Alla inlägg under augusti 2010

Av Linda - 24 augusti 2010 21:34

  

 

Sitter och kollar på den här filmen Catch and release som går på TV3 med Jennifer Garner i huvudrollen.

Har inte kollat jättenoga utan det är mest slötitta som jag gör.

Perfekt film för den här tråkiga, kalla tisdagen =)

Av Linda - 24 augusti 2010 17:34

Tidigare idag var jag nere på jobbet lite snabbt och eftersom det ligger granne med stan tog jag cykeln dit för att kolla lite. Jag var inne på Vero Moda, men där hitta jag inget speciellt och sen var jag inne på Lindex. Skulle kolla på Strumpbyxor, men jag hittade något annat istället som jag gillade! Tyvärr, hade jag inte några kort med mig så jag fick hänga undan och för en timme sen cykla jag ner dit igen för att köpa min nya, fina behå. Gillar den som faaaan!


Detta shoppade jag på Lindex idag:

* Vit Behå, 179 kronor, Lindex- Gillar den som faaaan och jag föll för den direkt! Behåar kan man aldrig få för många av och det är verkligen något man behöver ha!

 

  

Av Linda - 23 augusti 2010 19:26

  

 

Idag har ÄNTLIGEN en av mina favorit serier från när jag var liten börjat nämligen Rena rama Rolf =)

NISSE PISSE PÄRONPUNG!!

Haha de är för jävla sköna!

Extra kul att TV4 börjar visa gamla sköna klassiker igen, förra veckan gick ju C/o Segemyhr och nu har Rena rama Rolf börjat och sen kommer Fångarna på fortet plus TimeOut!

Ska bli spännande att se fler gamla program igen   

Av Linda - 23 augusti 2010 11:11

Igårkväll var jag fan helt jävla slut så jag gick och la mig elva, fan rekord för den här sommaren typ att lägga sig i tid.. Men jag orkade verkligen inte vara vaken längre plus att jag var så yr hövvet. Även om jag var sjukt trött tog det flera timmar innan jag somnade jävligt jobbigt var det! Det hjälpte inte heller av att det var en jävla massa IDIOTER som var ute mitt i natten nånstans på F-berget som skrek och gapade. IDIOTER!! Jag som bara ville sova!

Jag skulle egentligen ha jobbat idag först 7-1o och sen 13-16.15 igen, men jag har knappt sovit någonting inatt och sen har jag inte känt mig bra under hela helgen.. Jag fick ställa min klocka till halv sex imorse för att gå upp och ringa och efter det ringde jag till min Vårdcentral, de ringde upp tjugo över åtta då pratade jag med sjuksköterskan och jag fick en tid en timme senare, det vill säga tjugo över nio.. Får hoppas att jag blir bättre här nu i veckan.. Annars skulle jag återkomma om en vecka sa läkaren.


Jag åt en macka och kollade lite på Nyhetsmorgon samtidigt som jag ringde till chefen och förklarade läget. Hon ville att jag skulle ringa upp sen efter att jag hade vart där så det har jag gjort nu.

Idag regnar det inte, men det är en del moln fast i solen är det rätt så skönt får jag säga! Kanske blir en promenad senare idag. Däremot orkar jag inte med den här jävla blåsten längre.. Senare idag tänkte jag äta Kyckling i sås med Champinjoner, Klyftpotatis och Sallad till! Lyxmiddag denna måndag!

Jag tänkte lägga mig och sova nu en stund faktiskt - har en hel del sömn att ta igen! Sen får vi la se vad resten av dagen och eftermiddagen har att bjuda på! Ha en bra dag! Tjing tjong.


Update: Jag la mig tjugo över tolv och gick upp halv fyra! Fan vad skönt det var att få sova så länge och jag behövde verkligen den sömnen faktiskt. Nu ska jag cykla till Willys snabbt innan det kommer regn för de där molnen ser INTE roliga ut!! Fick bra post idag inte bara reklam utan min Plaza Kvinna! Den är en av de bästa tidningarna jag läser. Ett Tips till Er som inte läser den: KÖP DEN!

Innan läggdags läste jag i min Glamour Juni - bästa sömnmedlet att läsa en modetidning innan lampan släcks =)


Fick min Plaza Kvinna idag också - kul post!

  

Av Linda - 22 augusti 2010 22:30

Det gick rätt bra att jobba natt, men samtidigt blev jag rätt seg där vid tre och jag trodde aldrig att klockan skulle gå. TUR att man kan kolla på teve för att fördriva lite tid när det är så jävla lugnt som natten var.. Jag såg bland annat Titta, han snackar och den filmen har jag inte sett på ååår och dar! Växlade dock ihop den med Titta, hon snackar lite granna. Det blev även den där serien där de fiskar de där jätte-krabborna och Miami Ink =) Något måste man ju se på för att inte somna och fördriva tiden med. Däremot när klockan var fem och framåt gick det fort! Skönt det!

Jag la mig redan halv åtta imorse då jag inte orkade äta något eller glo på teven innan jag la mig. Tyvärr tog det alldeles för lång tid innan jag somnade, jag hade liksom ingen ro i kroppen till det.. Sov uruselt hela morgonen och tjugo över ett fick jag nog då gick jag upp! Kunde inte ligga kvar plus att jag behövde gå upp den tiden för att inte vända på dygnet totalt. Blir lätt så annars.

Har i alla fall läst lite i min Glamour Juni idag på dagen. I övrigt har jag verkligen inte gjort ett skit idag, jag beställde en Vesuvio Pizza på Staden som jag åt. Synd bara att man har jobbat natt för det har vart fint väder idag blåst en del bara, men annars en fin söndag!

Nä, ska snart lägga mig och sova. Behöver lite sömn känner jag. God natt! Tjing tjong.

Av Linda - 22 augusti 2010 21:34

   

   

   

   

     

  

Nu har jag suttit och kollat igenom Glamours Juni nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några produkter och det är kläder denna gången.


Detta hittade jag i Glamours Juni nummer 2o1o:

* Diane von Furstenberg Bikini Överdel finns hos www.netaporter.com, 1621 kronor- Fin bikini! Är inte så mycket för leopard-mönster, men denna gillar jag!

* Diane von Furstenberg Bikini Trosa finns hos www.netaporter.com, 1621 kronor- Det är samma pris för hela bikinin inte för en del!

* Bikini Överdel Cubus, 129 kronor- Tycker att denna bikinin är härlig med alla färgerna!

* Bikini Trosa Cubus, 99 kronor- Härlig och billig är denna jämfört med den andra bikinin..

* Pumps av konstsiden Haléns, 399 kronor- FINA skor! De skulle jag velat ha på min student om jag tog den i år eller nästa. Speciellt dyra är de inte heller.

Av Linda - 21 augusti 2010 20:06

I måndags när jag var på jobbet för att lämna tillbaka en nyckel så träffade jag chefen och hon frågade mig om jag skulle iväg denna helgen till Göteborg, men det är nästa helg sa jag då, fast egentligen skulle jag åkt bort denna helgen till Kumla. Nu blev det inte så och jag hade inte lagt in denna helgen på schemat så hon frågade om jag kunde jobba lördag natt, jag svarade att jag ville fundera lite på det. När vi stod där allihopa och pratade stod jag och fundera så jag tackade ja. Vad jag inte visste var den här Charterfesten som skulle vara idag - där och då! Fick veta igår halv sju att det skulle vara Kräftfest idag, men hur jävla lätt är det att avboka den här natten dagen innan? Så jag missar ytterligare en fest nu i sommar och detta är SISTA gången jag säger JA när jag inte valt att jobba!! Så nu blir det inte så här fler gånger dels för att slippa känna mig lite utnyttjad och dels slippa allt som man får höra. PUNKT. Lite irriterad över det.

Idag har jag i alla fall inte vart så dålig som jag var igår och på måndag morgon måste jag ringa till Vårdcentralen för att få en tid - jag misstänker att det är något och jag måste kolla upp det.. Är lite av en hypokondriker av mig.

Blåsten den fortsätter och det kom regn, men sen sprack det upp och eftermiddagen blev riktigt fin faktiskt! Skönt med lite sol tyvärr kunde man inte njuta av den bara.. Idag har jag bara slappat från att jag gick upp samma tid som igår fram tills efter jag hade käkat Rostbiff, Potatissallad och Sallad - då fick jag lägga mig igen och sova så jag orkar med natten. Jag la mig sex och jag gick upp kvart i åtta igen.. Nu hoppas jag bara att jag klarar natten och att jag kan sova någorlunda bra imorgon, kommer dock inte sova för länge då jag måste få en normal dygnrytm inte nattrytmen på grund av en natt.. Den här natten få gå jävligt fort hoppas jag plus att den går bra!

Nu ska jag fortsätta se på Sommarkväll med Anne Lundberg innan jag cyklar iväg. Tjing tjong.

Av Linda - 21 augusti 2010 15:34

Nu när jag har läst ut Glamours Juni nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om att ge ett härligt första intryck. Jag tyckte att det var bra och det är något folk kanske behöver tänka på, så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


Snart kan du de smartaste sätten att ta kontakt med, imponera på och knyta an till nya bekantskaper - på cocktailpartyt, uteserveringen eller stranden. Snacka dig till nya vänner i sommar!

Artikeln är skriven av Carin Jonsson.

 

Vi tackar Facebook för att det är smärtfritt att ta kontakt med gamla vänner, och Twitter för att det går att spana in exakt hur bra humor killen du är intresserad av har, innan ni ens träffats. Men vad sägs om att faktiskt göra succé i möten med nua människor, face to face? Kommunikationsexeprten Daniel Menaker ger dig sina bästa tips.

 

* Den tredje detaljen. Det enklaste sättet att få igånr en dialog med en ny person är att fokusera på något annat än er två, men glöm vädersnacket och kommentera något helt annat i er närhet. Påminner konstverket på vernissagen om något annorlunda? Och bålskålen, har den inte en skön grönblå färg som får dig att tänka på paradisstränder? Den tredje detaljen i er närhet är en perfekt koversationsstartare, se vart den leder er!

 

* Avsluta med ett frågetecken. Människor som ställer frågor är ofta mästare på att kallprata. "Tänk som en journalist och ställ öppna frågor som börjar med "hur" eller "vad", så får din nya bekant leda samtalet dit den vill. Låt svaren vara ledande för hur samtalet ska fortskrida och vänta på en eventuell motfråga. Risken med för många direkta frågor är att samtalet kan börja likna ett polisförhör.

 

* Vad stör dig? Notera något som känns lite skevt och komiskt i sammanhanget och bjud på dig själv på ett självutlämnande vis. Humor är det bästa sättet att visa att vi alla känner oss förvirrade, gör misstag och blir generade ibland, och att bekräfta det stärker ert personliga band.

 

* Undvik den största gäspfaktorn. Det värsta misstaget du kan göra efter att ha inlett ett roligt samtal är att berätta om dig själv på ett sätt som bara gör det möjligt för din nya bekant att lyssna och göra anteckningar. Om någon kommenterar att Robin Söderling är grym på tennisplanen är det alltså inte läge att berätta om dina mångåriga problem med tennisarm. Ingen är intresserad av det. Fokusera hellre på ämnen som rör er båda.

 

* Byt ämne. Om konversationen känns stel är det bara att byta spår. Testa att säga "Det påminner mig om något jag alltid varit nyfiken på..." Men alla samtal måste inte leda till en perfekt match som avslutas med fyrverkerier. Om du befinner dig på ett cocktailparty kan du utan problem ursäkta dig för att ta en tur till den grönblå bålskålen igen...

 

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards