Direktlänk till inlägg 5 juli 2010

COLIN FARRELL

Av Linda - 5 juli 2010 22:36

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 8 (8 april) 2o1o, kom jag till den här artikeln med Colin Farrell. Jag tycker att han ser rätt bra ut och jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Colin Farrell har gått från player, alkoholist och Britney-ex till ansvarsfull familjefar. Eller, har han verkligen förändrats så mycket?

Artikeln är skriven av Tina Jöhnk Christensen.

 

Jag fick uppleva Colin Farrell i berusat tillstånd då vi sågs flr några år sedan, när han spelade in filmen "The New World" i Virginia. Han var rejält överförfriskad och sa "fuck" minst hundra gånger under intervjun.

- Jag är irländsk, för tusan, sa han den gången med röda ögon. Vi ör melankoliska, vi blir fulla, vi är känsloladdade, vi är poetiska och vi är ärliga och känslosamma människor. Vi är "simple people" och det betyder att vi vet vad som är viktigt i livet.

- Jag var helt enkelt alltid full, erkänner Colin Farrell som svar på frågan om hur han har förändrats sedan vårt första möte.

 

Men Colin insåg snart därefter att det var viktigt att inte vara full hela tiden och gick på avvärjning 2oo5 efter att han hade avslutat inspelningen av "Miami Vice".

- Det var tufft, för jag hade varit full eller påverkad i 16 år. Jag spenderade större delen av tiden under behandlingen med att få ordning på mitt liv. Jag tänkte mycket på livet och de saker jag ville ändra på. Jag är nykter nu, men den dagen kommer säkert då jag tycker att det är svårare än andra igen.

 

Colin Farrell har trots sina alkoholproblem varit framgångsrik i Hollywood för att han är seriös, ohämmad och okonstlad.

- Jag tar mitt arbete på stort allvar, säger han och höjer de mörka ögonbrynen. Jag lägger all min energi på det. Jag ser gott och ont i människor, och jag kan se mig själv i andra människors själar. Som skådeseplare existerar allt man har upplevt eller läst om andra människors liv i varenda roll man tar.

 

Colin Farrell är i Toronto för att representera sina filmer "Vittne till ett krig" och "Ondine" I "Vittne till ett krig" spelar han en fotograf som sätter sitt liv på spel som krigsfotograf.

- Jag var riktigt begeistrad över att få spela den här rollen, säger Colin Farrell, som gick ner i vikt och lät håret växa långt inför inspelningen.

. Jag var fascinerad över att min rollfigut var så modig och samtidigt inte klarade av pressen.

 

I filmen återvänder fotografen hem till sin flickvän, men hans bästa vän och kollega kommer inte tillbaka.

- Det var väldigt deprimerande och jag kände mig rätt nere, säger han om inspelningen som skedde i Spanien och på Irland.

- Han blev traumatiserad av sina upplevelser i krigen, men trodde att han skulle kunna leva ett normalt liv när han inte längre var i krigszonen.

 

Även om det är påtagligt att Colin Farrell har förändrats kan han fortfarande inte dölja sitt temperament. Vid premiären för "Vittne till ett krig" skrek han till en fotograf som bad hans syster att flytta på sig för att få en bättre bild.

- Tala aldrig någonsin på det sättet till min syster igen!

 

Och det är inte många år sedan Colin Farrell levde ett liv kantat av skandaler. Han var tillsammans med den amerikanska "favoritoskulden" Britney Spears, var gift i fyra månader med skådespelerskan Amelia Warner och lämnade mamman till sin son James. Men nu säger han att han har bestämt sig för att ta det lugnt.

- Jag har bestämt mig för att anstränga mig och dera det lättare att leva i min närhet, säger han och flyttar upp sin svarta hatt en bit i pannan. Jag anstränger mig för att vara god mot mina medmänniskor och att möta världen med vänlighet.

 

Dessutom har han nyligen fått barn igen med den 26-åriga polska skådespelerskan Alicja Bachleda, som födde sonen Henry Tadeusz i oktober förra året.

- Jag ska bli pappa igen och inget kan göra mig gladare, sa Colin till CHIC precis innan födseln. Jag ser fram emot allt - till och med att byta blöjor. Jag älskar att vara pappa...

 

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards