Alla inlägg under april 2010

Av Linda - 12 april 2010 12:12

Idag är det verkligen skitskönt väder ute =) Jag kan inte se ett enda moln på himlen!

Jag ska sätta mig på min balkong och bara njuta hela eftermiddagen och kvällen =) Jag har ju sol från ett ungefär (alltså då ligger solen på hela balkongen, inte bara på sidan) och tills den går ner, min balkonglänga är de enda som har det så!! För mig är det perfekt som älskar värme, hihi.

Jag ska ta en powerwalk också har jag tänkt, men först får jag gå mot Stadshuset och hämta mitt Passerkort och sen kan jag bara fortsätta gå hur mycket och länge jag vill!

Inatt har jag fått sova ut och det behövde jag verkligen kan jag lova! Jag har sovit dåligt hela helgen även natten till min födelsedag, så jag var rätt så jävla sliten igår kan jag lova Er!

Jag hoppas att Ni får en bra måndag folks och jag hoppas att solen skiner på Er! Tjing tjong folks!

Av Linda - 11 april 2010 22:30

Sorry, för dålig uppdatering i helgen, men jag har inte haft tid att blogga och sen har jag ju haft besök av min älskade J., från Göteborg =)

Idag hade vi ju helt jävla sjukt underbart väder, så varmt och solen sken plus att det inte var några moln på himlen.

Som rubriken lyder så har jag vart jävligt, jävligt bakis idag!! FY FAN!!!!!! Så här dålig blir jag kanske en gång om året och det är självklart idag med efter min födelsedag som jag blir det.. Trött är jag också och nu tänkte jag lägga mig och sova, bara hoppas att jag INTE blir väckt imorgon, behöver sova ett X-antal timmar.

Natti på Er! Tjing tjong folks! 

Av Linda - 11 april 2010 18:30

HUA, idag har jag inte mått bra för fem jävla ören!! Har mått som jag förtjänar kan jag ju säga.. MEN det är den där Tequilans fel som gör att jag mår som jag gör idag, sprit klarar jag av att dricka utan att ha mått så här jävla bajs dåligt..

Men men det är ju mitt egna fel att jag dricker som jag gör och visst, jag är inte femtonsextonarton år längre och det är klart att kroppen tar fan så mycket mer stryk nu när man är äldre det säger ju sig självt!

Stanken som jag har haft i min lägenhet idag den har inte vart av den trevligaste av världar det är blääää. Vädrade ut som in i helvete!!


Hur var det igår då? HUR TREVLIGT SOM HELST! Det tycker jag i alla fall och jag har kollat med några som var här igår och de tyckte också att det var trevligt! Jag har ju inte fest så jävla ofta, men det kommer att bli ändring på det kan jag lova! Det är inte kul om samma personer har fest hela tiden heller tycker inte jag...

J., kom hit halv sex eftersom hon hade kört lite fel och kommit iväg senare från Göteborg än vad som var tänkt från början. För mig gjorde det absolut ingenting det var bara roligt att hon kom hit tycker jag =)

Vi käkade, tog var sin dusch lite snabbt, sminkade oss och det var då folk började trilla in.

Jag fick presenter och de blev jag väldigt glad för allihopa   


Vi drack, dansade till gooo musik och hade jävligt trevlig måste jag säga! Tåget till Skövde missade vi, men det kvittade fan för min del och vi gick tillbaka till min lägenhet där vi fortsatte att dricka och dansa innan vi drog ner till Terrassen. När J., och jag kom hit till min lägenhet tog det inte så jävla lång tid för oss båda att somna..


Idag har vi inte gjort många knop kan jag lova! Vi har slappat i min säng och tjötat om gårdagen och annat i några timmar, fan vad skönt det var också för den delen! Vi beställde Pizza och den satt då fan inte fel i magen kan jag lova Er! Sen har vi suttit på min balkong i soooolen och tjötat och göttat oss innan det var dags för J., att köra hem till Göteborg igen. Hon släppte av mig nere vid Coop och jag powerwalkade 25 minuter hem. SKÖNT! Det var riktigt nice faktiskt att få i sig lite luft och att röra på sig även om jag mådde bajs.. Gick in snabbt på Willys och där träffade jag M., och hon såg på mig att jag var bakis, haha!..

Nu har jag vart hemma en halvtimme ungefär sen jag kom från Willys och för en timme sen vinkade jag av J., nere vid Coop. Helt slut är vad jag är det kan jag garantera.

Hoppas att Ni haft en bra helg folks för det har jag haft! Tjing tjong!


Mina fina presenter som jag fick igår =)

  

Av Linda - 10 april 2010 12:00

Ikväll blir det min födelsedagsfest hemma hos mig =) Jag kommer att få storbesök av J. från Göteborg senare under dagen. Ska bli så kul att hon kommer och hälsar på mig häruppe! Jag menar, vi har ändå känt varandra i 19 år till hösten och om det är någon som känner mig så är det just J.


Igår var det ju min födelsedag och jag hade bjudit hit E., på födelsedags middag (som ni såg i inlägget innan). Det var jättegott med Kycklingsallad och jag hade ett väldigt trevligt sällskap! Skönt det så jag slapp vara ensam... Jag var på PA:s igår på dagen för att handla mat eftersom jag frostade av frysen i torsdags. Så nu har jag köpt mat så jag klarar mig tills min lön kommer den tjogosjunde.. Kan ju alltid hoppas i alla fall!


Idag har jag lite att göra innan J., kommer hit bland annat städa toaletten så det är fräscht när alla kommer sen ikväll. Måste även hänga in mina kläder i garderoben efter att jag tvättade i torsdags, inte så trevlig att de hänger framme tycker inte jag i alla fall.

Nej, nu ska jag fixa lite innan folket kommer tills ikväll och inte minst besöket från Göteborg. När hon har kommit sen så ska vi käka Potatisgratäng, Fläskfilé, Bearnaisesås och Sallad till, MUMMA!

Ni får ha en trevlig lördag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 9 april 2010 23:46

  

  

 

GOTT SOM FAN =)

Kycklingsallad a la Linda

Av Linda - 9 april 2010 12:12

  

 

Då blev man 24 igen då ;-)

Av Linda - 8 april 2010 22:54

Ja, fy fan, idag har det vart full rulle till halv sex på eftermiddagen.

Det började med att jag gick ner till tvättstugan och slängde in två maskiner, sen när jag kom upp igen var det bara sätta igång och frosta av frysen som jag har sagt att jag ska göra sen i slutet av somras... Nu har jag liiite mat kvar, typ lite Pommes, Kroketter, Kycklingfilér, Lövbiff och Africana kött kvar, jag var bara tvungen att göra detta idag. Nu är det jätteskönt när all is är borta, det ser liksom lite naket ut inne i frysen nu.. Tycker dock att det tog lite för lång tid denna gången? Minns inte att det tog så många timmar sist jag frosta av den? Jaja.

Dammandet tog tid, mer än vanligt tycker jag. Dammsugningen och tvätta golvet gick la hyfsat ändå. Var inte så smutsigt på golvet, har jag inte vart hemma så mycket och det var inte länge sedan jag dammsög..

Var helt slut när jag var klar med all städning och då återstod det sista, det värsta jag vet, nämligen DISKEN! Jag hatar det som bara den och det är så jävla tråkigt att ställa sig och diska..


Annars har dagen vart så där. Haft lite tankar om hur det var förra året, mindes speciellt när jag läste mina inlägg för ett år sedan. Jag gillar att de finns! Då var jag så jävla ledsen och besviken över att fira min födelsedag så som jag gjorde. Men det gick ju bra ändå kan jag inte säga något annat om, men det högger i en lite när man läser vissa inlägg, tankar och känslor kommer liksom tillbaka till en. FUCK! Dags att lägga sig och sova, så kan jag gå upp på lördag igen.

Hoppas att NI haft en bra torsdag folks? Tjing tjong!

Av Linda - 8 april 2010 20:56

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 3 (28 Januari) 2o1o, kom jag till den här artikeln med Charlotte Perrelli. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Hon var nära döden som 2o-åring, kraschade äktenskapet och kollapsade. Men nu gör Charlotte Perrelli comeback, med ett imponerande sixpack.

Artikeln är skriven av Charlotta Flinkenberg.

 

Vår mesta schlagerstjärna ger många intryck och det är inte lätt att få grepp om henne till en början. Jag har träffat henne genom jobbet de senaste tio åren och slås ofta av hur professionell hon är. Hon ser lite småvräkig ut ibland, med sina korallfärgade akrylnaglar och designerplagg från topp till tå, men bakom denna perfekta foundation döljer sig en mycket ödmjuk och gårt arbetande tvåbarndsmorsa som inte bangar att skotta snö, mocka skit och bjussa på sig själv. "Ja, det är väl lika bra att jag drar av min andra hit nu, för som ni vet har jag ju bara gjort två låtar som alla känner igen", skämtade hon självironiskt i höstas då hon uppträffe på CHICs shoppingevent i Kfem i Vällingby.

 

Du köper äkta Hermés-väskor i krokodilskinn och äger åtta Hervé Léger-klänningar. Det måste vara lukrativt att gigga på Finlandskryssningar?

- Jag tjänar bra på mina spelningar, det stämmer. Visst skulle jag kanske kunna pensionssparar mer, men jag har en last och det är att shoppa, färmst väskor och skor. Det är å andra sidan den enda last jag har och jag tycker att jag får unna mig det då jag tjänar mina egna pengar. jag har alltid försörjt mig själv.

 

Vore det inte kul att få en dotter som kan ärva ditt fantastiska dressingroom?

- Det är klart det bore skoj med en liten tjej. Jag är absolut sugen på fler barn. Men hur skulle det gå till? Det är inte bara att skaffa! Det är en väldigt lång resa att påbörja, det där med att träffa någon ny och skaffa fler barn.

Men du är ju Sveriges hetaste singelmorsa! Är det verkligen så svårt för dig att träffa någon?

- Det underlättar inte direkt att jag är känd. Jag går heller aldrig ut på krogen längre. Det skulle inte funka. Ta ett glas vin med några vänner på en restaurang, visst. Men att ställa mig på ett danshak, nej. Folk är väldigt påflugna då de är berusade. Eller så blir det tvärtom - att jag skrämmer män och de törs inte komma fram.

Nätet då? Där kan man både shoppa och träffa en ny partner idag. Då kan du vara anonym till en början.

- Nej, det finns så mycket puckon därute. Mina väninnor har berättat alltför många historier om killar som ljugit oerhört mycket om sina personligheter och liknande, det har avskräckt mig. Det känns som ett puckat sätt att dejta. Folk kan verka smarta när de gömmer sig bakom tangentbordet. Jag gillar inte att dejta eller shoppa på nätet, jag vill klämma och känna på sakerna först.

Blinddejt då? Eller att träffa en stilig karl på en privat fest?

- Nja, jag är nog för blyg för det där. Jag kan verka kaxig och självsäker på scen men vill nog bli tagen med storm.

Av vem då, någon främmande person som springer in i dig då du är och handlar på Ica? Hur ska den mannen bete sig i så fall för att du ska falla?

- Ja, varför inte i mataffären? Eller via gemensamma bekanta. Jag faller för män med humor och huvudet på skaft. Han måste ha ett eget liv, en egen karriär och inte hänga upp sin tillvaro på mig. Samtidigt bör han vara flexibel och kunna kompromissa. Det ska vara en man med pondus som jag får förtroende för och har roligt med. Men jag har lite svårt att se att jag skulle träffa någon ny som det ser ut nu. Jag känner ming inte helt redo för det än. Skilsmässan blir inte helt klar förrän i mars.

 

Det har ju stått en del om dig och din charmige turnéledare Kimpa i skvallerpressen, att ni skulle ha en romans, Stämmer det?

- Nej, det stämmer inte. Men jag förstår varför ryktet uppstår. Vi umgås mycket, han syns ofta på bild i min blogg och han är involverad i mitt liv.

Men vad är det egentligen för fel på honom då?

- Det är absolut inga fel på Kimpa! Han är tio år yngre och världens gulligaste och har ingen fast relation. Men det är ingen enkel ekvation direkt. Vi är helt enkelt inget par. Han är son till min manager och det skulle kännas lite konstigt.

 

Vore inte det smidigaste för dig att skaffa en spans älskare som du kan träffa när du är i din semesterbostad i Alicante?

- Haha, ja varför inte? Men jag är inte helt anonym nere i Spanien heller. Det bor mycket svenskar i området där vi har vår lägenhet. OCh de flesta i närheten vet vem jag är. Men visst skulle det vara enklare än att träffa någon här på hemmaplan. Men jag letar som sagt inte. Min relation med Nicola känns knappt avslutad. Just nu är jag lycklig och trygg med mig själv och behöver ingen ny pojkvän.

 

Vilka fördomar har folk om dig?

- Den vanligaste är nog att folk tror att jag vaknar tokspacklad på morgonen. OCh att jag har någon makeupartist som bor hemma hos mig och galafixar mig till vardags. Folk skulle bara veta. Fråga personalen på förskolan: ena dagen kommer jag och hämtar sönerna med lösögonfransar, volymlockar och hatt, och nästa dag är jag osminkad och har gummistövlar på mig. När jag har varit uppe till två på natten och slagit in julklappar och sedan kliver upp klockan sju ser jag ut som ett jävla ras. Jag lockar liksom inte håret för att gå ut och mocka skit eller liknande.

 

2oo9 var ett händelserikt år för dig: Du satt i "Talang"-juryn, blev utsedd till Årets Chicaste Celebritet av CHIC, började blogga på chic.se och tog beslut om skilsmässa.

- För mig var det inte särskit händelserikt, tvärtom så var 2oo9 året då jag bestämde mig för att ta det öugnare och finna kraft, hitta tillbaka till mig själv och passionen, glädjen i mitt yrke. 2oo9 var ett skönt åt när jag ser tillbaka på det. Äktenskapet kraschade redan 2oo8, det var dock först förra året som vi skickade in ansökan om skilsmässa. 2oo8 däremot var ett riktigt kaotiskt år.

Ja, vad var det egentligen som hände då du kollapsade efter schlagerkarusellen?

- Jag var utsatt för både psykisk ovh fysisk stress som hade pågått en längre tid. Mitt äktenskap höll på att haverera, jag hade promotat "Hero" i massor av lände inför Eurovision-finalen och var slutkörd på alla sätt. Jag satt och fick naglarna fixade då jag plötsligt svimmade. De fick ringa efter ambulans. Ambulandpersonalen frågade försiktigt: "Har du det kämpigt hemma?" Sedan brast allt. Min kropp lydde inte. Jag hade gått hjärnhinneinflammation och skador på tolvfingertarmen. Jag var labil, sjukt trött och hade nära till gråt hela tiden.

Fick du en professionell hjälp av en psykolog under denna tid?

- Ja, fast jag hade gått dit redan tidigare, innan kollapsen. Min psykolog förstod att jag var slutkörtd och frågade "Vem ger dig kärlek?" Jag svarade "Barnen". Hon sa "Jojo, men ingen annan?" Jag hade låg energi även innan jag kraschade, det skedde inte över en natt. Min psykolog ringde även till mig och lämnade ett meddelande innan kollapsen som löd: "Ring mig, jag är jätteorolig för dig!" Men jag ringde aldrig tillbaka.

 

Vem tog hand om dig under den här perioden? Det låter som att du var väldigt ensam?

- Jag har jättebra vänner som ställer upp. Familjen och mitt management var ett stort stöd. Min manager Staffan skjutsade mig till sjukhuset och satt och vakade över mig. En vecka minns jag som särskilt jobbig. Jag kunde inte säga åt mig själv: "Res dig upp!", kroppen lydde inte. Jag fick krypa till dagis och hämta barnen. Då var jag riktigt rädd.

Kraschat äktenskap, finalfiasko och en kroppslig och mental kollaps. Många hade ju kastat in handduken för länge sedan. Hur fick du egentligen kraft att ta dig igenom den här krisen?

- När man har barn har man inga alternativ. Det hade varit enklare att ge upp om jag bara hade mig själv att tänka på. Men jag måste vara stark för mian söner. Jag känner sällan att jag inte orkar, förutom just då själva kollapsen inträffade. Det är ett sådant privilegium att få vara med barnen, jag väljer alltid dem i första hand. Träningen tror jag också har stärkt mig på flera plan.

 

Träningen ja, berätta om den! Hur i helsike får man en sådan killer body då man är 35 och har fött två barn?

- Jag började träna inför schlagern 2oo8, då hade jag ett konkret mål. Min syrras man Jeppe är personlig tränare och han satte ihop ett program som jag kunde köra hemma. OCh hur sent jag än kom hem, eller hur trött jag än var, så körde jag de där övningarna. Varje kväll. Det var situps, pilatesövningar, stå i trappan-hävningar för vaderna och liknande. Enkelt att köra hemma.

 

Du verkar ha en benhård karaktär, även då det gäller kosten?

- Ja, det är antingen eller som gäller för mig. Efter Alessio hade jag tio kilos övervikt som jag inte blev av med. Då lade jag om kosten och körde strikt GI-doet. Inga bakverk. Men jag bakade gärna åt andra! JAg är extremt hård mot mig själv om jag bestämt mig. Då blir det inte en godisbit på flera månade. Emellanåt äter jag såklart godis och snacks. men med måtta. Jag skulle aldrig smälla i mig en hel påse chips eller mer än en kanelbulle.

Hur känns det att ha ett sixpak på magen?

- Det känns fantastiskt! Jag trodde inte det var möjligt att kunna förändra kroppen så mycket som jag har gjort. Jag gick upp 3o kilo under båda mina graviditeter. Magen är absolut den största förändringen. Men jag är nog stoltast över armarna. De har blivit så starka och tonade med definierade muskler. Alla kan se ut så här med rätt kost och träning!

 

Du kanske skulle ge ut en träningsbok?

- Ja, varför inte? När jag tränade inför schlagern så lade jag upp mitt träningsschema på Aftonbladet.se och det blev en av de est klickade artiklarna den perioden, vilket sporrade mig. Jag ville träna mer och dela med mig av mina tips.

Vad hände med din egen skokellektion som du höll på att lansera för några år sedan?

- Jag lade det projektet på is. Det var en satsning som jag helt och hållet skulle finansiera själv. Då gäller det att man verkligen tajmar allt perfelt, annars sitter man där med ett lager på tusen par skor. Om jag ska punga ut med åtta miljoner ur egen ficka vill jag vara säker på att fashion-nivån och allting är klockrent. Skodesign är dyrt och komplicerat. Jag designar däremot en egen glasögonserie nu.

 

Har du någon dold talang eller sida som folk inte känner till?

- Jag är en doer, ser till att få saker gjort. Jag sitte rinte hemma med mina långa naglar och väntar på hjälp utan fixar grejer på egen hand. Jag är väldigt envis. Som i julas då jag köpte en tre meter hög jävla kungsgran som jag släpade hem. Det var stört omöjligt att resa den ensam, men jag gjorde det. Jag vill inte att någon ska komma och säga "ni tjejer kan ju inte det där". Man klarar mer än man tror, det gäller att våga utmana sig själv...


   

     

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards