Alla inlägg under augusti 2010

Av Linda - 7 augusti 2010 16:16

  

 

Yes, ikväll bär det av till Olstorp för att se Hoffmaestro!

Skriver mer imorgon! Ha en bra lördagkväll folks!

Av Linda - 7 augusti 2010 13:00

Något jag inte riktigt förstår med mig själv det är att på helgerna har jag inte ro att koppla av riktigt när jag ska sova och jag vaknar så jävla tidigt. Men på veckorna kan jag sova mycket längre.. Det är lite störande faktiskt!

Jag vaknade tio i elva idag och då gick jag upp, men jag tog datorn till sängen och jag satt under täcket och tittade runt lite på nätet. På det sättet är det skönt med helg att man kan slappa lite innan man går upp!

Eftersom vi ska på Hoffmaestro på Olstorp ikväll ska jag ha en liten förfest hos mig innan det blir Linda och S., som kommer hit så jag måste dammsuga lite och även tvätta golvet plus städa toaletten. Behövs inte göras jättemycket eftersom jag gjorde en del i tisdags, men att tvätta golven behöver jag göra däremot.

Det är rätt varmt ute idag faktiskt lite moln och solen tittar fram då och då - skönt det! Då kan man sitta ute på min balkong sen ikväll! Jag åt ju Tacos igår och det blir ju alltid massor över då som jag hade tänkt äta upp idag!

Annars händer det inte så mycket mer än att städa, äta, duscha och göra sig i ordning inför kvällen. Jag tror att det kommer bli en bra kväll har aldrig vart på Olstorp innan nämligen..

Ni får ha en bra lördag folks! Tjing tjong!


  

Av Linda - 6 augusti 2010 22:54

För en gångs skull när jag ska upp tidigt och jobba på morgonen kunde jag sova bra hela natten lång.. Jag var riktigt trött imorse bara och jag ville absolut inte gå upp bara ligga kvar i sängen och sova! Icke sa picke! Upp och iväg.

Faaan jag känner att jag har tagit på mig alldeles för mycket på jobbet och jag kan inte riktigt koppla av hemma heller. Så ska det inte heller vara liksom!! Irritationen den bara växer och växer. Blir fan galen på det också!

När jag hade slutat cyklade jag till Nöjescafét och betalade inför imorgon då vi ska åka till Olstorp på Hoffmaestro. Precis när jag skulle cykla till ICA började det spöregna och jag bara cyklade ner dit i det jävla pissregnet - var lagom blöt kan jag lova! På ICA köpte jag Blandfärs, Ciabatta bröd, Delicatobollar 6-pack, Peps i& 7UP, Sallad, Salta Pinnar och TV-tidningen. Inget mer behövdes det var bra det. 

Sen när jag kom hem från regnet har jag bara slappat och tagit det lugnt. Lagade Tacos idag och det är två månader sedan sist jag åt det det var när syrran var här och hälsade på senast. Var rätt sugen på det speciellt eftersom jag drömde om Tacos natten till igår. Haha, så kan det vara!

Har kollat på Tredje Vågen nu det var ett bra tag sedan jag såg den nu. Ska lägga mig och läsa min CHIC (9) nu tänkte jag. God natt! Tjing tjong folks

Av Linda - 5 augusti 2010 14:44

Fy fan vad regnet vräker ner här nu och åskat har det gjort också, men det gör inte mig så mycket det är mest regnet. Blåsten har lugnat ner sig - skönt! Men det borde ge sig tills jag ska cykla iväg om en timme. Kan ju alltid hoppas i alla fall.

I tisdags när jag gled ur bussen i Lidköping måste jag ha sträckt mitt höger ben rätt rejält för det gör rätt så jävla ont i det och det var samma sak igår, men då tänkte jag att jag måste vart trött i benen efter utekvällen, men eftersom det fortfarande gör ont så måste jag ha sträckt mig.. Ont gör det i alla fall!

Imorse runt nio vaknade jag av ett jävla oväsen trodde att det var mitt tvättställ som åkte ner i golvet, men det var grannens, det händer ju att saker och ting åker ner i golvet här när det blir korsdrag..

Sov bra hela natten annars dock har jag drömt en jävla massa konstiga drömmar vet jag.. Jag gick inte upp förrän fem i tolv idag heller faaaaaan vad jag sover länge då! Det blir la så när man kommer i säng sent och har förlorade timmar att ta igen.. I och för sig har jag svårt att lägga mig i tid på sommaren det blir lätt att man läser rätt länge, men det gjorde jag inte igår då jag var rätt trött!

När jag hade gått upp gick jag in i duschen och efter det satte jag mig vid datorn. Kvart över ett ringde telefonen och det var ju världens bästa J., som ringde   Det var så jävla kul att prata med henne igen och vi bestämde att jag ska snart, snart komma och hälsa på henne! Det var rätt många år sen vi sågs nu då hon bott utomlands i fem år...  


Jag har även diskat och fixat lite god svensk husmanskoste - korv och makaroner till ikväll. Längesen jag åt just den typen av mat. Just nu hoppas jag bara att den här kvällen kommer gå bättre än gårdagen.

Däremot det där jävla regnet verkar inte ge med sig! Nu ska jag slappa lite innan jag cyklar iväg! Ha en bra eftermiddag folks! Tjing tjong

Av Linda - 4 augusti 2010 21:00

Igår var S., och jag på Tisdaxklubben i Lidköping och det var riktigt jävla roligt!! Vi började kvällen hemma hos mig först och jag var som (vanligt) inte klar när hon ko, Förlåt gumman! Men det gick bra när jag väl kom igång tyvärr strulade mitt öga lite bara. Men det gick bra ändå!

När jag var klor tog jag två Groggar och vi dansade lite och sen gick vi ner till J., som hade en liten fest utanför sitt hus och där satte vi oss ute i den sköna kvällen. Kvällen var fin och varm får jag säga. En snygg Viper kom besök också så vi tog lite kort när S., och jag stod vid den! FUCKING nice var den!

Efter tio kom bussen vid Stationen som skulle ta oss mot Lidköping och vi fortsatte att drick på bussen samtidigt som vi tjötade och skrattade. Den här kvällen såg jag verkligen fram emot =)

Hehe, jag fick i mig en hel del sprit och mina kliklacksskor har la inte det bästa underlaget på skorna så när jag skulle gå ur bussen halkade jag liksom till på trappsteget och jag gled ner med höger benet samtidigt som jag slog i min vänster fot. Det gick ju bra, men jag hade lite ont i foten och sen senare var det en tjej som trampade på min höger fot med sina klackar, men hon bad så mycket om ursäkt jävlar vad ont det gjorde bara...

VI hade en jävligt trevlig kväll i alla fall och det var skönt att ta av sig skorna och lägga sig i sängen när jag kom hem inatt..


Jag fick ställa min klocka på elva då jag skulle iväg och jobba idag. Men jag har inte märkt av något efter igår. Har inte vart dålig eller något sånt, bara lite trött på eftermiddagen inget mera! Tog med mig en Grandiosa Pizza som jag åt ikväll inte speciellt gott alls.. Däremot har jag blivit irriterad på en viss person idag och faaaaaan att man ska behöva göra ALLTING!!! Var rätt irriterad när jag kom hem och det var skönt att sluta åtta idag.

Har inte gjort så mycket mer än att jobba och nu blir det bara att slappa resten av kvällen! Fick min VeckoRevyn på Posten idag i alla fall =)

Ha en bra kväll! Tjing tjong.


  

Av Linda - 3 augusti 2010 19:30

  


Ikväll är det ju dags för Tisdaxklubben på Stadt i Lidköping =) Ikväll åker den nya klänningen på och jag är jävligt taggad! Nu kör vi.


* Klänning, Vero Moda- NY! Gillar denna som fan!

* Kilklacksskor, Johanssons skor- Mina favorit skor!

* Klocka, köpt i Norge. 

Av Linda - 3 augusti 2010 17:36

Igår låg jag och läste innan jag släckte lampan för att sova vilket jag brukar göra i och för sig.. Sen sov jag jävligt bra hela natten vilket inte var helt fel. Vaknade lite av och an imorse igen, men int elika mycket som igår, det var mest för att se vad klockan var. Jag sov i alla fall som en jävla stock!

Jag gick upp fem i tolv - shit vad sent egentligen.. Aja, skit samma sömn som behövdes ta igen! När jag gick upp lätse jag de sista sidorna i min Plaza Kvinna Maj så nu är jag helt klar med den. Har bara tagit det lugnt och jag dammsög lite fort, men jag tog även toaletten och jag har dammat av!

Sen vid halv fem cyklade jag till PA:s där jag köpte Fläskfilé, Neutrogena Visibly Clear, Ostbågar, Pepsi och Rosor =) Jag köper aldrig snittblommor, men idag kände jag fan för det och jag får bättra mig på den fronten..

 Nu ska jag käka Rostbiff, Potatissallad och Sallad till innan jag hoppar in i duschen och sen sminka sig.

Ikväll är det Tisdaxklubben i Lidköping som gäller med bästa S.,   PARTY! Nu kör vi!

Ha en bra tisdag folks! Tjing tjong.


Mina fina Rosor och min nya Löpare som jag köpte häromdagen.

    

Av Linda - 2 augusti 2010 21:34

Idag har det var riktigt jävla skönt att vara ledig efter mina få timmar som jag hade sovit natten till igår och mitt lilla bryt igårkväll.. Allting bara kom över mig igår och det blev helt enkelt för mycket. De där tårarna hjälpte i alla fall och sen sov jag som en stock hela jävla natten lång =)

Idag gick jag upp tolv, men jag vaknade från och till några gånger under morgonen, men jag behövde sova de där timmarna. Helt slut i kropp och hövve.

Jag vet att jag drömde att jag åkte till Fredrikshamn med Stena - shit vad jag är sugen på att åka dit! Men hmm, drömmar är ju bra konstiga och i min dröm kunde man inte gå igenom "suckarnas gång" utan istället lade båten till lite utanför Fredrikshamn bland en massa villor och man fick gå till centrum istället, men man kunde se Terminalen därifrån. Helt MONGO dröm ju! Har inte vart i just Fredrikshamn sen 1998..

Jag slappade ett tag efter att jag hade gått upp och sen vid halv tre cyklade jag ner till jobbet för att prata lite med chefen och sen gick jag med cykeln till stan och in på Vero Moda. Jag var på jakt efter något snyggt till imorgon och jag hittade en snygg klänning som jag ska ha på mig, sen in på Systemet och där köpte jag en Baccardi Razz och efter det gick jag in på Hemtex för att kolla på lite löpare något jag verkligen behöver, och jag hittade en fin. Efter det cykla jag till Willys där jag köpte 7Up till imorgon och Rostbiff.


När jag kom hem tog jag det lite lugnt och jag fixade min middag som blev Rostbiff, Potatissallad oich Sallad till. Kvart i sex kom S., till gården jag ropade på henne så hon kom upp snabbt - var ju tvungen att visa min klänning. Sen gick vi ut på vår powerwalk och vi tog Slingan som vanligt! Det kom lite regn medans vi gick, men det var inte farligt alls och sen när vi hade gått runt Vindängen blev det finare och det har vart jävligt varmt och kvavt idag. Svettades som fan när jag var ute och gick var alldeles för påklädd.. Trevlig och skön runda!

När jag kom hem har jag bara slappat och duschat! Nu däremot är det dags för sängen och läsa lite i min Plaza Kvinna Maj tänkte jag.. God natt på Er! Tjing tjong

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards