Direktlänk till inlägg 17 januari 2011

GOLDEN GLOBE AWARDS 2o11

Av Linda - 17 januari 2011 19:36

  

  

  

  

  

  

  

  

  


Inatt hade jag faktiskt chansen att se delar av Golden Globe-galan - den 68:e i ordningen - live då jag ändå har jobbat inatt.. Det var kul att se galan faktiskt, och kändisarna hade så jävla fina klänningar på sig! Här kommer en del klänningar som jag tyckte var riktigt fina. Galan hölls i år på Beverly Hills Hotel.


* Jennifer Lopez- Tycker att denna klänningen är fin - gillar färgen och slitsen! Jennifers klänning kommer från Zuhair Morad! Hon har snygga skor också.

* Halle Berry- Jag gillar denna klänningen, men tyllet nertill hade man kunnat skippa! Halles klänning kommer från Nina Ricci! Snygga skor.

* Mandy Moore- Jag älskar denna färgen - den är sjukt fin! Mandys klänning kommer från Monique Lhuillier.

* Eva Longoria- SNYGG klänning! Eva kan konsten att klä sig i snygga klänningar på diverse galor! Dessutom gillar jag hennes håruppsättning! Evas klänning kommer från Zac Posen.

* Jennifer Love Hewitt- ÄLSKAR klännigen! Den är jättefin och modellen gillar jag! Frisyren är sjukt snygg också! Jennifers klänning kommer från Romona Keveza.

* Olivia Wilde- GALANS SNYGGASTE klänning - utan tvekan! Fy fan vad jag älskar denna klänningen!! En riktig prinsess klänning! Olivias klänning kommer från Marchesa.

* Megan Fox- ÄLSKAR denna klänningen också, men speciellt färgen! Riktigt snygg är den! MEgans klänning kommer från Armani.

* Lea Michele- Klänningen är sjukt snygg!! Världens finaste färg är det också! Leas klänning kommer från Oscar de la Renta.

* Claire Danes- Enkel men snygg klänning! Tycker att den klär henne, och jag gillar även hennes håruppsättning! Claires klänning kommer från Calvin Klein.

 
 
neli

neli

17 januari 2011 22:58

åh vilka snygga brudar =) jag hade också vart sådär snygg om jag hade haft folk som fixat mig varje dag haha. orättvist =(

ja, det va tider när man var barn ♥ allt va så mycket bättre då! underbara tider som man inte kan gå tillbaka till.

haha okej, kalla mig dum, men stefan persson? har inte hört det namnet innan haha. vem fan är den jäveln? =P ååh jag kan inte njuta länge till.. på måndag börjar skolan på allvar igen. buhu! men ska inte klaga, lite kvar haha.

hihi okej =) låter bra ju! åh, jag vill också ha ett jobb. är helt pank. usch! hoppas allt är bra med dig tjejen.
kram på dig

http://simplyneli.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards