Alla inlägg under november 2010

Av Linda - 15 november 2010 19:54

  

 

Hahaha, har Ni sett detta programmet eller?

Tycker att det ska bli jävligt roligt att följa dessa slappa snorungar!!

Jean-Pierre är någon jag INTE klarar av bara. Snacka om att han INTE kan få NOG av sig själv!! USCH!

Herrejävlar vilka handikappade idioter!!

Av Linda - 14 november 2010 22:22

VILKEN JÄVLA FITT DAG!! Denna dagen skulle jag aldrig ha gått upp över huvud taget! Man har ju sånna dagar ibland. Inte är allting bättre av att jag har mens heller för den delen..

Sover dåligt, äter dåligt, känner ingen hunger längre och jag är allmänt bitter, less, irriterad och en bitterfitta nowdays..

Ska fan lägga mig och sova sen efter Beck! Har ingen större lust att skriva något mer idag, så blir det emellanåt.

Hoppas att Ni haft en bra dag i alla fall. Tjing tjong


Av Linda - 13 november 2010 23:36

Imorse var det dags att gå upp sjukt tidigt denna lördag. Det var ett tag sedan nu faktiskt sen jag jobbade en tidig morgon på en helg. Förra lördagen började jag ju inte förrän tolv. Det gick bra att gå upp så tidigt faktiskt inget konstigt med det eller så. Kom upp och jag var på jobbet precis i tid.

Det jobbiga var bara att jag drömde en mardröm så jag vaknade upp strax efter fyra någon gång och sen kunde jag INTE somna om efter det! Den var fan jävligt jobbig och äcklig också dessutom. Någon/några jävla idiot/-er ville bomba mig (enbart mig) inte de andra som var runt omkring. Jag var tillsammans med en jobbarkompis och hennes familj och vi var i någon slags villa, typ. Mobilen blev jag terrad på och den gick verkligen inte att stänga av då idioterna hittade mig ändå. Minns den känslan; jag vill INTE bli hittad!! Kastade den jävla telefonen åt helvete, men skiten gick ändå inte sönder. När jag svarade en gång ... var det Prinsessan Dianas röst :S VAD FAAAAAAN??? Jag blev i alla fall inte bombad och jag såg de där bomberna komma mot huset och pappan till den här familjen gick och pratade med de där idioterna (som jag inte såg ansiktet på eller så) och han bad dem sluta vilket de gjorde, och då vaknade jag. En aning rädd faktiskt   Sen låg jag vaken fram till halv sju då klockan ringde..

Annars har dagen vart helt okej fast kvällen var mycket roligare och bättre. Är ju alltid beroende på personal det där tycker jag i alla fall!

 

När jag hade slutat tolv då jag har mitt break på fyra och en halvtimme cyklade jag först upp till Willys där jag bara ville ha Choklad, Disktrasor, Glödlampor och Ostbågar! De där jävla ostbågarna har jag vart sugen på nu när jag har min mens så jag ville ha några ikväll, men även imorgon efter jobbet. Gott är det hur som helst.

Träffade en killkompis utanför Willys när jag var på väg hem och det var fan sjukt längesen jag såg honom nu! Alldeles för längesen plus att jag såg en annan när jag stod i kön.   

Sen när jag kom hem la jag mig halv ett och jag gick upp halv tre igen. Skönt att få ta igen lite sömn! Sen var det bara iväg på cykeln igen typ.

Nä, ska kolla runt lite mer på nätet innan jag ska sova igen. Imorgon är det ju jobb igen..

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

 

Köpte detta på Willys Choklad, Disktrasor, Ostbågar och Glödlampor. Fan det är det enda jag köper nu för tiden; glödlampor! Jävla kassa har mina vart som jag köpt...

  

Av Linda - 12 november 2010 23:36

  


Fan, idag gjorde jag en tabbe när jag skulle till Skövde. Tog min jävla skit jacka istället för min Everest och benen plus kjolen blev blöt när jag cyklade ner till stationen. Nästa gång det är sånt här pissväder vet jag vad det blir i alla fall..


* Topp, H&M, NY- Denna är faktiskt skön och snygg, speciellt i ryggen det är det som gör hela toppen!

* Jeanskjol, Vero Moda.

* Strumpbyxor, H&M.

* Mc-boots, H&M.

Av Linda - 12 november 2010 21:34

Idag åkte jag till Skövde där målet var att SHOPPA förstås! Detta är även min enda lediga dag fram till måndag eftermiddag och då får man passa på. Något som jag verkligen behövde köpa var ett par nya vinterstövlar då det har tydligen blivit ett hål i mina gamla vilket jag upptäckte i tisdags.. Jag är i alla fall SJUKT nöjd med mina inköp som gjordes idag, det mesta spontana fast ändå snygga och jag gillar dem! Skorna är däremot det allra bästa köpet som gjordes idag..


Detta shoppade jag idag:

* Knästrumpor, 79 kronor, Bik Bok- Så himla fina strumpor! Såg att min kusin hade dessa och jag har letat efter liknande, men inte hittat några som föll mig i smaken! Jag norpade åt mig de sista svarta också!

* String, 59 kronor och Nattlinne, 199 kronor (De hade 25% på alla underkläder så det blev 64,5o kronor i rabatt 193,5o kronor sammanlagt), båda från Cubus- GÖTT att få trosorna GRATIS tack vara rabatten! Gillar detta fina setet och färgen är jävligt fin!

* Vinterstövlar, 499 kronor, Din Sko- SJUKT NÖJD! Dessa är så jävla varma och jag blev kär i dem så fort jag satte ner foten i dem! Kommer inte frysa ett dugg i vinter och det är huvudsaken..

* Armband, 99 kronor och Mössa, 79 kronor, båda från Ginatricot- Syrran har ett sånt här armband och det är jävligt snyggt! Mössan passar bra ihop med mina nya vantar och halsduk som jag har. Denna är liite varmare än den jag har just nu!

* Spets topp, 199 kronor, Ginatricot- Tyckte att denna var snygg med blandad spets och viskos materialet! Sjukt skön är den och den fanns även i leopardmönstrat bland annat..

* Strumpbyxor, 79,5o kronor, KappAhl- Fan vad jag har sprungit runt och letat efter dessa strumpbyxorna! ÄNTLIGEN blev de mina!

 

  

  

  

  

  

  

Av Linda - 12 november 2010 20:00

Jag bestämde mig för att åka till Skövde redan nu i veckan och det skulle i så fall bli idag, då jag jobbar i helgen. Jag har upptäckt ett litet hål i mina vinterstövlar som är framme vid tårna och då fatta jag ju att det inte var så jävla KONSTIGT att strumporna blev blöta på vänster foten förra vintern.. Så ett par nya stövlar är prio nummer ett idag!!

När jag hade gått upp satte jag mig vid datorn en stund och sen fick jag ringa till jobbet angående söndag om jag bara ska jobba till halv fem eller åtta (som det egentligen är). Fick inte tag på chefen, men jag ringde upp lite senare när hon hade kommit tillbaka och japp, jag ska jobba till åtta på söndag!


Kom iväg till Skövde lite senare än vad jag hade velat egentligen.. Jag åkte tio i fyra och jag åkte från Skövde tio i sju. När jag kom till Resecentrum tog jag bussen ut till Elins Esplanad. När jag kom dit gick jag först in på KappAhl och ÄNTLIGEN hittade jag de där Strumpbyxorna som jag har velat ha så jävla länge nu! Sen in på Skopunkten för att leta efter stövlar, men därinne hittade jag inga. Gick in på Din Sko efteråt och där såg jag ett par som jag verkligen ville ha och de var sjukt varma, MEN de hade inte dem i min storlek så hon i kassan ringde till Commerce, men där fick hon inget svar... 

Sen var jag inne på Cubus och där hittade jag ett snyggt Nattlinne med tillhörande String till, var inne på H&M och därinne hittade jag inget jättespeciellt faktiskt. Sen inpå Ginatricot fast där hittade jag en svart Topp, ett Armband och en Mössa! Armbandet har syrran och jag tycker att det är så jävla snyggt! Mössan passa bra ihop med mina Vantar som jag köpte i Göteborg för en månad sen och även min halsduk som jag köpte förra året - perfekt! Efter Gina var det bara att skynda till bussen som jag skulle ta till Commerce, men jag fick hoppa av vid Resecentrum..

Det var bara att gå fort som faaaaaan till Commerce och Din Sko närmare bestämt och där hittade jag mina stövlar i min storlek dessutom! PERFEKT! Gick även in på Bik Bok för att se om de hade de där snygga Knästrumporna och jag snodde åt mig det sista svarta paret! Såg Johanna från Ensam mamma söker därinne också.

Var inne på H&M på Commerce med, men jag såg inget speciellt i den butiken heller och det är så ibland..


När jag kom ner till stationen fick jag vänta en stund på tåget och jag var rätt så hungrig (hade inte ätit något på hela dagen), så jag köpte mig en Taragona som jag knaprade i mig. När jag kom fram gick jag in på ICA där jag köpte Chokladflarn, Gurka, Mjölk och en Pepsi och sen cyklade jag hem igen.

Jag är helt slut nu kan jag lova! Frös gjorde jag också med min korta jävla skitjacka! Skulle tagit min everest kände jag när jag cyklade ner till stationen. Det har vart perfekt shoppingväder idag med dimma och duggregn! PISSVÄDER med andra ord. Fast det är det ju alltid på vintern i och för sig.

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen och jag har beställt en Kebabrulle idag för det finns inte en chans i helvetet att jag lagar mat när jag kom hem för en halvtimme sen.

Ha en bra kväll! Tjing tjong


  

Av Linda - 11 november 2010 22:22

Fan idag har det vart en snurrig dag på jobbet. Dels har jag vart rätt så förvånad över att börja en halvtimme senare på morgonen när jag vet att hon jag skulle jobba med skulle vara ensam.. Det är ju bara att tacka och ta emot att få sova en halvtimme längre liksom!

Jag kom till jobbet och jag fick cykla lite försiktigt på grund av all jävla snö som låg på marken. Sen fick jag veta att det hade strulat till sig ordentligt och de trodde att jag var sjuk (fast då hade jag ju fan ringt om jag var det), de ringde in en extrapersonal och en annan hade blivit utskälld. Där kommer jag och är förvånad över min tid...

När jag skulle hem fick jag veta att chefen skulle ha ringt igår och förlängt mina timmar idag egentligen.. Så det störde mig en aning faktiskt. FAN INGEN KOLL PÅ NÅNTING HAR DE! Kan förstå varför den ordinarie personalen blir irriterade för det blir vi vikarier också.

Jävla skit dag på ett sätt. Fast det bästa var att jag fick jobba med goa Göteborgaren T., i alla fall! Det var den enda höjdpunkten denna dagen faktiskt. Med vissa blir det så jävla segt och långsamt och NADA händer... Då blir man irriterad på grund av alla förseningar som blir till följd av vissa personers lamhet.


Jaja, hade en jävla hövvevärk idag igen (samma igår) så när jag kom hem la jag mig och sov i tre timmar!! Sjukt skönt var det då den där hunden har väckt mig varenda jävla morgon denna veckan. Hade dock lite hövvevärk kvar när jag gick upp, men den försvann bara jag fick mat och dryck i mig.. La mig fem i två och jag gick upp fem igen.. Fast den sömnen behövde jag!

Just det ja, en annan bra grej som jag glädjs över det är att det har vart varmt och plusgrader idag så nu håller den jävla snön på att smälta. Det mullrar en hel del på plåttaket på balkongen och jag blir alltid lite skraj när det låter som det gör.. Huvudsaken är att SKITEN är väck så fort som möjligt och det verkar inte bli bättre med en massa plusgrader och regn (men det suger ju i och för sig), fast på söndag skulle det bli sol! Göttans!

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa lite tänkte jag. Ska till Skövde imorgon och shoppa hade jag tänkt! Måste kolla på ett par vinterstövlar, upptäckte ett litet hål i de jag har nu och det där hålet kan ju bli värre tyvärr..

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Just det ja, fick min VeckoRevyn igår! Den sista nu på min prenumeration.

  

Av Linda - 10 november 2010 19:36

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom Cosmopolitans Juli nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några produkter denna gången.


Detta hittade jag i Cosmopolitans Juli nummer 2o1o:

* Estée Lauder Bronze Goddess Exotic Bronzing Blush, 435 kronor- Bronspuder med ett subtilt skimmer som passar alla hudtoner. Svep över kindben och näsa för att förstärka din fantastiska solbränna!

* Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer, 27o kronor- Ett bronspuder som ger dig en matt och fin hy. Borsta lager på lager för att få mer färg.

* Emilio Pucci Solglasögon, 24oo kronor- VILL HA! Tycker att de är snygga och jag gillar färgen!

* Louis Vuitton Delightful Monogram Bag GM, 72oo kronor- VILL HA, VILL HA! Tycker att Louis Vuitton-väskorna är sjukt snygga!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards