Alla inlägg under november 2010

Av Linda - 24 november 2010 22:44

  

Jag är sjukt sugen på Apotekarnes Julmust och en bit Julskinka   

Fy fan vad gott det hade vart!!

Pepparkakor är riktigt goda också och doppa i mjök.

Vad tycker Du om Julmust föresten? Bra eller anus?

Av Linda - 24 november 2010 21:34

Sista dagen denna vecka som jag ska jobba då ja. Har inte lagt in mig å schemat nu torsdag-söndag och jag känner att jag vill vara ledig lite granna nu. Det har blivit lite väl intensivt nu det sista fast det är ju bra det också i och för sig. Jag vill ju ha en massa timmar så jag klarar mig nästa månad! Detta är den bästa månaden sen augusti så jag är nöjd!


Däremot har jag vart jävligt trött idag och det beror mycket på den här jävla årstiden och det jävla ÄCKELVÄDRET som är! Samma jävla snöoväder idag också har vi haft. Det verkar ta mig fan aldrig ta slut!!

Jag tänkte gå till jobbet imorse, men jag insåg att jag ALDRIG kommer komma fram så jag tog min cykel istället och det gick, men det tog tio minuter istället för fem och det var samma sak när jag cyklade hem. Sjukt jobbigt faktiskt. Fick leda cykeln där de inte hade plogat - RÖVEN och jag blev så irriterad faktiskt på den jävla kommunen!!

Annars gick dagen jättebra, men det är såå segt emellanåt bara. Vet ju knappt vad fan man ska göra liksom. Vi blev bjudna på Smörgåstårta idag och det var jävligt gott   Den biten som jag fick stod jag mig länge på...

Sen när jag kom hem var jag helt slut i kroppen och jag la mig och sov mellan fyra och sex. Herrejävlar, jag var sjukt slut faktiskt. Nä, nu ska jag se lite på teve till innan jag ska lägga mig och sova. God natt på Er! Tjing tjong


Det var samma form på tårtan som denna, men den jag åt hade ingen Sallad eller Ägg på - annars identisk med denna!

  

Av Linda - 23 november 2010 23:06

USCH, idag hade jag inte någon större lust att sätta min fot utanför dörren över huvud taget och det var på grund av det jävla SKITVÄDRET som vi har haft hela jävla dagen idag. Snö och blåst till en förbannelse!!

Jag fick gå till jobbet idag, men det var faktiskt rätt så lugnt när jag gick fast jag visste ju att det skulle bli fan så mycket värre till kvällen när jag skulle hem igen.. JAPP, det blev det allt! Som tur var fick jag skjuts hem och det måste jag säga att det uppskattade jag jättemycket!! Slippa gå hem i snön - det räcker med att behöva gå till och från jobbet imorgon faktiskt. Gick ju så mycket fortare att åka bil ju   

Det var vart jävligt lugnt idag nästan lite för lugnt, men det är rätt skönt på sitt sätt också. Ska upp imorgonbitti igen och imorgon skulle det bjudas på Smörgåstårta! Jag tackar inte Nej till en bit speciellt inte om den är från Mössebergsbagaren. Så det ska bli gott faktiskt. Tackar inte nej till en bit Smörgåstårta om det är folk som bjuder på den istället för den som kommer ifrån köket som inte är speciellt god.

Yeah yeah, fan vad jag tjötar om ingenting! Strax ska jag sova. Natti på Er! Tjing tjong

Av Linda - 23 november 2010 13:06

  

  

 

Idag blåser det och snöar som faaaaaan!!! JÄVLA SKITVÄDER!

Tyvärr måste jag ut i skiten också eftersom jag ska jobba..

Av Linda - 22 november 2010 23:34

Imorse var det dags att gå upp och jobba! Måste säga att jag fick eld i röven när jag gick upp för jag var tvungen att kolla om jag var tvungen att GÅ eller cykla idag på grund av detta jävla CPVÄDER till snöfall!! Men jag kunde ta min cykel. Fick dock cykla rätt så sakta så att jag inte skulle dratta omkull igen. När vi satt på rapporten började det vräka ner snö och så där höll det på ta mig fan hela jävla dagen!!

Annars har det vart en jävligt händelselös måndag faktiskt. Bara jobbat och sen tagit det lugnt sen när jag kom hem typ. Roligare än så här har man ju haft! Men men, blame it on the fucking weather   

Nu ska jag sova för jag är sjukt trött nu känner jag. Hoppas att Ni haft en bra måndag! Tjing tjong


Fick grymma Plaza Kvinna idag med posten och det är alltid lika kul att få den i brevboxen en gång i månaden!

  

Av Linda - 22 november 2010 21:34

   

    

   

   

   

   

   

     

  

Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 13 (17 Juni) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha.Jag har hittat jävligt många produkter denna gången och det är väldigt blandat också.


Detta hittade jag i CHIC nummer 13 (17 Juni) 2o1o:

* Zimmermann Baddräkt finns hos www.netaporter.com, 1979 kronor- SNYGG för att vara en baddräkt! Äntligen ett valkfritt badplagg som trycker in, lyfter och håller kurvorna på plats! Går dessutom att använda som topp under byxa eller kjol.

* Wolford Bikini Överdel,  1399 kronor- Fin bikini!

* Wolford Bikini Trosa, 1o99 kronor- Den finns i olika färger bland annat i denna lila nyansen!

* Kari Traa Bikini Överdel, 249 kronor- Priser gäller även trosorna, men jag hittade inte dem på nätet! Härligt mönster, tycker jag!

* Topp Åhléns, 199 kronor- Den ser ut att vara skön när den är lite stor! Helt okej topp för ett bra pris!

* Coast Klänning, 28oo kronor- Snygg modell på klänningen - kunde dock vart lite mindre rosor! Fanns i lila också!  

* Christian Louboutin Slingback Pumps, 665o kronor- Dessa skorna har en härlig färg! Kul med andra färger än bara svart jämt!
* Estée Lauder Pleasures Bloom Parfym 1oo ml EdP, 579 kronor- VILL HA! En ljuvlig variant av klassikern Pleasures sitter som en smäck after beach-duschen och följer dig igenom hela sommarnatten, trots hög luftfuktighet och smälttemperatur!

Av Linda - 22 november 2010 17:56

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 13 (17 Juni) 2o1o, kom jag till den här artikeln med Oskar Linnros. Jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Snook-stjärnan Oskar Linnros satsar solo nu, bäde när det gäller musiken och kärlekslivet. Men med en vecka kvar att leva, då hade han jagat tjejer.

Artikeln är skriven av Kristin Henriksson.

 

Hur känner du dig just nu?

- Levande, förvirrad och stressad. Jag har vistats i en lällarstudio utan dagsljus i två år, sex dagar i veckan. Allt annat i livet har fått vänta. Jag skulle behöva social rehablitering. Huvudet är fortfarande i studion.

När är du som mest nöjd?

- Jag gillar den där halvtimmen av storhetsvansinne när jag sitter på nattbussen hem från studion och lyssnar på en ny låt som jag har gjort.

När gjorde du sist något du ångrade?

- Jag skippade min syrras födelsedagsmiddag med hela familjen för att jag behövde jobba. Sedan gick jag ut och krökade. Det får inte bli en trend, att bli självupptagen och skylla allt på att man har för mycket att göra. 

 

Vilken känd person har betytt mest för dig och varför?

- Jag läste Miles Davis självbiografi. Det var inspirerande. Som 7o-åring var han fortfarande lika dryg och kaxig. En sådan person blir aldrig klar och det går inte att sammanfatta honom. Han har upplevt rasdiskriminering och varit knarkare. Det fanns inget att dra lärdom av utan det var mer "live by the gun, die by the gun".

Lever du din dröm?

- Jag har aldrig drömt om en karriär som musiker, så nej, det gör jag inte. Men jag är glad att jag får gölra det. Min framtidsdröm är att bo i villa. En trävilla med trädgård och äppelträd. Nära stan i någon Stockholmsförort.

 

Vad har du alltid med dig?

- Jag har sjukt mycket grejer i min väsla. Hårspray, laddare av olika slag, parfym, min dator. Jag är värre än alla andra och jag har alltid samma väska. Man ska umgås med väskan länge, tills den pajar. Så gör jag med mina skor också. Jag tycker inte att man behöver flera olika par.

 

Vilket ord använder du för ofta?

- Nej. Jag säger nej till väldigt mycket. Jag tycker oftast att det är skönt att säga nej. Att inte göra är också att göra. Framförallt i mitt jobb. Jag vill inte synas till varje pris. Jag skippar gärna grejer tills jag har något att säga.

Vilken är din största rädsla?

- Nu när jag har blivit vuxen oroar jag mig över att det ska hända något med mina föräldrar. Att de ska drabbas av sjukdom eller dö. Jag tänker mycket på det.


Vilken är din mest irriterande egenskap?

- Jag är väldigt intensiv och kopplar aldrig av. Om jag är någonstans så vill jag alltid gå vidare till nästa ställe, jag är alltid på väg.

Vad får dig att bli riktigt arg?

- Jag har nästan slutat att se på TV, med undantag för SVT. Det upprör mig att de som har makt matar folk med skit. Jag är intresserad av kultur, och det är viktigt att utgå ifrån att folk gillar det som är bra och komplicerat.


Vad skulle du göra om du hade en vecka kvar att leva?

- Då skulle jag försökta få tag på olika tjejer som har kommit undan. Det skulle vara härligt att dö nyförälskad.

När var du riktigt modig sist?

- Jag var förband till Miike Snow, med Christian i Fibes, Oh Fibes!. Vi körde på varsin flygel framför ett fullsatt Berns. Jag brukar inte bli nervös, utan tycker jag att det fungerar så gör det. Men jag hade aldrig spelat flygel eller sjungit live så det var speciellt.

Vad skulle du göra om du var statsminister för en dag?

- Jag skulle städa undan i schemat och sätta på mig en peruk. Sedan skulle jag åka tunnelbana eller buss hela dagen för att träffa folket utan att det var spekulativt och populistiskt...


      

  

Av Linda - 21 november 2010 21:34

Jag har inte haft tid eller lust att blogga så mycket denna helgen då jag haft besök och då vill man ju inte bara sitta vid datorn utan man vill ju umgås med de som är här istället..

I fredags var det ju lugnt och en jävla massa städning som gällde plus att jag tvättade samtidigt. Så mycket mer än det hann jag faktiskt inte med! Öö, jag måste ha sträckt min baksida lår när jag sprang upp och ner för trapporna för jag har känt av en lite mindre sträckning där både igår och idag, haha. Jävla klenis.


Jag har ju som sagt haft besök nu i helgen och det var min söta kusin A,. som var här med sin mamma S,. för de skulle kolla när O,. skulle spela på Oden Cup - precis som de gjorde för exakt ett år sedan! Så istället för att de skulle åka hem på kvällen hade vi bestämt att de kunde låna mina soffor och det är ju fan självklart när jag ändå bor här! Hon är ju ändå min kusin och O,. är som en kusin för mig också, samma med deras bror A,.

De sa så till mig när de var yngre: - Linda, vi ser dig som våran kusin också! GULLUNGAR   

Så sent igårkväll tog vi bilen den lilla biten bort till Odenhallen för att se när Laxå skulle spela sina tre matcher och O,. spelade klockan tolv mot Tidaholm. De var jävligt bra Tidaholm faktiskt och de förlorade sin match, tyvärr.. Sen ringde klockan halv fem imorse och då var det dags att åka bort till Frejahallen så vi kunde se på Åttondelsfinalen, även denna förlorade de mot Lindome denna gången. DÄR tog årets Oden Cup slut för Laxås stora killar, tyvärr... Emellan matcherna åkte vi hem till mig och slappade, men även sov lite.

Idag hade vi en jävligt lång sovmorgon och det var riktigt skönt att få sova länge idag. De hämtade upp O,. vid gymnasiet innan halv två och innan de åkte vidare släppte S,. av mig utanför mig och vi skiljdes åt med kramar!

Jag har inte gjort så mycket efter att de åkte hem faktiskt. De ringde från jobbet vid en halv fem så imorgon ska jag jobba! GÖTT - jag behöver mer timmar! Jag uppskattar när de ringer dagen innan för då slipper man stressa som en jävla kokobello imorgonbitti när de ringer..

En lugn och skön söndag har det vart! Något jag SPYR på är detta jävla ÄCKEL vädret med dimma och duggregn/snöblandat regn.

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards