Alla inlägg under juni 2011

Av Linda - 7 juni 2011 23:36

Inatt har jag nog fan inte sovit nåt alls. Det har vart så varmt och kvavt i sovrummet så det gick verkligen inte att sova. Det har vart så hela helgen faktiskt att det har vart svårt. Förhoppningsvis sover jag hela denna natten.

Innan jag stack iväg till jobbet dammade jag här hemma, tog toaletten och slappa lite vid datorn innan det var dags att cykla iväg. MEN jag kom till jobbet en timme tidigare än vad jag behövde då jag var helt säker på att jag började tre idag istället för fyra. Då blev jag lite smått trött på mig själv faktiskt. Jag är la för distraherad nu   


Jag gick ut på en 2o minuters powerwalk - blev skitsvettig den lilla rundan då det var så jävla kvavt ute. Vid fem kom ÄNTLIGEN åskan och regnet! SKÖNT att det rensade ut lite granna.

Om kvällen gick bra igår så var denna värre. Jag högg några gånger till personen som jag jobbade med då jag inte pallar med den jävla människan! Jävla röta att man slipper idioten i sommar. Jobbar bara denna veckan ut, och sen ska jag vara ledig i två hela, sköna, underbara veckor!

Nä, nu ska jag lägga mig och försöka sova. Börjar fyra imorgon igen då dem ringde från Resursen tidigare idag. Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong

Av Linda - 6 juni 2011 21:34

Idag var det dags för jobb; en av två kvällar med en som jag har svårt för. Men peppar denna kvällen har gått bra, men jag har tänkt på lite annat, och inte orkat bry mig så jävla mycket.

Det har vart mer molnigt idag fast SJUKTVARMT istället, och jävligt, jävigt kvavt dessutom. Har väntat på att det ska börja åska hela dagen, men det har det inte gjort! Det kommer säkert inatt när man sover. Jaja, lugn dag på jobbet i alla fall.

Vid tre cyklade jag ner till ICA där jag köpte Ciabatta bröd, Expressen, Plasttallrikar (4 stycken 2o kronor/styck) och Palstskålar (2 stycken för 15 kronor). Det var ju så himla bra pris på dem så då passade jag på att köpa dem då jag bara har plast muggar sen innan. De är ju perfekta att ha på sommaren istället för värdelösa papperstallrikar.

Nä, ska slappa nu innan jag ska lägga mig och sova. Hoppas att jag somnar tidigare än fyra-fem som förra natten då jag absolut inte kunde somna! Helt jävla värdelöst var det! Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Nere på ICA köpte jag Plastskålar, Plasttallrikar och Ciabatta bröd.

 


Av Linda - 5 juni 2011 22:46

 

JAAAAAAAAAAAAAA FAAAAAAN VAD GÖÖÖÖÖÖTT!!
Simon har vart min favorit från allra första början, och han är jävlar den enda som var värdig vinnare!

Gillade Tobias och Rodney också i och för sig, men jag ville hellre se Simon som vinnare!

Fan vad kul för honom han förtjänar verkligen detta   

Av Linda - 5 juni 2011 21:36

 


Idag när det är så fint och varmt väder så får man ha något som är skönt och slappt. Jag gillar verkligen min nya klänning!


* Klänning, H&M, NY- ÄLSKAR denna klänningen faktiskt! Helt underbart skön och fin!

* Ballerinaskor, Johanssons Skor.

Av Linda - 5 juni 2011 19:34

Igår var jag ju hemma hos en annan J., på fest =) Jag var sen som vanligt, men jag var rätt slö efter några timmar i solen så jag var tvungen att varva ner innan jag skulle fixa mat och göra mig i ordning. Skämdes lite över att jag var så jävla sen när festen var i full gång... Jaja, jag drack mit Vin i alla fall. Det var verkligen helt underbart väder på kvällen och natten också. Man frös ju inte ett dugg när man gick hem efter krogen. Man får ta vara på dessa fina sommarkvällar då det vänder snart igen...

Många drog till Skövde typ allihopa, men A., Linda och jag drog till Plantis istället. Timoteij skulle spela där - inte mina favoriter direkt, men det funka bra. I början var det inte alls mycket folk, men sen kom det mer och mer.. Såg några som jag känner, men en kunde fan i mig ha kvittat att se!!

Var hur som helst jättenöjd sen när jag kom hem inatt!


Idag har det vart lika underbart fint väder som igår. Vilket HÄRLIGT väder!! Jag har legat ute på balkongen och solat i två timmar idag ungefär. Asgött, asvarmt och ashärligt! Cykla ner mot ICA vid två där jag skulle ta ut pengar till Linda. Det var tur för vi möttes på vägen ner; hon i bilen och jag på cykeln. Så pratade vi lite om igår och så.

Fortsatte sen till J., där jag skulle hämta mitt Vin som jag hade kvar sen igår. Vi pratade mycket om kvällen, och att vi får göra om detta snart igen.

Mötte S., vid fem då vi skulle ut och ta en powerwalk! Fan vad SKÖNT det var att vara ute och powerwalka. Det var ett tag sen nu faktiskt, men det har ju vart sånt jävla pissväder med pissblåst så det har inte blivit av.. Det var kul att ses igen då det var ett tag sedan nu.

Nu ska jag fixa mat, käka och sen se på Solsidan även Big Brother-finalen! HEJA SIMON!! Hoppas att Ni haft en lika underbar dag som jag haft! Tjing tjong  

Av Linda - 4 juni 2011 20:30

 


Jag har haft jättesvårt att veta vad fan jag skulle ta på mig ikväll. Redan vid sex imorse tänkte jag på vilka kläder jag skulle ha, haha! Men jag fick köra på något som jag inte svettas i ikväll.


* Blus, Vero Moda- I LOVE IT!

* Jeansshorts, H&M- NYA! Dessa är sköna då det är Boyfriend-stuk på dem så de sitter inte gör tajt!

* Kilklacksskor, Johanssons Skor- Världens bästa skor som jag äger! ÄLSKAR dem!

* Klocka, köpt i Norge.

* Armband, Ginatricot.

Av Linda - 4 juni 2011 19:34

 

Igår kväll när jag hade kommit hem från J,. satte jag mig på balkongen och drack ett glas vin    

Ikväll kommer det bli mer vin hemma hos en annan J.,

Ni får ha en trevlig kväll allihopa i den fina sommarkvällen! Tjing tjong

Av Linda - 4 juni 2011 18:15

Igårkväll var det så jävla skönt ute va. Underbart när jag cyklade ner till J., vid halv sju. Sen var vi ute lite i trädgården också och jag lekte lite med Schäferhundarna =) Dem är så himla fina och goa! Nu vet dem vem som kommer kasta boll med dem fler gånger, haha! Kan ju inte motstå deras ögon när dem tittar på mig med huvudet på sne...

Vi drack och tjöta lite J., Linda och jag, men även A., som Linda hämtade på Stationen efter sju, och sen var de tillbaka en timme där innan dem drog sig. Jag cyklade hem halv tio för jag var ju så JÄVLA hungrig!! Hade inte käkat nån middag alls igår innan jag cykla ner dit nämligen. Fick cykla ner till Alfred för att köpa mig en Kebabrulle, och den rullen var jävligt go när man är sjukthungrig.

När jag hade ätit satte jag mig på balkongen där jag fortsatte dricka lite Vin, och samtidigt lyssnade jag på Style som spelade i Folkets Park. Jag hörde musiken och publiken jävligt bra uppe hos mig samtidigt som jag också sjöng med. Jätteskön kväll var det verkligen igår!


Inatt sov jag bra fram till sex då jag var vakna för att jag var tvungen att gå på toa. Sen låg jag fan vaken till nio typ innan jag somna om igen. Gick upp lite sent, men då hade jag ju vart vaken ett bra tag på morgonen också. Idag är det sol och blå himmel med =) Fläktar lite idag dock fast det gör ju inte så mycket.

Fem i halv tre la jag mig ute på balkongen och där solade jag i tre timmar!! =) Först halv sex gick jag in från balkongen. Ska lägga mig och vila lite nu innan jag gör mig i ordning och äter mat innan jag går till en annan J., som fyller år idag.

Denna kvällen verkar bli lika varm och underbar - precis som igår vilket är gött!! Ni får ha en bra kväll! Tjing tjong 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards