Alla inlägg under april 2011

Av Linda - 16 april 2011 23:34

Idag har det vart jobb som gällt hela dagen med ett break på 4½ timme mitt på dagen förstås, men då vilade jag i två timmar. Sen bara slappa innan man skulle iväg igen i blåsten!

Det gick bra att jobba idag - inga konstigheter, men det var längesen jag jobbade just på den avdelningen på en helg. Det var kul att jobba med V., idag på morgonen. Kvällen gick bra den också faktiskt! Det har inte hänt så mycket mer idag än jobb, jobb, jobb.

Jag är helt slut i hövvet nu - kan inte tänka överhuvudtaget känner jag. Tänkte se klart på 27 Dresses innan jag ska lägga mig tänkte jag.

God natt på Er! Tjing tjong

ANNONS
Av Linda - 15 april 2011 16:16

Nu när jag har läst ut Glamours Oktober nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om Diane Kruger. Hon är väldigt naturligt vacker, och dessutom klär hon sig rätt schysst, tycker jag, så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Att vara vacker är inte alltid guld värt - det finns tydligen något som heter att vara "för snygg" inom filmvärlden, dom inte tänkte ge henne mer än snyggrollen i "Troja!. Men den hårt arbetande Diane Kruger berättar för Glamour hur hon tog sig vidare.

Artikeln är skriven av Judith Newman.

 

Jag har precis träffat Diane Kruger när min mobil ringer. Det är min mamma och ringsignalen för henne är låsten "Brick House".

- Eh, min mamma är som en tegelvägg, säger jag fåraktigt medan jag stänger av telefonen.

Kruger svarar direkt:

- Ja, du borde nog prata med någon om det där.

 

Man förväntar sig att Diane Kruger ska vara Grace Kelly-aktigt cool, elegant och lite ouppnåelig. Istället är hon glad, varm och vkick och hon är inte ett dugg upptagen av sin skönhet. Stjärnan från "Inglorius Basterds" tar emot mig på sitt hotell; hon har på sig ett par sandaler, mjukisbyxor (som på henne märkligt nog ser välstrukna ut) och inte en gnutta makeup.

- Jag har precis varit och gjort en Calvin Klein-grej, säger hon, och syftar på kampanjen för märkets nya doft Beauty, som Diane är ansikte för.

- Jag har haft massiv makeup i flera dagar. Jag måste låta huden vila lite.

Hon öser på med smör på sin rostade brödskiva och lyckas få lite smör i håret också. Hon rycker på axlarna, kastar bak håret och tar en rejäl tugga.

 

En trevlig sida hos Kruger är att hon uppenbarligen förstår hur lyckligt lottad hon är. Hon är en av få lyckade modeller som tas på allvar som skådespelare. Men de som känner henne är inte överraskade.

- Jag träffade Diane på en plåtning som jag gjorde för Elle på 9o-talet, tillsammans med tio andra tjejer, berättar Karl Lagerfeld, som är en av Dianes nära vänner. 

- Diane var enastående, hon var den mest inressanta av dem alla. Jag glömde de andra direkt, säger han, och förklarar att alla år hon ägnat åt att resa, modella och bo i andra länger har hjälpt henne i hennes jobb som skådespelare.

- Ett, hon kan få vilka kläder som helst att se helt rätt ut. Det är en alkemi som är svår att förklara. Och två, on pratar perfekt engelska, tyska och franska. Det finns inte en skådespelare i världen som kan prata tre språk så oklanderligt utan ett spår av brytning.

 

Kruger växte upp i den tyska staden Algermissen, nära sin mamma och yngre bror men långt borta från sin alkoholiserade pappa.

- När Josh (Joshua Jackson, från "Dawson´s Creek" och "Fringe", och Diane Krugers pojkvän sedan tre år tillbaka) besökte Algermissen med mig sa han bara: "Hur lyckades du komma härifrån?"

Men det gjorde hon, till en början varje sommar, då hon tränade balett i London. Men efter några år fick hon ge efter för knäproblem och sin växande kropp.

- Jag blev kurvigare och väldigt lång. Det finns liksom inget man kan göra om man inte har en ballerinakropp.

Hon vann en modelltävling i Tyskland istället och den tog henne till Paris.

- Jag jobbade ganska mycket för Chanel. Jag gjorde reklam för makeup och för parfymen Allure.

 

Kruger, som då var gift med den franske regissören/skådespelaren/hjärtekrossaren Guillame Canet. gjorde några mindre roller i europeiska filmer innan hon fick en stor roll att spela mot Brad Pitt i filmen "Troja". Som Helena av Troja (Diane var tvungen att gå upp sju kilo för att se lite mer sensuell ut) var hon dock lika träaktig som den trojanska hästen. "Troja" höll på att göra Diane Kruger till ett vacker one-hit wonder, som Claire Forlani i "Meet Joe Black", en recensent skrev till och med att Kruger var för vacker för att spela någon roll med substans över huvud taget.

Diane visste att han hade en poäng:

- Att få uppmärksamhet för den filmen, när jag var så grön, kunde lätt ha förstört hela min karriär.

 

Kruger älskade att spela Abigail Chase i "National Treasure"-fimerna, men hon ville inte låta resten av karriären bestå av sidekick-jobb, så när hon hörde talas om rollen som dubbelagenten Bridget von Hammersmak i Quentin Tarantinos "Inglorious Basterds" bokade hon en biljett till hans audition i Tyskland och klädde sig som en 4o-talsvamp i uppsatt hår och blodrött läppstift. Hon fick rollen, så klart, och med den erbjudanden om att spela den typ av roller som hon vill spela. I vinter är hon åter aktuell mot Liam Neeson i "Unknown White Male", där hon spelar en flykting från Bosnien och får tillfälle att visa upp sin Meryl Streep-iga talang för accenter.

 

2oo6 skiljde sig Canet och Kruger eftersom "jobbet kom emellan" och Kruger träffade Jackson "via gemensamma vänner". Idag är de ett av paparazzis favoritobjekt, och de verkar sitta ihop vid höften. men Jackson och Kruger har inte riktigt synkat sina stories. Han har sagt i en intervju att han ser fram emot att gifta sig med henne, medan hon säger att "religion är inte viktigt för mig så den aspekten av äktenskapet betyder ingenting för mig. Jag tror på lojalitet och engagemang, men av erfarenhet vet jag att när det inte finns kvar kan inte något undertecknat papper hålla ihop förhållandet".

 

I motsats till andra unga skådespelare, som beter sig som att framgången kommit av en slump och att kändisskaper är så jobbigt, är Kruger väldigt öppen med hur hon jobbar och att hon vill ha bättre - och större - och roligare - roller.

- Folk kollar på mig och tänker "Åh, hon kommer från Tyskland, hon är så samlad..." men jag har humor.

Och hon bjuder på sig själv.

- Förra året var jag på en auktion för Amfair, en insamling för aids-forskning, som Sharon Stone var värdinna för. Jag och Josh skulle auktionera ut en Segway, och av någon anledning fick jag för mig att jag skulle kliva upp på den, i extremt höga klackar. Jag tappade balansen fullständigt och dödade nästan Sharon Stone! Jag skojar inte. Jag körde över släpet till hennes klänning så att hon snubblade och nästan föll av scenen. Jag kunde se rubrikerna framför mig. "Diane Kruger dödar Sharon Stone". "Dödlig klänningsolycka på kändisgala".

Inte för att hon skulle göra något annorlunda - Diane Kruger är trots allt en modevarelse.

- Det var snygga skor...


STIL-IQ

Har du några turkläder?

"Jag hade en Gap-klänning som var svart med vita prickar. Jag hade den på min första audition och fick rollen, så jag tänkte 'Det här är min turklänning', men sedan hade jag den på två auditions till och fick inte rollerna, så jag gav bort den".   

Vilken doft hade du på dig när du fick din första kyss?

"The Body shop hade en doft som hette White Musk".

Vilken modetrend ogillar du mest?

"Jag gillar mode men jag gillar inte trender - jag gillar inte it-grejer. Om jag köper it-väskan eller it-byxan slutar det bara med att alla har samma kläder".

Vad är viktigast, stil eller bekvämlighet?

"Stil! För två år sedan hade jag på mig en couture-klänning på filmfestivalen i Venedg och den hade en inbyggd korsett. Den var underbar, men det var en runway-piece och hade den inte sytts för verkliga livet. Så den inbyggda bodyn hade liksom ingen öppning nedtill. Jag höll på att svimma för att den var så tajt, och jag var så sjukt kissnödig men det hade tagit mig en timme att ta mig ut klänningen på egen hand. Men den var gorgeous!" 

Hur viktigt är utseendet när det gäller romantik?

"Väldigt viktigt! Det handlar inte bara om håret eller ett par jeans, utan hela sättet man presenterar sig på".

Vilken skönhetsrutin gör du varje dag, utan undantag?

"Jag måste ta hand om min hy. Jag får lätt finnar sedan mina år som modell, då man jobbar med mycket smink under varma lampor. Jag går aldrig och lägger mig utan att ha rengjort ansiktet".

Vad är härligast med skönhet?

"Jag älskar allt, från massage och kroppsoljor till att inte ha smink på mig när jag är på semester - jag har lärt mig massor genom åren och jag gillar att sminka mig själv inför röda mattan eftersom jag tycker att jag ser mest ut som mig själv när jag gör det själv"...

 

  

ANNONS
Av Linda - 15 april 2011 12:34

Nu när jag har läst ut Glamours Oktober nummer 2o1o, kom jag till den här Lunchdejten med Emma Wiklund. Detta numret var det absolut sista av Glamour i Sverige! Jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Glamour lät två exmodeller luncha ihop - häng med när Elin Kling gör en djupdykning i Emma Wiklunds förflutna som supermodell.

Artikeln är skriven av Elin Kling.

 

Emma Sjöberg slog igenom på 9o-talet som den stora svenska supermodellen, vid sidan av Linda, Cindy, Claudia, Naomi och Tatiana.

Ditt genombrott kom med Arlas minimjölk-kampanj 1991, eller hur?

- Ja, här i Sverige, men innan dess hade jag jobbat utomlands, där hade jag redan en karriär. Mitt första stora jobb vara 1989 för brittiska Elle. Jag hade två Elle-omslag på raken.

Vem upptäckte dig och var?

- Mika Kjellberg, på en Hawaiian Tropic-tävling. Mika satt i juryn och ville att jag skulle komma till Stockholm direkt men jag hade ett år kvar å gymnasiet. Jag åkte när jag var nästan tjugo, ganska gammal.

 

Hur tror du modellivet står sig idag till skillnad mot då?

- Jag tror att det är tuffare idag, för det är fler modeller på markanden. Plus att livslängden blir kortare.  

Jo, själv slutade jag när jag var 22 och då var jag farmodern i gamet.

- Jag skulle aldrig låta min dotter bli modell innan hon blir 18,19,2o år. Och med det ideal som är nu har jag svårt att uppmuntra henne över huvud taget, det är för magert. Jag vet ju själv hur mina tonår var, jag gick upp i vikt och fick finnar...

 

1992 var du med i George Michaels video "Too Funky", den är ju fullkomlig magisk, och din outfit!

- Ja, Beyoncé har snott min outfit! Thierry Mugler stylade videon, jag var en av hans musor och gick alla hans visningar. Vi fick göra en gipsavgjutning av min kropp och sedan gjordes detta konstverk i stål.

 

Hur levde du? Under min lilla karriär bodde vi 1o tjejer i en trea. Långt ifrån vad du hade, antar jag?

- Till en början bodde jag också i modellägenhet, på en madrass på golvet. Sedan hyrde jag ett jättelitet rum, jag var inneboende. Efter det flyttade jag till min första lilla lägenhet, en skruffig tvåa med tygtapet och skitiga heltäckningsmattor. Men sedan lyckades jag skaffa ett eget litet gårdshus i St Germain och samtidigt hade jag en lägenhet i New York.

Hur är det med alla drogrykten i modellvärlden? Stämmer de?

- Ja, tyvärr. Det har alltid funnits i rock- och modellvärlden - det har mycket att göra med att folk är unga. Sedan är det vanligare på kontinenten, det är lite mer accepterat.

 

Har du någon smaskig story att dela med dig av från din modelltid?

- Jag hade aldrig varit där jag är idag om det inte vore för Linda Evangelista. Versace var en nyckelvisning i Mialno, det var han som började boka modeller för 5ooo dollar om dagen. Jag gjorde visningen ett år men var inte bokad nästa säsong. Sista dagen i Milano, innan vi stack till Paris, frågade Linda om jag skulle göra Versace och jag sa att jag inte var bokad. Hon pratade med honom och jag fick jobbet! Sedan jobbade jag med honom i 5-6 år.

 

Och du har klarat dig från mindre roliga historier?

- En gång lämnade jag en plåtning för att fotografen var så fräck. Tyvärr finns det ganska läskiga typer, ofta är det de som inte är särskilt bra. Jag sa bara att "vet du vad, nu går jag". Och min agentur var väldigt stöttande. Men tyvärr finns det de som kommer från fattiga förhållanden, med andra villkor som gäller.

Det minns jag också, många från fattiga förhållanden som sökte lyckan...

- Det finns mycket eskortverksamhet och jag har hört tragiska historier där man inte kan säga att det handlar om modellyrket direkt.

Vad har varit det bästa med modellivet då?

- Att bo i ett annat land, jobba där och uppleva en annan kultur, och sedan är det ju inte helt fel att tjäna pengar heller! Det är nyttigt att lämna sitt hemland, det är nyttigt att kasta sig ut och klara sig själv.

 

Men du, du har ju en skådiskarriär också - jag har hört att det hände en olycka när ni filmade "Taxi"?

- Just det! Det var den första "Taxi"-filmen. Min första scen var en actionscen och det kostar mycket pengar att slå sönder saker och allt måste ske i exakt rätt ordning. Men strax efter att de hade ropat "Action" hörde jag "Cuuuuuuuut!" Jag tittade upp och då rann det blod längs hela min arm, men jag kände ingenting, trots att jag hade råkat fläka upp hela tummen. Det första jag gjorde var att skrika efter handdukar, för det var ju en lågbudget-film så det fanns ju inte direkt tre uppsättningar av kläder.

 

Vilken är din största fåfänga?

- Det är nog mer kropp och ansikte än kläder. Jag är ganska enkel i min klädstil, även om jag tycker om mode. För mig är bra hår och hy till T-shirt och jeans viktigare än en dyr klänning om jag känner mig glåmig.

Men hur gör du för att hålla dig så här snygg och fräsch?

- Jag försöker träna tre gånger i veckan. Det är det bästa för hyn. När jag skulle göra en viktig plåtning försökte jag alltid ge mig ut och springa på morgonen, för det hjälper verkligen!

Om man inte orkar träna, är det din nya hudvårdsserie som är hemligheten då? Berätta om den!

- Jag kände att det jag ville göra inte fanns på marknaden - den lite mer effektiva produkten med beprövade ämnen, utan att det kostar för mycket. Jag vill att det ska funka.

Vad kommer crémerna att kosta?

- Mellan 129 och 389 kronor. Så det är ju inte så dyrt.

 

Nu har du varit supermodell, pluggat, suttit i styrelsen för Lindex och lanserat hudcréme. Vad har varit roligast?

- Det här! Jag har aldrig jobbat så mycket i hela mitt liv, men det är roligt!...

 

 

  

Av Linda - 14 april 2011 21:34


Denna låten är sjuktskön!!

Kommer skaka rumpa till denna låten ute nu i vår och i sommar =)

Vad tycker Du om låten?

Av Linda - 14 april 2011 20:56

 

 

Jag såg på reklamen innan Nyhterna förut att dem kör svenska filmer klockan nio på TV4+.

Ikväll är det Reine och Mimmi i fjällen som visas.
Haha, jag har inte sett denna filmen på jättelänge så jag tänkte se den nu!

Det finns inget annat som lockar på teven ändå så..

Av Linda - 13 april 2011 23:34

 

 

 

 

 


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 19 (2 September) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har faktiskt hittat lite produkter, men det är mest kläder denna gången vilket alltid är lika roligt.


* Boots H&M, 399 kronor- Snygga boots, tycker jag! Extra plus för att dem är billiga!

* Rutig Skjorta Åhléns, 249 kronor- Fin flanellskjorta, tycker jag!

* Jeans Ginatricot, 199 kronor- Jävligt billiga jeans i schysst färg!

* Klänning Vila, 5oo kronor- FIN klänning! Gillar modellen nertill!

* Crush Black Violet 44 Hairspray, 121 kronor- Ska sprayas i torrt hår för glans och volym med lång hållbarhet. Ger bra volym med en härlig flexibilitet, håret blir inte stelt utan snarare lite strävt. Också glansen fin. Sprayen luktar också friskt och gott. Det här är en riktig tiopoängare och utan tvekan bäst i vårt test. 

Av Linda - 13 april 2011 21:34

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 19 (2 September) 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om ed Westwick. Jag tycker att han är så jävla snygg och sexig!! Han är lätt min favorit av killarna i Gossip girl, så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Som den onskefulle Chuck Bass manipulerar han tjejer - och killar - i succéserien Gossip girl. I verkligheten är Ed Westwick betydligt mer tillbakadragen. För VeckoRevyn avslöjar han nu allt om galna fans, sitt modeintresse och hur han raggar upp tjejer.

Artikeln är skriven av Monika Agorelius.

 

Efter att ha sett ed Westwick som Chuck Bass i Gossip girl är det lätt att föreställa sig att han ska vara en lika dryg, oansvarig, snobbig brat även i verkligheten. Men fösta intrycket för den som träffar honom är snarare det rakt motsatta.

- Jag är faktiskt en ganska vanlig kille, men jag njuter av att spela Chuck, säger Ed med ett stort skratt när vi träffar honom på Soho hotel i centrala London. Det är nästan som terapi att få spela en kille med en sådan förskräcklig personlighet. Jag är helt annorlunda i verkligheten och det gör det ännu roligare att spela en opålitlig playboy som inte har respekt för någon.

 

Även om Ed själv hävdar att han är långt ifrån den playboy som Chuck är i tv-serien avslöjar han under vårt samtal att han "älskar att flörta". Ed var länge tillsammans med Jessica Szohr, som spelar Vansessa i Gossip girl. Ryktet säger att det tog slut efter att hon varit otrogen, men paret verkar i alla fall utåt sett fortfarande vara goda vänner. idag har Jessica intervjuer i rummet intill och när hon och Ed möts i korridoren kramar de om varandra som bästisar. När jag frågar Ed om de är ett par igen svarar han ett långsamt nej.

- Jessica är en av de coolaste människorna jag känner, säger han leende, och alla följdfrågor möts av tystnad och nya leenden.

 

Ed är givetvis oklanderkligt klädd. Frisyren är slickad, leendet glänsande, designerkostymen åtsittande och han sitter med ena benet över det andra. Det enda som ser knasigt ut i modellbilden är att han är strumplös i de fina designerskorna. När han skämtsamt får frågan om han glömde strumporna hemma kommer svaret blixtsnabbt.

- Det är ju trendigt att gå utan strumor! Men det gäller att behålla skorna på. Tog jag av mig dem skulle det stinka fotsvett i hela rummet. 

Han skrattat högt igen och fortsätter.

- Problemet är att jag köper dyra skor, men jag kan inte ha dem på mig mer än i högst tre veckor, sen är de förstörda på grund av den stinkande fotsvetten. 

Modet i Gossip girl är trendigt och nyskapande. Anlitar du en stylist privat?

- Bara om det är någon speciell tillställning. Men imorse klädde jag på mig alldeles själv, haha.


Ed, som ursprungligen kommer från den lilla staden Stevenage, flyttade till New York när rollen som Chuck Bass dök upp. 

Vad saknar du från England när du bor i New York och arbetar med Gossip girl?

- Mammas matlagning! Jag gillar mammas hemlagade lammkotletter med mintsås. Mammas mat är alltid godast, eller hur? Jag älskar New York och det har varit bra för mig att bo där, men det är alltid trevligt att komma hem till England och träffa familj och kompisar.

Bor du ensam i New York?

- Jag har bott ensam i ett år nu, det har varit toppen. Det är skönt att bara ha sitt eget utrymme. Man känner sig bekväm, man kan gå omkring naken hemma... ja, göra det man känner för helt enkelt. Jag brukar spela musik på väldigt hög volym. Och jag vet inte vad mina grannar tycker. De klagar inte. De kanske är döva, haha?

Vad gör du helst en ledig dag?

- Jag sover. När jag först flyttade till New York var jag inte ett dugg känd. Då kunde jag gå runt på stan och vara anonym. Det är annorlunda nu, när jag går ut får jag vara beredd på att bli förföljd. 

    

Vilken är den konstigaste plats du blivit igenkänd på?

- Det var nog när jag var i Washington DC för ett par år sen. Jag var där tillsammans med min pappa och vi besökte ett konstgalleri. Det var en tisdagseftermiddag och jag var säker på att alla människor skulle vara på jobbet eller i skolan. Vi trodde att fältet var fritt, men det var massor av folk där som kände igen mig.

Vilket är ditt mest minnesvädra möte med ett fan?

- Häromdagen, när jag var hemma hos mamma och pappa hände något konstigt. Mina föräldrar bor utanför London och plötsligt stod det en grupp tjejer utanför huset och väntade på mig. Det kändes obekvämt och lite läskigt, men det kunde ha varit värre. Det händer då och då att jag får... hur ska jag säga... skamliga förslag.

Hur skamliga? Skickar fansen underkläder med posten, typ?

- Njae. inte riktigt, men jag har träffat tjejer som viskar skamliga förslag i mitt öra.

Brukar du tacka ja till förslagen?

- Nej. Jag gillar utmaningar, jag tänder inte på tjejer som lämnar ut sig på det sättet.


Vad är det roligaste med att spela Chuck Bass?

- Det är kul att spela en kille som är lite farlig, som är på gränsen till sinnessjuk. Han är ju en miljardär och playboy som får alla tjejer han vill ha. 


I rutan är Chuck en casanova av rang som inte tvekar en sekund när det gäller kvinnor. Och Ed är själv inte alltför dålig på den biten enligt egen utsago...

- Jag behöver inga raggtips av Chuck direkt, haha.

Vilket är ditt bästa raggningsknep? Ett som alltid brukar funka alltså?

- Jag gillar att dansa. Om man är på ett dansgolv kan man lätt dansa nära tjejen man är intresserad av och knuffa till henne lite lätt med höften.

Om du fick välja den bästa låten att dansa till när du kör din förföriska dansteknik, vilken låt blir det?

- Paul Simons Graceland. Jag är helt såld på den låten, det är den bästa som någonsin gjorts.

 

Träffar du de andra i Gossip girl-gänget när ni är lediga?

- Ja. Chace (Crawford, reds anm.) är en av mina bästa kompisar. Blake Lively älskar att laga mat. Hon är duktig i köket och hon bakar jäkligt goda muffins som hon bjuder på när vi träffas hela gänget.

Vad gör du och Chace när ni träffas?

- Vi lyssnar på musik och bråkar om vad vi ska lyssna på. Jag är värst, ingen får röra min iPod. Chace har världens sämsta musiksmak. Om han focl välja vad vi ska lyssna på så blir det KeSha. Sån musik tolereras inte i min närvaro. 

 

Vilken kändis skulle du vilja se göra ett gästspel i Gossip girl?

- Victoria Beckham. Det vore roligt. Men vem skulle vi kunna ha? Barack Obama, det skulle bli ett intressant avsnitt, eller hur?

Vilken kvinnlig skådespelare skulle du helst vilja spela mot?

- Kate Winslet, jag bundrar henne jättemycket och hon är en fantastisk skådis. Jag skulle även vilja spela in en film tillsammans med Leighton Meester, deån Gossip girl, hon är också en vädligt duktig skådis.

 

Blir du någonsin nervös när du träffar andra skådespelare?

- Nej, inte direkt. Men jag blir stum när jag träffar fotbollsspelare. Jag hejar på Chelsea och skulle nog inte veta vad jag skulle säga om jag träffade mina fotbollsidoler.

Då måste du ha följt skvallret kring Chelsea-spelaren Ashley Coles otrohetsskandal?

- Ja. Han har varit en riktig bad boy.

Har du träffat Ashley?

- Nej. Men jag skulle väldigt gärna träffa Cheryl (Cole, Ashleys ex-fru). Om jag såg henne på ett dansgolv skulle jag dansa fram och ge henne en liten höftknuff!...

 

 

  

Av Linda - 13 april 2011 19:34

USCH, idag har det inte vart skönt väder alls, men till helgen blir det ju bättre i och för sig vilket jag ser fram emot jävligt mycket. Jag gick till OKQ8 tidigare idag för att köpa VeckoRevyn, och det var då jag kände hur kallt det var ute.

Sen blir det ju inte bättre av att veta att mamma åkte till Marbella, Spanien idag och hon är borta i en HEL månad!! Fy fan vad skönt hon kommer ha det därnere, och varmt är det dessutom, men hon behöver ju det så jag unnar henne resan också. Fick ett sms från henne där hon skrev: "Här är underbart!". Så tittar jag ut och fryser typ...

Det har inte hänt så mycket idag faktiskt bara en tråkig jävla onsdag! Ha en fortsatt bra kväll. Tjing tjong


VeckoRevyn som jag köte å OKQ8 tidigare idag.

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se