Alla inlägg under juni 2011

Av Linda - 20 juni 2011 20:00

Idag var jag nere på Torget för att kolla på den nya delen bland annat. Herregud, säger jag bara! FAAAAAAN vad mycket affärer det finns där nu, och dem nya affärerna gjorde mig inte besviken heller, men bäst är nog att Deichmann har öppnat. Jag blev helt snurrig i hövvet av att gå på Torget, och jag var där i två timmar första gången mitt på dagen, och sen gick jag ner efter sex igen. Jag gick runt och kollade i några butiker i lugn och ro. Jag är jättenöjd med det jag köpte idag. En grej var spontan och de andra två hade jag redan tänkt ut innan att detta behöver jag!


Detta shoppade jag idag:

* Hjärta i sten "Jag Älskar Dig", 29 kronor, Haga Hem- Tycker att stenhjärtan är fina! Detta var billigt, men det var svårt att välja vilken text jag skulle ha på!

* Everest Jacka, 599 kronor, Stadium- ÄNTLIGEN har jag min efterlängtade Everest! Hade velat ha den i rosa egentligen, men det fanns bara mörka så det fick bli denna vita istället! Jättenöjd är jag med den!

* Escada Taj Sunset Parfym 3o ml, 395 kronor, Åhléns- Jag behöver snart en ny parfym, och jag gick in på Åhléns för att se vilken parfym jag ville ha. Valde mellan denna och en annan som jag har haft tidigare, men jag valde Escadas istället. Den luktar verkligen jättegott, tycker jag!

 

     

Av Linda - 19 juni 2011 13:34

   

Snart åker jag hem till Göteborg, och det ska bli jätteskönt att komma iväg lite =)

När jag kommer hem ska jag först till brorsan och hälsa på min älskade Akelia   

Av Linda - 18 juni 2011 23:44

Var inne och jobbade idag med, men mitt "krav" var att jag skippar rasten, och slutar fyra istället för halv fem då jag egentligen inte skulle jobbat alls eller var tillgänglig, men det gick chefen med på så det var bra!

När klockan ringde imorse hade jag dock ingen lust alls att gå upp då jag sov så jävla bra.. Det var verkligen riktigt segt att behöva gå upp då, men solen var i alla fall uppe så det kändes liiite bättre än igår.

Dagen har gått bra så, men jag har vart rätt så trött faktiskt. Hade behövt sova lite mer.. Den sömnen tar jag igen denna natten istället! Inte hänt så mycket mer än att jag jobbat, och sen när jag kom hem la jag mig kvart i fem och sov till tjugo över sju. Kunde inte hålla ögonen öppna mer.

Har packat på kvällen och det blev JÄTTEMYCKET kläder som jag tar med mig som vanligt, men jag hoppas fan att jag får igen väskan imorgon. Har planer på att köpa en ny som är lite större då denna har så slitna hjul..

Nä, dags att sova. Har redan skämt ut mig tillräckligt idag, haha! Tjing tjong och natti på Er

Av Linda - 17 juni 2011 23:36

 

 Har haft underbart fredagsmys ikväll med Jordgubbar och Vin samtidigt som jag kollat på American History X.

Jag har inte sett den filmen på några år nu, och jag kommer ihåg att vi såg den på högstadiet, och då var den ny dessutom. Väldigt bra film, tycker jag.

Jordgubbarna och Vinet är verkligen skitgott   

 

Av Linda - 17 juni 2011 19:34

Idag var jag inne och jobbade trots att jag valt att vara ledig denna veckan, men det har ju inte vart speciellt bra väder eller varmt så då kvittar det om jag jobbar eller ej. Dagen gick jättebra hur som helst, men det var mycket där ett tag, men den gick ändå fort. Tycker alltid att det går fortare på veckorna än på helgerna.

Hehe, vi hann inte göra så mycket förräns M., och jag störde oss på en lampa i köket som bara blinkade, och då fick vi ringa vaktmästaren. Hon ville ringa den ena killen, men jag sa att hon skulle ringa den snygga F., Den andra svarade inte så hon fick ringa honom sen ändå. Jag sa att jag tycker att han är jävligt snygg till M., och sen hade ju on roligt åt mig där ett tag, haha! Fan, klockan var ju bara efter åtta på morgonen...

Har vart en bra dag på jobbet med en hel del skratt - vilket är roligt! På rasten gick jag till Systemet för att köpa en flaska Ecologica Berlina. Kändes sådär att komma tillbaka med den, men jag orkade inte ta det när jag slutade sen.


Jag sov inte speciellt bra nu inatt vilket jag sällan gör när jag börjar tidigt, men helvete vad det regnade där ett tag. Regnet stod verkligen som spön i backen, och då blir man knappast sugen på att gå upp, och sticka iväg och jobba. Men det gick det hade lugnat sig lite när jag cyklade iväg. Byxorna var bara att hänga på tork på väremeelementet.

Jag blir galen på min mun verkligen så på måndag ska jag till min GAMLA tandläkare för att höra lite med dem. De känner ju mig om någon och mina tänder, och jag vet att jag har rätt så jag ska bara vad dem säger - SEN kommer det ta hus i HELVETE när jag ringer till Folktandvården här då jag ska kräva få en ny tid hos en NY tandläkare som kan sitt jävla jobb. Kan inte ha så här jävla ont för idag har det verkligen gjort ONT   

Yeah yeah, sitter och äter jordgubbar nu och njuter av ett glas vin - HELVETE vad gott det är! Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Fick min Plaza Kvinna idag också vilket alltid är lika trevligt!

 

Av Linda - 16 juni 2011 23:34

 

 Åååååå, vad jag saknar dig finaste Akelia   

Men på söndag ses vi igen, och då kommer det bli mycket kel och gos =)

Hon är världens bästa och världens finaste hund - så det så.

Ska bli jättekul att få träffa henne igen som jag har saknat lilla bebisen.

Av Linda - 16 juni 2011 22:34

Idag har jag jävlar i mig hållt igång - har inte suttit ner på röven mer än när jag åt lite lunch, och kollade snabbt på datorn. Sen har jag hängt in tvätt, dammat, dammsugit och diskat samtidigt som jag lyssnat på en massa, massa skön musik! Det var skönt att få detta gjort nu är det bara tvätta golvet kvar som jag ska göra, men det får jag ta på lördag eller sen när jag kommit hem från Göteborg igen på en ledig dag.

Min chef ringde nämligen förut så jag ska jobba imorgon på dagen ÄVEN om jag sagt att jag skulle vara ledig två veckor, men en dag gör ingenting, och dem timmarna var jävligt välkomna. Veckan blir ändå inte förstörd ändå när det är imorgon på dagen, och dessutom skulle det bli dåligt väder imorgon vilket gör det lättare.


Som sagt så har denna dagen bestått av städ, men jag var en snabbis på Willys, och där träffade jag M., som jag inte sett på år och dar! Det var verkligen jättekul att se henne igen då det var så jävla längesen sist. Vi pratade en liten stund innan vi skiljdes åt. Sen när jag kom hem fortsatte jag lyssna på musik innan S., kom och ringde på min dörr! Jag blev rätt paff faktiskt, haha! Tänkte att det var nån av de jävla grannarna eller så, men det var det ju absolut inte =)

Vi var ute och gick Hälsoslingan som vi alltid går, och det var härligt att röra på sig lite! Det känns alltid i benen sen när man kommit hem att man vart ute och gått åtta kilometer...

Nä, ska ge ett försök att sova nu, men jag ska läsa först så jag verkligen somnar.. Godnatt! Tjing tjong

Av Linda - 16 juni 2011 21:34

 

 Tidigare idag när jag städade så lyssnade jag på migg album: Svenska sommarlåtar, och där var denna med.

Haha, jag har inte hört denna på sjuktlänge, och då började jag minnas och tänka på någon!

Den var verkligen årets sommarplåga, 2oo7.

Kommer du ihåg denna låten? Var tycker Du om den?

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards