Alla inlägg under december 2010

Av Linda - 7 december 2010 23:26


Hans röst är något alldeles, alldeles, alldeles extra   

Jag älskar verkligen denna versionen av Elvis låt - In the Ghetto!

JAY, DU VINNER PÅ FREDAG! Så är det bara!!

Vad tycker DU om denna låten och om honom??

Av Linda - 7 december 2010 22:36

Vilken dag! Det var först meningen att jag skulle jobba de tre timmarna på morgonen/förmiddagen där, och det var inga problem. Var en del att göra bara då vi får tvätt från Alingsås på tisdagar, och den ska ju delas ut. Så det blev att sätta igång med arbetet direkt. Sen gick de timmarna jävligt fort.

När jag hade slutat ledde jag cykeln till stan för att gå in på Lindex då jag var tvungen att köpa en tvättpåse. Spontan köpte även ett par string också, haha! Efter det fick jag kämpa på med cykeln upp mot Willys där jag skulle handla lite. Jag köpte Curry, Dressing, Gurkor, Julmust, Mjölk, Oregano, Potatisgratäng, Sallad och Vitlöks dressing. (Såg dock när jag kom hem att jag hade glömt Tandkräm som strax är slut)...

När jag gick därinne och plockade på mig varorna ringde de från Resursen så jag fick hoppa in och jobba i två timmar igen. Man blir bara så jävla trött när FOLK inte kan fixa folk i tid - inte en KVART innan ett APT-möte!! Det har vart en del sånt nu det sista, och sånt där stör mig som in i helvete!! Det var bara att cykla ner till jobbet igen för den jävla backen, och jag svor åt all jävla modd.

Samma sak när jag väl hade slutat, och jag skulle cykla hem svor jag åt den här jävla FITT kommunen!! De kan INTE ploga ordentligt..


Såg en kärring ramla stuprätt ner i snön med näsan först, men hon hade ju för fan druckit kärringen så.. Hon var inte nykter någonstans faktiskt - skyllde på att det var så halt, men jag visste att hon skulle ramla då jag såg henne gå. Blir lite skrämd på ett sätt när man ser pensionärer dricka sig helt däng!! Hemskt!


När jag kom hem sen har jag bara slappat. Har hostat lite granna, men jag har även känt mig halvkrasslig i halsen idag igen. Var mest att jag inte orkade cykla tillbaka till jobbet på grund av halsen och min slöhet, men jag skulle ju ha tvättat också - fick skjuta upp den tiden till imorgon eftermiddag istället.

Nä, nu är det dags att tänka på refrängen för min del. Behöver verkligen få sova IFRED imorgon!! Ska nog klaga till Hyresbostäder nu för detta håller inte längre!! MONGOFITTGRANNAR   

Hoppas att Ni haft en bra dag. Tjing tjong och god natt på Er!


Handla Julmust, Sallad, Mjölk, Potatisgratäng, Gurkor, Dressing, Vitlöksdressing, Curry och Oregano på Willys idag då.

  

Av Linda - 7 december 2010 21:34


Sjunde avsnittet.

Av Linda - 7 december 2010 19:54

Jag var inne på Lindex tidigare idag eftersom jag var tvungen att ha en ny tvättpåse till mina behåar. De jag haft har gått sönder, och jag vet att Lindex har ett tvåpack som jag köpte sist. Kollade inte på några kläder utan det var bara på underklädesavdelningen som jag tittade på. Jag hittade det jag skulle ha plus en sak till!


Detta shoppade jag på Lindex idag:

* Tvättpåse 2-pack, 49,5o kronor och Vita String, 49,5o kronor, båda från Lindex- Nu har jag äntligen nya tvättpåsar! Jag måste säga att mina tidigare höll riktigt länge! Stringen tyckte jag var fina!

 

  

Av Linda - 6 december 2010 22:26

Har känt mig lite irriterad i halsen idag, och det får INTE bli något utav det där.. Inte nu i alla fall. Men när har man tid att bli sjuk egentligen? Det kan bryta ut i början på januari istället, haha, då har jag mer tid att bli sjuk!

Jag har vilat och sovit en del idag eftersom jag har en del sömn att ta igen, men sen vill jag inte bli värre. Det var ju tur i oturen att jag fick den där påsen fyllt med Läkerol i lördags i Nordstan då, fick användning för en halstablett tidigare idag. Smaken var salmiak, och till en början var den god, men sen vette faaaan alltså!!

Jaja, inget kul har hänt idag - alls! Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Av Linda - 6 december 2010 20:06

Del 6/1

Del 6/2 

Sjätte avsnittet

Av Linda - 5 december 2010 23:46

Så var dagen kommen då jag skulle lämna Göteborg igen, men det dröjer bara två veckor till så åker jag ner igen, och den gången blir det längre! Har dock inte bestämt mig när jag ska åka hem från Göteborg då, men det ger sig. Beror lite på vad som dyker upp, och vad som händer på Nyår!

Jag hade inte planerat in något speciellt denna helgen utan det fick bli som det blev. Kände inte för någon utgång heller för den delen. Huvudsaken var att jag umgicks med lillasyster i helgen, och det har jag verkligen gjort   


Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag fick packa ihop mina saker hos mamma, och sen bara vara innan jag tog spårvagnen in till stan till Centralen. När jag åker har jag alltid en obokad biljett även idag så jag fick flytta på mig två gånger då jag satt på någon annans plats. Lite jobbigt är det att flytta på sig, men jag åker inte så långt så det känns lite onödigt att ta en platsbiljett då!

Fan, jag störde mig på de som satt bakom mig. Hur jävla hjärndöd är man när man är tonåring och säger: "Tåget lutar". Klart som faaaaaan, tåget lutar när rälsen gör det! har ungjäveln aldrig åkt tåg, undrade jag. Hon sa fler saker, men jag minns inte och jag kände bara för att börja gapskratta åt hennes jävla kommentarer..

Annat var det med den lilla tjejen som åkte ENSAM från Göteborg till min stad hon var liten och tuff den tjejen! Konduktören sa det till henne: Åker du ensam? Men hon svarade med att hennes mamma ska hämta henne på stationen när hon går av!

När jag kom hem till mig har jag packat upp allting, och sen bara fixat en jävla massa inlägg över helgen här nu. Lite jobbigt när man ligger lite efter faktiskt.. Sen har det inte hänt så mycket mer idag än att bara åka kollektivtrafik!

Nä, ska snart sova tänkte jag. Hoppas att ni haft en bra dag! Tjing tjong och god natt på Er!


Måste bara visa upp min vinst från igår allt detta vann jag på my lucky number på Liseberg   

  


Av Linda - 5 december 2010 22:34

Del 5/1


Del 5/2 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards