommarkväll där den HETA Henrik Lundqvist var med   Fy HELVETE vad snygg den där mannen är alltså. Dert gjorde min dag och kväll, haha!

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


 

Av Linda - 15 juli 2011 23:34

 

 Jag sitter och kollar på Seven nu som går på TV3, och den började kvart i tio.

Jag har sett denna filmen förut har jag för mig då jag känner igen en del saker i filmen.

Brad Pitt och Morgan Freeman gör huvudrollerna. Brad är ju bara för jävla snygg här!

Den handlar om en psykopat som systematiskt dödar sina offer efter De sju olika dödssynderna.
Har för mig att den är bra! Har Du sett filmen?

Av Linda - 15 juli 2011 22:30

Vilken jävla mensvärk jag hade igår på kvällen - den ville inte riktigt ge med sig även om den försvann lite när jag åt, men sen kom den tillbaka när jag skulle sova. Äckligt jobbigt och äckligt typiskt! Sov dock bra sen hela natten fast jag vaknade och kolla på klockan för att sen somna om igen. Vet att jag vakna runt elva och då tänkte jag; lite till, och självklart somnade jag om bra så jag vaknade inte förrän tio över tolv igen då jag gick upp. Rätt in i duschen då så jag fick tvättat mitt hår så det hinner torka innan jag ska iväg till jobbet.

Efter duschen ställde jag mig och diskade, värmde Potatisklyftor som jag ska käka ikväll tillsammans med Kyckling i sås med Champinjoner och Vitlök i. Slappade vid datorn också innan jag cyklade iväg.


Denna kvällen gick bättre än den igår, men igår hade jag så jävla mycket hormoner i mig så det förstörde lite av min kväll för min egna del. Är dock inget fan av att jobba fredagskvällar alls!

Däremot har det inte alls vart fint väder idag utan grått och regn i luften. Mycket riktigt så började det regna efter fyra, och så där har det hållt på! Hade strumpor och mina mysbyxor idag - det var ett tag sen nu man använde detta...

Roligare dag än jobb har det inte vart idag. Man är så jävla seg när man kommer hem bara..

Hoppas att Ni haft en bra fredag! Tjing tjong

Av Linda - 14 juli 2011 22:34

Dags för första kvällen av tre i rad denna helgen.. Det är rätt jobbigt med kvällar ändå - speciellt när man redan gör så jävla många som man gör.. Skulle egentligen vart ledig idag, men jag hoppade in extra då jag förlora lite timmar när jag bytte bort en fredag, så på det sättet var det bra att jag fick tillbaka dem plus att jag får nu lite OB också.

Det har gått bra idag ändå, men jag har haft så jävla ont i magen idag, och när jag var på jobbet märkte jag att den jävla mensen hade kommit... Som tur var så hade A., med sig tamponger, och dem räddade min eftermiddag/kväll. Jävla skit för det har gjort rätt så ont idag som alltid när det är första dagen.. Humöret och tålamodet framförallt existerar inte när hormonerna är så jävla dominerande. Mitt humör blir verkligen som en jävla berg-och-dalbana - akkurat som idag.

Sov inte bra inatt heller så det var väldigt jobbigt. Jag var uppe på toa vid sju, sen halv elva igen och då drog jag upp persinnerna, och sen la jag mig igen. Gick upp alldeles för sent idag nämligen tio i ett. Jävlar, då hann jag inte med att diska som jag hade tänkt göra. Hängde vid datorn bara och snacka en del med C., innan jag skulle iväg och jobba.


Om det var fint väder igår med sol, blå himmel så var det rena motsatsen idag med blåst och grå himmel. Sen vid fyra vörjade det regna, och det håller på fortfarande. Gjorde inte så mycket när man ändå jobbade. En dags regn dör man inte av direkt det enda som var tråkigt det var att cykla hem i det. Förhoppningsvis sover man gott inatt!

Hade med mig mina Enportionsrätter idag till jobbet som jag ska äta under helgen. Åt Pasta Alfredo idag, och den kommer jag inte köpa igen! Då är Kyckligen fan så mycket goare!

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


 

Av Linda - 13 juli 2011 23:34

Idag var jag ju på stan med Linda där hon ville kolla lite. Jag hade inte tänkt att jag skulle köpa något alls, haha, där fick jag för den tanken! Utbudet här är ju inte speciellt stort, men vi kollade i dem butikerna som jag shoppade i, och jag hittade något i alla av dem - inte alla gånger man gör det direkt! Det jag hittade på Hemtex var jag i alla fall tvungen att ha så det var inte helt spontana köp idag. Är nöjd med med det jag köpte idag.


Detta shoppade jag idag:

* Satin Lakan, 99 kronor (Ordinarie pris 199 kronor), Hemtex- Jag var faktiskt på jakt efter nya lakan, och då i Satin som jag inte har sen innan. Ville hellre ha ett vitt, men jag betalar inte det priset för ett lakan så det fick bli detta i rosa! Är jättenöjd nu när jag har ett till Lakan - vilket man verkligen behöver!

* Vita Hotpants, 69,5o kronor, Lindex- Tyckte att dessa var fina, och dem passar bra ihop med min vita Behå!

* Beige Kjol, 3oo kronor, Vero Moda- Tyckte att denna var så jävla snygg så jag slog till på den! Dessutom är det snyggt med tajta kjolar, tycker jag!

 

     

Av Linda - 13 juli 2011 22:34

Igår när jag kom hem var jag verkligen helt slut i hövvet för det märkte jag när jag skulle sova. Det tog mig inte lång tid innan jag väl somnade... Sen med det jävla beskedet på kvällen också gjorde inte saken lättare att jag blev piggare  . Tog inte lång tid innan jag väl sov, och sen sov jag bra större delen av natten, men jag vaknade en del på morgonen för att titta på klockan. Sen somna jag om igen. Gick upp tolv idag. Rätt så jävla sent egentligen, men jag var tvungen att få sova.


Vid halv ett tog jag cykeln ner till Linda för vi skulle till stan och kika lite. Jag hade inte tänkt att köpa något där egentligen, haha, men jag shoppade ändå! Vi gick runt och kollade lite på Hemtex, Lindex och Vero moda - det är vad utbudet är som är bra! Åkte sen vidare till Jysk, hämta nyckel och sen till ICA, och sen till Linda igen där vi skiljdes åt.

När jag kom hem sen hängde jag in mina kläder i garderoben, slappa vid datorn till halv sex då S., kom! Jag bad henne komma upp så jag kunde visa min nya kjol och klänning! Den där klänningen är jag riktigt jävla nöjd med   Sen gick vi Slingan som vi brukar göra, OCH jag fick INTE ont i benen idag! Det var jävligt skönt att inte få ont i dem, men jag stressade inte på så mycket i början som jag gör ibland..

Efter att S., och jag hade skiljts åt gick jag hem och hämta mina kort och så för jag skulle cykla till PA:s. Cyklade dit tio i åtta och då var det fortfarande skönt ute, men inte sen när jag skulle hem - då kände jag att det var lite kyligt. På PA:s handla jag Bananer, Champinjoner, Chic, Chokladflarn, Ciabatta bröd, Cosmopolitan, Grillad Kycklingfilé, Gurkor, Kycklingfilé Curry, Kycklingfilé, Köttfärs, Kött & Grillkrydda, Pasta Alfredo, Pipsi, Skinka och Tv-tidningen. Sen var det bara hem och äta mat; Grillad Kycklingfilé, Pommes frites, Bearnaisesås och Sallad till.


Har tänkt på Er hela dagen, och jag kan fan inte fatta att det har hänt, och att Ola är borta. Även om jag inte sett dig sen jag lämnade Oslo för 6½ år sen, så var Du en helt underbar gutt! Så himla söt och omtänksam. Usch, fy fan alltså. Skär i en när jag tänker på vad Din underbara familj går igenom. Du är jävlar i mig saknad      


På PA:s handla jag Sallad, Cosmopolitan, Chic, Kycklingfilé Curry, Grillad Kycklingfilé (dagens middag), Kycklingfilé, Köttfärs, Bananer, Gurkor, Champinjoner, Kött & Grillkrydda, Pasta Alfredo, Ciabatta bröd, Skinka och Chokladflarn.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards