Alla inlägg under juni 2011

Av Linda - 3 juni 2011 18:00

 


Nu ikväll ska jag hem till J., lite och dricka lite Vin. Ikväll spelar Style på Parken, men jag droppar det idag då det inte är min typ av musik. Visste dock inte vad jag skulle ta på mig för kläder (som vanligt). Orkade inte lägga ner så mycket tid på sminkningen heller då man ändå inte ska ut. Detta blir nog bra ändå, tror jag.


* Linne, TopShop- Det var ett tag sen jag hade detta linnet nu!

* Kjol, Ginatricot- Gillar denna även om den är jävligt tajt i modellen!

* Kilklacksskor, H&M, NYA- Jättesköna är dessa skorna!

* Pärlarmband, Ginatricot, NYA- Fina och billiga armband!

Av Linda - 3 juni 2011 17:30

Inatt har jag sovit jättebra, och jag har inte vaknat så mycket faktiskt. Fick däremot en massa sms på kort tid så då kollade jag bara på klockan för att sen somna om igen. Idag har det vart sol och blå himmel =) Det bästa; det har inte blåst så jävligt idag!

Halv två ställde jag mig och diska, sen kolla jag snabbt på datorn, och då såg jag att pengar hade kommit. Hatar när det blir försenat som det blir ibland.. Så halv tre cyklade jag ner till stan, men först hade jag tänkt göra ett ärende fast det var stängt. Istället cyklade jag till Systemet för att köpa en flaska Vin och sen gick jag till Vero Moda där jag kollade lite. Hittade en fin och billig Blus där som jag köpte! Är väldigt nöjd med den.

Utanför jobbet vid övergångsstället träffade jag både L., och Z., från jobbet, men vi hälsade bara då dem skulle till stan och jag var på väg hemåt.


Jag stannade till hos Linda för att se om hon var hemma då jag ropade på henne från balkongen, och det var hon ju. Gick upp till henne där jag var en timma ungefär. Vi satt på hennes balkong och spelade lite Skip-bo. Fan vad gött det var därute i solen.

Sen när jag kom hem efter fyra slappa jag lite och jag ska ta en dusch. Ska ner till J., ikväll och dricka lite Vin!

Ni får ha en bra fredagskväll allihopa! Tjing tjong

Av Linda - 3 juni 2011 16:34

Jag var nere på stan en snabbis idag i det fina vädret. Jag hade ett litet ärende, men det var stängt så när jag ändå var där passade jag på att köpa en flaska Vin, och ta en titt inne på Vero Moda. Jag hittade inte så jättemycket därinne, men jag hittade en Blus som var jävligt billig. Såg dock ett Linne också, men det kostade 3oo spänn - så det var inte värt det, tyckte inte jag. Är nöjd med den här i alla fall!


Detta shoppade jag på Vero Moda idag:

* Vit Blus, 18o kronor, Vero Moda- Billig och skön blus som passar varma dagar som denna! Det var den sista som fanns också, så jag hade tur idag!

 

 

Av Linda - 2 juni 2011 19:34

Jag har flera gånger under dagen fått för mig att det är fredag idag, men det är det ju inte! Kan ju ha och göra med den röda dagen.. Snurrigt blir det under våren med alla dessa dagar - även om det är skönt att vara ledig lite extra för Er som jobbar måndag-fredag. En annan jobbar ju oavsett vad det är för en dag.

Jag är riktigt, riktigt trött på den här blåsten nu! Det är ju så himla fint väder, men frusen som jag är så fryser jag när det blåser så.. Det är skönt att vi har sol och blå himmel i alla fall, men det var rätt molnigt där ett tag på dagen, men sen sprack det ju upp igen!

Har cyklat till PA:s innan sju där jag handla Ciabatta bröd, Färskpotatis, Grillad Kycklingfilé och Sallad. Sen hem i blåsten igen, men det gick bättre att cykla hem i medvinden.

Nä, ska bara glo på teven nu ikväll innan jag ska sova sen. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 1 juni 2011 20:00

ÄNTLIGEN är vi inne i en sommarmånad - en månad som man hoppas blir varm och fin! Hoppas får man ju göra.

Sov bra inatt, och det var skönt att få sova ut lite. Jag har inte gjort ett jävla skit idag på hela dagen typ.. Det har vart en tråkig dag idag. För tråkig liksom. Fast det brukar vara det när det är sånna här helger; fyra dagars ledighet. Speciellt för en som inte jobbar varje dag, eller så ofta som man vill göra kanske jag ska säga.

Vädret har vart rätt fint idag i alla fall fast det blåser ju lite. Jag är rätt så trött på den här blåsten nu faktiskt. Tio i sex cyklade jag ner till ICA där jag handla Expressen, Chic, Choklad, Gurka och Tv-tidningen. Pratade lite med J., i kassan fast det var så mycket folk som kom hela tiden så vi prata bara lite granna.

När jag hade vart hemma en stund fixa jag mat, duscha, kolla på teven och datorn innan jag ska lägga mig!

Ha en fortsatt bra kväll! Tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards