Direktlänk till inlägg 3 december 2010

KRISTEN STEWART

Av Linda - 3 december 2010 12:12

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 14 (23 Juni) 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om Kristen Stewart. Hon behöver ju ingen närmare presentation direkt, men jag såg att vi fyller år på samma dag! Tänkte i alla fall skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Den tredje filmen i Twilight-serien ska precis rulla ut på biodukarna och Kristen Stewart trollbinder återigen miljoner fans världen över. För VeckoRevyn berättar hon om sin blyghet, sitt liv som kändis och hur hennes pojkvän, Robert Pattinson, ser på uppmärksamheten.

Artikeln är skriven av Johanna Juntunen.

 

Kristen Stewart är inte typen som skrattar i onödan. Men det beror inte på att hon är särskilt sur av sigm utan snarare på att hon är väldigt blyg. Blyg, tillbakadragen och livrädd för att få en massa närgångna frågor om hennes och pojkvännen Robert Pattinsons förhållande. Enligt säkra källor har de varit ett par länge och även om de inte längre försäker hålla fårhållandet topphemligt så håller de kategoriskt käften så fort kärlekslivet kommer på tal.

- Problemet är om man börjar prata öppet om en sak så slutar det aldrig, därför väljer vi att inte prata om det alls, säger Kristen när VeckoRevyn träffar henne i Los Angeles inför biopremiären av den tredje Twilight-filmen Eclipse.

- Jag är säker på att alla förstår att jag och Rob inte vill berätta om vårt privatliv. Vi är redan förföljda vart vi än går och jag vill inte att det ska bli ännu värre.


Nya filmen Eclipse tar vid där New moon slutade. Bella och Edwards kärlek blir allt mer omöjlig och Bella svävar som vanligt i ständig livsfara. En seriemördare härjar i trakten och en ondskefull vampys fortsätter sin hämndlystna jakt på Bella. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob.

- I New moon friar Edward till Bella, som har svårt att förstå hela grejen med äktenskap. Edward är, eftersom han är en odödlig vampyr, väldigt mycket äldre än Bella och väldigt traditionell i sitt tänkande. Han vill gifta sig med henne för att göra henne till en ärbar kvinna. Bella blir förvirrad och vet inte vad hon egentligen vill. Hon slits mellan Edward och Jacob.


När vi träffas är Kristen klädd i svarta, tajta jeans, två bomullslinnen - ett svart och ett vitt - och en svart kofta. Hon är sparsamt sminkad och bär två smycken; en lång guldkedja med en berlock och en guldring på vänster pekfinger. Håret är uppsatt i hästsvans. När Kristen ser att jag kollar in hennes klädstil och antecknar i mitt anteckningsblock säger hon hjälpsamt:

- Jag tycker om mode, men jag har dålig koll på designers. När jag går på filmpremiärer och andra tjusiga tillställningar dåe jag låna klänningar, men jag känner mig alltid mest bekväm i ett par jeans och en t-shirt.


På tal om bekvämlighet, så kan man ju tycka att Bella borde välja trygga Jacob istället för farliga Edward.

- Jacob är hennes bästa vän och hennes liv skulle vara så mycket enklare om hon valde honom, men då måste hon välja bort Edward. Hon måste följa sitt hjärta, hur svårt det än är.


När Bella och Edward träffas för första gången uppstår en magisk kemi mellan dem. Tror du på kärlek vid första ögonkasten?
- Ja. Det är lätt att se varöfr Bella är kär i Edward. Rob passar perfekt i rollen för han är en mycket intensiv person även i verkligheten. Vampyrer är attraktiva för att de har en sexuell dragningskraft. Det är något med att de är förbjuden frukt som man frestas att äta av.


Varför tror du att Bella är så omtyckt världen över?

- Jag tror att många tjeje känner i sig i Bella. Många tonårstjejer känner sig ensamma, missförstådda och utanför. Vad de ibland inte förstår är att alla andra känner likadant. Vilket borde ge dem en sammanhållning så att man inte känner sig utanför. Tonårstiden kan vara jobbig. Man söker efter sin identitet och man går ibland olika vägar för att hitta rätt. Många blir kär i en kille, en kille som är fel på alla sätt och vis, men man kan ändå inte sluta vara kär i honom. Man har sin bästa killkompis och han kan vara hur förälskad som helst i en, men man märker honom knappt därför att man är så kär i den där killen man inte borde vara kär i.

 

Kommer du att sakna Bella när Twilight-filmerna är över?

- Ja. Jag har spelat i många filmer, men Bella har påverkat mig mer än någon annan karaktär. Jag har levt tillsammans med karaktären, de andra skådespelarna i filmerna i flera år och det kommer att bli sorgligt när det tar slut, men jag kommer att ha alla mina minnen kvar.

 

Det är inte bara förhållandet till Robert som Kristen vill hålla utanför rampljuset. Hon kämpar även hårt för att hålla sitt eget privatliv undan fotoblixtarna.

Man kan följa många kända skådespelares liv på Twitter, men du twittrar inte...

- Jag vill inte vara så öppen om mitt liv. som jag sa tidigare har jag inget intresse av att berätta om allt jag gör och allt jag känner. Det tror jag att fansen förstår, innerst inne i allafall. 


Tycker du om att vara kändis?

- Nej, men jag inser ju att det är baksidan med att vara med i populära filmer. Som skådespelerska vill man självklart medverka i storfilmer som många kommer att se. Fast om jag läste allt som står om mig och mina nära och kära vänner skulle jag säkert må väldigt dåligt. Men jag försöker att strunta i det, de som skriver dumma saker känner ju inte mig personligen.

 

Din pojkvän anses ju vara sjukt sexig. Är det jobbigt för dig när tjejer skriker efter Rob?

- Nej, han verkar gilla uppmärksamheten. Jag är inte lika förtjust att bli igenkänd, men som tur är kan jag fortfarande vara ganska anonym.

 

Fast många måste ju ändå känna igen dig. Använder du förklädnad när du går ut?

- Nej, inte direkt. Det brukar oftast räcka med att jag sätter på mig en mössa och håller låg profil så kan jag smälta in i nästan vilken folkmängd som hekst. Jag har inget emot att fans kommer fram och ber om autografer, det är paparazzi jag försöker undvika med alla medel.

Paparazzi gör dig arg. Men vad gör dig glad?

- Mina vänner. Jag mår bra när jag får vara tillsammans med dem. Jag är blyg och det tar ganska lång tid innan jag är öppen och pratsam i sällskap med nua människor. Men när jag väl lärt känna en människa kan jag prata med den personen om allt.

Om du är blyg måste det vara plågsamt att ge intervjuer?

- Ja, det är ganska hemskt. Inte med dig, men jag har varit i situationer där jag tyckt att det är fruktansvärt jobbigt.

 

Hur ska en bästa vän vara?

- För en person som jag, som både är kändis och en väldigt privat sådan, är det viktigaste av allt att jag verkligen kan lita på mina vänner. Jag älskar mina vänner, de är roliga och lite smått galna. Men det är superviktigt att jag kan lita på dem att de inte springer till skvallertidningar och avslöjar sådant som jag vill hålla hemligt.

 

Och kärleken då, har du någonsin behövt välja mellan två killar som Robert och Jacob?

- Nej, som tur är har jag sluppit det. Det måste vara jättejobbigt att vara kär i två personer samtidigt...


  

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards