Alla inlägg under juli 2011

Av Linda - 23 juli 2011 14:14

Jag finner fan inga ord om attentaten i Oslo Centrum igår, och på Utöya.

Det värsta enligt mig är det som hänt ute på Utöya där minst 84 personer har dött   

Mina tankar går till alla drabbade familjer som förlorat en; dotter, son, syster, bror, barnbarn, kusin, överiga släktingar, kompis, bekant eller en kollega. Det är ta mig fan helt overkligt, och jag är så ledsen för ERAN skull!!

Fy fan alltså man finner inga ord verkligen. Min gamla hemstad Oslo, älskade, älskade Oslo   

Den där jävla Anders Behring Breivik - du är så jävla HATAD av alla norrmännen, och folk runt om i världen. Hur i HELVETE är du funtad din jävla idiot!!!!

Jag tänker på ER alla som har blivit drabbade, men även dem jag känner i Oslo, och inte minst Olas familj som redan går igenom ett jävla helvete...

Vila i frid alla Ni ungdomar som dog på Utöya och i Oslos Centrum.

 

Några bilder från kaoset i Oslos Centrum, och ute på Utöya.

       

Av Linda - 22 juli 2011 23:36

 


Imorse regnade det som fan så då fick det bli Jeansleggings, men senare under dagen sprack det upp, och då blev det

riktigt varmt faktiskt! Bytte om då när jag hem hem från jobbet idag.


* Turbott, Ginatricot, NY- Tycker verkligen om denna toppen! Sånt jävla bra köp!

* Cykelbyxor, Ginatricot, NYA- ÄLSKAR dessa! Supersköna och superbilliga var dem!

Av Linda - 22 juli 2011 18:36

 

 

Följer sändningarna om vad som har hänt i Oslo nu i eftermiddag.

Fy fan vad hemskt det är!! 

Min gamla fina underbara hemstad! JEG ELSKER NORGE  

Känner folk däruppe och jag bara hoppas, hoppas att ALLA mår bra!

 

 

Av Linda - 21 juli 2011 23:06

Imorse var det dags att gå upp tidigt vilket är jävligt segt när man jobbat kväll dagen innan, och det är jag knappast ensam om att tycka! Som tur var så gör jag bara en kväll till nästa vecka denna månaden. Det har blivit elva stycken nu denna månaden... Rätt många faktiskt, och det är mest vi vikarier som fått kvällarna av nån jävla anledning...

Jaja. Fick sovit lite inatt i alla fall, tror att klockan var vid halv två sista gången jag kollade på klockan, och sen vaknade jag upp tio minuter innan klockan ringde - vilket jag faktiskt brukar göra!

Dagen har vart lite småseg faktiskt, men vi skratta nog ut våran energi och kraft igår A., och jag så idag var det lugnt! Fast vi skrattade lite granna där på eftermiddagen. Dryg dag kan man säga.

Det var skönt att cykla hem sen, men jag skulle höra med chefen om en nyckel så jag fick vänta på henne lite innan jag cyklade hem strax efter fyra var klockan då.. Det var rätt så skönt ute även om det blåste lite. Däremot har det inte vart nån sol på dagen fast det var sol på morgonen!

Buh, jag la mig tjugo i sex och gick upp tjugo i åtta så detta lär ju bli en sömnlös natt... Fixade Pommes Frites, Kebabkött, Sallad och lite Kebabdressing till middag idag, men jag hade ingen vidare matlust. Har stört mig för mycket på idiotens jävla ord igår, och där fick jag griller i hövvet igen. Danke schön!!

Nä, hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 20 juli 2011 23:34

 

 Fick katalogen från H&M idag, och jag har bara hunnit kolla igenom den jävligt snabbt.

Tyckte inte att det fanns så jättemycket kläder som jag gillade..

Vad tycker Ni om katalogen?

Av Linda - 20 juli 2011 22:34

Hela jävla dagen är förstörd nu efter kvällens jävla kommentar! Det är bara sånt man INTE säger!!

Idag har ju verkligen vart en jävligt rolig dag på jobbet med mycket skratt eller i alla fall fram till fyra då A., gick hem!

Sen blev det inte lika roligt, och verkligen inte innan jag skulle gå hem. Nu är jag så jävla arg va!!!!

Kom upp tidigare idag till halv tolv, kunde gått upp tidigare också egentligen då jag låg vaken en stund, men jag orkade bara inte göra det. Fixa Köttbullar och Makaroner som jag tog med mig som jag skulle käka ikväll. Dagen har vart jättevarm även om det vart molnigt!

Ja, en dag med en jävla massa skratt har det blivit. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Fin kvällsbild

    

Av Linda - 20 juli 2011 12:34

 


Idag är det molnigt, men det är nog rätt varmt ute så jag kör på lite lättare kläder. Det lär ju komma regn med min vanliga jävla tur!


Blus, Vero Moda- Älskar denna!

* Jeansshorts, Lindex- Mina favoriter! Älskar dessa också!

Av Linda - 19 juli 2011 22:34

Hihi, vilken UNDERBAR dag på jobbet idag   Det har vart mycket skratt och fniss. Mycket tjejsnack blev det där ett tag också! Jävligt trevlig dag faktiskt! Fick höra en grej som jag tyckte var lite rolig då jag känner den personen som det handlade om, eller mest kompisarna.. Där kom dagens överraskning =) Får passa på att njuta denna veckan då man inte är så jävla bortskämd med något snyggt, sexigt och hett, haha!

Hörde dock en sak som gjorde mig lite ledsen. Det gjorde inte mitt humör så uppåt på en bra stund, annars har dagen vart jävligt bra om man säger så.


Har ju inte gjort så mycket mer än att jobba idag. Sovit bra hela natten, men jag ville fan ligga kvar i sängen idag kände jag. Gick upp fem över tolv lite väl seg låg jag kvar tills dess. Skönt att ha sovit inatt hur som helst! Direkt efter att jag gått upp kokade jag Makaroner som jag skulle ta med mig till jobbet med Köttfärssåsen med Champinjoner och Majs i. Jättegott var det, och det är aldrig fel med Köttfärssås.

Efter att jag hade slutat cyklade jag Bangatan ner till Stationen där jag köpte biljetten hem till Göteborg nästa torsdag så nu är den fixad. Bara biljetten tillbaka som ska köpas också!

Föresten så har vi haft ett jävla lurigt väder idag! Strax innan jag skulle cykla iväg till jobbet kom världens jävla skur, och jag väntade ut den lite - vilket var bra då det lugnade ner sig sen! När jag kom till jobbet så var det fint, och A., och jag satt ute på balkongen nästan en halvtimme, men vid fem kom regnet igen, och sen sprack det upp.. Jaja, tur att man var inne när det pissade som värst ute!!

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards