Alla inlägg under juli 2010

Av Linda - 10 juli 2010 18:30

Efter en lugn fredagskväll med teve tittande med mamma, vi kollade på Postkodskampen som sög fet pung, och efter det såg vi på Noll Tolerans på TV4, avslutade jag kvällen med Bröllopsfotografen. Jag tyckte att den var helt okej, inte riktigt som jag hade förväntat mig kanske, men vad skulle man egentligen förvänta sig av den? Aja, jag somnade gott i alla fall och det var ju bra det!

Idag gick jag upp halv tolv ungefär och det var skönt att få sova bra hela denna natten. När jag hade gått upp satte jag mig vid datorn lite, jag tänkte att sola blir det ju inte eftersom det var lite molnigt. Jag började prata med Ko., på chatten på Facebook och vi pratade om att festa ikväll, men även dra och bada. Molnen försvann och det var ju helt sjukt varmt ute. Vi bestämde att vi skulle mötas upp kvart i ett på Frölunda Torg, så det var bara att ta på sig bikinin, ta med mig en handduk och sen gå till Systemet för att köpa Sprit.Det blev lite stressigt där ett tag, men jag hann fan ner och jag kom i tid =) Vilket var jävligt bra av mig som fick stressa sjukt mycket och gå i hundrafemtio ner till Systemet!

När jag hade mött upp K., vid Pressbyrån åkte vi in mot stan och Heden för att prata med J., och där träffade jag även hennes syskon V., och K., plus hennes pappa! Sjukt kul att träffa hela familjen (nästan förutom mamman) på Heden, det var ett bra tag sedan sist så! Vi stod där och tjötade med dem ett tag och det var sjukt jävla varmt på grusplanen så vi drog därfirån vid två någon gång..


Vi begav oss mot Kungsbacka där vi hämtade upp en kompis till J. och K., och sen åkte vi till en jävligt fin och mysig sjö mitt ute i skogen, den ligger i Tölö lite utanför Kungsbacka! Det var jätteskönt där och nästan inget folk alls! För en badkruka som mig tog det en liten stund innan jag väl kom i, men sen simmade jag en hel del och njöt av att vara i vattnet. Klockan den gick så vi åkte mot Kungsbacka igen och killarna var hungriga så vi stannade till på Sibylla. Jag köpte mig Kebab i Pitabröd jag var också rätt hungrig och jag blev det ännu mer när jag kom in där.. Efter det släppte vi av A., och åkte mot Göteborg igen där jag blev avsläppt hos mamma.


Update: När jag kom till mamma slappade jag en stund innan jag åt Köttfärs, Sallad, Gurka, Majs och Nachos till - mycket gott! Efter det var det bara att hoppa in i duschen och efter det sminka sig.. Så lång gick allting bra, MEN det var när jag hade köpt min /UP på Hemköp och jag var på väg hem till K., där vi skulle festa - då fick jag veta att J., hade sagt att hon inte orkade med någon utgång och då blev jag faktiskt rätt irriterad! Där gick jag sminkad och allt och hade stressat så blev det inget. Då blir jag fan grinig alltså! Men jag fortsatte till K., ändå där vi kollade på Tyskland-Uruguay. Jag fick bli glad över att Tyskland fick bronset i alla fall =)

Jag gick hem vid halv tolv och jag kollade lite på teven innan jag la mig!

Av Linda - 9 juli 2010 20:00

Idag var ju syrrorna och jag på stan och kollade lite i affärer. Jag hittade inte så mycket som jag gjorde sist när jag var hemma. Fast i och för sig var det bara bra det då jag inte har så mycket pengar kvar från lönen. Jag hittade lite kläder och det var några fynd som jag gjorde.


Detta shoppade jag idag:

* Kjol, 99,5o kronor (Ordinarie pris 199 kronor), Ginatricot- Gillar verkligen den här kjolen och jag tycker att den är riktigt snygg! Alltid kul att hitta något på rea också! Dessutom har jag inte så värst många kjolar..

* Svart Behå, 149 kronor och String, 1o kronor (Ordinarie pris 29,5o kronor), båda från H&M- Denna behån såg jag av en ren slump framför några underkläder och jag tyckte att den var sjukt snygg, så jag slog till på den! Dessutom behövde jag en ny behå också! Stringen var så jävla billiga, gratis ju!

 

  

  

Av Linda - 9 juli 2010 19:30

Inatt eller sent igår började jag och syrran kolla på P.S I Love You eftersom hon inte hade sett den filmen. I början gick det bra då var vi rätt pigga, men det blev värre ju längre filmen gick och vi blev bara tröttare och tröttare. Vi höll på att somna båda två och när filmen sen var slut åkte hon hem och när jag la mig ner somna jag typ direkt! Inte så konstigt eftersom då var klockan två och jag hade vart uppe sen halv sju på morgonen...

Idag vaknade jag halv tolv och då gick jag upp. Syrran och jag gick upp mot våran gamla skola efter ett och däruppe la vi oss och solade en timme ungefär, sen kom det lite mer slöjmoln och då drog vi hem.

Vi mötte upp våran andra syrra nere vid bussen och vi åkte in mot stan kvart över tre.. För att vara varmt så var det mycket folk där inne ändå. Jag shoppade lite granna inte så värst mycket då jag inte har så mycket pengar kvar... Man blir rätt slö och trött av att gå runt i stan i värmen och hungrig, så jag och S., käkade på Kolgrillen som ligger vid Hotell Avalon - jag köpte mig en Vesuvio och det var gott! Minuset var alla jävla fiskmåsarna som är där runt omkring hela tiden!!

Vi började röra oss uppåt Avenyn efter att vi hade käkat, jag ville ju in på Systemet, men de hade stängt så istället gick vi ner till Korsvägen och då kom bussen precis! När vi hade gått av bussen ick jag bara in på Hemköp snabbt och sen skiljdes vi åt. Jag kom precis hem och nu blir det en lugn kväll med Postkodskampen och efter det Noll Tolerans!

Hoppas att Ni haft en bra fredag folks! TJing tjong!

Av Linda - 8 juli 2010 19:30

Inatt fick jag sova bra och det var skönt det. Det var dock en aning segt att behöva gå upp imorse. Däremot hade jag i alla fall inte sån jävla mensvärk imorse som jag hade igår! Och det var riktigt skönt.

Dagen gick bra, men jag hade lite att tänka på inför min hemfärd till Göteborg och jag frågade min jobbarkompis om jag kunde få jobba in min rast så jag kunde sluta halv tre istället och det var inga problem =) Men tiden flöt på bra och det blev aldrig jobbigt att inte ha någon rast..

När jag hade slutat cyklade jag hem och jag tog en snabb dusch, packade ner det sista och jag började sminka mig. Fick fortsätta med sminkningen på tåget och det gick bra!

När jag kom ner till Göteborg regnade det, usch vilket jävla väder! Men det gör inte så mycket om det bara är en dag i och för sig! När jag hade kommit hit tog jag en fika på Centralen. Min middag blev en Ciabatta med Kyckling, Sallad och Gurka i, men jag var inte ens speciellt hungrig på hela dagen igår! Jag orkade inte ens äta upp hela.. Jag var inte där så länge så vid sex åkte jag mot Korsvägen för att byta till min buss.

Snart kommer syrran hit och då ska jag vara social mot henne! Ni får ha en bra kväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 7 juli 2010 22:34

Imorse höll jag på att bli gaaaaaalen på den här jävla mensvärken som jag har haft nu i några dagar. Imorse var det sjukt nära att jag spydde på jobbet.. Som tur var fick jag två Panodil (som var extra starka och bra), så värken var borta på en halvtimme. Jag är jävligt tacksam mot min jobbarkompis som hade tabletter med sig för de räddade min morgon. Annars har dagen gått bra får jag säga, skönt att sluta tidigt på dagen. Idag har det ju vart rätt skönt väder med sol och blå himmel, men tyvärr har det blåst en hel del och det var lite kyliga vindar.

När jag kom hem satte jag mig på balkongen och läste de sista sidorna i min VeckoRevyn (9) och då var det jävligt skönt med solen som brände så skönt! Vid en halv fem gick jag ut och powerwalkade hela Hälsoslingan på en timme och tjugo minuter! FY FAN VAD SKÖNT!

Sen när jag kom hem orkade jag inte fixa någon mat så jag cyklade ner till ICA och köpte mig Rostbiff som jag åt tillsammans med Potatissallad och Sallad till. Efter maten var det bara att diska, gå ner till Återvinningsrummet och sen ta en dusch och efter det - packa! Har packat för mer än en helg som jag ska vara borta, det är inte min grej att packa överhuvudtaget! Har kläder som jag kan välja på beroende på väder och det är la det viktigaste..


Är INTE på humör nu känner jag. Diskuterar med någon på msn, någon som var en bra kompis förr, men inte idag. Tydligen är det (bara) upp till mig att höra av mig så fort jag åker hem till Göteborg och det är ta mig faaaaaan inte rättvist någonstans!! Kan ALDRIG när jag frågar - EVER!!!!


Fick min VeckoRevyn på Posten idag i alla fall =)

  

Av Linda - 7 juli 2010 00:14

   

   

   

   

   

     


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 9 (15 April) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några produkter denna gången och det blev nästan bara bikinis.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 9 (15 April) 2o1o:

* Calvin Klein Bikini finns hos www.nelly.com, Bikini överdelen 499 kronor, Trosa 399 kronor- SNYGG bikini! Härlig färg dessutom!

* Baddräkt Cubus, 179 kronor- Jag tycker att denna är snygg! Hade nog inte haft den själv, men det är en häftig modell tycker jag!

* Salinas Bikini finns hos www.Instyleswimwear.com, Bandeautopp 7oo kronor, Trosa 55o kronor- Tycker att denna är lite häftig med "repbanden"! Snyggt med blåvita ränder!

* Bandeautopp KappAhl, 129 kronor- Jag gillar den här överdelen!

* Bikini Trosa KappAhl, 99 kronor- Söta trosor och sen är det en fin färg på bikinin också, tycker jag!

* Rimmel Natural Bronzer, 8o kronor- VILL HA! Jävligt billig är den också! Dosan har varken spegel eller applikator men det gör inte så mycket för bronspudret är helt underbart ändå! Färgen är riktigt fin och pudret smälter in i huden perfekt. Den har knappt något skimmer alls, utan resultatet blir väldigt naturligt vilket känns toppen! Det är ganska drygt och färgen sitter hela dagen. Dessutom luktar det gott.

Av Linda - 6 juli 2010 23:36

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 9 (15 April) 2o1o, kom jag till den här sidan där de tipsar om bronspuder. Jag tänkte skriva ner tipsen som jag kunde läsa i artikeln.


Vad sägs om att se ut som om du nyss är hemkommen från en varm solresa? Fuska fram finaste färgen med hjälp av bronspuder! VeckoRevyn listar allt du behöver veta för att få vårens första (och finaste) solbränna.

Artikeln är skriven av Therése Hallberg.

 

Hur fungerar ett bronspuder?

Bronspuder fungerar på samma sätt som ett vanligt puder, med den stora skillnaden att bronspuder innehåller brun. och guldfärgade pigment som ska göra att huden ser solbränd ut. Tanken med ett vanligt puder, å andra sidan, är att det först och främst ska matta blanka partier.

Hur applicerar jag bäst mitt bronspuder?

"Less is more" är bäst när det gäller bronspuder, annars är risken stor att du överdoserar och snarare ser smutsig ut än solkysst ut i ansiktet. Applicera bronspudret med en borste avsedd för just detta eller med en stor puderborste. Knepet är att försiktigt doppa borsten i pudret och sen svepa den med stora rörelser över ansiktet där du skulle bli solbränd först, det vill säga pannan, näsbenet, kinderna och hakan. Bygg hellre upp lite färg i små doser än överdosera på en gång. Glöm inte att jämna ut din fejkade solbränna ner på halsen, annars får du en färgkontrast mellan ansiktet och resten av kroppen som ser konstig och onaturlig ut.

Hur hittar jag rätt nyans för mig?

Rätt färg är två till tre nyanser mörkare än din naturliga hudton. Riktigt ljus hy brukar oassa i rosa eller aprikosfärgade nyanser, medan bronsfärgad hy blir extra fin i kopparfärgade produkter. Har du gått och köpt ett för mörkt bronspuder, prova att blanda ut det med vanligt löspuder för att få ner det till en ljusare nyans.

Finns det något extra trendigt sätt att bära bronspuder?

En gyllene och lagom solbränna känns alltid hett på vårkanten. Men vill du vara extra trendig, härma Bluemarines senaste visning och applicera bronspudret på kindens "äpplen"...

 

SÅ LYCKAS DU MED BRONSPUDRET - 5 ENKLA STEG!

DU BEHÖVER:

Bronspuder (löst eller pressat), stor ouderborste eller en borste särsklilt avsed för bronspuder, rosa rouge, rougeborste.

GÖR SÅ HÄR:

1. Börja med att försiktigt exfoliera huden med hjälp av en ansiktspeeling och torka tort med en mjuk handduk. Återfukta med en ansiktscreme anpassad för din hudtyp.

2. Applicera eventuellt foundation och löspuder.

3. Doppa puderborsten i bronspudret och slå av överflödig färg. Applicera sen bronspudret över hela ansiktet i stora, cirkulerande rörelser. Koncentrera dig främst på pannan, kindbenen och näsryggen, Undvik ögonen och området kring munnen.

4. Glöm inte att tona färgen ner mot halsen och, ifall du bär urringat, nyckelbenen.

5. Avsluta med att applicera ditt vanliga rouge på kinderna. På så sätt dämpas bronspudrets orangea nyans och du ser naturligt vårfräsch ut...

 

  

Av Linda - 6 juli 2010 22:25

Idag har jag haft ännu en ledig dag och det är ju inte helt fel   

Jag sov inte alls så bra denna natten som jag gjorde förra, vaknade flera gånger om speciellt på morgonen.. Kunde inte slappna av riktigt och jag trodde aldrig att jag skulle somna om, men det gjorde jag. Så jag gick upp riktigt sent idag nämligen tolv och det är sent för att vara en vardag... Beror ju på den kassa sömnen inatt!

Har haft en slappardag idag med och det var rätt gött får jag påstå. Har däremot vart ute och cyklat en tjugo minuter idag. Jag cyklade ner förbi där jag bodde förut och Eriksgatan fram till Posten där de har insamling till Myrorna och nu fick jag äntligen kastat lite kläder som jag inte vill ha eller som jag har tröttnat på.. Sen fortsatte jag Bangatan fram till ICA där jag gick in snabbt och köpte Ciabatta bröd, Glamour och Pepsi - efter det fortsatte jag Bangatan fram till Industrierna och upp mot F-berget och hem. Skönt var det att cykla en sväng.

Idag som igår har det vart molnig på himlen på dagen och det har blåst en hel del.. Nu på kvällen sprack det upp och himlen blev blå, men det kunde la ha hänt tidigare idag? Tycker jag i alla fall...

Den här jävla mensvärken blir jag ta mig fan gaaaaaalen på!! Jag brukar inte må så här dåligt och må så här illa   Hoppas att skiten kommer imorgon så blir jag av med detta för denna gången..

Annars en lugn dag och jag har läst i min VeckoRevyn (9) som jag strax har läst ut nu, SKÖNT det! Orkade inte fixa någon mat heller utan det blev bara Ciabatta med Gurka, Sallad och Skina på. Enkelt och gott.

Hoppas att Ni haft en bra tisdag folks! Tjing tjong!


Min Glamour och Ciabatta bröden som jag köpte på ICA idag.

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards