Alla inlägg under juli 2010

Av Linda - 20 juli 2010 20:36

 

Gyllene Tider är svensk SOMMAR för mig =)

Har lyssnat på de mycket idag.

Denna låten är en personlig favorit!

"Är jag stark eller svag? Det spelar ingen roll..."

Av Linda - 19 juli 2010 21:06

Igår var jag rätt trött när jag kom hem på kvällen och jag orkade inte göra ett skit så jag sov gott inatt och det är bra det. Sovit lite dåligt några nätter förra veckan så jag behövde ta igen lite sömn. Liiite segt var det allt att ta sig upp. När jag kom till jobbet fick man dra lite kort för chefen som har haft semester om veckorna som gått så att hon vet hur läget är. Sen kan jag lova att dagen har gått fort och den har vart Stressig på många sätt, så man har inte kunnat ta det lugnt idag direkt. Kan lova Er att det var jävligt skönt att sluta halv tre idag! Dessutom brukar det alltid vara lite mycket precis i början av veckan. Dagen gick ändå jävligt bra med A.

När jag kom hem la jag mig och sov i två timmar, det var verkligen en stressig dag idag så jag behövde koppla av lite granna kände jag. Jag givk upp halv sex igen och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Jag åt Rostbiff, Potatissallad och Sallad till det var gott och man behöver inte ställa sig vid spisen vilket är skönt emellanåt.. Efter maten var det bara att hoppa in i duschen skönt att ha nytvättat hår!

Resten av kvällen blir slapp, slapp! Nu ska jag fortsätta se på Danska Hollywoodfruar. Ni får ha en bra kväll. Tjing tjong folks!


Bjuder på en bild som jag tog i lördags natt efter festen.

  

Av Linda - 18 juli 2010 11:11

Igår när jag hade slutat jobbet och lämnat rapport till natten så gick jag in på personal toaletten och sminkade mig färdigt, det som jag inte hade hunnit tidigare på dagen. Det tog inte så lång tid att ta på sig mascaran, men jag vill gärna ha det på ett speciellt sätt och då kan det ta tid fast inte så himla farligt igår - resten av ansiktet var ju redan sminkat.. När jag var klar pratade jag lite med B., som är en av mina favoriter bland de fastanställda på jobbet. Det är ju så att man får de man tyr sig mer till och tycker mer om än andra och hon är en av de två.

Klockan den gick och gick så halv elva cyklade jag från jobbet hem till I. och hennes fest. Festen var redan i full gång när jag kom dit så det var bara att börja med en grogg som slank ner fort som faan! Sammanlagt blev det tre stycken på en timme som jag var där. Blev en hel del tjöt om allt och inget med S., och T., i köket =)

Vi gick till Plantis efter halv tolv och jag följde med in där, men jag stannade inte länge och dessutom kostade det bara tjugo spänn att gå in. S., och jag stannade inte på Plantis länge så vi gick Ströget hem bara för att kolla läget nere på Puben och där var det mer folk och drag faktiskt! För en gångs skull följde jag henne hem och inte tvärtom! Blir ju alltid så när vi powerwalkar att vi börjar och slutar utanför mitt hus..

När jag kom hem kände jag hur jävla trött jag var i hövvet och då var klockan kvart i två! Det var bara att lägga sig efter det.


Jag sov rätt så bra inatt faktiskt och jag gick upp fem över halv elva. Hinner inte göra så mycket nu innan man börjar och nu ska jag cykla iväg till jobbet igen och jobba några timmar! Ni får ha en bra söndag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 17 juli 2010 21:45

  


Ikväll är det dags för lite fest nu efter jobbet. Ville ha mitt nya linne och min nya kjol ikväll =) Alltid kul att använda nya kläder som man nyligen har shoppat!


* Spetslinne, VeroModa, NYTT- Gillar verkligen detta linnet så jävla snyggt är det också!

* Kjol, Ginatricot, NYTT- Skön kjol och dessutom är den snygg!

* Klocka, köpt i Norge.

Av Linda - 17 juli 2010 20:15

Imorse var det dags att gå upp tidigt sista gången för den här veckan.. Jag sov hyfsat nu inatt, men egentligen gör det inte så mycket eftersom jag ändå skulle hem och sova efter tolv - det är den enda fördelen med att jobba timmar. För att kunna somna läste jag ut Cosmopolitan Maj och då hade klockan blivit rätt mycket när jag väl släckte...

Morgonen gick bra trots att jag hade lagt mig sent, det var skönt att det inte var så många konstigheter. Däremot var det jävla vädret SÄMST! När jag slutade tolv spöregnade det ute! Regnet stod som spön i backen. FUCK var min enda tanke. Hur ska jag göra? Ska jag avvakta tills det nlir lite lugnare eller ska jag trotsa skiten och cykla hem ändå? Jag valde det senare alternativet =) Det enda man vill när man jobbar timmar (1o,5 timmar sammanlagt) det är att komma hem till sin säng och lägga sig och sova för att ens orka med kvällen! Jag hade ett par capribyxor på mig då det var fint och rätt skönt ute på morgonen, men de var ju fan GENOMBLÖTA när jag kom hem - hela framsidan av byxorna och mina trosor var blöta de också... När jag kom hem var det bara till att hänga allt på tork och sen lägga sig och sova lite.

Jag la mig fem i halv ett och jag vaknade tjugo i tre - PANIIIIK!! Jag flög upp ur sängen, in i duschen, fixade Kotlett, Ris och Bearnaisesås till imorgon och sen var det bara att börja sminka sig. Jag hann tvätta ansiktet, ta primer, foundation, puder och rouge resten fick jag ta med mig till jobbet och göra resten här.

Som tur var hade jag en matlåda i kylskåpet från igår det vill säga Kyckling i sås med Champinjoner och Klyftpotatis till - mycket gott var det! Blev en bit tårta efteråt, men den var inte speciellt god den där tårtan - too much grädde.


När jag slutar jobbet tio ska jag fortsätta med sminket det är bara mascara och ögonskugga som ska på och det lär ju inte ta alltför lång tid beror lite på hur mycket mina ögon fuckar sig! Skönt att bara ta det lite lugnt nu innan jag slutar då jag fick stressa som en jäääävla idiot hemma förut.

Nej nu ska jag göra lite annat. Ni får ha en bra lördagskväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 16 juli 2010 20:20

Idag har jag haft min enda lediga dag denna veckan - fy HELVETE vad skönt det har vart! Men tyvärr är det lite så att man hinner liksom inte njuta när man bara är ledig en dag utan det får mest bli att vila kroppen..

Jag var rätt trött på jävligt mycket igår och eftersom den jävla mensen hade kommit lipade jag lite på grund av alla hormoner och lite annat, självklart blev min sömn även förstörd! Jag vaknade flera gånger under natten och på morgonen, men jag somnade om och jag gick upp kvart i tolv. Helt sämst var det att sova så kasst!! Jag har i alla fall vart på bättre humör idag än vad jag var igårkväll, dels mailade jag med en kompis och sen lyssnade jag på lite GOOO, UNDERBAR HARDSTYLE   Vad fan, man kan inte bli annat än på bra humör när man hör den musiken!

Jag cyklade ner till ÖB snabbt vid halv tre och när jag cyklade dit hade jag min klänning på mig och jag trodde fan att det skulle börja regna för det var lite mörka moln nere vid Vindängen, men som tur var kom det inget. Varmt har det ju vart idag, men de där molnen som kommer och går är jävligt luriga! Det märks att det kommer bli sämre väder imorgon då det är riktigt mörkt på himlen ovanför M-berg.

Jag har bara tagit det lugnt och bara varit hela dagen har även suttit och läst i min Cosmopolitan Maj och kollat på Beverly Hills. När det var slut cyklade jag iväg till Willys för att handla lite granna, jag köpte; 7UP, Bröd, Choklad, Glass, Gurka, Potatissallad, Sallad och Skinka! Den där chokladen tänkte jag äta ikväll Marabou Digestive =)

Timmarna bara går och går så snabbt idag tycker jag! Blev en sen fredagsmiddag Kyckling i sås med Champinjoner i, Potatisklyftor och Sallad till - jävligt gott tyckte magen! Men nu däremot måste jag ta min dusch så att håret kan torka innan jag behöver lägga mig och sova...

Hoppas att Ni haft en bra fredag folks! Tjing tjong!


Just det ja, jag fick in en fjäril idag också och jag lyckades ta ett kort på den. De gillar min lägenhet tydligen!

  

Av Linda - 16 juli 2010 16:16

  


Idag är det lite mellanväder (som jag kallar det) det vill säga sol och moln som är lite gråa och man vet aldrig om det kommer komma regn eller ej. Det är i alla fall varmt och det är huvudsaken. Jag har haft min klänning på mig som jag köpte för ett bra tag sen, men inte använt ännu..


* Klänning, H&M- NY!

* Sandaler, H&M, NYA!

Av Linda - 15 juli 2010 23:44

 

Kollar på SATC nu och detta hjärtskärande avsked visades nyss.

FUCK vad jag lipade!!!!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards