Alla inlägg under april 2011

Av Linda - 21 april 2011 20:30

Hihi, inatt hade jag VÄRLDENS bästa dröm, och den handlade om VÄRLDENS bästa person   Jag var riktigt jävla nöjd när jag vaknade, men samtidigt inte då det bara var en jävla dröm...


Igår var jag jättetrött så det tog mig inte lång tid att somna vilket är jävligt bra. Har inte vaknat upp så mycket på morgonen som jag har börjat göra nu i veckan... Det har vart gråa moln ute idag, men inget regn fast väldigt varmt samtidigt! Har mest slappat idag bara.

Efter fem cyklade jag ner till Bankomaten för att ta den sista hundralappen, och sen cykla jag till Willys där jag handlade Glass (billig skit för femton spänn), Gurka, Majs, Sallad och Vitlöksdressing. När jag cyklade hem tog jag vägen via Hollendergatan för att njuta lite mer av dagen då jag inte gjort något vettigt, så kommer jag till guppet och då gick den ena plastpåsen sönder, och där låg Dressing och Majs mitt på guppet. Tur att ingen bil kom, och jag skratta lite för mig själv - så jävla typiskt mig!!

Nä, nu ska jag fortsätta glo på teven. Ha en bra kväll! Tjing tjong


Fick min Plaza Kvinna idag, och det är alltid lika kul när den kommer i postfacket =)

 

ANNONS
Av Linda - 20 april 2011 14:00

 


Idag har det vart molnigt, men det är jävligt skönt ute ändå! Har inte gjort något speciellt idag fast jag har suttit ute på balkongen och läst lite granna. Slappt och skönt fick det bli idag!


* Klänning, Ginatricot- Denna är så himla skön!

* Tights, Ginatricot.

ANNONS
Av Linda - 20 april 2011 13:45

 

 

 

 

  


Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 19 (9 September) 2o1o, för att se omd det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några produkter, och det blev lite blandat denna gången.


Detta hittade jag i CHIC nummer 19 (9 September) 2o1o:

* Estée Lauder Sensuous Velvet Body Creme, 585 kronor- En varm, lite träig doft som gör sig gudomligt bra som lotion. Konsistensen är rik men går snabbt in i huden och gör den len.

* Sonia by Sonia Rykiel Halsduk finns hos www.netaporter.com, 167o kronor- Fin halsuk i fint mönster!

* Marc by Marc Jacobs Stövlar finns hos www.netaporter.com, 53oo kronor- Snygga stövlar!

* Christian Louboutin Stövlar finns hos www.savannahs.se, 11495 kronor- VILL HA! SJUKTSNYGGA!

* Kavaj Vila, 349 kronor- Söt kavaj, tycker jag! Dessutom är den billigast av alla produkterna denna gången - vilket är bra!  

Av Linda - 20 april 2011 13:00

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 19 (9 September) 2o1o, kom jag till den här aritkeln med Denise Rudberg. Denise är ju författare, och jag har nog en av hennes böcker tror jag. Hon har ju skrivit en del chick-litt bland annat, så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


I varje nummer av CHIC möter Linda Skugge en inspirerande kvinna. Nu har turen kommit till produktiva och superdrivna författaren Denise Rudberg.

Artikeln är skriven av Linda Skugge.

 

Jag har alltid varit inspirerad av Denise Rudberg. Hon har en otrolig utstrålning och verkar leva ett så roligt liv. Sådär som man själv vill ha det - fart och fläkt, en massa kul vänner och högljudda skratt. Hon är partybruden som busade i skolan men som sedan tog sig fram och tog det hon ville ha.

Hur känns det att vara en kvinna som inspirerar andra?

- Wow, fantastiskt! Jag känner mig djupt hedrad och hoppas att jag kan leva upp till det. Jag som var värsta slackern och strulbruden i skolan... Jag tror inte att det var många av mina lärare i gymnasiet som trodde att det skulle reda upp sig för mig.

 

Jag tycker att du är så inspirerande och abundsvärd för att ditt jobb är att skriva böcker och film på heltid. Berätta vad din nya serie böcker handlar om?

- Det handlar om Marianne Jidhoff. Hon har just fyllt femtiofem och är nybliven änka. Hennes äktenskap har varit en misär och hon har dåligt samvete inför sina vuxna döttrar för att hon har varit ett dåligt föredöme som stannade kvar hos deras pappa trots att han bedrog henne. Hon funderar på att sluta jobba men blir tillbakadragen av sin förre chef. Hon har stått tillbaka i hela sitt liv och nu jäklar är det dags för revansch. Som hennes bästa väninna uttrycker det: "Vadå gammal? Madonna och du är lika gamla".

 

Visst fick du filmkontrakt också?

- Ja, det är fantastiskt! Jag var på SF i ett annat möte och började berätta om min nya serie för producenten Johanna Bergenstråhle som verkligen gick igång på detta. En kvinnlig hjältinna som inte jonglerade snoriga småbarn och ett trist äktenskap. Jag funderade just då på att byta förlag eftersom mitt dåvarande inte var superpigga, och då var det underbart att en så initierad person som Johanna fattade hur jag tänkte. Sen fick jag samma respons från Nordstedts och då var valet väldigt enkelt.

Du skriver ju även böcker för ungdomar.

- Jag skriver just nu en triologi om tre killar som alla börjar arbeta på en espressobar. Det handlar mycket om deras familjeliv och kärleksrelationer men kanske framförallt om deras vänskap och hur den funkar.

 

Får du aldrig skrivkramp?

- Jo, verkligen. Vid min sista bok innan deckaren ("Åse") var det hemskt. Jag var så less på upplägget och den begränsning jag själv hade satt upp för min historia att jag var beredd att lägga av. Därför var det nödvändigt för mig att skriva om något annat och skapa nya regler för mig själv.

Hur tacklar du en dålig skrivardag?

- Jag tycker oerhört synd om mig själv. Även om mitt överjag förstår att det är en tillfällig svacka så är det som om mitt svennebanan-psyke vägrar förstå. En evig kamp, det där...

 

Får din man läsa dina manus?

- Det har hänt en gång och kommer aldrig någonsin att hända igen. Han har läst ungefär hälften av de böcker jag har skrivit och är väl knappast särskilt imponerad. Vi diskuterar givetvis andra saker som rör våra jobb, som strategier eller allmän planering, men när det kommer till mitt faktiska skrivande är det ett big no-no. Där har han helt enkelt inget att göra eftersom han inte är en särskilt läsande person samt att vi tycker att vårt förhållande inte ska innehålla den typen av samarbeten.

 

Har du något gäng som du träffar och spånar intrig med?

- Nja... jag är inte helt pigg på idén. Jag tror att man indirekt blandar sig i varandras tankebanor på fel sätt. Jag och Katarina Wennstam byter i och för sig texter, men det är rätt unikt för min del. Hon är den enda utanför mitt förlag som jag känner mig bekväm med i den typen av granskning.

 

Vilka kvinnor inspirerar dig?

- Du, bland annat, som bildar nätverk och alltid vågar sticka ut näsan. Min ena mormor (ja, jag har två) är också en inspirationskälla. Hon flydde med två barn i en fiskebåt från ett brinnande Estland och såg till att klara biffen i ett nytt land. Dessutom var hon alltid välklädd och välfrisserad och förklarade vikten av att vara proper. Är man hel och ren kan man komma långt.

 

Har du några flrfattare som du ständigt återkommer till för inspiration?

- Enid Blyton och Stieg Trenter. Enid Blyton för att hon skapade fantastiska stämingar och karaktärer som lever kvar 7o år senare. Hon var en cool kvinna som yrkesarbetade mycket hårt - hon skrev ungefär en bok i månaden - samt skötte två barn. För detta blev hon hårt kritiserad då man i England ansåg att en kvinna som yrkesarbetade måste vara en barnhatare. Stieg Trenter för att han lyckades skildra Stockholm så underbart. Ingen har hitills lyckats mäta sig med hans skildringar, och jag kommer alltid att hysa en djup kärlek till hans hjälte Harry Friberg som var lång, bufflig och alltid sa precis var han tyckte, Precis som min man...

 

  

Av Linda - 19 april 2011 16:15

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 19 (9 September) 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om Oksana Wilhelmsson. Hon är ju gift med fotbollsspelaren Christian "Chippen" Wilhelmsson, och var tidigare med i gruppen Sunblock. Tyckte att det var intressant att läsa om hennes liv som hono lever idag, så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


I en öppenhjärtlig intervju med CHIC berättar Sveriges mest glamourösa "fotbollsfru" Oksana Wilhelmsson om bröllopet, mobbningen och det annorlunda livet i ett arabiskt land.

Artikeln är skriven av Emilie Cederquist.

 

Få lever ett liv som Oksana, 26. I maj bytte hon Andersson mot Wilhelmsson när hon gifte sig med fotbollsproffset Christian "Chippen" Wilhelmsson, 3o. Sagan om paret började 2oo6 då tjejen med rådjurslgonen och härlig värmlandsdialekt mötte en av Sveriges största fotbollsstjärnor.

- Christian är så charmig, Han är rolig och har utstrålning, Han är väldigt snäll och vjuder på sig själv, det föll jag för. Sedan har vi barnasinnet kvar båda två, när vi är tillsammans har vi väldigt roligt.

Den 21 maj gifte sig paret i hemlighet i Las Vegas.

- Jag var så nervös! Åh herregud, jag ville inte gå in i kapellet. Men det var så roligt. Christian hade en James Bond-kostym på sig, han var jättefin.

Berätta om klänningen!

- Jag ville ha den finaste och största klänningen i hela världen men jag såg ut som en gräddbulle. Jag hittade en axelbandslös med strass och långt släp istället, den var mer jag.

Planerar ni för barn?

- Jag tror aldrig man är redo för barn. Christian vill ha barn men han börjar ju bli äldre. Jag vill absolut också ha barn men nu är det svårt, jag är lite vilsen för tillfället. Jag vill ha ett biologiskt barn och sedan vill jag adoptera ett från Ryssland.

 

Kärleken till Christian har fört Oksana ut i världen; idag bor de i Saudiarabien, där han spelar i fotbollsklubben Al-Hilal.

- Jag är hemlös. Jag bor på så många olika ställen, så jag har inget hem nu. Jag har flera hus men jag vet inte var hemma är.

CHIC träffar Oksana i sommarhuset i Hällevik i Blekinge där Christian växte upp. Det vita huset har högt i tak och stora panoramafönster med utsikt över havet. Här finns både ett stort relaxrum och en walk-in-closet, och Oksana har själv omsorgsfullt valt ut möblerna och skeppat hem dem från utlandet.

- Jag gillar inte det typsikt svenska, så fort något är inne ska alla ha det. Jag vill ha ett hus som ingen annan har. Jag gillar när det är stort och pampigt. Jag inreder i svart och vitt och sedan lägger jag till färg med blommor.

Paret köpte nyligen ett hus i Dubai som Oksana ska göra i ordning i höst.

- Chrille får inte säga någonting om hur jag ska inreda huset. Han inredde huset i Saudi och det slutade med att vi hade utemöbler inomhus. Han sa att han är världens bästa inredningsarkitekt men möblerna var fula, de såg ut som om de kom från en loppmarknad.

 

Livet som kvinna i Saudiarabien är tufft och Oksana får inte jobba eller gå på Christians matcher och måste böra abaya, ett hellångt täckande muslimskt klädesplagg.

- Jag har bott där länge men jag förstår fortfarande inte hur allt funkar. Jag måste ha på mig abayan överallt. Ibland går det bra men ibland vill jag inte sätta på mig den. Jag får acceptera och respektera abayan. Jag förstår alla som tycker att det är hemst att kvinnor måste bära den men det är också ett äventyr, det är kul att uppleva en annan kultur.

De bor i ett inhägnat område med tennisbana, pool och gym, men vill Oksana åka någonstans måste hon ha en chaufför.

- Förut var det jobbigt men Chrille har köpt en minibuss som han har inrett med TV, DVD, musikanläggning, kaffemaskin, ja allt. Jag har en "Pimp My Ride"-bil, och brukar kolla på "Sex and the City" och dricka lite kaffe medan jag blir körd någonstans. Det funkar faktiskt.

 

Hur är shoppingen?

- De har allt i Saudi, gallerior med alla märken. Man får inte prova kläder utan måste köpa och prova hemma. Den finaste gallerian i Riyadh har en kvinnoavdelning med tre inglasade våningar där man får gå utan abaya. Ibland när jag har en dålig dag vill jag visa att det är underbart att gå utan. Även om kvinnorna går fritt där så har de långa kjolar, men jag brukar gå i minimala shorts och linne. Då blir de andra kvinnorna helt i extas och tittar för det är de inte vana vid.

Vilka umgås ni med i Saudiarbaien?

- På området umgås vi med svenska familjer, men utanför träffar vi nästan bara prinsar och prinsessor, Det är ett kvinnoförtryckande land så det är intressnat att se hur prinsessorna har det. De bär märkeskläder under abayan.

Bjuder ni hem dem till er?

- Ja, jag sa till Chrille "när prinsen kommer hit ska jag bjuda honom på IKEA-köttbullar, potatis och brunsås", men då sa Chrille att "nej, det går ju inte, de får inte äta griskött". Då tänkte jag "shit vad ska jag nu bjuda på?"

 

Oksana föddes i Ryssland i staden Timashevsk nära Svarta havet där hon bodde med sin mamma och lillasyster.

- Jag saknar det för jag känner mig väldigt rysk. I skolan var det strängt och jag blev uppfostrad hårt. men jag kommer att uppfostra mina barn så som jag själv blev uppfostrad, jag har verkligen respekt för min mamma.

Oksanas mamma träffade en svensk man och när Oksana var åtta år flyttade familjen till Sunne i Värmland.

- Det var väldigt speciellt. Vi var ju barn så vi tyckte att det var spännande. Min nya pappa var väldigt snäll mot oss. Det var kul men rörigt.

Hur var det att börja i en ny skola?

- I början var det lätt att få kompisar, alla var nyfikna på mig. Men i Sverige är tjejer två och två och jag hamade utanför. Jag slogs, jag tolererade inte att bli mobbad. När någon sa något dumt till mig så sa det bara pang. Jag fick skäll av lärarna för att jag bråkade. Mamma sa "vänta, snart kommer alla vilja vara kompis med dig". Och så blev det.

Hur är det att träffa nya vänner nu?

- Det är svårt. Jag hade lättare för det innan jag var ihop med Chrille men nu vet jag inte varför folk vill vara vän med mig. Jag släpper inte in folk lika lätt längre och är väldigt försiktig med vilka jag umgås med.

 

Vad tycker du om begreppet "fotbollsfru"?

- Det är sjukt att tjejer vill vara det. Det har blivit en så positiv bild av WAGs och visst, jag ska inte sticka under stol med att vi lever väldigt lyxigt. Men det är mycket mer än så. Det är inte direkt lätt när man inte får träffa sin pojkvän å en månad när han åker på träningsläger eller bor på hotell fyra dagar i veckan när han spelar bortamatcher.

 

Är utseendet viktigt?

- Jag tycker inte det. Jag skulle kunna gå osminkad men jag känner mig pressad av andra att se ut på ett visst sätt. Innan brydde jag mit inge, jag var inte utseendefixerad alls. Jag var en liten raggartös i Värmland men jag har blivit mer osäker nu för jag är så offentlig.

 

I höst lämnar Oksana Sveriges kändisliv och åker tillbaka till Saudiarabien för att bo med sin man, och det märks att de är riktigt kära.

- När Christian åkte till Saudi före mig grät jag jättemycket. Jag är som lyckligast när han är ledig och vi kan gå ut och äta och njuta av livet. Vi brukar åka till ett vattenland i Dubai, då är jag lycklig, när vi har skoj och skrattar...

 

Om bröllopet:

"Det är första gången jag pratar om mitt bröllop. Det var en spontan och häftig grej. Vi bjöd den närmaste släkten, vi tog med oss runt 2o stycken till Las Vegas. Resan var fantastisk, det var som att vi hade bröllop i flera dagar. Ett företag hjälpte oss med allt, vi kunde bara njuta. Vi gick på Cirque du Soleil och åt den bästa maten"...

 

 

  

Av Linda - 18 april 2011 21:34

 


Mornarna är fortfarande kalla så även idag, men så fort jag kom hem tog jag av mig mina leggings kan jag säga! Använde mina Ballerinaskor för första gången för i år också - har inte blivit av innan, men fler gånger lär det fan bli!


* Tunika, H&M- Denna har vart perfekt att ha idag då den är så sval!

* Jeansleggings, H&M- För varmt med dessa idag..

* Esprit Ballerinaskor, Johanssons Skor- Tillhör mina favorit ballerinas!

Av Linda - 17 april 2011 23:06

 

 Ni som ser på Big Brother vet ju att denna veckan har några av dem gjort en låt med hjälp av Basshunter.

Här är låten för Er som vill höra! Vad tycker Du/Ni om den? KOMMENTERA gärna!!

Av Linda - 17 april 2011 21:36

 

 

 

 


Nu har jag suttit och kollat igenom Glamours Oktober nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Detta är ju avsolut det sista numret av svenska Glamour, och detta hittade jag i tidningen.


Detta hittade jag i Glamours Oktober nummer 2o1o:

* Gucci Guilty 3o ml EdT, 59o kronor- Parfymen är varm och söt på samma gång. Toppnotern är syrén som håller sig kvar även när basnoterna amber och patchouli tar vid.

* Basker Ginatricot, 129 kronor- Tycker att denna är söt med de små stenarna på!

* Boots Scorett, 799 kronor- SNYGGA skor!

* Louis Vuitton Weekendväska, cirka 7ooo kronor- VILL HA, VILL HA! Sjuktsnygga väskor gör LV, och denna är inget undantag! En sådan väska ska jag äga någon dag - helt klart!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se