Alla inlägg under augusti 2010

Av Linda - 20 augusti 2010 21:34

Dagen började med att jag vaknade med en jävla hövvevärk!! Faaaaaan, jag hatar att vakna med det. Precis som natten innan tog det en bra stund innan jag somnade. I och med att jag inte är helt hundra och jag har en miljard saker i hövvet att tänka på är det la stressen som delvis gör att jag inte kan slappna av och sova som jag vill kunna göra! Gick upp tjugo minuter senare än vad jag gjorde igår! Helt fuckat!!

Det har blåst en hel del idag och det gör det ofta nu för tiden samma sak igår. Men det var rätt fint där ett tag och helt okej värme ändå.. Den här blåsten stör mig bara!

En stund efter att jag hade gått upp tog jag cykeln bort till Willys där jag köpte Alvedon, Choklad Digestive, Gifflar, Pepsi och Potatisgratäng - Alvedon var jag verkligen tvungen att köpa då jag inte har något mot värk hemma. Skönt att man kan köpa det i butik nu så man slipper ta sig till Apoteket..

Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt. Städade snabbt inne på toaletten och rensat lite här hemma sen en väldigt lugn och skön fredag. Jag åt Kyckling i sås med Potatisklyftor och Sallad till idag och det var mycket, mycket gott!

Nu sitter jag och kollar på Johan Falk - Gruppen för särsklida insatser! Ni får ha en bra kväll! Tjing tjong

  

ANNONS
Av Linda - 19 augusti 2010 22:24

Vilken jävla pissig natt alltså! Jag sov inte ett jävla skit på hela natten. Jag kunde verkligen inte somna och klockan den bara gick ich gick.. Man har ju sånna där nätter emellanåt som det bara inte går att somna! Förbannat sjukt sent vaknade jag idag också tjugo över tolv.. Men då har jag inte sovit ett skit förräns på morgonen. När jag hade gått upp var det bara att gå in i duschen och tvätta håret, sen fixa Korv och Makaroner som jag skulle käka idag samtidigt som jag diskade. Klockan den gick och mer än så hann jag inte göra innan jag skulle cykla iväg och jobba.

När jag skulle cykla till jobbet kom det några få droppar, men det blev inte mer än så för det sprack upp och eftermiddagen blev rätt fin. Så jävla typsikt att man jobbade bara. men vinden den var kall, när jag käkade satt jag ute på balkongen och åt man får ju passa på!

Lugn kväll på jobbet har jag haft lite för lugn nästan.. Förhoppningsvis sover jag bra denna natten!! Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong

ANNONS
Av Linda - 19 augusti 2010 14:04

Nu när jag har läst ut Glamours Juni nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln med Joel Kinnaman. Som för så många andra är han, min favorit också. Jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om honom under den här lunchdejten.


Skådespelaren Joel Kinnaman är utan tvekan mannen Glamours läsare trånar mest efter just nu. Men varför blev Elin Kling en smula besviken?

Artikeln är skriven av Elin Kling.

 

Intervjun Hlamour gjorde i höstas med skådespelaren Joel Kinnaman är den mest klickade någonsin på Glamour.se, Kvinnor som missade numret har ringt och bett att få köpa ett ex i efterhand. Kort sagt: Joel är glödhet. Frågan är om Joel själv känner sig bekväm med att vara mannen alla vill ha? När jag lunchar med honom i samband med plåtningen för MQ är han klart besvärad över uppmärksamheten. Det är inte lätt att få Joel att öppna upp. Låt oss hoppas att han är lite mer lättsnackad om du får till en dejt med honom - den här lunchen lämnade väldigt mycket mer att önska. Särskilt i dialogväg...

 

Hur går fotograferingen?

- Bra.

Är stylingen viktig för dig? Att det känns nära din egen stil?

- Nä, det får inte vara för långt borta, men gör man ett reklamjobb är det klart att man anpassar sig.

 

Var är du uppvuxen?

- På Södermalm i Stockholm.

Men nu bor du en del i USA: Vad föredrar du?

- Det skulle vara jäbligt härligt att kunna bo på båda ställena. De göttiga månaderna i Sverige och de ogöttiga i LA.

Kommer du vara kvar här hos oss i Sverige eller siktar du på LA?

- Det beror på, jag letar efter jobb som är konstnärligt utmanande för mig. Och anledningen till att jag siktar på LA är att det finns mycket fler bra roller för mig där. På sikt om man vill jobba med film går det inte att jobba här i Sverige (efter intervjun landade Joel en huvudroll i serien "The Killing" som spelades in i LA under april, hälsar redaktionen).

 

Du har ju vuxit upp med fem systrar. Fick du någon tid i badrummet?

- Det var inte så farligt, faktiskt, det är ganska stor ålderskillnad mellan oss.

Var ligger du i kullen då?

- Mitten, jag är både storebror och lillebror.

 

Men du, hur känns det nu efter premiären av "Snabba Cash"? Uppmärksamheten kring dig är ju enorm!

- Jag märker att det har blivit en hype, men jag har inte varit hemma så mycket. Efter premiären drog jag till Karibien i tio dagar, bara för att komma bort från hela ståhejet. Och nu, förutom den här veckan, är jag i LA, så jag påverkas inte så mycket av det. Men jag märker skillnaden, så fort jag går utanför dörren är det folk som håller på och rycker i en på ett sätt som jag inte hade förväntat mig.

Hur känner du inför det då, trivs du med uppmärksamheten?

- Jag tycker det är roligt och jag känner mig smickrad, samtidigt som det är lite svårare att slappna av. Men jag har en personlighet som är väl lämpad för det. Men det dröjer nog inte länge förrän det är jobbigt.

Det känns som att du har ganska stark integritet. Stämmer det?

- Nä, det tror jag inte, jag snackar alldeles för mycket med journalister. Men vissa grejer pratar jag inte om.

 

Glamour har gjort en intervju med dig tidigare och den var den mest klickade på tidningens hemsida någonsing. Jag känner att jag är skyldig Sveriges tjejer att ta reda på hur man fångar dig. Så, hur gör man?

- Det är omöjligt. De gillar väl karaktärerna jag har gjort. Där det ofta både finns en känslig sida och en tuffare.

Kan du se dig själv i dem?

- Det är ofta en blandning av en själv och karaktären, man fyller på med egna erfarenheter, sårbarhet och humor. Det blir en blandning.

 

Var du bad boy när du var yngre?

- Det är odramatiskt. Som alla ungdomar har jag också experimenterat och varit osäker. Det är inte mer dramatiskt än så, det blev bara uppblåst. Tidningarna hittar ju på egna citat.

Har du någon flickvän?

- Ingen kommentar.

Aj då. Hur är du i ett förhållande?

- Vet inte.

Okej, är du en bra pojkvän?

- Det tror jag.

Vad faller du för då?

- Det är individuellt, det finns ingen formel. Ibland stämmer det, ibland inte.

Men finns det inga speciella egenskaper du tycker är mer viktiga än andra, som humor?

- Se bra ut, humor, bra sex.

 

Vad är du själv bra på - utöver skådespeleriet?

- Inget.

Jo, men kom igen nu! Har du ingen hemlig skill?

- Nä.

Hur är du privat, ensamvarg eller hänger du i flock?

- Jag är nog ett flockdjur. Hänger gärna i gäng, är väldigt social.

 

Vad händer nu?

- Om vi kommer överens blir det "Snabba Cash" 2 och 3. Det beror på om vi kommer överens ekonomiskt och manus är bra och så.

Vad är det roligaste du har gjort?

- "Snabba Cash" och "Brott och straff". Fast jag hade jävligt kul när jag spelade i "Johan Falk" också.

Är du lätt att samarbeta med?

- Ja, det tror jag. Jag måste lita på de andras smak. Annars blir jag väldigt besvärlig. Jag måste tro på helheten för att kunna prestera.

 

Vad gör du på din fritid?

- Tränar, fikar, spelar fotboll, läser. Sedan försöker jag resa mycket.

Vart reser du då?

- Förut reste jag mycket själv.

Tar du kontakt med andra människor då?

- Ja, nu var det några år sedan jag gjorde det. Det var ganska jobbigt men också befriande, då ingen kände igen en. Men man träffar så mycket mer människor, man blir så mycket mer social.

Okej, slutligen. Finns det något kul om dig som du skulle kunna bjuda Glamours läsare på?

- Nä, verkligen inte. Jag har redan berättat alldeles för mycket...

 

  

  

Av Linda - 18 augusti 2010 23:34

Idag har det vart en lugn och skön dag det är alltid lika skönt att ha några sådana dagar ibland. Jag har fixat och donat lite här hemma med städning av toaletten, vattna bommorna och hängt upp en tavla.. Jag var ju på PA:s och köpte Ciabatta och sen ner till ÖoB för att köpa Grytlappar, Tavellist, Tavla, Tvål och Pepsi. Sen hem igen. Cyklade ner till stationen vid halv åtta där jag löste en biljett till Göteborg nästa onsdag så nu är det också gjort. Cyklade hem via Bangatan och upp mot F-berget - hem. Ööö, vet fan inte vad jag har gjort mer faktiskt, hahaha.. Slappt har det vart och skönt har det var ute också med liiite sol emellan molnen.

Jag gick upp halv tolv i alla fall och jag har sovit så bra inatt var rätt trött efter jobbet igår kände jag.. Åt en Ciabatta som middag tillsammans med Gurka, Sallad och Skinka - har inte haft ork till att laga mat alls idag...

Nu ska jag läsa i Glamour Juni innan jag somnar för idag. God natt på Er! Tjing tjong.


Fick lite trevlig post från H&M, ICA och min VeckoRevyn! Alltid lika kul att få.

  

Av Linda - 18 augusti 2010 21:36

Jag cyklade ner till ÖoB förut för att kolla efter den där tavellisten som jag har velat ha så länge nu och den fanns - bra det! Jag gick även runt och kikade där inne lite granna de har ju så mycket bra saker och jag hittade några små saker som jag köpte med mig hem, dels en tavla till som jag hängde brevid min andra tavla i hallen. Är nöjd med det lilla som jag köpte idag!


Detta köpte jag på ÖoB idag: 

* Grytlappar, 15 kronor/styck (2), Tavellist, 99 kronor och Tavla i canvas, 45 kronor, allt från ÖoB- Nya grytlappar behövde jag verkligen och jag tyckte att dessa var fina! Tavellisten har jag velat ha länge och den är till mina LOVE-bokstäver där i bakgrunden! Dessutom blir det jävligt snyggt när den kommer upp på väggen! Tavlan har jag en likadan av i hallen och jag ville ha en exakt likadan till, bar ainte blivit av innan..


  

Av Linda - 18 augusti 2010 16:34

  


Idag har det vart varmt och skönt ute och då passar jag på att använda kjol för en gångs skull, har ju inte hänt alltför ofta nu i sommar direkt...


* Linne, Ginatricot- NYTT! Gillar det här linnet, har vikt in det lite för det är lite långt på mig..

* Jeanskjol, Vero Moda- Min favorit jeanskjol!

* Tights, Ginatricot.

* Ballerinaskor, Lindex- NYA! Dessa är sjukt sköna och de var så jävla billiga på rean dessutom!

Av Linda - 18 augusti 2010 12:34

  

I väntan på Hoffmaestro


En överblick över allt folk

  

  

  


Utanför scenen på det stooora området.

  

  

Där fanns bar och en grill där man kunde köpa dricka och mat.


  

Hoffmaestro.

  


Lilla lusthuset.

  


I mitt esse.

  

  


   Jag kom ju på att jag har glömt att lägga upp bilder från Olstorp när jag var där och kollade på Hoffmaestro, lördagen den sjunde augusti. Så här kommer några bilder från mysiga Olstorp!

Av Linda - 17 augusti 2010 22:36

Idag var den första dagen som jag börjar jobba på inringning igen efter sommaren och det är inte den sista heller! Det lär bli mer, men jag har inte lagt in mig så värst mycket på schemat heller.. Några dagar vet jag om som jag kommer jobba i alla fall. Jaja, skit samma är inte intressant ändå! Något jag inte gillar är när de ringer kvart över sex på morgonen och jag redan ska jobba!! DET gillar jag inte!! De hade ringt mig en gång imorse och det var tur att det bara var en gång...

Drömde ingen jävla dröm om äckliga getingar den här morgonen och det var bra det! Blev riktigt rädd där i min dröm igår morse och när jag vaknade av det där jävla rycket som jag fick. Jag vaknade vid en tjugo i tolv, men jag gick inte upp förrän fem i tolv. Blev ju väckt av den där jävla ringsignalen imorse ju!

Det har inte hänt så mycket idag mer än att jag har jobbat, kokade Ris som jag skulle käka idag på jobbet och det blev Africana precis som igår. Just an regular boooring tuesday it is!

Hoppas att Ni haft en bra dag! Tjing tjong


Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se