Alla inlägg under maj 2011

Av Linda - 23 maj 2011 21:06

 

 

Sitter och kollar på denna filmen nu då det inte finns något annat att se på teven.

Ryan Reynolds ser ju rätt bra ut, tycker jag!

Perfekt film att se på denna sega måndagen.

Ha en fortsatt bra kväll! Tjing tjong

Av Linda - 23 maj 2011 20:06

Denna dagen har bara bestått av tvätt faktiskt! Mellan tolv och fem blev det åtta maskiner som var igång för min del idag.. Kläder, handdukar, sängkläder och två 3o graders-maskiner blev det också... Får boka en ny tid till nästa måndag då jag behöver tvätta mina täcken och kuddar! Fick prioritera kläderna och tvättmedlet idag.

När man tvättar hinner man nästan inte med något mer på dagen faktiskt. Tiden går ju lika fort emellan gångerna man är hemma också innan man ska ner igen. Så jag har fixat lite här hemma.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Den där jävla blåsten håller i sig fortfarande - sjuktstörande!!

Har Ni haft något roligare för Er idag? Måndagar är ju rätt trista över huvud taget, tycker jag. Ha en fortsatt bra kväll! Tjing tjong


Fick min Plaza Kvinna idag - vilket är jätteroligt när den kommer varje månad =)

   

Av Linda - 23 maj 2011 18:06

Nu när jag har läst ut Cosmopolitans November nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om kan du vara vän med... Det är ju upp till var och en om man kan vara vän med sitt ex som nämns i artikeln, men jag tänkte ändå skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


... ditt ex, chefen eller din mamma? Cosmo tar tempen på komplicerade förhållanden.

Artikeln är skriven av Jonna Karvonen.

 

... ditt ex? 

"Vi kan väl vara vänner?" är kanske den mest använda repliken i break up-historien. Och antagligen den som yttrades av Drew Barrymore och Justin LOng när de satte punkt för sin romantiska historia.

En god vänskap kan ses som ett bra tröstpris, men då gäller det också att er önskan om vänskap är ömsesidig.

- Tvinga inte fram vänskapen, det kan vara svårt att bli kompisar direkt efter att det har tagit slut när det är mycket känslor inblandade, säger Bodil Sjöström, författare till boken Vänskapskoden, som istället rekommenderar er att rida ut i stormen.

Tålamod är liksom en dygd.

 

... din mamma?

När Emma Andersson, numera Zetterberg, gifte sig med sin hockeyspelare Henrik i somras valde hon att traska till altaret med en av sina bästa vänner: sin mamma. Aaaw, vilket Gilmore girls-ögonblick.

- Man kan absolut stå sin mamma väldigt nära, men man kan heller aldrig bortse från den ursprungliga relationen, säger författaren Bodil Sjöström. Hon har följt dig hela livet och tagit hand om ig, och det är viktigt att bryta sig loss från det. Man behöver ha sin integritet och sitt eget liv.

Får vi anta att du inte är så ivrig på att få veta detaljer om vad som händer i dina föräldrars sovrum? På samma sätt kan det vara bra att hålla väl valda delar av ditt liv för dig själv...

 

... din kompis ex?

Du älskar din kompis, men du gillade verkligen hennes ex också. När de gjorde slut var det som om dina föräldrar skilde sig, och du hatar att välja mellan dem.

- Om det blir en konflikt mellan din "ursprungliga" vän och dig för att du vill umgås med hennes ex är det viktigt att du frågar dig själv vad du tycker är viktigast, säger författaren Bodil Sjöström. Låt dig inte styras av van andra tycker. Men mycket kan bero på att hon är osäker på var hon har dig, så deklarera din vänskap.

Förklara hur mycket hon betyder för dig och att det inte kommer att förändras bara för att du tar en öl med hennes ex någon gång ibland.

 

... din chef?

Du hade inte tänkt att bonda med din chef, men så visade hon sig vara så grymt skön. Men är det en bra idé att anförtro sig till henne och röja tillsammans efter jobbet på fredagen?

- Ni kan absolut ha en vänskaplig relation, men du ska också tänka på att din chef kan behöva ta svåra beslut, säger författaren Bodil Sjöström. Det är lätt att ni hamnar i konstiga lojalitetssituationer.

Som chef har hon ansvar för att skilja på jobb och privatliv, men du har också ett ansvar: att respektera hennes position och hennes beslut.

- Du måste vara beredd på att hon kan vara hård mot dig, säger Bodil Sjöström...

 

 

  

Av Linda - 22 maj 2011 21:34

Det var tur att jag inte kollade klart på hela Dear John inatt då jag inte orkade se hela filmen. Men mest tur var det för att K., ringde tio över sex imorse, och fråga om jag kunde jobba. Jag var helt nyvaken när hon ringde, men jag hade vaknat till en timme tidigare så jag sov inte så djupt då. Det var bara att pallra sig upp fast jag låg kvar en liten stund till i sängen innan jag gick upp, och fixa en fralla för att se cykla iväg.

Imorse var det skönt väder ute då det knappat blåste någonting. Under dagen ahr det däremot börjat blåsa upp, och efter sex på eftermiddagen började det regna!

Jag slumrade till lite när jag kom hem vid en halv sex ungefär fast det var mer vila bara. Känner mig dock rätt så död just nu faktiskt! Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong

Av Linda - 21 maj 2011 15:34

 

 Vad tycker NI om denna låten? Texten är ju för jävla kass, tycker jag, haha.

Men melodin är rätt så skönt faktiskt!

Den lät ju bli årets sommarplåga - en av dem i alla fall...

Av Linda - 20 maj 2011 20:34

Förra fredagen på natten beställde jag lite kläder från H&M. Kläderna kom igår fast jag hade inte med mig mitt leg till jobbet annars hade jag kunnat cykla dit igår när jag sluta. Fick hämta paketet idag istället även om jag redan vart på ICA en gång tidigare idag, haha! Jag tyckte inte att jag hittade så mycket i butik när jag var i Skövde på torsdagen, och kikade runt lite. Jag var på jakt efter lite sommarkläder, och då tänkte jag att jag kollar in nätet också som har mer kläder i ens storlekar (oftast). Jag hittade inte så jättemycket, men jag blev ändå nöjd med det som beställdes. Får däremot vänta på ett Linne som kommer i början på juli...


Detta beställde jag från H&M:

* Lila Klännin, 149 kronor, H&M- Fin klänning i en fin färg! Passar perfekt att ha nu i sommar, och dessutom var den skön!

* Vita Hotpants, 79,5o kronor- Fick trosorna till min Behå som jag köpte förra veckan! Dessa var snyggare än dem andra trosorna.

 

   

Av Linda - 20 maj 2011 18:56

 

Akelia åker spårvagn, och tittar nyfiket ut från fönstret.

 

Akelia i höstas som valp. Åååå, så jävla söt är hon!

 

Detta är världens BÄSTA och FINASTE hund   

Saknar henne jättemycket nu faktiskt, men snart kommer vi ses igen.

Visst är hon fin?

Av Linda - 19 maj 2011 22:34

Inatt blev det ingen sömn alls som vanligt då jag börjar tidigt! Det är nåt som blockar min sömn helt enkelt, kan inte slappna av riktigt. Lär ju däcka rätt så jävla gott sen.

Jag kom upp imorse - det var inga problem att komma upp! Däremot var det ingen höjdare att cykla då det regnade, men hör och häpna - molnen sprack upp och SOLEN kom fram! Helt underbart då det regnat några dagar i rad nu... Däremot blåser det lika mycket som de andra dagarna i veckan.

Dagen har gått jättebra även om den var väldigt lång, men timmarna gick oväntat fort faktiskt. På helgerna däremot tycker jag alltid att det går så sakta. Kan ha och göra med att det är just helg som att det sitter inpräntat i hövvet. Jag fick mitt sommarschema nu med så nu vet jag hur jag jobbar mina helger - dem som jag var mest intressrad av. Ska nog ner till jobbet imorgon då jag upptäckt en grej i schemat som jag gärna vill få in...


När jag cyklade hem skickade jag ett sms till S., och fråga om hon ville ta en powerwalk, och det gjorde vi! En timme och tjugofem minuter var vi ute och gick. Det känns nu i benen kan jag lova! Helt underbart att komma ut i solen då man vart inne hela dagen och jobbat. Alltid lika trevligt var det i alla fall.

När jag kom hem var det bara att fixa mat, sen in i duschen, och nu sitter man här på röven och glor på teven. Men jag lär sova rätt gott inatt, tror jag.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards