Alla inlägg under maj 2010

Av Linda - 4 maj 2010 14:34

Nu när jag har läst ut Plaza Kvinnas Mars nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om Blommor - vårens inredningstrend. Jag tycker att det är så himla fint med snittblommor så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


Blommor är naturens eget sätt att uttrycka sin konst. Alldeles för vackra för att spara till speciella dagar och gå-bort-buketter. I vår är snittblommorna vår mest trendiga inredningsdetalj. Det senaste - rosor med gott samvete.

Artikeln är skriven av Karin Ström.

 

"Kom liljor och akvileja, kom rosor och salivia! Kom ljuva krusmynta, kom hjärtans föjd!" Att regelbundet köpa hem blommor till sig själv har blivit en allt strörre inredningstrend. Det är ett enkelt sätt att variera färgsättningen hemma och dessutom en lisa för själen - flera undersökningar visar att vi mår bra av att låta ögonen vila på naturens fägring. En svensk undersökning slog nyligen fast att människor som inte kan se grönska under arbetsdagen är dubbelt så stressade som andra, vilket förmodligen är orsaken till att krukväxter länge varit ett självklart inslag i våra hem. Men medan pysslandet med krukväxter står för hemtrevlighet och vardaglighet signalerar snittblommor någor helt annat - njutning och elegans:

- De traditionella krukväxterna är på väg ut, säger stylisten Claes Stenmark, men vi vill ändå ha fräschheten från något levande i våra hem. Trenden är att visa att du lever ett skönt liv. Vi har gått från det minimalistiska svartvita mot mer färgupplevelser och njutning, men fortfarande i stilrena miljöer. Snittblommor signalerar att du är en njutningsmänniska som vill omge dig med skönhet och färg.

 

Att blomsterhandeln tagit ett kliv närmare livstilssfären märks också på floristerna själva, som allt oftare poppar upp i mode- och designsammanhang. Till exempel Camilla Ek, som tidigare drev blomsterhandeln Nyfiken Grön på Riddargatan och nu huserar i konceprbutiken Les Chambres på Nybrogatan, bland märkeskläder, böcker, smycken och gourmetchoklad.

- Folk har blivit mer medvetna om vad snittblommor kan göra för ett hem, säger Camilla. Det handlar inte längre om ett fång tulpaner på köksbordet - man bygger små stilleben hemma, eller har olika buketter för olika rum - en bukett i hallen, en liten på toaletten, en annan i vardagsrummet.

 

Fleurs dans Les Chambres, som Camillas shop-in-shop heter, har ett tydligt miljötänk och importerar rättvisemärkta och ekologiskt odlade rosor från Ecuador. 5o olika sorter finns att välja på, och sju av sorterna går till och med att äta: Camilla tipsar om att strimla ett par rosenblad i coleslaw för en vacker rosa färg.

- Just nu råder en klassisk trend, med tidlösa rosor och frodiga buketter, säger Camilla. Jag tycker att det är jätteroligt att fler har fått upp ögonen för hur man kan använda blommor i ett konstnärligt syfte, både hemma och inom reklam- och modefoto. Att jobba med blommor handlar inte om någon enkel dekoration utan är ett kreativt jobb som vilket konstnärligt yrke som helst.

 

Camilla Ek har jobbat med blommor i många år men blir fortfarande lika fängslad av deras skönhet, i synnerhet rosor som hon specialiserat sig på. Hon jämför med när hon jobbade som undersköterska och en kollega sa till henne: "Den dagen man inte gråter längre, ska man sluta":

- Det handlar om att respektera materialet och förstå vilket mirakel allt levande är, säger Camilla. Jag har säkert sett en miljon rosor vid det här laget men ändå finns det exemplar som jag nästan blir religiös av att betrakta.

 

På Odengatan finns en annan butik som förenar blommor med mode. Här har märket L´Ecole National flyttat in i samma lokal som Odenplans Blommor - skyltdockor och klädhögar brevid amaryllisblommor och vita orkidéer. Bakom blomsterdisken står Sam Sanjari. Han hade drivit Odenplans Blommor i flera år innan han förverkligade idén att göra något tillsammans med sin barndomsvän, som råkade vara en av grundarna för L´Ecole National. De flyttade in i hans lokal i oktober i höstas.

- De senaste två åren har jag sett en tydlig ökning i intresset för snittblommor, säger Sam. Jag har flera kunder som har en stående beställning på en bukett i veckan som budas hem till dem. Det är människor som är måna om att ha det fint hemma men som insett att man inte behöver ha en påkostad inredning för att få ett trendigt och vackert hem - att använda blommor tycker jag är det ultimata sättet att sätta färg och skapa trevnad.

 

Många ryggar tillbaka inför att köpa snittblommor till sig själv och tycker det är lite väl lyxigt, med tanke på att de inte håller längre än någon vecka. Men en del av lyxen ligger i just denna förgänglighet, tycker Sam:

- En del säger "men de dör ju". Men dö ska ju allt göra som lever. För mig är förgängligheten en del av det vackra. Jag får nära kontakt med vad livet handlar om, att ta vara på det vackra medan det ännu finns.

 

Snittblommor passar den moderna människan av flera orsaker, tror Sam. Dels behöver man inte ansa, vattna och göra allt annat som tidigare generationer hade tid med men som inte riktigt hinns med i dagens hektiska puls. Att få dåligt samvete för krukväxt efter krukväxt är inget roligt - blommor ska vara lustfyllt, inte pliktbetingat! Dessutom har vi en större hunger för omväxling idag, och snittblommor är ett utmärkt sätt att skapa variation från en vecka till en annan. Sist men inte minst är det viktigt för en inbiten storstadsmänniska att omge sig med så mycket grönt som möjligt, menar Sam:

- Vi lever så avskilt från naturen idag. Tar man in en vacker blomma i lägenheten får man genast en känsla av liv. Man mår bra av det, det mättar själen. Jag tror trenden att dekorera med blommor hemma kommer ur ett behov av att komma närmare naturen som vi ser på flera fronter - att köpa närproducerat och ekologiskt, att avstå onaturliga tillsatser, att baka sitt eget bröd.

 

Engelbrechts Blommor på Renstiernas gata på Söder är en annan blomsterhandel som sticker ut lite jämfört med traditionella florister. När de firade ettårsjubileum hade de öppet till långt in på natten och firade med DJ som spelade skivor på en stor Hummerbil uppställd utanför affären. Alla förbipasserande fick med sig en snittblomma gratis, förutom 2o procent rabatt på det övriga sortimentet. Michel Engelbrecht driver denna söderfilial av Engelbrechts Blommor, en avknoppning på hans föräldrars butik i Vasastan som funnits där i 3o år.

- Jag tror trenden med snittblommor hemma beror på att människor lärt sig mer om homestyling, säger Michel. Ett trivsamt hem handlar inte om exakt vilka möbler man har utan mer om andra saker - att röja undan småsaker, att se till att skapa luft i lägenheten, fräschören hos en vacker blomsterbukett.

 

De typiska snittblomskunderna på Engelbrecths Blommor är trendmedvetna Söderbor mellan 25 och 5o år som vet exakt vad de vill ha. Varje torsdag eller fredag kommer de in och handlar för helgen - just nu mycket liljor och kallor:

- Ofta kan vi vilka vaser de har vid det här laget, säger Michel. En gerbera till röret på toaletten, ett fång tulpaner till vasen i hallen, en bukett liljor till vardagsrummet. Det är positiva och levnadsglada människor som älskar att omge sig med vackra ting. Och jag förstår dem - jag kan själv inte tänka mig att leva utan snittblommor hemma.

 

Förutom att snittblommor är vackra att titta på har de också en social laddning eftersom de så ofta används för att uttrycka känslor mellan människor - för att gratulera, beklaga sorgen, för att krya på, som middagspresent. Att köpa en bukett och sätta i sin egen lägenhet blir därför ett tydligt statement i relationen till sig själv; en present som signalerar att man anser sig värd att skämmas bort.

- Att köpa blommor till sig själv är höjden av lyx och det borde verkligen fler människor unna sig, säger Camilla Ek. Blommor utstrålar oändligt liv, kraft och glädje. Det är en bra investering för välbefinnandet...  

 

  

ANNONS
Av Linda - 3 maj 2010 23:54

  

  


Så här såg min outfit ut för idag. Underbart skönt att använda kjol då det har vart så fint väder ute! Jag tog en bild med min jacka på och en utan. Får be om ursäkt för min spegel jag måste tvätta den nu ser ju för jävligt ut..


* Jacka, H&M, NY- Gillar verkligen denna som det är lite Chanel-stuk över!

* Topp, H&M, NY! Denna nya toppen gillar jag, och dessutom var den inte ens dyr!

* Kjol, Ginatricot- Den här kjolen gillar jag också, och den är snygg!

* Strumpbyxor, Åhléns, NYA!

* Ballerinaskor Esprit, Johanssons Skor- Sjuktsköna skor!

ANNONS
Av Linda - 3 maj 2010 22:16

Nu när jag har läst ut Plaza Kvinnas Mars nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln som handlade om; Är naturligt bäst? Jag tyckte att det var väldigt intressant att läsa så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om i artikeln.


Ekotrenden har dröjt kvar vid vårt yttre och naturnära hudvård har blivit ett fenomen att räkna med. Men vad är det som ligger bakom skönhetsföretagens fagra ord? Plaza Kvinna har gett sig in i en snårig djungel av mer eller mindre naturliga skönhetsprodukter och ställer den oundvikliga frågan: är naturligt alltid bäst?

Artikeln är skriven av Charlotta Jakobsson.

 

Ekologiskt. Biologiskt. Naturligt. Det finns många beskrivningar för hudvårdsprodukter som säger sig vara skonsammare mot miljön och bättre för vår hud och den pågående miljöhysterin har lett till att allt fler skönhetsföretag manar till köp genom att spela på trenden för det naturliga. Förutom att marknadsföra sina produkter med diverse välklingande ord i stil med "eko", "bio", "rent" och "naturellt" ser vi allt fler naturförknippade förpackningar och marknadsföringskampanjer där till exempel färger som grönt och blått och avbildade växter ska locka oss konsumenter att tro att vi investerar i naturlig skönhet. Men marknaden för naturlig kosmetika (alltså även till exempel cremer, inte bara makeup) och därmed marknadsföringen för densamma är ännu i stort sett oreglerad, och det är otroligt svårt att veta vad man egentligen får för pengarna. Hur stor del naturliga ingredienser behöver till exempel en creme ha för att få kallas naturlig? Vad innebär att en produkt är certifierad ekologisk eller miljömärkt? Och, den kanske allra största frågan av dem alla - är naturligt alltid bäst?

 

Det finns i dagsläget ingen officiell standard eller juridisk definition av vad som får kallas naturlig kosmetika. En relativt vedertagen förklaring är dock att det innefattar cremer och dylikt som enbart innehåller naturliga ingredienser. Endast mycket små mängder syntetiska ingredienser får användas, helst inga alls om det inte är absolut nödvändigt. Problemet är bara att ordet naturligt används om allt från dessa relativt "rena" naturliga produkter till produkter som består av en kombination av naturliga och syntetiska ingredienser. Eftersom naturliga ingredienser används traditionellt i kosmetika uppstår här ett dilemma; en produkt kan alltså innehålla endast en liten del naturliga ingredienser och ändå kallas naturlig, eftersom reglering på området helt saknas.

 

Ytterligare en faktor som måste räknas in är att marknaden för naturlig skönhet än så länge är relativt liten i Sverige. Vi lägger varje år cirka 155 euro (cirka 165o kronor) per person på kosmetik, och av det spenderas bara 1,5 procent på naturkosmetik. Tillväxtpotentialen är alltså enorm; vilket naturligtvis lockat skönhetsföretagen att rida på den naturliga vågen.

 

För att komplicera det hela ytterligare utger sig många produkter inte bara för att vara naturliga, utan även ekologiska. Då hänvisas man till hurvida råvarorna är ekologiskt certifierade (alltså om de odlas ekologiskt) men även här saknas reglering för hur stor eller liten del som måste vara ekologiska för att produkten ska få kallas ekologisk.

 

I avsaknad av en juridiskt bindande och/eller statligt kontrollerad märkning finns det sedan flera år ett stort antal frivilliga certifieringsorgan. Franska Ecocert är ett av de mest etablerade, liksom brittiska Soil Association, tyska BDHI och pan-europeiska NaTrue. Problemet är att det är stört omöjligt för konsumenterna att förstå exakt vad de olika certifieringarna egentligen innebär, samt vilka skillnaderna mellan dem är. En undersökning i Konsumentföreningen i Stockholms medlemspanel gjord under våren 2oo9 visade 7o procent av de tillfrågade inte kände igen någon av de fem ekologiska certifieringar som visades upp, och 9o procent av de tillfrågade hade ingen aning om vad de betydde. Ett klargörande kan komma att ske i framtiden; NaTrue och Cosmos (ett samarbete mellan Bioforum, BDHI, Icea, Soil Association, Ecocert och Cosmebio) bedriver två paralella projekt med att skapa en gemensam internationell standard för naturlig/ekologisk certifiering.


En nordisk märkning, som dock inte har något med hurvida en produkt är ekologisk eller naturlig att göra, är Svanen. På Svanen har man märkt en ökning av produkter som marknadsförs med naturliga argument, men det är fortfarande väldigt få skönhetsprodukter i Sverige som är Svanenmärkta. Därför har man startat ett upprop för att få fler företag att märka sina produkter och därmed uppnå de krav som ställs för Svanen-märkning. Krav, som ser helt annorlunda ut än för de naturliga/ekologiska certifieringar som finns, innebär att råvarorna kommer från ekologiska odlingar.

- På Svanen har vi vänt på det och tittar på slutprodukten istället för hur de enskilda ingredienserna är framtagna. Som miljömärkning tycker vi att det är viktigast att slutprodukten tillhör de skonsammare för både miljö och hälsa, och lägger ingen värdering i om ingredienserna är naturliga eller syntetiska. Bara för att det är naturligt behöver det inte vara bra, säger Anja Grundberg, pressansvarig på Svanen. Hon får medhåll av sin kollega Ulf Eriksson, produktansvarig.

- Av någon anledning tror folk att naturliga och ekologiska produkter självklart är bättre att ha på kroppen och spola ut i mängder i avloppet. Jag håller inte med - det finns bad guys och good guys inom båda lägen.

 

Och däri ligger det andra dilemmat. För även om vi lyckas navigera oss genom djungeln av certifieringar och lockande ord om naturliga produkter - är naturlighet ett självändamål i sig? Det tycks vara en vida spridd tro att naturliga produkter är skonsammare både för miljö och hud, och många tror också att naturliga ingredienser är mer verksamma, men så enkelt är det inte. Många av de ingredienser som oftast påstås vara skadliga som mineraloljor och parabener - är i allra högsta grad fortfarande under debatt. Vissa parabener har troligen en viss negativ inverkan på miljön, medan andra inte har några bevisat negativa effekter alls. Och att parabener skulle vara cancerogena är långt ifrån fastställt; parabener tillåts ju till exempel i mat, och forskning visar att de parabener vi får i oss genom maten har minst 3ooo gånger större påerkan på oss än de vi får i oss genom kosmetiska. Dessutom innehåller naturliga råvaror till skillnad från syntetiskt framställda diton aldrig exakt samma komposition; deras växter, tidpunkt för skörd, extraktionsprocess med mera. Syntetiskt framställda råvaror brukar däremot innehålla definierade halter av olika kemikalier, och därmed ha en jämnare kvalitet.

 

Vidare tror många att det som är naturligt är mer skonsamt och mindre allergiframkallande än det som är syntetiskt, men så är det inte. Tvärtom är många naturliga ingredienser än mer allergiska än de syntetiska, vilket också påpekas av Europarådets expertkommitté på kosmetiska produkter. Nu är det naturligtvis inte så att alla naturliga skönhetsprodukter är allergiframkallande, men det är viktigt att komma ihåg att det som är naturligt inte automatiskt är ofarligt, och tvärtom.

 

Med en skönhetsbransch som är så tekniskt utvecklat och kunder som ställer allt högre krav på produkternas verksamhet finns det ytterligare en dimension i diskussionen. Enligt Konsumentföreningen i Stockholms rapport Naturligt - värderingar eller vetande? En granskning av naturkosmetik i spåret av den görna vågen så finns det ingen forskning som tyder på att naturliga ingredienser är bättre än syntetiska ur hälsosynpunkt; men inte heller att de skulle ge en bättre kosmetisk- eller behandlingseffekt. Karin Whilney, hudterapeut på Art Clinic, är inne på samma linje.

- Det här är en fråga som diskuteras jättemycket, och det är en djungel att rådge en kund idag, Allt beror ju på vad man eftersträvar. Men vill man ha resultat när det gäller det yttre så blir det svårt med naturlig hudvård.

 

Slutligen kan man väl konstatera att det är absolut inget fel i att vilja använda skönhetsprodukter som är så skonsamma som möjligt både för oss och för huden - men att sanningen inte är så enkel som det är lätt att tro. Mer forskning, och kanske framförallt tydligare riktlinjer för märkning av produktern behövs för att bereda väg för större förståelse hos oss konsumenter om vad vi faktiskt köper och använder. Till dess är det bara att applicera samma försiktighetsteori på så kallad naturlig kosmetika som på alla andra skönhetsprodukter vi använder; köp det du vet är bra och fungerar på just din hud, och om du är osäker; konsultera en bra hudvårdsterapeut. Naturligt må vara bra på många sätt, men ibland är det tyvärr inte mer än ett lättköpt försäljningsargument...

 

* SVANEN- Nordisk miljömärkning som drivs utan vinstintresse på uppdrag av Nordiska miljörådet. Kontrollerar inte ingrediensernas naturlighet eller grad av ekologiskt innehåll, utan hur skonsam slutprodukten är för miljö och användare.

* KRAV- Svensk märkning för ekologiska produkter. Idag finns det inga Krav-märkta skönhetsprodukter.

* ECOCERT- Franskt certifieringsorgan för jordbruk, som nu också omfattar skönhetsprodukter. Har två nivåer av certifiering; naturligt och ekologiskt.

* SOIL ASSOCIATION- Brittisk certifieringsorganisation för jordbruk, som nu också omfattar skönhetsprodukter. Har bland de hårdaste kraven för certifiering. Ekologiskt innehåll anges i procentsats, dessutom krävs begränsande mängder av vissa ingredienser så som konserveringsmedel och vissa mineraler.

* NATRUE- En icke-vinstdrivade intresseorganisation för de ledande företagen inom naturkosmetik i Europa. Har tre nivåer av certifiering, naturligt med ekologiska ingredienser och ekologiskt.

* COSMOS- Ett samarbete mellan några av Europas största certifieringsorgan (Bioforum, BDIH, Icea, Soil Association, Ecocert och Cosmebio). Jobbar för att ta fram en internationell standard för naturlig/ekologisk märkning. Från och med 2o1o kan produkter Cosmos-märkas...

 

  

Av Linda - 3 maj 2010 11:11

Åå, vilket underbart väder det är ute idag!! Här kommer inte jag sitta så länge till kan jag lova er.

Jag ska ner på stan en sväng och kika inne på Vero Moda. Jag fick ju presentkort av I., och Linda där när jag fyllde år, och nere på Vero Moda i Göteborg hittade jag inget speciellt. Så jag tänkte kolla efter en fin klänning eller något snyggt partylinne - jag vill inte ha en vanlig vardagstopp eller liknande då man fått presentkort på en affär.

Sen kommer jag gå en skön powerwalk runda, och när jag har kommit hem sen sätter jag mig på balkongen och schteeker! UNDERBAR MÅNDAG med andra ord måndagar som brukar vara just tråkiga tycker jag..

Ni får ha en fin dag i solen folks! Tjing tjong!

Av Linda - 2 maj 2010 15:15

Idag är det ju dags för mig att lämna Göteborg, och då tänkte jag bara kolla på H&M en sista gång innan jag åker. Jag har vart nere på Torget, och kollat om dem hade något bra erbjudande på duschkrämer och jag hade tur. Passar alltid på att köpa när dem är billiga på H&M.


Detta shoppade jag på H&M idag:

* Tiopack Tofsar, 19,5o kronor och Nivea Duschkräm, 19,5o kronor, båda från H&M- Tofsar är alltid bra att ha hemma då de går åt och slits ut, och dessutom är dem så billiga! Duschkrämen luktar fan helt underbart! Väldigt mycket sommar över den!  


  

Av Linda - 2 maj 2010 13:00

Ikväll är det dags att lämna Göteborg för den här gången vilket alltid är lika jävla tråkigt. Åka hem till mitt är skönt - min säng och så, men inte annars kommer ju hem till ensamheten och det SUGER! Vantrivs ju faktiskt och jag måste bort därifrån nu, men det kommer inte bli innan sommaren oavsett då jag har jobb i sommar, och jag tänker inte banga jobbet så gör inte jag mot min chef alltså! Det är inte schysst mot henne då schemat är i princip klart.

Nog om detta nu. Skulle ju inte klaga eller gnälla i detta inlägget..


Kom ju ner hit i torsdags på eftermiddagen, och då var jag ju inne i stan och kikade lite granna. Sen i fredags på Valborg var jag ju ute med syrran och J., vi var på Berså.

Igår och idag har jag inte gjort något speciellt kan jag inte påstå. Har inte träffat någon av mina kompisar mer än J., Har ju vart så fattig efter räkningarna så jag kände att jag inte kunde hitta på något speciellt denna gången mer än en utgång. På ett sätt har det vart skönt också att bara vara hemma hos mamma för en gångs skull, och inte göra något speciellt. Annars brukar jag alltid flänga runt inne i stan om jag åker över en helg, men inte denna gången och jag har inte saknat det heller. Det är ju bara att "gilla" läget när det gäller pengar..


Mitt tåg går fem över sju så jag har många timmar kvar innan jag åker då hinner jag ju käka innan jag åker, och jag tänkte gå ner till Torget och kolla på H&M om jag kan hitta en billig duschkräm eller något sådant. Passar ju alltid på att köpa när det är billigt där plus att jag får min H&M-bonus =)

Ni får ha en bra söndag folks! Tjing tjong!


UPDATE: När jag skulle till bussen och skulle ut genom dörren till gården så funkade inte det jävla låset. Jag med min jävla klaustrofobi började få rejäl panik när jag inte kunde få upp dörren. Jag såg dem där jävla idiot-grannarna-fanskapet ute på gården, och ungarna hämtade sin farsa som bara glodde som faaaan på mig först, och sen sa jag att du får hjälpa mig att få upp dörren, det går inte. Stressad som jag var också till bussen, och jag ville ju faaaan inte missa tåget heller för den delen! Skitjobbigt var det och jag kom ut till slut. Då var det bara att springa ner till bussen!

Problemen slutade inte där. När jag hade satt mig på bussen och kommit till Beryll ringer busschauffören till nån jävla nisse på Västtrafik, och säger att det är något fel med spolarvätskan på bussjäveln! Då kunde la faaaan den andra chauffören ringt när han körde innan dem bytte? JÄVLA IDIOT CHAUFFÖRER DET FINNS!!

Så alla fick hoppa av bussen på Järnvågen, och där fick vi vänta på en buss som skulle komma från garaget och då var det en kvart kvar till mtt tåg skulle gå - PANIIIIK!!

Men det var en jävla tur att bussen kom snabbt för jag blev lite spydig mot chauffören! Alltid är det något jävla problem med dessa jävla nötter på Västtrafik!

Detta var la ett tecken på att jag INTE skulle åka till mig och lämna Göteborg...

Av Linda - 1 maj 2010 14:00

Valborg igår då ja. Och detta firades hemma i mitt älskade Göteborg   Det var ett tag sedan nu som jag var här nere på Valborg nämligen. Men det blev ingen cortege igår då det regnade, och det var inte speciellt varmt heller!

Igår invigde jag min nya, snygga, sexiga klänning som jag köpte på Gina igår - feeling fucking hot in it   Gillar den som faaaaaan, och det gör inte saken sämre att den är rosa! Den satt på plats hela tiden också, haha..


Efter att jag hade duschat så skulle jag sminka mig, men mina ögon som har en tendens att totalt börja fucka sig när jag ska iväg började igår igen.. Så jag fick ta med mig allt smink och gå ner till spårvagnen för att åka till J.. Jag fortsatte sminka mig hos henne istället. Dessutom bjöd hon mig på en goood middag Kycklingfilé, Makaroner, Bearnaisesås och Sallad till det. Kycklingen var helt perfekt då den inte var torr för fem ören! Riktigt gott var det och mätta blev vi. Groggandet började då och jag drack medans jag la makeupen.

När vi var klara satte vi oss i köket och tjötade, men där kunde vi inte sitta länge då min otåliga syrra hade jobbat klart på Max ville att vi skulle åka in till stan så hon kunde möta upp oss. Okej, jag kan förstå henne också att hon ville dricka. Hon är ju inte så gammal så vi fick gå till ett ställe där hon också kommer in och vi valde Berså. Elita Löfblad var "dj" för kvällen tillsammans med en annan tjej Miss Lopez eller vad hon hette...

Kvällen var kul och vi dansade mycket. Lite väl mycket smått för min smak bara.. Syrran och jag tog den sista bussen hem för vi orkade inte mer, och hon var rätt trött vid tre där - jag med för den delen..


Idag då? Jo, vad har jag gjort idag?? Jag vaknade för tjugo minuter sedan!! HELT SYYYYKT!! Så här jävla länge har inte jag sovit på aslänge. Men fy helvete vad skönt det var samtidigt! Det värsta är ju att det är rätt fint väder idag också. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag faktiskt, men det blir rätt lugnt..

UPDATE: Syrran och jag pratade om att vi skulle gå på Bio ikväll, men det blev inte av eftersom hon ALDRIG kunde bestämma sig, och sen orkade inte jag engagera mig när hon inte var så pepp på det. Sen helt plötsligt ville hon beställa pizza, men eftersom det fanns mat kvar sen tidigare idag ville jag ha det istället. Sen när hennes kille ringde stack hon direkt till honom, och då blev jag fan förbannad!!

Jag gick ner till Kvantum nu på seneftermiddagen och köpte mig lite godis så jag ska bara slappa framför teven ikväll. Ni får ha en bra lördag folks! Tjing tjong 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se