Alla inlägg under december 2010

Av Linda - 12 december 2010 21:34

Vi har haft jättefint väder idag, men det har vart sjukt kallt! Halt på sina ställen var det med. Det har ju duggregnat både i fredags kväll, och igår så nu är det jävlar i mig is överallt typ!

Det gick bra att jobba idag - inga problem alls! Skönt att sluta halv fem måste jag säga.. Fick ju ihop mer OB-timmar idag med som är bra att få nästa månad - som alltid i och för sig..

Det blev powerwalk till och från jobbet idag - 3o minuter sammanlagt! Skönt att gå på dagen, men inte lika slönt sen när det var mörkt vid halv fem. Har inget mer att skriva faktiskt!


Har vart en märklig eftermiddag av olika anledningar.. Var tvungen att maila till Han på Facebook också. Skämde nog ut mig lite, men han svarade mig imorse - inte dåligt från hans sida!

Men NU vet jag hur det låg till med den där saken. Folk ska fan passa sig när de skriver saker!! Man är ju ta mig fan inte DUM I HÖVVET!!

Nä, nu ska jag sova! Har kollat på den sista Beck-filmen nu, och den är så jävla bra! God natt på Er! Tjing tjong

Av Linda - 12 december 2010 21:24

  

 

Igår och idag har kag käkat min egengjorda Kycklingsallad =)

Det är jättegott tycker jag, och så lätt att fixa!

I min sallad har jag Kycklingfilé, Fullkorns Makaroner, Champinjoner, Gurka, Majs, Röd lök och Sallad!

Av Linda - 12 december 2010 17:34

Tolfte avsnittet

Av Linda - 11 december 2010 22:34

Elfte avsnittet

Av Linda - 11 december 2010 21:34

  

Nyss började denna grymma filmen   

Det var ett tag sedan nu jag såg denna! Perfekt nu när den visas på TV4!

Jag älskar serien! Hur kan man INTE göra det?

Av Linda - 10 december 2010 23:46

Tionde avsnittet

Av Linda - 10 december 2010 23:16

  

GÖÖÖÖTT att det var RÄTT vinnare i år   

Hade ju hellre sett Olle som vinnare, men av de två är Jay BÄST!!

STORT GRATTIS TILL VINSTEN JAY!!

Av Linda - 10 december 2010 12:12

Ikväll blir det jobb! Känns sådär faktiskt eftersom jag är så jävla täppt i näsan, men jag behöver verkligen jobba, och pengarna behövs också.. Så jag får helt enkelt gilla läget idag. Annars är jag pigg i övrigt, och min hosta har lugnat ner sig iallafall   


Jag hoppas att kvällen går bra, men det tror jag att den gör. De brukar vara rätt lugna faktiskt. Jag kommer ju få se Idol-finalen på jobbet fast det gör inte mig så mycket. Får ju ändå se den i lugn och ro samtidigt som jag tjänar pengar, haha. Ska se till att allt är klart innan det börjar så slipper jag dona under finalens gång.

Har ätit upp min påse Twist nu som jag vann på Liseberg fast jag har tre kvar som jag tänkte ta med mig till jobbet det är de som har marsipan i sig, och jag gillar verkligen inte marsipan!! Får se om det är någon som vill ha de tre.


Just det ja, har drömt om gamla tider inatt/imorse. Jag har drömt om honom, men jag minns inte så mycket om den drömmen mer än att jag blev kompis med henne. JO TJENA, like that´s gonna happen!!

Men den andra drömmen jag drömde handlade om när jag gick på högstadiet på T-skolan. Vi hade Hemkunskap i drömmen med våra gamla lärare, och mina gamla klasskompisar var självklart med. Men precis som i verkligheten som i drömmen var A,. i 9E mest intressant, haha!!

Undrar hur han ser ut idag, och vad han gör. Är vän med två av hans kompisar på Facebook, men han verkar inte ha det.. Hade vart kul att se hur han ser ut idag bara..

Nä, nu ska jag koka Spaghetti till ikväll som jag hade tänkt ha med mig! Ni får ha en bra fredag. Tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards