Alla inlägg under maj 2011

Av Linda - 15 maj 2011 22:34

 

Sitter och kollar på Hockeyfinalen nu; Sverige-Finland   

Som halvfinne håller jag alltid på Sverige när dem möter Finland, MEN idag är inte så jävla bra faktiskt, och det blir ju inget guld - även om mirakel kan ske, men inte på denna korta tiden..

Ja, jag är fan skitglad för Finlands skull faktiskt!!

BRA JOBBAT SUOMI LEIIJONAT

 

 

Denna bilden är från OS i Turin, men detta upprepades inte med ett guld idag..

Av Linda - 15 maj 2011 15:34

 

Han skulle ha VUNNIT - helt klart =)

Jag är ändå jätenöjd över att han kom trea, och det är inte dåligt för att vara så ung!

Låten kanske inte är den bästa, men hans koreografi och röst är jävligt grymma! Sen gav han ju verkligen allt också. Riktigt bra ERIC! Synd att du inte vann, tycker jag då det var sååå nära ett tag där   

Vad tyckte Ni? Vann rätt låt?

Av Linda - 14 maj 2011 21:04

När chefen ringde igår och frågade om jag kunde jobba natt så sa jag att jag är inte tillgänglig på nätter längre, men jag kan ta denna då det ändå kommer vara skitväder i helgen, och då kan jag ändå sova imorgon. Det är ju jävligt viktigt att man kan sova sen på dagen när man jobbat natt.

Jag har inte gjort så himla mycket idag faktiskt på dagen. Tog hand om min disk som jag har glömt av ocgh förträngt lite, oops!! Så går det när man inte vart hemma. Cykla iväg till Willys innan sex där jag köpte Toapapper, och sen fick jag lägga mig när jag kom hem. Det blev en vila på en och en halv timme, och det brukar räcka!

Nu kollar jag på Eurovision innan jag cyklar iväg till jobbet i regnet. Hoppas fan att jag hinner se Saade innan jag sticker iväg, men det tänker jag nog göra!

Ha en fortsatt bra kväll och HEJA SVERIGE! Tjing tjong


Har mitt lördagsmys nu med Godis och ett glas Pepsi.

 

  

Av Linda - 13 maj 2011 21:34

Jag var hemma hos Linda igår på kvällen. Vi möttes upp utanför Chili där vi köpte varsinn Kebabtallrik som vi tog med, och sen åkte hem till henne där vi käkade. Det var faktiskt jättegott! Vi kollade lite på Eurovision också mest för att se hur det gick för Saade, och han gick ju vidare! Hann ju nästan bli förbannad på Europa som inte kan rösta, men han kom ju med.. Vi spelade två omgångar Skip-bo också - det gillar jag det kortleksspelet! Det var en jättetrevlig kväll som sagt. Jag kom hem strax efter tolv.


När jag kom hem la jag mig i sängen direkt, men jag kunde inte somna. Jag var trött det gick bara inte. Halvsov i alla fall vet jag. Imorse var det inga problem att gå upp, och sen var det bara att cykla iväg i blåsten - det var inte varmt på morgonen alls!! De få timmarna gick jättebra, men man känner ju lite att man inte gör jättestor nytta. Innan jag gick hem hade vi ett litet skrattanfall så mina tårar rann, haha, det var fan härligt! Jag stanna kvar till tolv och tjöta sen hem.
Väl hemma fick jag lägga mig och sova jävlar vad jag sov också! Chefen ringde dock tio i två om jobb imorgon, men sen somna jag om igen, och jag gick inte upp förrän halv fyra.

Resten av dagen har vart för jävla slapp! På kvällen cyklade jag iväg till PA:s där jag köpte Chilinötter, Godis, Gurkor, Rostbiff, Sallad och VeckoRevyn. Sen cykla jag hem igen, åt och tog en dusch efteråt.

Det roligaste som hänt ikväll det är att Sverige möter Finland på söndag i Hockey VM   Det är en drömfinal som ALLTID då man är halvfinne, men jag håller självklart på Sverige när dem möter Finland, men annars är det Finland också så länge det är andra länder.

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong


Detta köpte jag på PA:s idag Sallad, Chilinötter, VeckoRevyn, Rostbiff, Godis och Gurkor.

    

Av Linda - 13 maj 2011 19:34


Denna låten är så jävla skön att dansa till =)

Denna kommer jag skaka rumpa till i sommar helt klart!

Vad tycker Du om låten?


Av Linda - 12 maj 2011 18:34

Idag har jag vart en sväng i Skövde med S., Vi var på Commerce där vi kikade lite i affärer. Jag visste på ett ungefär vad jag var ute efter som jag vet att jag behöver! Det var då inte lätt att hitta mycket i affärerna bara då inte mycket av kläderna föll mig i smaken.. Har man en begränsad budget att gå efter så får man hålla sig efter den!

Jag är nöjd med det jag hittade, och det var sånt som jag hade tänkte jag skulle köpa också!


Detta shoppade jag idag:

* Ljusblå Klänning, 149 kronor, Ginatricot- Jag hade kollat på denna innan på nätet så jag slog till på den ljusblåa färgen då jag inte har mycket ljusblått! Billig var den också, och den betalades med mitt presentkort som jag fick i julklapp!

* Vi Behå, 149 kronor, H&M- Denna tyckte jag var riktigt snygg! Var i behov av en ny behå med så det var jättebra att jag hittade en snygg! Är mest nöjd med detta köpet faktiskt!

* Nivea Duschkräm, 19,5o kronor, H&M- Denna duschkrämen luktar sjuktgott! 


 

 

    

Av Linda - 12 maj 2011 17:34

 


Idag har jag vart i Skövde och shoppat med S., och då gäller det att klä sig bra så man slipper böka med en jävla massa kläder. Dock har det inte vart jättefint väder, men när man åker bil fryser man ju inte!


* Blus, Vero moda, NY- ÄLSKAR denna blusen!

* Kjol, Ginatricot- Tycker om denna då den är både snygg och skön!

* Kilklacksskor, H&M, NYA- Jättesköna är dessa! Snygga också för den delen!

* Klocka, köpt i Norge.

Av Linda - 11 maj 2011 23:34

 

 

 

 

 

 

 

  


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 21 (3o September) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat en hel del produkter, men det är nästan bara skönhetsprodukter denna gången.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 21 (3o September) 2o1o:

* Dermalogica Total Eye Care Ögoncreme, 49o kronor- VILL HA! Ljusreflekterande ögoncreme som känns dryg och faktiskt dämpar de mörka ringarna något. Går snabbt och smidigt in i huden. Pluspoäng för hög solskyddsfaktor (Spf 15).

* L´Oréal Tech Volume Architext 13 Thickening Lotion, 154 kronor- VILL HA! Cremen luktar fantastiskt gott och känns dryg. Formulan går lätt in i håret och förvandlar även det plattaste burr till en volymsaga. Nästa dag håller volymen fortfarande i sig. Drömprodukt är bara förnamnet.

* Dr Hauschka Läppbalsam, 1oo kronor- Drygt balsam som känns oljigt på läpparna. Gör läpparna mjuka, men två appliceringar om dagen räcker, annars blir munnen för kladdig. lite dum förpackning, en tub hade fungerat bättre.

* Clarins Beaty Flash Balm Askungecreme, 365 kronor- VILL HA! Ger fin lyster och suddar bort trötthetstecken som fina linjer och mörka ringar. Men känns inte särskilt uppstramande. Den fina lystern håller dock i sig hela dagen, utan att kännas flottig.

* Lumene Revitalizing Cleansing Oil rengöringsolja, 13o kronor- Trots kraftig makeup är ansiktet fritt från sminkrester efter tvätten. Om du är extremt hårt sminkad kan det hända att du får skölja ansiktet två gånger. Lumenes olja är väldigt dryg. Huden känns väldigt mjuk och återfuktad efter tvätt och framför allt - ren!

* Max Factor Mastertouch Concealer, 11o kronor- Använder denna själv, och jag tycker att den är helt okej! Skumapplikatorn känns lite konstig i början, men fungerar med lite övning superbra tillsammans med concealern. Produkten är lätt att applicera och lägger sig som ett pudrigt, tunt lager på huden. Fungerar bra på både finnar och mörka ringar och sitter fint under hela dagen. Ett fynd!

* Oriflame The Babes Passion Berry EdT, Crazy Kiwi EdT och Sweet Peach EdT Parfymer, 22o kronor/styck- Lite roliga flaskor, och dessa ser inte ut som parfymflaskor, tycker inte jag! Oriflames doftserie The Babes är inte bara en fröjd för ögat, de doftar dessutom härligt gott från bland annat kiwi, fresia, och persika. Lanseras i tre versioner.

* Spetstopp Cubus, 179 kronor- Fin topp! Billig är den också! 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards