Alla inlägg under april 2010

Av Linda - 21 april 2010 18:46

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 4 (11 Februari) 2o1o, kom jag till den här artikeln med George Clooney. Jag tycker att denna mannen är så jävla het va! Tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


George Clooney är den seriösa skådisen som inte kan låta bli att skämta - om slagsmål, getter, Facebook och män som strippar för att visa honom sin kärlek.

Artikeln är skriven av Tina Jöhnk Christensen.

 

George Clooney har skaffat sig ett helt eget - och mycket effektivt sätt - att hantera journalister, fotografer, fans och alla andra mer eller mindre påträngande typer som följer med framgången som en svans. Han blir aldrig arg, han snäser inte, han slår ingen på truten; Clooney skämtar. Skämtet, åtföljt av hans patenterande, senda leende har blivit stjärnans vapen för att behålla en liten del av privatlivet, men samtidigt inte framstå som en ilsken flåbuse. Alla verkar älska GC, vad han än tar sig för. Just nu är han akteull med två filmer: hyllade dramakomedin "Up In The Air" och "The Men Who Stare At Goats".

- Regissören hade några komprometterande fotografier av mig så jag var tvungen att göra filmen, säger George Clooney, och låtsats för ett ögonblick vara allvarlig.

 

Filmen handlar om hur amerikanska militärer använder telepati som ett vapen mot fienden. De demonstrerar bland annat hur de dödar getter genom att stirra på dem.

- Vi trodde att det skulle bli en megasuccé, en film med ordet get i titeln ger alltid dollartecen i ögonen. Det finns en stor marknad där.

 

48-årige George Clooney är annars känd för att ara en mogen man som gör seriösa filmer med politiska budskap.

- Jag hade gjort en del seriösa, politiska filmer och fick det ena seriösa manuskriptet efter det andra, säger Clooney, som regissirade sin andra spelfilm "Good Night, And Good Luck" 2oo5 samma år som han även medverkade i den politiska thrillern "Syriana".

- Jag har aldrig velat bli den typen av skådespelare eller regissör som vara gör saker med en enda mening, och därför vill jag gärna vara med i komedier också.

 

Gerorge Clooney är för dagen snyggt klädd i svart kostym och svart skjorta, men han har ett bandage runt handen.

- Jag vill helt inte berätta vad som hände, säger han och skyller på sin medspelare i "The Men Who Stare At Goats"m Ewan McGregor.

- Jag slogs med Ewan och när jag fick in ett slag så stukade jag handen. Nej, okej då... Jag klämde handen i bildörren och den kommer att vara läkt om ett par veckor.

 

George Clooney är som sagt även aktuell i filmen "Up In The air", därn han spelar en medelålders ungkarl som tillbringar större delen av sin tid på resa, men till slut inser att livet är ganska tomt utan nära relationer.

- Det finns många likheter med mitt eget liv, säger Clooney, som fortfarande inte kan säga om han kommer att gifta sig eller inte.

- Jag har ju varit gift, så det är ju inte det att jag inte provat på det. Men tack för att du frågade.

 

Erbjudanden är det knappast ont om. Just nu är Clooney tillsammans med den 17 år yngra italienska TV-profilen Elisabetta Canalis. Och skulle den relationen ta slut lät världen stå på kö. Under en presskonferens i Venedig förra året berättade en manlig italiensk reporter att han gillade George Clooney - samtidigt som han klädde av sig naken.

- Ja, jag vill helst att du behåller kläderna på, säger Clooney leende när händelsen kommer på tal.

 

Med tanke på hur känd han är har Clooney lyckats behålla sitt privatliv relativt privat. Att vara med i sociala nätverk på internet, och berätta om kaffedrickande och vardagsliv är alltså inte aktuellt för honom.

- Jag låter hellre en man med kalla händer undersöka min prostata i direktsänd TV än jag är med på Facebook. Det är roligt att andra gillar det, men jag vill helt enkelt inte...

 

  

  

Av Linda - 21 april 2010 12:34

Så här dagen efter känner jag att gårdagen var en jävla skit dag!!

Kombinationen trötthet, träningsvärk, saknaden av Honom, saknaden av en del personer och att allt bara känns så jävla pissigt just nu, det fick mig att lipa igår kväll.. Noll energi, fattig är man och sol vill jag ha..

Sen hjälpte det inte att detta jävla mongo vädret fick för sig att snöa!!! KUKSNÖ säger jag bara.

Jag la mig kvart i elva igår och vaknade tio idag, men sen somna jag om igen efter det... Trött kropp, trött hjärna, trötta Linda =( Alla har sina dåliga dagar och min dåliga dag, den hade jag igår!!


Det har snöat här idag också, men det har vart snöblandat regn så skiten har INTE lagt sig, FY FAN VAD SKÖNT!! Idag ska jag ta det lugnt, ska jobba imorgon så jag måste byta mina sängkläder idag och bara vara känner jag. Blir gymmet imorgon istället när jag har slutat jobba istället, då har min träningsvärk lagt sig ännu med. Har fortfarande känningar i baksida lår och i magen fast i armarna har jag inte ont längre =)

Ni får ha en bra onsdag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 20 april 2010 22:00

  


Fy fan vad jag saknar dig.

Jag måste bort, bort från this shithole och bort från dig inte vara i samma stad.

Annars kommer jag ju aldrig över DIG!!

Fattar inte varför det svider och gör ont NU för?

Minnena finns på många ställen och jag kan knappt cykla/gå förbi vissa ställen utan att det högger i mig. Som jag gjorde idag till exempel när jag cykla förbi ett speciellt ställe..

DETTA ÄR VÄRDELÖST!!!

Av Linda - 20 april 2010 19:06

Idag var det dags för jobb, första gången denna veckan.. Det gick bra att jobba, men saker och ting blev lite försenat på grund av olika anledningar fast ändå gick det bra trots allt. Vi hann med det vi skulle göra förutom hinna ta Alingsåstvätten innan maten, men det gjorde vi efteråt och det gick ju bra det! Annars helt okej dag på jobbet!

Däremot har jag haft en jävla hövvevärk från tolv fram till halv sju då jag hade ätit upp min middag! Jävla skit hövvevärk!! När jag kom hem var jag helt slut så jag la mig och vilade i en och en halv timme det var riktigt skönt måste jag säga.

Efter mitt monsterpass på gymmet igår måste jag medge att idag har jag jävlar i mig känt av att jag lever och har tränat! Baksida lår, magen och i armarna har jag känt denna känsla, bra eller dåligt vette faaan. Bra - jag vet att min träning ger resultat och jag känner att jag har kämpat igår. Dåligt - jag har haft ont när jag ansträngt mig i jobbet och det var inte bra alla gånger kände jag..

Nu blir det en lugn och skön kväll. Orkade inte gå till gymmet idag det får bli imrogon istället! Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag/kväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 19 april 2010 22:54

  


Detta är dagens outfit mellan mina träningskläder =)


* Skjorta, H&M.

* Linne, H&M.

* Chinos, Ginatricot- NYA! Har aldrig använt den innan eftersom jag köpte de i höstas och då var det för kallt att använda dem!
* strumpor, Lindex- NYA!

Av Linda - 19 april 2010 22:14

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom Glamours Mars nummer 2o1o, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några få produkter denna gången.


Detta hittade jag i Glamours Mars nummer 2o1o:

* Paul & Joe Sister Byxdress finns hos www.netaporter.com, 22oo kronor- Fin byxress i silkesblandning!

* Yves saint laurent Skor finns hos www.brownsfashion.com, 75oo kronor- VILL HA! SNYGGA SKOR!

* Skor H&M, 299 kronor- Snygga skor och de är ju betydligt mycket billigare än YSL-skorna...

* L´Oréal Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer, 225 kronor- VILL HA! Primer som jämnar ut linjer och stora porer! 

Av Linda - 19 april 2010 20:16

Nu när jag har läst ut Glamours mars nummer 2o1o, kom jag till den här artikeln med Katy Perry. Jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln, hon var rätt frispråkig måste jag säga.


Hon är en pinuppa för vår tid, utrustad med hjärna - och en rejäl käft! Glamour frågade sångerskan allt vi kunde komma på om sex och män, och hon var inte sen att öppna sig. Träffa vår sexuellt mest självsäkra stjärna just nu . och för anteckningar!

Artikeln är skriven av Amy Spencer.

 

I verkliga livet är hon en rådjursögd brunett sweatpants - ingen retroaktig pinuppklänning, ingen Bettie Page-frisyr. Inte alls den Katy Perry jag förväntat mig. Faktum är att när jag intervjuar den Grammynominerade sångerskan för Glampor så börjar jag nästan undra om inte hennes sexstämpel bara är ett spel. I alla fall tills hon slår sig ner i sin stol och börjar prata på ett sätt som vi inte är vana att höra kändisar - om sex, om relationer (hennes pojkvän Russell Brand sågs nyligen inhandla vad som kan ha varit en förlovningsring) och om att kyssa flickor. Det visar sig snart att hon vet ovanligt mucket om män för att bara vara 25 år - och att man kan lära sig en hel del av henne när det gäller självförtroende.

 

Den där Katy vi ser strutta runt på prisutdelningsgalor iklädd hotpants och behå då? Tja, hennes supersexiga scenpersona verkar delvis ha fötts som ett uppror; hon växte upp som mellanvarnet i en prästfamilj. Hon lämnade sitt Santa Barbara.hem vid 17 års ålder och hankade sig sedan fram i Los Angeles på egen hand på olika småjobb och skaffade sig en del skulder innan hon lyckades kamma hem ett kontrakt med Capitol Records och släppte sitt galet framgångsrika album "One of the boys". "Jag är väldigt driven", erkänner hon stolt. Läs och lär!

 

Med tanke på din religiösa bakgrund låter det som att din barndom var litei stil med filmen "Footloose".

Jag såg aldrig "Footloose".

Inte?

Nä, jag fick inte! (Skrattar) Alla i min omgivning var på något sätt knutna till kyrkan: det var kyrkakompisar, söndagsskolan och olika kyrkoaktiviteter. Mina kompisar fick inte titta på MTV eller se barnförbjudna filmer eller lyssna på radio, så jag kände egentligen inte till något annat. Det var så jag växte upp.

Men du hoppade ändå av skolan när du var 15.

Ja, jag klarade mitt GED (ett slags prov som visar att man har high school-kompetens reds anm).

Sedan flyttade du till L.A, Var det en tuff tid?

Jag fick två bilar beslagtagna, var skuldsatt upp över öronen och hade ett hemskt jobb (bedömde musikdemos) som urholkade min själv. Efter att ha varit på tre olika skivbolag hade jag träffat allla, hört alla "Ja", "Nej", "You´re it" eller "You´re shit!" och var rätt deppig. Men jag accepterade aldrig ett nej och slutade inte tro på mig själv.

Var kommer den målmedvetenheten ifrån?

Jag är nog en tävlingsmänniska. Jag känner att jag har fått en gåva och att "Hallå, kom och öppna den då!" Den drivkraften går inte att förtrycka. Jag är väldigt ambitiös.

 

Låt oss prata om låten "I kissed a girl". Jag har läst någonstans att du kom på texten i sömnen och att du aldrig kysst en tjej. Stämmer det?

När låten slog igenom visste jag inte riktigt hur jag skulle hantera det. Jag har upplevt det låten handlar om - många gånger - men ville inte bli för specifik. Jag ville inte att killar skulle runka till låten. För mig handlar sången om magin och mystiken hos en kvinna som alla män - och en del kvinnor - blir tokiga i.

Så du har alltså kysst en och annan tjej?

Ja, och Gud vet vad mer jag gjort. Jag har en svaghet för kvinnor - och det är inget jag är rädd för. En del kvinnor är så fantastiskt vackra och när du ser dem komma in i ett rum blir man bara helt "Åh, vad du ser ut att lukta gott!" (Skrattar.) Jag har några tjejkompisar som är några av de vackraste, mest änglalika varelser man kan tänka sig. Om någon pojkvän sviker mig kan jag alltid vända mig till dem!

 

Men du gillar fortfarande killar, så låt oss tala om dem! Vad är det bästa med män?

Deras humor. Jag gillar en tramsig kille.

Och vad är det för fel på coola, snygga killar?

Jag gillar inte deras skrytiga stil - det är för svårt att hålla jämna steg med dem. Jag har ingen typ utseendemässigt, men de måste respektera min familj och min bakgrund. De måste fatta vad de ska bidra med. jag vill aldrig mer vara mamman i ett förhållande. Jag älskar visserligen att rädda folk, men det är väldigt utmattande.

Brukar du vara den som ör slut eller den man gör slut med?

Tja, jag brukar försöka göra slut, men mina ex har aldrig accepterat det. (Skrattar.)

 

Är du en krävande flickvän?

Det kan nog se så ut för en utomstående. Men jag försöker alltid att bjuda till. Jag har vara älskat ett fåtal personer och jag är inte den som säger "Jag älskar dig" till höger och vänster, men en gång sade jag det med flygreklam.

Är det sant?

Jag gillar att ta i! Det var värt varenda penny. När jag verkligen blir kär slutar det med att jag skriver låtar om den personen. Jag tycker att det är fantastiskt att hitta en partner där man känner att man spelar i samma lag. Och det måste finnas respekt. Det är svårt för mig, eftersom jag gärna försöker köra över killarna. Jag behöver en man som talar om för mig när festen är slut, att nu är det dags att gå hem för att vi ska jobba imorgon.

Vad finner du mest attraktivt hos killar?

Droger. Missbruk. Brist på ambitioner. Jag står inte ut med någon som bara flyter med i livet. Man måste ha driv - det är så sexigt. Jag bryr mig inte om ifall någon fiser eller petar sig i näsan, sådant händer ändå förr eller senare.

Det handlar om de stora sakerna.

Som min frihet. Om jag känner att någon försöker kontrollera mig blir jag tokig. Jag vet ju att jag kommit så här långt genom att följa min intuition. Jag tror att folk gillar den jag är och jag gillar den jag är, och jag försöker bli en bättre version av mig själv varje dag så sluta kontrollera mig!

 

Du har också sagt att du inte är speciellt bra på tillfälliga förbindelser.

Det stämmer. Jag är en känslosam person, Jag älskar musik som berör och får håret på armarna att resa sig. Och jag vill ha samma sak i förhållanden. Antingen hänger du med eller inte.

Du måste ha haft en del märkliga möten med killar genom åren.

När jag dejtade i L.A trodde killar alltid att om de betalade för middagen så hade de gjort sig förtjänta av en avsugning. Men rent allmänt kan jag säga - och det säger jag med stolthet - så kan jag inte ligga med någon om jag inte känner ett verkligt band mellan oss.

Vad brukar killar mer göra för dumma saker?

Att spela spel är inte riktigt min grej ... även om det funkar. (Skrattar.) Jag tycker om när killen ringe. Jag gillar inte den där tredagarsregeln.

Fysiskt då`Vad ska han ha på sig och hur ska han se ut?

Tänderna! Ah, herregud. jag bryr mig inte om ifall de är sneda. Men håll dem rena. Använd tandtråd! Jag uppskattar en man med god hygien.

 

Berätta om Russell Brand. En av sakerna Russell sade efter att han träffat dig var "Katy Perry är underbar. Hon är en sådan tjej som glatt skuttar nerför en trappa".

När han filmade "Get him to the Greek" gjorde jag en cameo med honom. Min scen krävde att jag hånglade med honom. När jag filmat klart scenen skuttade jag som en kanin på väg nerför trapporna. Jag gör det när jag är glad - jag blir lite barnslig. (Skrattar.) Han får mig att känna mig som en liten flicka på julafton.

Vad har Russell som andra killar saknar?

Ett ordförråd! (Skrattar.) Han kan slå ner folk mrf hjälp av sina ord. Han behöver inte ens sina nävar.

 

Du sade en gång att du ville vänta fem år till innan du gifte dig. Vad kan få dig att bli redo att slå till?

När jag hittar en partner som är min lagkamrat. Jag tänker inte följa några regler, bara gå dit mitt hjärta leder mig. Varför vänta? Jag skrev nyss en låt som går så här: "They say it´s hard to meet your match, gotta find my other half so we can make a perfect shape..."

 

  

Av Linda - 19 april 2010 19:10

Idag var det dags att besöka gymmet igen med E. =)  FAN VAD SKÖNT!! Körde mycket hårdare idag än vad jag gjorde i fredags och jag stretchade ordentligt efteråt också så det borde inte göra sååå ont imorgon.

Träningsvärken som jag trodde att jag skulle få i lördags var inte alls så farlig, inte jämfört med min kompis.. Hade ju bara ont i armarna men inte mer än så, UNDERBART!!

Vi var där strax vid kvart över två och körde en timme och under nästan hela tiden var vi ensamma där, det kom en strax efter tre, men då var ju vi nästan klara.. Körde rodden de sista fem minutrarna och det kändes gott efteråt =)

JAG ÄR FIT FORT FIGHT   


Tidigare idag ringde de om jobb också så imorgon ska jag in och jobba några timmar fan vad skönt! Behöver dock ännu mer timmar denna månaden och jag är nu tillgänglig varje dag fram till den tjugoåttonde. Schemat för Maj och Juni lade jag i fredags eftermiddag, men juni har jag inte lagt hela månaden bara fram till semestern. Väntar ju på mitt schema från chefen om hur jag ska jobba i sommar, men även om jag får ledigt när jag vill ha ledigt!

Dagen har vart fin, men det kom lite stackmoln efter ett någon gång, de har kommit och försvunnit hela dagen, men solen den har skymtat fram ändå. Allra bäst har nog vart att det inte har blåst så mycket idag =)

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen bara fortsätta njuta av denna måndags kvällen! Ni får ha en fortsatt fin kväll folks! Tjing tjong!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards