Alla inlägg under maj 2010

Av Linda - 24 maj 2010 22:46

     


Idag klockan tio började den här; Bakom kulisserna på Sex and the City 2 =) Efteråt börjar TV3 visa serien från allra första avsnittet. Så nu vet jag vad jag kommer att se på måndag-torsdag!

  

Med Sex and the City 2 i New York 24 maj kl 22.00

- Följ med Sofi Fahrman bakom kulisserna till den efterlängtade nya Sex and the city-filmen. Du kommer även kunna se programmet på TV3 Play efter sändning.

Sofi Fahrman träffar stjärnorna Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis och Cynthia Nixon för närgångna intervjuer och besöker platser som varit centrala i serien.

Dessutom får hon komma in i den stora Sex and the city-garderoben och gå igenom alla kläder. Följ med på ett omfattande reportage i Sex and the itys fotspår på plats i New York!

ANNONS
Av Linda - 24 maj 2010 14:06

  

  

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom Glamours April nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några produkter den här gången, men inga skönhetsprodukter.


Detta hittade jag i Glamours April nummer 2o1o:

* Markus Lupfer Tröja finns hos www.netaporter.com, 31oo kronor- Fin tröja och texten är så bra! Lite väl dyr dock!

* Klänning Åhléns, 349 kronor- Fin färg på klänningen, och billig är den dessutom!

* Klänning Ginatricot, 249 kronor- FIn klänning i en fin färg! Billig är denna också!

* Pumps H&M, 299 kronor- SNYGGA skor! Sjuktbilliga är dem också!

* Christian Louboutin Pumps finns hos www.savannahs.se, 4495 kronor- VILL HA! Lite väl dyra, men dem är så klart värt det!

* Giuseppe Zanotti Pumps finns hos www.savannahs.se, 4695 kronor- SNYGGA skor i härliga färger!

ANNONS
Av Linda - 24 maj 2010 12:36

Nu när jag har läst ut Glamours April nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln med Channing Tatum. Jag tycker att han är riktigt jävla snygg, och jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Den här intervjun handlar inledningsvis om skådespelaren Channing Tatums penis och avslutningsvis om hans karriär som manlig strippa. Är du sugen på att läsa vidare?

Artikeln är skriven av Craig Marks.

 

Channing Tatums penis ser hemsk ut. Som en korv du glömt på grillen.

- Det här är en bild av min livs mest smärtsamma upplevelse, säger han när han bläddrar bland bilderna på sin Iphone och visar en närbild på sin sårade stolthet.

- Men nu mår den bra igen, säger han och ler stort. Den fungerar utmärkt nu. Hundra procent friskförklarad. Jag är så att säga "tillbaka i matchen".

 

Channing Tatum är inte någon vekling. Han gör många av sina stunts själv (senast såg du honom på svenska biografer i "G.I. Joe: The Rise of Cobra"), och när han inte jobbar lägger han mycket av sin tid på gymmet som finns i källaren på det hus han delar med frun Jenna och hundarna Lulu och Meeka.

- Det finns ett Youtube-klipp som heter "Channing Tatum got fat" där någon har lagt upp hela spektrat av mig från modellsmal (han "zoolandade" bland annat för de amerikanska kedjorna Abercrombie & Fitch och Gap innan han hamnade i filmbranschen, reds anm.) - till sin skådespelarvikt.

Han är väl medveten om att det är en vältränad Channing Tatum som går hem hos biopubliken och det är inget snack om saken att han är en klassiks hunk. Men även hunkar kan drömma.

- Jag ger det här fem år till, sedan hoppas jag på att jag får lite "större" roller, säger han och ler.

Channing Tatums dragningskraft ligger i att han bär sin hunklook och supermanliga muskler med humor och ödmjukhet.

 

När Glamour träffar honom har han precis kommit hem från Skottland där han har spelat in "The Eagle of the Ninth". Hans roll i filmen känns igen: För fjärde gången i sin förhållandevis korta karriär spelar han soldat - den här gången från Romarrikets berömda nionde legion.

- Det är en väldigt vacker historia om tillit, ära och vänskap, säger han. Men jag kommer aldrig att spela in en film i Skottland igen. Någonsin.

 

Channing Tatum berättar om en rå, våt oktoberdag på det skotska höglandet. Scenen som spelades in krävde att han jobbade i iskallt vatten, så kallt att han trots våtdräkt bara kunde vara i några få minuter i taget.

- Det enda sättet att hålla sig varm var att hälla en blandning av kokhett vatten och vatten från floden ner i våtdräkten. När vi äntligen var klara för dagen frågade en kille i teamet om jag ville värma mig lite innan vi åkte därifrån. Först tänkte jag att det var lugnt som det var, men sen så ångrade jag mig. Problemet var att han glömde att blanda ut det kokande vattnet med flodvatten, så han hällde skållhet vatten rakt ner i våtdräkten. I ren panik försökte jag dra bort våtdräkten från kroppen för att på något sätt komma bort från det skållheta vattnet, men ju mer jag drog, desto längre ner åkte vattnet. Det gick så långt att det praktiskt taget brände bort huden på min penis.

Channing Tatum kördes till närmaste sjukhus - en timme bort.

- Jag sa till killen som körde bilen att han kanske var tvungen att slå till mig. Smärtan var helt outhärdlig. Jag ville bara få en smäll så jag tuppade av för att slippa känna något.

 

Visst, många män gillar att snacka om sin "bästa polare", men det är svårt att tänka sig att killar som Shia LeBeouf och Ryan Gossling glatt skulle dela med sig av bilder på sitt skadade könsorgan till en journalist. Channing Tatum verkar helt sakna de där spärrarna som vanliga Hollywoodskådespelare har. När vi till exempel diskuterar hur många procent av de filmer han medverkat i som tröjan är av i medger han att det nog är ... well, hundra procent.

- Men i "Stop-Loss" tog jag bara av mig tröjan en gång! I "She´s the Man" var det hela tiden, säger han och rodnar. Och i "G.I. Joe" också. Och i alla de tidigare filmerna...

 

I trailern till den Lasse Hallström film som går upp på biograferna i maj, "Dear John", ett romantiskt soldatdrama, har Channing bar överkropp och är drypande våt.

- Han är inte ett dugg fåfäng, säger Amanda Seyfried, hans motspelerska i "Dear John", som är baserad på en bok av Nicholas Spark (han som skrev "Dagboken"). När man ser en så uppenbart snygg kille tänker man att han är fåfäng. Men han är inte det över huvud taget. Han är inte heller rädd för att göra bort sig, inte rädd för att verka dum. En av anledningarna till att han är en så bra skådespelare är att han inte är rädd för någonting.

 

Med filmen "A Guide to Recognizing Your Saints" jämförde New York Times Channing Tatum, eller "Chan" som han kallas, med Marlon Brando.

- Det är någonting med Chan som känns så himla "på riktigt", säger Dito Montiel som regisserade filmen och som castat Channing Tatum i alla sina tre filmer. De flesta skådespelare lever i en bubbla. Chan är en vanlig kille, en riktig person. Han har fått stryk på riktigt, och han har väl levererat lite av den varan själv. Sådant förändrar en person.

 

Själv säger Channing Tatum att Clint Eastwood är hans hjälte, och att han drömt om att skriva ett brev till honom: "Jag tycker synd om alla oss mesiga skådespelare. Kom och lär oss hur man gör".

Kanske är det därför inte speciellt förvånande att en Channing Tatum-karaktär sällan har något direkt munläder. Själv säger han att han mest mumlar sina repliker.

- Jag stammade väldigt mycket som barn. Jag kunde inte säga en enda mening utan att stamma. Och därifrån kommer mumlandet, tror jag.

 

Tates gåva var heller ingenting Channing Tatum behövde på det jobb han hade innan modell- och skådespelarjobben trillade in. Trots att PR-människor och agenter försökt mörka det faktum att Chan arbetat som strippa läckte nyheten ut för en tid sedan. Kändissajten Usmagazine.com toppade med nyheten "Channing Tatum´s secret past" tillsammans med en videoupptagning från 1999 där Channing, då kallad "Chan Crawford", först står på en scen och Backstreet Boys-dansar, varpå han hånglar upp en blivande brud i ett möhippegäng, skalar av sig tröjan och slutligen sliter av sig byxorna. "Thaaaaaat´s right, ladies!" vrålar en speakerröst. "Chan Crawford is here to pleeeeeease you!" Bara en buktande stringkalsong står då mellan en hord amerikanska hemmafruar och Channings penis. Idag drömmer Chan om att gå göra en film om sin tidigare karriär, ett slags "Boogie Nights" fast om manlig striptease.

- Jag tycker att det är kul att jag gjort det där. Jag är inte stolt över det, för det är ingenting att vara stolt över, men jag tycker att det är coolt att ha gjort något som bara en av tusen, nej, en på miljonen, kan säga att de gjort...


    

Av Linda - 23 maj 2010 15:46

Dags för jobb sista dagen denna veckan, och nu har det blivit sex hela dagar! Skönt att slippa oroa sig över pengar inför nästa månad i alla fall. Nu blir det en hel del timmar, och denna helgen blir MYCKET bättre än en vanlig helg =D

Lite segt att behöva gå upp imorse igen, men det gick bra! Jag jobbade ju bara fram till ett, och det har inte vart några problem alls. Halv fem börjar jag jobba igen den här söndagen, och jag måste säga att det blir jävligt skönt att sluta nio ikväll! Då kan jag varva ner ännu mer och bara ta det lugnt innan jag lägger mig!

Imorse var det en jävla massa moln, men nu är det riktigt fint ute faktiskt - solen skiner ju fast det blåser lite granna.

Satt ute på min balkong igårkväll och eftermiddagen det var så jävla skönt ute! Älskar att sitta ute på balkongen och bara njuta av solen eller av kvällen.

Nä, nu ska jag ta ett äpple och snart förbereda mig för att sticka iväg till jobbet. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 22 maj 2010 22:55

  

 

Sitter och kollar på 27 Dresses nu som går på TV4 =)

Har sett den en gång innan - jag har ju den på datorn.

Tycker att den är bra och den är lagom denna lördagen!

Dessutom är han James Marsden så jävla snygg   

Ha en fortsatt bra kväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 22 maj 2010 21:34

Nu när jag har läst ut Glamours April nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln med Victoria Beckham. Det var faktiskt intressant att läsa, så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Surprise! Victoria Beckham är inte bara designer och stilikon - hon är också en väldigt rolig och avslappnand tjej med ett galet hektiskt liv. Vi älskar henne - och det kommer du också att göra!
Artikeln är skriven av Josh Patner.

 

I verkliga livet är hon raka motsatsen till den hårda fashionistan du ser i tidningarna. När du ser Victoria Beckham brukar du förmodligen tänka "lyx". Det är svårt att låta bli, med de där kläderna, de där spirorna och den där plutmunnen. Men det visar sig att hon är snäll, charmig, moderlig och att hon faktiskt - tro det eller ej - ler precis hela tiden.

Hon har en hel del att vara glad över. Den före detta Spice Girls-medlemmen, nu 35, bor i Los Angeles med sin fotbollsspelande make David och sönerna Brooklyn, 11, Romeo, 7 och Cruz, 5, och fokuserar numera på familjen och modekarriären. Utöver sitt exklusiva klädmärke har hon precis nylanserat jeanslinjen Victoria Beckham Denim. Hon har också varit gästdomare i "American Idol" och lägger mycket tid på välgörenhetsorganisationen Save the children.

Medan hon kryper upp i en bekväm fåtölj för den här Glamour-intervjun gör Victoria sig redo för att besvara ERA frågor om hennes karriär, kläder och hur det egentligen känns när hela (nåja, halva då) världen svansat runt hennes man. Häng med!

 

Jag har med mig en del frågor från Glamours läsare. Vi börjar med den här: Om du har en ledig dag, vad gör du då?

Jag reser ju ganska mycket, och när jag är hemma i Los Angeles kretsar det mesta runt barnen. Om jag inte arbetar går jag till deras skola och hjälper till att servera lunch till barnen. De älskar det! Häromdagen var jag och läste högt för Cruz klass. Alla de små flickorna sa: "Vi gillar verkligen din klänning." Och det var ju lite gulligt eftersom jag inte har någon dotter.

 

Vad gör dig glad här i livet?

Mina barn och min man gör mig glad. Och mitt arbete. Jag var nyligen i New York för att förbereda presentationen av min kollektion och höll på med modellprovningar, hår och makeup. Man känner sig nästan sjuk av oro inför en sådan grej, samtidigt som det gör mig glad som ett barn i en godisbutik.

 

Du har sagt att du ser "otroligt ordinär" ut. Det är ett citat. Ändå visar du hela tiden upp dig i fantastiska frisyrer och makeup, iklädd perfekta outfits. Hur kommer det sig?

Jag älskar mode, och det är så här jag uttrycker mig själv. Jag tänker på vad jag ska ha på mig nästa dag innan jag går och lägger mig om kvällarna. När jag klär mig på ett visst sätt eller bär en viss frisyr eller makeup är det inte för att få uppmärksamhet. Jag är ingen supermodell. Jag gör det bästa av det jag har. Jag anstränger mig för att se så bra ut som möjligt, men jag är ju ingen Gisele Bündchen.

 

Låt oss tala om ditt arbete som designer. Din klänningskollektion är inte precis billig, och just nu genomgår vi en ekonomisk kris. Hur kommer det sig att den ändå säljer så bra?

Jag ser alla mina plagg som inveseringar. En klänning ska inte bara bäras en säsong - man ska kunna ha den år efter år.

Hur är det med jeans då? Vad utmärker ett par bra jeans?

Jag ser en sådan perfektionist: jag och mitt team har jobbat jättemycket med att få det rätt. Det ska vara en snygg silhuett med långa smala ben. Riktigt bra design. Jag säger inte att du måste vara smal för att bära dem, man kan bära dem oavsett kroppsform och storlek.

 

Låt oss återgå till läsarnas frågor: Hur är det att vara en ex-Spice Girl? Tänker du ofta tillbaka på den tiden?

Jag uppskattar verkligen de andra tjejerna i gruppen. Vi är fortfarande vänner allihop. Jag skickar födelsedagspresenter till deras barn. Jag känner stor respekt när jag tänker på vad vi åstadkom, jag tänker tillbaka och skrattar. Vad vi gjorde var fantastiskt. Vi sålde 52 miljoner album!

52 miljoner! Brukar du lyssna på era album? Vad tycker du om dem?

Man får skämsrysningar av kläderna vi bar, men jo, jag lyssnar på dem. Mina barn gillar att se "Spice World", vi sjunger med och kollar på när mamma var popstjärna.

 

Får du inte ont i rygg, knän och fötter av alla högklackade skor du bär?

Det gör absolut ont. Absolut! Det tänker jag inte ljuga om. Men vill du vara fin får du lida pin. Det gör mig inget. Jag tar den smärtan. Jag går inte i högklackat varenda dag, men när jag går ut får jag självförtroende av höga klackar.

Fler läsarfrågor: Vad tycker du gör en kvinna sexig? Och hur lyckas du se så perfekt ut?

Det sexigaste som finns är en kvinna med självförtroende, men det måste vara på ett ödmjukt sätt, inte arrogant. Humor är också viktigt. Och solglasögon är perfekta för att dölja dina synder. Med solglasögon och snygga klackar kan du ge nästan vilken outfit som helst ett lyft.

 

Låt oss prata om något sexigare: din man. Är du svartsjuk av dig?

Det är inte hälsosamt att vara svartsjuk. När jag ser på David tänker jag: Han är så snygg och jag har verkligen tur som är gift med honom. Och han är en fantastisk pappa. Jag klandrar ingen som tittar på honom och tycker att han är attraktiv. Jag menar, det gör ju jag också!

Så du njuter lite av att andra dreglar över honom?

Nja, jag skulle inte säga att jag njuter av det. Men jag förstår det eftersom jag dreglar över honom.

När du träffade honom, tänkte du då att den här killen kommer att bli en fantastisk pappa? Eller kom det som en överraskning?

Första gången vi träffades var efter en fotbollsmatsch. Alla de andra killarna i laget hängde i spelarloungen, men David satt i ett hörn med sin familj. Jag förstod från första stund att han var speciell.

Kände du det med en gång?

Ja. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet. När jag träffade David mötte jag min själsfrände.

Vad tänkte du på när ni gick på er första dejt?

När jag träffade David var jag med i Spice Girls, och David var inte så känd. När vi lärde känna varandra lite bättre berättade han att han inte hade vetat så mycket om mig i början, så han hade gått och köpt lite skvallertidningar för att läsa på. Han läste att jag gillade Prada. Så då gick han och köpta Pradabyxor, Pradaskor, en Pradaskjorta och Pradajacka.

Vad gulligt!

Ja, allt var mörkblått och han såg väldigt chic ut.

 

En läsare undrar om du någonsin äter?

Jag har fått den typen av frågor i flera år nu. Om jag inte åt skulle jag givetvis inte levt vid det här laget. Jag äter väldigt hälsosamt. Mycket fisk, mycket grönsaker och frukt. Jag äter aldrig skräpmat. Jag tränar. När det skrivs oansvariga saker om min vikt är enda gången jag blir upprörd över skriverierna om mig. Jag uppskattar att unga tjejer ser upp till mig, det är något jag tar på allvar.

 

Finns det några kändisar som du beundrar - som gör dig nervös?

Nervös på ett bra sätt. En gång satt jag på samma plan som George Clooney. Jag blir fortfarande alldeles till mig när jag tänker på det. Min mamma och jag sa bara "Oh my God". Jag har ett helt fantastiskt liv. Och jag kan inte låtsas vara oberörd av det...

 

  

  

Av Linda - 22 maj 2010 16:26

Igår strax innan elva gick strömmen större delen av stan på min sida av M-berget. Haha, jag bara skrattade övertrött som jag var.. Strömmen var borta i cirka femtio minuter. Grannarna hade fest och dem började bara asflabba ute på balkongen när allting blev helt kolsvart. och jag kunde inte göra annat jag heller än att skratta! Är inte ett dugg mörkrädd av mig, men hade jag däremot vart ute på nåt uteställe eller så då hade jag fått en jävla panik tack vare min klaustrofobi!

Har sovit skitdåligt denna natten också, och mina grannar väsnades så det var inte så jävla lätt att somna då. Som jag var helt säker på ringde B., från jobbet imorse - tio över sex. Jag bara tackade ja eftersom nu är det ju Pingst, och vad innebär det? STORHELG = MER PENGAR =)

Det var riktigt skönt att bara jobba så få timmar idag vilket man sällan gör en helg om man inte skulle få någons ena halva av en delad tur - annars inte!


Det har vart jättefint väder idag bara det att nu är det mer moln ute, och jag fick lägga mig när jag kom hem för jag var så jävla trött efter dem få timmarnas sömn! När jag ville sätta mig på balkongen var det en jävla massa moln som skymde solen så det blev inget med det! RÖVEN!!! Får ta det en annan dag istället, och göra min roliga grej som jag bara väntar på att få göra =)

Ni får ha en bra lördag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 21 maj 2010 17:44

     

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 6 (4 Mars) 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några produkter och det är lite blandat denna gången.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 6 (4 Mars) 2o1o:

* Klänning Vila finns hos www.mandeldesign.se, 399 kronor- SÅ SNYGG! Gillar den här klänningen!

* Kilklacksskor H&M, 299 kronor- VILL HA! Billiga och jag älskar verkligen kilklackar.

* Ballerinaskor H&M, 129 kronor- Så söta skor! Skitbilliga är dem med.

* Korres Ginger & Vitamins Lightweight Foundation Spf 3o, 298 kronor- Härligt att det är en snygg och stilren förpackning. Konsistensen är lagom tjock och cremen känns dryg. Den täcker bra men går inte in i huden riktigt lika bra som vi skulle vilja. Resultatet håller dock hela dagen och kvällen. En riktigt bra produkt! Ett minus skulle vara det höga priset.

* Helena Rubenstein Stellars Gloss, 29o kronor- VILL HA! Fin färg på glossset, och dem finns i olika färger.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se