Alla inlägg under maj 2010

Av Linda - 9 maj 2010 21:34

Jag har vart jätteseg idag och det är ju tack vare dem få timmarna jag har sovit nu dem senaste nätterna denna veckan. Behöver lägga mig i tid idag känner jag. Förhoppningsvis tar det inte lång tid innan jag somnar heller..

Denna söndagen har vart så jävla lugn va! Skönt på ett sätt för det är ju ändå söndag. Imorgon blir det andra bullar med jobb och städ! Jag hatar verkligen att städa, men jag måste göra det.


Igår var jag ju nere hos Linda och det var bara S., och jag där. Rätt skönt också när det inte var för många för en gångs skull. Vi satt och tjöta om allt mellan himmel och jord fast det evigt återkommande ämnet var förstås killar! Blev även en del allvar också. Trevligt var det i alla fall och jag följde ner till Plantis bara för att kolla läget och där var det då fan inte många. Kan i och för sig förstå folk också då det var skitkallt igår och det hade regnat hela dagen..

Nej, jag ska strax stänga av här och läsa en stund innan jag lägger mig. Hoppas att Ni haft en bra söndag folks! Tjing tjong!

ANNONS
Av Linda - 8 maj 2010 20:00

  


Detta blev kvällens outfit när jag ska hem till Linda. Det blir ingen utgång för min del, och dessutom är det så jävla kallt ute.


* Halterneck linne, Ginatricot- Längesen jag använde detta linnet!

* Vitt linne, Ginatricot.

* Jeansleggings, H&M.

* Strumpor, Lindex.

ANNONS
Av Linda - 8 maj 2010 19:14


KÄRLEK   

Den här låten är underbar, och jag älskar verkligen texten!

Versionen av Coldplays låt är helt jävla underbar

Av Linda - 7 maj 2010 19:06

Idag har jag vart iväg och jobbat inte så många timmar idag i och för sig. På ett sätt skönt på ett annat lite ovärt att jobba så få timmar. Snurrigt har det vart kan jag säga, och jag var helt slut i hövvet när jag slutade.

Blåser som in i helvete gör det också och det har vart riktigt jobbigt att cykla till och från jobbet idag. När jag hade slutat cykla jag till Willys, och köpte lite förnödeneter sånt som behövs innan jag får min lön. Det vill säga; Frallor, Gurka, Hushållspapper, Margarin, Mjölk, Oregano, Ostbågar, Sallad och Tvättmedel! Ostbågarna hade jag tänkt ha som mitt fredagsmys ikväll, hihi =) Var riktigt sugen på dem där idag faktiskt, och det är inte ofta jag köper snacks alls. Kan ta när jag är på fest däremot, men sällan jag känner det i vanliga fall att jag vill ha det hemma. Ibland får man ju sina sug däremot och det fick jag idag! Dessutom är ostbågar såå jävla gott.

Något annat som jag är sjukt sugen på är Pizza så nu tänkte jag beställa en Pizza som jag tänkte äta ikväll! När jag slutade så sent, och efter att jag hade handlat så känner jag absolut inte för att fixa mat idag! Det är en månad sedan jag åt en pizza sist så jag kan kosta på mig denna idag.

Hoppas att Ni får en trevlig fredagskväll folks! Tjing tjong!


Du Kajsa. LÄS INTE MIN BLOGG OM DEN ÄR SÅÅ DÅLIG DÅ! SKITER I VAD DU SÄGER!!! Töntigt av DIG att hacka på någon som du inte känner, och dessutom inte länka till din egna blogg för det lär du ju ha! Skriver vad fan jag vill i min blogg, ingen är tvingad att läsa. PUNKT

Av Linda - 6 maj 2010 22:16

FUCK, FUCK säger jag bara. För ungefär en timme sen började jag få hövvevärk. Det som är så jävla jobbigt. På ett sätt får jag skylla mig själv också..

Det är helt sjukt vad trött jag är idag! Var även det när jag gick upp idag, men då gick jag in i duschen och då piggnade jag ju till.

Vet inte vad jag ska skriva faktiskt - en vanlig torsdag med lite jobb. God natt på Er! Tjing tjong!

Av Linda - 6 maj 2010 14:44

Nu när jag har läst ut SOLOs Mars nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln med Leona Lewis. Jag tycker att hon har en grymt bra röst, och jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Från servitris till megastjärna på tre år - sångerskan Leona Lewis lever drömmen. Vi tog ett snack med balladdrottningen om killar, Simon Cowell och varför hon vägrar Harrods. Och ja, vi blev lite kära. Som vanligt.

Artikeln är skriven av Emma Johansson.

 

Hon har sjungit på Olympiska spelen, legat etta i USA och har du mot förmodan inte hört, och sjungit dig hes till, powerballaden "Bleeding love" har du sannolikt befunnit dig i ett annat universum. Leona Lewis är numera en världskänd sångerska som nyligen släppt sin andra siva, "Echo".

- Det känns alltid pirrigt att släppa ett nytt album, vare sig det är ditt första eller andra. Men med tanke på att det första albumet sålde så bra blir förväntningarna ännu större. Men jag har verkligen satsat allt och jag är nöjd, säger hon.

Att förväntningarna på uppföljaren är stora kanske inte är så konstigt med tanke på att hennes första album "Spirit" har legat etta till och med i USA, där hon också fick självaste Clive Davis, som upptäckte Whitney Houston, på fall efter bara några toner och han representerar henne numera.

 

Hennes genombrott kom efter att hon vann den brittiska versionen av "Idol", "The X-factor". Stjärnor som slagit igenom via talangjakter får ofta kritik för att de inte skriver sin egen musik, något som inte stämmer in på Leona som skrivit flera av låtarna på nya plattan.

- Jag får inspiration från många olika håll. Mina egna erfarenheter, mina vänners och faktiskt film också. Att se på känslomässiga scener är en jättebra inspirationskälla, berättar hon.

Leonas skivbolagschef är den notoriskt elaka jurymedlemmen Simon Cowell. Men enligt hans skyddsling är han mycket snällare i verkligheten.

- På teve kan Simon verka ganska hård men sådan är han inte alls i verkligheten, säger hon om sin mentor.

 

Leonas liv hade sett annorlunda ut om hon inte gått till "X-factor"-uttagningarna. Innan genombrottet jobbade hon på Pizza hut för att ha råd med dyr studiotid, något som numera är gratis.

- Jag hade inga förväntningar när jag anmälde mig till programmet utan såg det mer som en möjlighet. Man vet aldrig hur det går men som tur var gick det bra, säger Leona, vars röst har jämförts med idolen Whitney Houston.

Leona, som är känd för sin kraftfulla stämma, låter faktiskt ganska späd när hon pratar. Hon verkar nästan lite blyg - en egenskap som hon helt slår ifrån sig.

- Bara för att jag inte är högljudd tror folk att jag är blyg och osäker. Men det stämmer inte. Jag har bra självförtroende och ingen kan komma och köra över mig, säger hon bestämt.

 

Att Leona står upp för sina nära och kära är tydligt. Efter ett antal skriverier i engelsk skvallerpress om att hon borde dumpa sin pojkvän Lou Al-Chamsa, som hon har varit ihop med sedan hon var sjutton, med tanke på att han "bara" är elektriker och hon numera en superstjärna, gjorde henne så arg att hon själv gick ut i pressen och försvarade deras förhållande.

- Jag bryr mig inte om vad andra tycker. Det är mitt liv och media har ingen rätt att lägga sig i vem jag dejtar, förklarar hon när jag frågar hur hon känner inför kritiken.

 

Kändisskapets negativa, och ibland skrämmande, sida fick hon nyligen uppleva under en boksignering av sin biografi "Dream" i London. När Leona skrev autografer för glatta livet sprang plötsligt en man fram och slog henne i huvudet med en bok så hårt att hon var tvungen att uppsöka läkare. Notera att hennes pojkvän, som inte är tillräckligt "fin", enligt publiken på plats slängde sig fram för att försvara Leona. Den dramatiska händelsen vill hon dock inte prata om eftersom hon fortfarande är för uppskärrad.

- Mycket har förändrats. Både på gott och ont, men det positiva väger tyngre än det negativa, säger hon.

 

Leona och Amy Winehouse gick på samma musikskola och de jämförs därför ofta, trots sina vitt skilda liv. Leona, vars värsta skandal är att ha fått en bok kastad i huvudet, känns väldigt harmlöst i jämförelse med Amy och hennes knarkeskapader och diverse nervsammanbrott.

- Jag är en väldigt jorddnära person som är nära min familj. Om jag skulle flippa ut så skulle de märka det och försöka få mig på rätt spår igen, förklarar hon.

Leona tycker att media är väldigt hårda mot kändisar.

- Det är väldigt mycket press att se ut och vara på ett visst sätt när man blir känd. Media kan vara väldigt dömande om man inte är perfekt vilket kan få tråkiga konsekvenser för vem är egentligen perfekt? Och media är så mycket hårdare mot kvinnor när det kommer till utseendet. Det sorgliga är att jag inte tror att det är män som ha de flesta åsikterna, utan det är nog oftast kvinnor som kritiserar andra kvinnor. Istället för att klaga på varandra borde vi stödja andra tjejer och se till att media framför ett hälsosamt kroppsideal, säger Leona som fått hård kritik för sin snygga storlek 4o-kropp.

 

En annan fråga som också engagerar Leona är den fortfarande väldigt mansdominerande musikindustrin.

- Det jobbar knappt några kvinnor i film- och musikindustrin. Det skulle bara bra för musiken om fler kvinnor ville producera. Jag tror att kvinnor blir förbisedda när det kommer till viktiga jobb i nöjesbranschen för det handlar definitivt inte om att kvinnor är sämre än män.

 

Men det är inte bara orättvisor mellan människor som engagerar Leona, hon är framför allt dedikerad i projekt som värnar om djurens rättigheter.

- Just nu samlar jag in pengar till ett projekt i Turkiet som vill befria björnar. Där är det helt okej att låta dem vara fastkedjade och sedan lära dem att dansa på skridskor, något som faktiskt är djurplågeri, berättar Leona passionerat.

- Jag älskar djur och har därför varit vegetarian sen jag var tolv år och jag skulle aldrig bära päls.

 

Men är det verkligen sant att hon stod på sig och tackade nej till att öppna rean på det anrika varuhuset Harrod´s i London för att de säljer det dyra luddet?

- Det stämmer. Att bära päls är grymt och jag vägrar att öppna ett varuhus som säljer produkten, säger hon bestämt, och jag inser att hon menar allvar med att ingen kan sätta sig på henne. Tystlåten eller inte...


  

  

Av Linda - 5 maj 2010 18:10

Jag hatar att inte kunna sova när jag ska upp och jobba på morgonen! Jag kan liksom inte slappna av riktigt. VÄRDELÖST! Jobbar jag dagar några gånger i veckan så kan jag ju självklart sova bra på nätterna, men inte när jag bara jobbar en enda dagtid. Skitjobbigt är det och jag hatar det verkligen!

Annars gick det bra att jobba idag förutom att det är tråkigt att en har flyttat. Kommer sakna den personen sååå mycket. Tyvärr är det ju så att man blir lätt fäst vid några och andra blir man inte fäst vid.


Vi var tre vikarier idag och det är inte ofta vi är tre personal kan jag ju inte påstå fast jag klagar inte; alltid bra för mig att jobba och få mer timmar i alla fall =)

När jag hade slutat cykla jag ner till ICA och köpte billig GB Glass och Chic. Glassen kostade bara fem spänn styck om man hade ICA-kort, och då passar jag på glassoman som jag är, hihi!

Nu ska jag ner till S., och käka middag hon ringde förut så ska vi laga mat ihop, och sen ska vi se på allra sista avsnittet av Andra Avenyn ikväll =) Det blir en bra och trevlig kväll det!

Ni får också ha en bra kväll/eftermiddag folks! Tjing tjong!


Här är de billiga GB Glassarna och Chic som köptes på ICA idag.

  

Av Linda - 4 maj 2010 16:46


   

   

   

   

   

   

      

   

Nu har jag suttit och kollat igenom Plaza Kvinnas Mars nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat en hel del produkter, och det är även blandat denna gången.


Detta hittade jag i Plaza Kvinnas Mars nummer 2o1o:

* Chanel Inimitable Multi Dimensional Mascara, 33o kronor- En solklar fullpoängare till mascara; Chanels nyaste är lättanvänd, kladdar inte och ger fransarna både volym och längd i ett enda svep. Dessutom sitter den som berget trots en hel del påfrestningar, men är ändå lätt att tvätta av. Beroendeframkallande!

* Dermalogica Gentle Cream Exfoliant Ansiktspeeling, 45o kronor- VILL HA! En undergörande peeling som stryks på, verkar i tio minuter och sedan, när den sköljs bort med varmt vatten lämnar efter sig en silkigt mjuk och tydligt uppfräschad hy. En riktig dunderkur för vintertrött hy!

* Missoni Baddräkt finns hos www.netaporter.com, 4795 kronor- Tycker att dem där rosetterna inte hade behövt vara med! Annars en fin baddräkt! Lite väl dyyr för min plånbok bara!

* Kjol Indiska, 199 kronor- Söt kjol! Billig är den också om man jämför med baddräkten..   

* Christian Louboutin Pumps finns hos www.netaporter.com, 693o kronor- VILL HA! Tycker att dessa skorna är så jävla läckra!

* Skor H&M, 399 kronor- Söta skor med blommor på! Dessutom är de väldigt billiga!

* Skärp Ginatricot, 99 kronor- VILL HA! Har ett liknande skärp från Gina, och dem är sjuktsköna tycker jag - plus att dem är så snygga! Hade verkligen velat ha detta i brunt.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se