Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

CHANNING TATUM

Av Linda - 24 maj 2010 12:36

Nu när jag har läst ut Glamours April nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln med Channing Tatum. Jag tycker att han är riktigt jävla snygg, och jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Den här intervjun handlar inledningsvis om skådespelaren Channing Tatums penis och avslutningsvis om hans karriär som manlig strippa. Är du sugen på att läsa vidare?

Artikeln är skriven av Craig Marks.

 

Channing Tatums penis ser hemsk ut. Som en korv du glömt på grillen.

- Det här är en bild av min livs mest smärtsamma upplevelse, säger han när han bläddrar bland bilderna på sin Iphone och visar en närbild på sin sårade stolthet.

- Men nu mår den bra igen, säger han och ler stort. Den fungerar utmärkt nu. Hundra procent friskförklarad. Jag är så att säga "tillbaka i matchen".

 

Channing Tatum är inte någon vekling. Han gör många av sina stunts själv (senast såg du honom på svenska biografer i "G.I. Joe: The Rise of Cobra"), och när han inte jobbar lägger han mycket av sin tid på gymmet som finns i källaren på det hus han delar med frun Jenna och hundarna Lulu och Meeka.

- Det finns ett Youtube-klipp som heter "Channing Tatum got fat" där någon har lagt upp hela spektrat av mig från modellsmal (han "zoolandade" bland annat för de amerikanska kedjorna Abercrombie & Fitch och Gap innan han hamnade i filmbranschen, reds anm.) - till sin skådespelarvikt.

Han är väl medveten om att det är en vältränad Channing Tatum som går hem hos biopubliken och det är inget snack om saken att han är en klassiks hunk. Men även hunkar kan drömma.

- Jag ger det här fem år till, sedan hoppas jag på att jag får lite "större" roller, säger han och ler.

Channing Tatums dragningskraft ligger i att han bär sin hunklook och supermanliga muskler med humor och ödmjukhet.

 

När Glamour träffar honom har han precis kommit hem från Skottland där han har spelat in "The Eagle of the Ninth". Hans roll i filmen känns igen: För fjärde gången i sin förhållandevis korta karriär spelar han soldat - den här gången från Romarrikets berömda nionde legion.

- Det är en väldigt vacker historia om tillit, ära och vänskap, säger han. Men jag kommer aldrig att spela in en film i Skottland igen. Någonsin.

 

Channing Tatum berättar om en rå, våt oktoberdag på det skotska höglandet. Scenen som spelades in krävde att han jobbade i iskallt vatten, så kallt att han trots våtdräkt bara kunde vara i några få minuter i taget.

- Det enda sättet att hålla sig varm var att hälla en blandning av kokhett vatten och vatten från floden ner i våtdräkten. När vi äntligen var klara för dagen frågade en kille i teamet om jag ville värma mig lite innan vi åkte därifrån. Först tänkte jag att det var lugnt som det var, men sen så ångrade jag mig. Problemet var att han glömde att blanda ut det kokande vattnet med flodvatten, så han hällde skållhet vatten rakt ner i våtdräkten. I ren panik försökte jag dra bort våtdräkten från kroppen för att på något sätt komma bort från det skållheta vattnet, men ju mer jag drog, desto längre ner åkte vattnet. Det gick så långt att det praktiskt taget brände bort huden på min penis.

Channing Tatum kördes till närmaste sjukhus - en timme bort.

- Jag sa till killen som körde bilen att han kanske var tvungen att slå till mig. Smärtan var helt outhärdlig. Jag ville bara få en smäll så jag tuppade av för att slippa känna något.

 

Visst, många män gillar att snacka om sin "bästa polare", men det är svårt att tänka sig att killar som Shia LeBeouf och Ryan Gossling glatt skulle dela med sig av bilder på sitt skadade könsorgan till en journalist. Channing Tatum verkar helt sakna de där spärrarna som vanliga Hollywoodskådespelare har. När vi till exempel diskuterar hur många procent av de filmer han medverkat i som tröjan är av i medger han att det nog är ... well, hundra procent.

- Men i "Stop-Loss" tog jag bara av mig tröjan en gång! I "She´s the Man" var det hela tiden, säger han och rodnar. Och i "G.I. Joe" också. Och i alla de tidigare filmerna...

 

I trailern till den Lasse Hallström film som går upp på biograferna i maj, "Dear John", ett romantiskt soldatdrama, har Channing bar överkropp och är drypande våt.

- Han är inte ett dugg fåfäng, säger Amanda Seyfried, hans motspelerska i "Dear John", som är baserad på en bok av Nicholas Spark (han som skrev "Dagboken"). När man ser en så uppenbart snygg kille tänker man att han är fåfäng. Men han är inte det över huvud taget. Han är inte heller rädd för att göra bort sig, inte rädd för att verka dum. En av anledningarna till att han är en så bra skådespelare är att han inte är rädd för någonting.

 

Med filmen "A Guide to Recognizing Your Saints" jämförde New York Times Channing Tatum, eller "Chan" som han kallas, med Marlon Brando.

- Det är någonting med Chan som känns så himla "på riktigt", säger Dito Montiel som regisserade filmen och som castat Channing Tatum i alla sina tre filmer. De flesta skådespelare lever i en bubbla. Chan är en vanlig kille, en riktig person. Han har fått stryk på riktigt, och han har väl levererat lite av den varan själv. Sådant förändrar en person.

 

Själv säger Channing Tatum att Clint Eastwood är hans hjälte, och att han drömt om att skriva ett brev till honom: "Jag tycker synd om alla oss mesiga skådespelare. Kom och lär oss hur man gör".

Kanske är det därför inte speciellt förvånande att en Channing Tatum-karaktär sällan har något direkt munläder. Själv säger han att han mest mumlar sina repliker.

- Jag stammade väldigt mycket som barn. Jag kunde inte säga en enda mening utan att stamma. Och därifrån kommer mumlandet, tror jag.

 

Tates gåva var heller ingenting Channing Tatum behövde på det jobb han hade innan modell- och skådespelarjobben trillade in. Trots att PR-människor och agenter försökt mörka det faktum att Chan arbetat som strippa läckte nyheten ut för en tid sedan. Kändissajten Usmagazine.com toppade med nyheten "Channing Tatum´s secret past" tillsammans med en videoupptagning från 1999 där Channing, då kallad "Chan Crawford", först står på en scen och Backstreet Boys-dansar, varpå han hånglar upp en blivande brud i ett möhippegäng, skalar av sig tröjan och slutligen sliter av sig byxorna. "Thaaaaaat´s right, ladies!" vrålar en speakerröst. "Chan Crawford is here to pleeeeeease you!" Bara en buktande stringkalsong står då mellan en hord amerikanska hemmafruar och Channings penis. Idag drömmer Chan om att gå göra en film om sin tidigare karriär, ett slags "Boogie Nights" fast om manlig striptease.

- Jag tycker att det är kul att jag gjort det där. Jag är inte stolt över det, för det är ingenting att vara stolt över, men jag tycker att det är coolt att ha gjort något som bara en av tusen, nej, en på miljonen, kan säga att de gjort...


    

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards