Direktlänk till inlägg 24 maj 2011

Cosmo kartlägger hur du hanterar 1o olika sorters män. Vilken typ dejtar du?

Av Linda - 24 maj 2011 17:34

Nu när jag har läst ut Cosmopolitans November nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om Cosmo kartlägger hur du hanterar 1o olika sorters män. Vilken typ dejtar du? Detta tyckte jag var väldigt intressant, och jag skrattade lite då det faktiskt stämmer. Så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


Alla män är på sitt sätt. Frågan är: Hur hanterar du den du dejtar just nu? Psykologerna Mattias Lundberg och Anders Wahlberg, som skrivit boken 17 typer av män och vad de säger till psykologen, ger dig svaren.

Artikeln är skriven av Jacqueline Joo.

 

Han som alltid kommer för sent.

- Antingen är han bara en slarver eller så har han inte respekt för dig, säger psykologen Mattias Lundberg. I vilket fall, ge igen med samma mynt! Brukar han komma en kvart för sent, kontra med att komma en halvtimme sent. Förhoppningsvis förstår han vinken. Ett annat sätt är att bara gå därifrån om han inte dykt upp efter en kvart. Då är det upp till honom att få tag på dig igen.

 

Han som aldrig tar några intiativ

- Är det alltid du som hittar på saker kan det bero på att han antingen inte vill vara för på eller bara har dålig fantasi, säger Mattias Lundberg. Föreslå att ni överraskar varandra varannan gång med en ny dejt. På så sätt tvingas han att bidra.

 

Han som aldrig svarar i telefon utan bara genom SMS

- Kanske tycker han att det är svårt att prata i telefon? säger Mattias Lundberg. Svara inte på hans SMS, eller skriv bara "ring mig istället". Då ger du honom inget annat val.

 

Han som aldrig vill presentera dig för sina vänner

- Om du träffar hans kompisar blir ni offentliga som par. Då blir det jobbigare om du sedan dumpar honom, kanske han tänker, eftersom han måste berätta för alla, säger psykologen Anders Wahlberg. Han kan också vara orolig för vad du ska tycka om hans vänner.

Fråga saker om dem och säg att du vill träffa dem, avvakta och invänta en inbjudan. 


Han som gör allt för dig no matter what

- Njut så länge det varar, men förbered dig på att det kan avta med tiden, säger Mattias Lundberg. Det kan vara så att han spelar ett spel för att du ska gilla honom eller så är han sådan i grunden, vilket som stämmer märker du rätt snart.

 

Han som bara hör av sig på helgerna

- Den här mannen vill knappast ha ett förhållande till vardags och utnyttjar dig för sina egna behov, säger Anders Wahlberg. Risken finns att du inte är den enda, utan kanske nummer fyra den helgen, så är han värd dig?

Antagligen inte.

Dumpa honom!

 

Han som alltid säger: "Jag tar nästa nota, är det lugnt eller?"

- Kanske har han helt enkelt inte råd att bjuda dig, eller så är han bara hemskt snål, säger Mattias Lundberg.

Testa honom! Beställ in notan och gå på damernas ... länge. Eller så säger du koer när ni är klara med middagen: "Betalar du, så går jag ut och väntar så länge?"

 

Han som bara vill träffas hemma

- Antingen är han rädd för att visa att han har ett förhållande med dig, eller så vill han umgås med dig i en så mysig miljö som möjligt, säger Anders Wahlberg. Fråga honom rakt ut varför ni aldrig går ut, och säg att du gärna vill att ni ska börja göra det. Gillar han dig kommer han att bjuda ut dig, ignorerar han det är han ingenting att ha.

 

Han som aldrig hör av sig - men blir glad när du gör det

- Antingen spelar det inte så stor roll för honom om ni hörs av eller inte, eller så är han rädd för att vara för pushig, säger Mattias Lundberg. Vänta ut honom! Är han värd det så orkar du vänta. och betyder du tillräckligt mycket för honom så hör han av sig tids nog.

 

Han som inte vill planera

- Han är mannen som har många järn i elden och inte hinner ha ett förhållande egentligen, eller så ogillar han att bli låst och vill kunna vara spontan, säger Anders Wahlberg. Förklara för honom hur viktigt det är för dig att kunna bestämma saker i förväg. Kompromissa sedan - varannan gång spontandejt, varannan gång mer bokad dejt...

 

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards