Alla inlägg under juni 2011

Av Linda - 26 juni 2011 21:34

Inatt sov jag helt jävla värdelöst även om jag sov i min egna säng.. Har ju sovit bra alla andra nätterna när jag vart hemma i Göteborg, men inatt gick det inte! Får hoppas att jag somnar denna natten i alla fall.

Idag har det verkligen vart underbart väder ute! FAN, kunde inte värmen vart förra veckan och denna veckan istället? Den kommer när man kommer jobba som mest   Jävla oflyt kan man säga!!

Låg ute på balkongen i 2,5 timme, och jag somnade till lite. Det var helt underbart att ligga där i solen och bara ha det gott medans man kände hur det brände på kroppen. Skön slappar dag därute innan allvaret drar igång..

Vid halv sju gav jag mig ut på en cykeltur nämligen Hälsoslingan! Det fick dock bli ett stopp på ICA där jag skulle hämta mina kläder från H&M, sen var det bara att fortsätta. När jag kom hem efter det har jag bara slappat och sett på Solsidan och C/o Segemyhr =) Bra program det där alltså!

Sitter och njuter av ett glas vitt nu då jag kom på att detta är ju min sista lediga dag innan allvaret. Lär sova gott sen det gjorde jag sist även om jag bara tog ett glas. Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 26 juni 2011 20:36

I torsdags fick jag smset som jag hade väntat på nämligen min Avisering från H&M, men eftersom jag var i Göteborg kunde jag inte hämta ut mina kläder då. Jag hämtade dem först idag, och som jag har väntat! Jag är jättenöjd med mina shorts måste jag säga - dem är jättesköna!


Detta beställde jag från H&M:

* Linne, 99 kronor, H&M- Detta var jätteskönt i materialet faktiskt! Billigt dessutom.

* Shorts, 199 kronor, H&M- Dessa shortsen har ett material som jag inte kände igen, men fan vad sköna dem är! De var väldigt mjuka i materialet och inte så varma. Är jättenöjd med denna beställningen!

 

   

Av Linda - 26 juni 2011 19:34

 

Idag har vi haft jättefint och varmt väder igen - vilket man älskar! ÄNTLIGEN kan man börja använda sina sommarkläder igen!


* Tubtopp, Ginatricot, NY- Denna ÄLSKAR jag! Fult med behåbanden, men då sitter allt på plats när jag skulle cykla.

* Jeansshorts, H&M- Underbara shorts!

* Ballerinaskor, Lindex.

* Armband, köpt i Spanien- Detta var ett av armbanden som mamma hade köpt till mig i Spanien!

Av Linda - 25 juni 2011 23:56

Idag var det dags för mig att lämna Göteborg för den här gången, men jag är tillbaka om en månad igen.

Inatt vaknade jag av att det regna, och då tänkte jag; fan vad typiskt nu när jag ska åka idag.. Men imorse så sken solen så fint och det var blå himmel! Mitt på dagen var det jättefint väder när jag var ute med Akeila, men senare kom molnen och då blev det lite kallt. Blåsten gjorde inte saken lättare heller i och för sig.

Akelia och jag var ute och gick i 1 timme och 15 minuter - helt UNDERBART! Lilla bebisen fick syn på ett löv som hon trodde var en hare, och då började hon springa lite... Den var jag inte beredd på direkt   

Hann inte göra så mycket mer än promenaden och packa ner allt i väskan innan jag skulle iväg. Mamma åkte med mig till Centralen idag där vi mötte upp C., Det var jättebra att få hjälp med väskan när jag hade så mycket med mig, hahaha.


När jag kom hit fick jag gå från Station en promenad som vanligtvis tar tio minuter, men idag tog den tjugo minuter istället.. Det gick ju bra fast det var rätt så jobbigt måste jag säga. Kändes att man lever typ, hehe.

Stack iväg till Willys vid halv nio också där jag handlade lite granna, och sen hem igen. Har bara suttit på soffan resten av den här kvällen iaf.

Hoppas att Ni haft en fin dag! Tjing tjong och god natt!


Världens finaste Akelia på promenad   

 

Av Linda - 24 juni 2011 21:54

   

Vill önska Er allihopa en Glad midsommar!

Hoppas att Ni haft en bra dag!

Av Linda - 24 juni 2011 15:00

Jag följde med mamma ner till Torget efter ett där jag skulle kolla på JC efter en Tröja om den fanns kvar, och mamma skulle till Hemköp lite snabbt bara. Den där tröjan som jag ville ha fanns inte kvar i den färgen som jag tänkte på först, men den fanns i grått i storlek L, så det blir för stort för mig. Inget köp där inte! Vi gick in på Gina där jag ville kolla en sista gång, och där såg jag en Topp som jag föll för som jag slog till på. Är nöjd med denna toppen då jag tyckte att den var fin!


Detta shoppade jag på Ginatricot idag:

* Svart Topp med text, 99 kronor, Ginatricot- Tyckte att denna var fin med alla färgerna! Dessutom var det lagom med tryck på den, tyckte jag! Perfekt att ha på sig när man jobbar, och sen till hösten då topparna passar perfekt!

 

 

Av Linda - 23 juni 2011 16:15

Tidigare idag var jag nere på Torget lite snabbt bara för att besöka Systemet bland annat. Jag gick en liten extra runda igen för att se om det fanns något. Jag var inne på Hemtex bland annat, och jag hittade inget annat i de andra butikerna. Men jag är nöjd med mitt lilla köp då det behövdes!


Detta shoppade jag på Hemtex idag:

* Örngott "Ska sova på saken", 49 kronor, Hemtex- Jag behöver lite Örongott då jag har fyra kuddar i sängen. Detta var lite roligt med texten, tyckte jag! Dessutom kostade det ju inte alls mycket! Bra köp.

 

 

Av Linda - 22 juni 2011 19:30

Idag träffade jag Sophie inne i stan en sväng. Vi käkade ihop och sen gick vi runt och kollade lite i butiker. Vi började inne på Gina inne i Nordstan då jag hade hängt undan kläder där dagen innan. Stadium besökte vi också där jag provade lite skor, och sen var vi inne på Missäy - en butik jag totalt missat innan! Där fanns det kläder som är akkurat jag! Vi skiljdes åt därinne, och sen gick jag till H&M för att kika lite innan jag åkte hem. Innan halv sju gick mamma och jag ner till Torget och Stadium där jag ville ha hjälp med skor! Jag är jättenöjd med dagens shopping faktiskt!


Detta shoppade jag idag:

* Vita Cykelbyxor, 59 kronor, Ginatricot- Jag ÄLSKAR mina svarta så jag ville ha ett par till! Jävligt billiga är dem också!

* Rosa Tubtopp, 149 kronor, Ginatricot- Jag ÄLSKAR min svarta topp, så jag ville ha en till! Jävligt skön och snygg är den!

* Vit Volangkjol, 199 kronor, H&M- Jag var på jakt efter en typisk sommarkjol, och jag såg denna! Perfekt att ha nu på sommaren! Skön är den också!

* 3-pack Trosor, 69,5o kronor, H&M- Behövde nya trosor i alla fall sånna här trosor! Bra köp!

* Blommigt Linne, 199 kronor, Missäy- I LOVE IT! Jag är jättenöjd med detta fina linnet! Valde mellan detta och ett svart, men jag valde detta i vitt då det passar bättre på sommaren!

* Vita Nike Skor, 499 kronor, Stadium- Betalades till viss del med Presentkort som jag fick i Julklapp av brorsan! Tycker att dessa var riktigt snygga, och sköna är dem också! Bra köp då jag behöbde nya sportskor!

 

            

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards