Direktlänk till inlägg 6 april 2011

Blåsig onsdag

Av Linda - 6 april 2011 21:46

Den här blåsten bara fortsätter och fortsätter, och värre ska det bli imorgon! Men däremot ska vi ha fint väder hela helgen vilket blir jättebra då jag fyller år! Sol, sol, sol kommer vi ha heela helgen - göttans!

Annars har detta vart en lugn dag - lugnet före stormen! Imorgon blir det full rulle hela dagen i princip. Hade behövt tvätta mina fönster imorgon, men om det ska blåsa så får jag göra det på fredag istället.

Har mest läst idag, och sen cyklade jag bort till Hemma-butiken för att köpa Dammsugarpåsar, och sen gick jag in på PA:s där jag köpte Chic. På kvällen cyklade jag till Willys där jag handla Blockljus, Choklad, Deo, Gifflar, Gurkor, Hushållspapper, Plastmuggar, Sallad, Smör, Tacokrydda och Tvättmedel. Nu slipper jag köpa det imorgon då jag lär inte ha tid at sticka iväg på dagen där.

En vanlig tråkig onsdag med andra ord, och nu på kvällen började det regna - annars har det vart uppehåll!

Hoppas att Ni haft en bra dag och god natt på Er! Tjing tjong


På PA:s köpte jag Chic.

 

På Willys köpte jag Gifflar, Hushållspapper, Blockljus, Smör, Deo, Choklad, Tacokrydda, Sallad, Gurkor och Plastmuggar.

  

 
 
neli

neli

7 april 2011 15:06

tack tjejen hihi =)

ja men jag håller helt klart med dig haha. alla snackar om hur underbart thailand är osv och att man måste åka dit och blala.. men jag skulle, för och vara ärlig, inte ens åka dit gratis haha. miami verkar sooo much better <3 synd bara att det ska vara så långt dit =(

haha jag skoja bara, men tiden går ju verkligen supersnabbt! snart är sommaren här =D och snart fyller du år hihi. så kul!

åh det låter surt! hoppas att det fixar sig =/ JA SKOJARU ELLER? det låter som att det är andra världskriget där ute... crazy!
kram

http://neli89.spotlife.se

 
neli

neli

8 april 2011 12:35

haha ja precis.. fattar inte riktigt grejen med thailand direkt =P men men, alla tycker ju olika! ååh va roligt för din kompis =) det verkar så coolt att plugga utomlands.. speciellt i USA, typ Santa Monica Collage =) rena drömmen!

haha nej då.. du har lååååååångt kvar till 30 ju haha. oroa dig inte =) om det är några som ska oroa sig så är det våra föräldrar haha.

åh, idag blåser det ju fortfarande =( hade hoppats på att det skulle bli lugnare, men nej! blir väl bättre imorgon förhoppningsvis =) hoppas att du får en supertrevlig fredag och helg!
kram

http://neli89.spotlife.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards