Direktlänk till inlägg 16 juli 2011

JOBB 12-2o

Av Linda - 16 juli 2011 21:34

Dags för den tredje kvällen i rad idag - det är bra segt! Det bästa idag var dock att jag slutade åtta istället för tio. Kände det när jag skulle gå upp idag att fan vad skönt det hade vart att bara ligga kvar i sängen och fortsätta sova. Hade ställt klockan på halv elva som vanligt, men jag snoozade till tio i elva då jag gick upp!

Timmarna har gått rätt så fort ändå faktiskt. Man har mindre att göra på helgerna vilket faktiskt är jävligt bra på det sättet. Men man känner av att man var inne på den femte dagen idag, och en dagtur har man bara haft! Bra seg i kroppen och i hövvet var jag där ett tag.

Igår var det regn på eftermiddagen, och inte alls skönt så när jag gick upp idag var det rätt så molnigt, men ju längre dagen gick blev det sol och blå himmel! Då blev jag så jävla sugen på Vin och Jordgubbar fast vi åt Jordgubbstårta på jobbet idag. Inte blev man mindre festsugen när nötter åkte utanför jobbet i bilar och dem spelade SKITHÖG musik! Någon lyssnade på Britneys Ooops, I did it again, haha. Vette fan vem det var skratta dock lite då..

Åt den andra portionsrätten idag Kycklingfilé Curry - den enda som är go av dem där! Eller i alla fall dem som har Kyckling. Så blir det när man jobbar kväll när man inte har rester hemma eller om man inte orkar fixa något!


Ah, just det. När jag kom hem kollade jag på Sommarkväll där den HETA Henrik Lundqvist var med   Fy HELVETE vad snygg den där mannen är alltså. Dert gjorde min dag och kväll, haha!

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


 

 
 
johanna lee

johanna lee

17 juli 2011 11:24

Visst är den fin? Det är ett torn. Jag var uppe i det också och kollade på utsikten :D

Haha okej, jag vet inte om jag har sett den, känner inte igen namnet men om den är från 95 så har jag säkert sett den :P

Ja men precis, det är spännande att läsa faktiskt. Ja så då kommer det lite bilder då och då :)

Nej men fy vad läskigt! Både han och kompisen alltså??

Jo man gör väl de :) exakt, det är högskolan i dalarna som jag ska gå :D dom har tydligen 10 000 elever som går distans där så det verkar ju bra :)

Det är alltid roligt att shoppa, vad kul att du åär nöjd!

http://jlee.bloggplatsen.se

 
neli

neli

17 juli 2011 14:28

ja kjolen var supersnygg och beige är riktigt fint nu till sommaren, så bra val hihi =)

nej fy fa hemskt! det är alltid lika sorgligt när det är unga som dör =( och ja, det som hände den lilla flickan som var 2 tror jag hon var? det var riktigt hemskt också. jävla rattfyllo! såna ska man låsa in direkt och låta dem ruttna i fängelset. så jävla sjukt!

jaha, det var den klänningen. ja men den kommer jag ihåg! DEN ÄR SUPERFIN! gud så perfekt... om man ändå hade pengar för att äga en sådan haha.

haha ja men det är väl rätt normalt att man blir efterklok när det gäller sånt. typiskt, att man inte lär sig =P

ja, det känns riktigt mysigt och skönt att ha hela huset för oss själva. annars är vi väldigt många här så det känns väldigt ovant haha. igår hade vi rena otursdagen däremot.. bilen ville inte starta så den är sönder! helt strömlös =( så nu känner vi oss handikappade typ haha. kan inte göra något. och vi hade planerat att åka till olika ställen =( så himla typiskt!
hoppas du får en bra söndag!
kram

http://iamsofashion.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards