Alla inlägg under november 2010

Av Linda - 20 november 2010 16:16

  


Så här ser jag ut idag när jag ska se på fotboll hela eftermiddagen och kvällen. Snyggt ska det vara, men samtidigt bekvämt.


* Cardigan, Lindex- Tycker verkligen om denna!

* Spetslinne, Ginatricot, NYTT- ÄLSKAR detta linnet!

* Jeansleggings, Cubus.

* Strumpor, H&M.

* Klocka, köpr i Norge.

*Armband, Ginatricot, NYTT- Tycker att detta armbandet är så jävla snyggt!

Av Linda - 20 november 2010 00:06

...Så har min fredag sett ut! Jag började med tvätten tolv och jag gick ner tio över tolv typ och så där höll jag på med att springa upp och ner för trapporna i fem timmar!

Samtidigt har jag städat här hemma också! Det har vart sjukt jobbigt faktiskt. Jag har bäddat rent i sängen, skakat av kuddarna, duntäcket, dammat av överallt, städat toaletten och badkaret då det var ta mig fan på tiden! Plus att jag har dammsugit och tvättat golvet. Allt detta medans jag höll på med all tvätt. Tvättade mina överderag till dynorna på min Ektorp-soffa så nu är de rena och fina! Det var också på tiden att jag tog dem. Så nu är det jävligt rent här hemma!

Jag höll på i 7½ timme sammanlagt och jag är helt jävla slut i min kropp och rygg!! Helvete vad det var jobbigt att göra allt detta på en och samma dag faktiskt.. Sjukt jobbigt! Never ever again!

Ska snart sova tänkte jag! Hoppas att Ni får en bra morgondag. Tjing tjong


  

Av Linda - 19 november 2010 21:24

 

Lyssna och njut av denna grymma avslutningen på årets Defqon =)

Fy faaaaaan vad jag älskar HARDSTYLE   

Lyssna och NJUT!!

Av Linda - 18 november 2010 21:36

Idag var det dags för den sista arbetsdagen denna veckan - UNDERBART! Så, nu kan jag faktiskt säga att jag tar HELG! En välförtjänt sådan också vill jag påstå! Har ju jobbat två helger i rad så nu får det räcka. Har börjat sova bra nu igen också så jag skulle egentligen behöva sova en hel del till. Aja, det löser sig med den sömnen..

Det gick hur som helst bra att jobba idag och det bjöds på en hel del skratt emellanåt - välbehövliga skratt! Härligt för min del kände jag. Välidgt lugn dag faktiskt så jag njöt lite av att inte behöva stressa runt som en kokohjärna..

Det har vart väldigt kallt idag och grått och jag sa det att det kommer börja snöa idag - visst i helvete hade man rätt om det där.. BAJS!! Fast det är inte så mycket som har kommit nu, men det lär ju snöa en del inatt kan jag tänka mig. Imorgon också och hela helgen tydligen. DRIT VÄDER!!  

När jag kom hem från jobbet såg jag att jag hade fått mitt Anställningsbevis så det var bara att gå och köpa ett frimärke och sen lägga brevet på lådan till A-kassan, nu har de äntligen ALLA papper som de ska ha, hoppas jag i alla fall. Sen la jag mig och vilade från tjugo över tre till fem. Rätt så skönt då jag gäspat en hel del idag...

Eftersom jag har en hel del att göra imorgon så stacka jag iväg på cykeln till Willys vid tio över åtta där jag skulle handla lite inför helgen då jag ska få besök   På Willys köpte jag Choklad, Gifflar, Gurka, Köttfärs, Sallad, Tacochips, Tacokrydda och Tortillabröd! Hade tänkt bjuda på Tacos imorgon eller på söndag när mina gäster kommer! Kommer att bli en jävligt mysig och trevlig helg! Alltid lika kul med besök dessutom.

Nä fan, även om jag vilade förut så är jag rätt trött nu ändå och jag tänkte sova nu faktiskt! Skulle kunna sova i en hel vecka typ med tanke på hur dåligt jag sovit i en månads tid nu..

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Handlade Tortillachips, Tacokrydda, Choklad, Köttfärs, Tortillabröd, Gifflar, Gurka och Sallad på Willys.

  

Av Linda - 17 november 2010 21:36

Idag har jag vart ledig och vad har jag gjort; JO, jag har sovit som in i helvete!! Sovit och sovit har jag gjort. Sov mer än 12 timmar tror jag, men det behövde jag verkligen göra också. Så dålig som sömn jag fått den senaste månaden.. Det var i alla fall jätteskönt att få sova länge idag..

Jag vurpade ju igår med cykeln och när jag vaknade idag hade jag jävligt svårt att röra mig faktiskt! Ont både här och där, men även i nacken. Det är INTE bra att ha ont där det var liksom på vänster sidan av nacken. Jag hade hövvevärk också så jag fick ta en Alvedon och då la sig smärtan också en del. Var lite orörlig där ett tag och det gjorde ont att vända på hövvet åt vänster. Men nu är det bättre och det är viktigast av allt. Betyder bara att det blev en rejäl jävla smäll och jag behöver vara mer försiktig i kurvorna nu. Har jag någonsin nämnt innan hur mycket JAG HATAR denna årstiden?? Tror inte att jag har det va, hehe   


Som sagt det har vart jävligt lugnt idag, men jag cyklade iväg till PA:s där jag handlade Champinjoner, CHic, Ciabatta börd, Cosmopolitan, Julmust, Matlagningsgrädde, Majs, Mjölk, Skinka och Vaniljsås. Sen var det bara att cykla hem i den jävla blåsten igen. Det var lätt att ta sig dit när jag hade medvind, men desto jobbigare hem i motvinden.. Ett plus för att det det inte regnade i alla fall.

De ringde från resursen med ja och frågade om jag ville byta bort min dag imorgon till inatt, men jag sa det att jag har så ont i kroppen så jag vill gärna jobba dagen imorgon så att jag kan få vila idag istället. Det var helt okej jag var ju ändå bokad liksom. Så imorgon blir det den sista arbetsdagen denna veckan och då har jag jobbat sen i torsdags förra veckan och bara vart ledig idag och i fredags så det ska bli riktigt skönt!

Nä, jag ska lägga mig snart och läsa innan jag släcker lampan tänkte jag. Hoppas att Ni haft en bra onsdag! Tjing tjong


Detta köpte jag idag: Cosmopolitan, Chic, Julmust, Mjölk, Ciabatta bröd, Skinka, Matlagningsgrädde, Champinjoner, Vaniljsås och Majs!

  

Med posten kom ICA:s Buffé, H&M-katalog och Åhléns-katalog - Nice!

     

Av Linda - 16 november 2010 21:34

I lördagskväll efter jobbet hade jag lite tråkigt så jag kikade runt lite på nätet.. Var inne på denna hemsidan och tittade runt lite och jag måste säga att jag blev inte besviken - inte om man gillar underkläder som jag gör! Det är fint och billigt tycker jag speciellt trosorna. Är nöjd med min beställning och speciellt till det priset!


Detta beställde jag från Evas underkläder:
* String och Linne i set, 99 kronor (Ordinarie pris 428 kronor), www.Evasunderkläder.se- Tyckte att detta setet var fint och jag gillar spetsen på linnet! Extra plus för att det är så jävla billigt!

 

  

Av Linda - 16 november 2010 19:30

Jag som tyckte att det skulle bli så skönt att få sovmorgon idag och ta igen en jävla massa förlorade timmars sömn, men HA där fick jag för den tanken. De ringde tio över sju imorse och frågade om jag kunde jobba och hon som ringde visste att jag skulle tvätta idag, men jag sa ju Ja ändå! Kan inte tacka Nej heller skulle bli ett jävla liv från a-kassan då. Men jag sa det att jag får boka om tvätt tiden till en annan dag och jag fick en på fredag! TUR det! Hade fått ta med mig lite tvätt till jobbet annars och tvätta där. Ibland är det bra att ha jävligt mycket kläder som idag - då jag bara har 7 par strumpor kvar... Klarar mig tills dess i alla fall!


Jag såg att det var kallt ute redan igårkväll och på morgonen idag, så jag fick ta det lite lugnt med cyklandet tänkte jag. Det skulle visa sig att det var ta mig fan GLASHALT ute!! Allting går bra ända till slutet av Dotorpsgatan där jag ska svänga in till jobbet. Jo, vad händer?? Tappar all kontroll över cykeln och jag gliider med däcken mot den jävla isen på asfalten. Faaaaaan, det kändes kan jag lova! Det värsta är fan att min Everest-jacka tog lite stryk   Fick prata med chefen angående vurpan och lämna in en lapp också för det var ju på väg till jobbet och då gäller det en försäkring till och från arbetet. Så jag får veta på torsdag hur det har gått. Har inte känt av vurpan så mycket idag, men jag antar att jag kommer känna en del imorgon..


När jag hade slutat tre ringde S., strax därpå och frågade om jag kunde följa med henne till kyrkogården, men även in på Vero Moda efter det. Jobbet ligger ju granne med stan så jag sa att jag kunde hänga med dit. Vi gick till båda ställena och hon hittade en topp inne på Vero Moda för mitt presentkort - bra det =) Den var dessutom snygg och häftig. Jag fick problem när jag skulle ta ut pengar på Swedbanksautomaten, men även på SEB. Trodde att pengarna var slut och jag blev rätt så irriterad där, men när jag kom hem såg jag på text tv att det var något fel på Swedbank, något jävla elfel av något slag. Får kolla upp det imorgon för jag blev riktigt osäker på om pengarna är slut eller ej.

Vi fikade på Café Tant Brun och jag måste säga att det var jävligt mysigt därinne. Hemtrevligt liksom och inte så sterilt. Jag åt en Räkmacka med en jävla massa räkor på - supergott   Eftersom jag inte fick ut några pengar i bankomaten fick S., bjuda igen mig på denna idag då vi käkade hos mig förra veckan, men hon åt en Baugette med räkor i istället. Jag blev så jävla mätt av min ändå och den mättnaden höll i sig nu till kvällen.

När vi skulle skiljas åt fick jag ytterligare ett problem idag och det var självklart den jävla cykeln!! Då kunde jag inte trampa på cykeln och bakdäcket snurrade inte liksom, men de där jävla bromsarna hade antagligen hängt sig. Fick sparka lite på pedalerna och då gick det efter det. Det var trevligt och mysigt hade vi också denna tisdags eftermiddag!


Så jag var hemma tjugo över sex ungefär och nu är jag helt slut efter denna dagen! Dels efter vurpan och dels efter dessa jobb dagarna som jag har haft nu! Ser fram emot imorgon då jag kan ligga och sova hur jävla länge jag vill.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


  

Av Linda - 15 november 2010 22:56

Idag var det dags att jobba några värdelösa timmar. Inte speciellt kul att komma och jobba tre ynka timmar och dels komma mitt i maten. Men det gick i alla fall. Det fick gå idag bara att bita ihop!

Inatt sov jag i alla fall jävligt bra och jag vaknade inte av någon hund som skällde eller som krafsade mot dörren. Var helt slut i hövvet igår när jag la mig och det tog tyvärr lite längre tid än vad jag ville. Sen sov jag och sov fram till sex då jag gick på toa och sen gick jag upp elva. Behövde verkligen all sömn och vila..

Imorgon ska jag tvätta, men eftersom jag inte har haft en "slapp" söndag tänkte jag ha det imorgon medans jag springer upp och ner. Hoppas att allt är bätte imorgon bara. Känner mig empty!

Godnatt på Er! Tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards