Alla inlägg under juni 2010

Av Linda - 3 juni 2010 22:34

Imorse var det dags att gå upp sista dagen för denna veckan. På måndag börjar jag på mitt sommarschema, och jag ska NJUTA hela jävla helgen nu av att vara ledig, och av Sommaren förstås   

Har gått bra att jobba idag båda tiderna, seeegt som faaaaaan att cykla tillbaka bara och jobba igen.. Det var INTE kul när solen sken och det var så fint väder ute.

Nu ska jag sova är helt jävla slut känner jag! Tjing tjong folks!

Av Linda - 2 juni 2010 21:54

  

 

Har suttit och kollat på Drömkåken på TV4, och jag tycker att den är så jävla rolig =)

En gammal svensk klassiker!

Många bra skådespelare är med i filmen också.

Av Linda - 2 juni 2010 21:04

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 7 (18 Mars) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några få produkter denna gången.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 7 (18 Mars) 2o1o:

* Wildflower by Kenza Pumps finns hos www.nelly.com, 899 kronor- SNYGGA skor!

* Clarins Cotton Flower Face Palette, 455 kronor- Fint mönster i paletten! Clarins ansiktspalett är inte bara söt som socker, den ska dessutom jämna ut hudtonen och ge vacker glans!

* Vitry Pincett, 1o9 kronor/styck- Vill ha den i lila! Liten och smidig pincett. Smala klor som är bäst på att haffa varje enskilt hårstrå, men mindre bra på att noppa flera strån samtidigt. Toppen att det följer med en liten plasthatt, som sätts på klorna så att du inte sticker dig när du letar efter något i necessären.

* Jeans Ginatricot, 399 kronor- VILL HA! Tycker att baggyjeans är snygga, och dessutom är dem sköna! Skulle just vilja ha ett par ljusa också!  

Av Linda - 1 juni 2010 23:24

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 7 (18 Mars) 2o1o, kom jag till den här sidan där de tipsar om hur man får perfekta ögonbryn. Jag tänkte skriva ner tipsen som jag kunde läsa i artikeln.


Snabbaste vägen till perfekt formade ögonbryn stavas pincett. VeckoRevyn listar allt du behöver veta för att fixa finaste brynen.

Artikeln är skriven av Therése Hallberg.

 

Vad ska jag tänka på när jag noppar mina ögonbryn?

Att plocka med måtta! Att plocka för mycket gör att dina bryn ser både för tunna och onaturliga ut. Glöm inte heller att hålla ordning på formen. Plocka därför alltid underifrån, så att dina bryns naturliga form inte går förlorad. Undvik också att plocka i slutet av dina ögonbryn. Ett bra knep är att gå till ett proffs första gången du ska noppa. Sen kan du på egen hand enkelt behålla formen på ögonbrynen.

Aj, det gör så ont när jag plockar!

Prova att tillfälligt bedöva huden med en isbit inlindad i en frottéhandduk. Tryck isbiten mot området där du ska plocka i några sekunder och ta sen fram pincetten och börja plocka. Ett annat tips är att ta en mild värktablett cirka en halvtimme innan du tänkt börja noppa. Plocka alltid medhårs, så gör det lite mindre ont och du får med dig hela roten.

Jag har plockat för mycket, vad ska jag göra?

Drabbas inte av panik och börja plocka ännu mer för att få brynen att se jämntjocka ut, risken är stor att du istället råkar plocka bort allting helt och hållet. Ser dina bryn jätteknasiga ut, gå till en expert som kan hjälpa dig att forma till dem. Till dess att stråna växt ut är en ögonbrynspenna eller ögonbrynsskugga att fylla i formen med din bästa vän. Ett annat alternativ är att tatuera in ögonbrynsfärgen på en skönhetssalong, men det kostar en slant.

Jag har hört att man kan noppa ögonbrynen med tråd, hur fungerar det?

Trådning är en metod där ögonbrynsstråna rycks upp med hjälp av en sytråd. Tråden formas till en liten ögla över hårstrået som ska bort, ungefär som ett litet lasso. Sen rycks hårstrået bort med rötterna. Metoden är vanligare utomlands men behandlingen erbjuds också på skönhetssalonger i Sverige.

Det känns så jobbigt att noppa med en pincett, finns det några andra metoder?

Du kan till exempel köpa små vaxstrips, särskilt anpassade för ögonbryn. Ett annat tips är trådning, se tidigare fråga.

Hur ska snyggt plockade bryn se ut?

Hur smala eller tjocka ögonbrynen ska vara är ofta en trendfråga men bryn som är tjockare i början och smalnar av mot tinningarna anses ofta klassiskt vackra. Men bryn i alla former är snygga, så länge de är välansade och välborstade.

Jag tycker att det är svårt att se alla små strån.

Plocka alltid framför en stark lampa, som en skrivbordslampa. En förstorande spegel underlättar också ditt plockande. Glöm inte att noppa bort håret mellan ögonbrynen!...

 

  

Av Linda - 1 juni 2010 22:06

  

 

Kollade på DH nu ikväll och det var inte riktigt som jag hade förväntat mig.

Tänkte att det skulle hända lite mer saker - som en större explosion..

Men att han den där gubben kom tillbaka igen, hmm..

Blir spännande att följa i höst i alla fall!

Av Linda - 1 juni 2010 20:36

Idag har det vart ett riktigt, riktigt långt pass att jobba! Jag är helt jävla slut i min kropp nu; som spagetti ungefär. Trött, slö och noll energi. Det känns verkligen att jobba så jävla länge plus att jag har sovit så dåligt det senaste.. Annars får jag säga att det har gått bra idag.


Igår var jag däremot ledig och då fick jag cykla till jobbet för att lämna in min tjänstgöringsrapport. När jag räknade ihop dem totala timmarna stämde det inte med hur jag hade räknat, och jag fick kolla upp det idag. Då hade jag glömt att skriva timantal en dag.. Det var ändå sju och en halv timme som jag hade missat skriva in.. Det var många att prata med igår sköna jobbarkompisar man har =)

Min kompis S., som är på mitt jobb ibland och jobbar var där igår, och jag frågade om hon inte ville gå ut och gå Hälsoslingan så det bestämde vi att vi skulle göra! Hela slingan gick vi på 1 timme och tjugo minuter! UNDERBART var det att gå rundan och det kändes i benen sen kan jag lova!

Nej, jag ska nog ta en fralla och snart börjar ju säsongens sista Desperate Housewives. Ni får ha en fortsatt bra kväll folks! Tjing tjong!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards