Alla inlägg under april 2010

Av Linda - 3 april 2010 17:42

  

 

Ikväll blir det fest =)

Gissa vem som kommer bli full ikväll?

Jag är jävligt nöjd idag, underbart väder och våren är verkligen här?

Vad kan man mer begära just nu?

Jooooo, SPRIT of course =)

Ha en trevlig Påskafton folks! Tjing tjong!

Av Linda - 3 april 2010 13:46

VÅÅÅÅÅÅREN ÄR HÄR =)

Åå, det är ju bara så jävla underbart va!! Solen skiner, himlen är blå, hojjarna är ute och åker = jag dreglar och jag har ätit årets första glass nämligen Sandwich Stratciella! Helt SYKT go glass   

Vad mer kan man önska sig? Det finns la en del, men på fredag vill jag ha detta fina vädret så jag får beställa lite sol tills dess, vill inte ha annat väder!!


Har vart på stan och kikat med Linda, men jag hittade inget speciellt och det var ju bara bra det då cashen är det snålt om nu, fy faaaaaan redan en vecka efter löning.. CPSKIT!!! Men glassen var i alla fall god och den njöt jag av.

Ni får ha en bra Påskafton folks! Tjing tjong!


  

Av Linda - 2 april 2010 22:26

... this morning..

Det var ingen rolig dröm, den var så jävla jobbig på många sätt.

Det som var positivt det var att jag hade en annan kille och vi var någonstans, men självklart var han där med henne. Jag skulle göra honom avundsjuk och det funkade lite granna.

Den var verkligen skit jobbig, kunde känna allt så jävla bra som var i drömmen och jag var brunett precis som jag är för tillfället.

JOBBIGT, JOBBIGT var det när jag vaknade och det som hända skulle aldrig hända kan jag lova!

Varför ska drömmar alltid spela en ett spratt för??

 

  

Av Linda - 2 april 2010 12:34

Långfredag idag då ja, och jag ska jobba i fyra och en halvtimme, men det är den enda dagen jag jobbar på hela påsken så det är lugnt. Hinner knappt komma nästan innan jag ska hem igen. Tydligen skulle de få Smörgåstårta på jobbet idag, så jag tänker inte banga den =) Chefen hade köpt Godis också som de ska få, kanske man kan ta sig någon godisbit. Just godis är inte något de gamla får ofta det är om deras anhöriga köper till dem i så fall, men inte så här..

Hoppas att dagen/kvällen flyter på bra, men det ska nog inte vara några problem. Jag får ju en jävla mass extra i OB och de tackar jag inte nej till idag..

Ni får ha en trevlig långfredag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 1 april 2010 23:34

  

 

Jag säger bara en sak och det är VILL HA!!!

Helt sjukt snygga och sjukt dyra skor...

Av Linda - 1 april 2010 19:36

Imorse var det dags att gå upp tidigt sista gången för den här veckan i alla fall.. Det har vart en för JÄVLA seg dag idag, mycket beroende på den avdelningen och den jag jobbade med. Blir ju fan skit stressad och jag skämdes när en kom sen som skulle jobba ikväll, men då gick jag hem. Hör jag något klagomål så kommer jag säga emot det kan jag bara garantera. Det är samma person som jag jobbade med den där för jävliga lördagen för snart två veckor sedan. Idag var det inte lika katastrof i och för sig, men så jävla mycket gnäll och bla bla bla.. OKRA!! Behövde skriva av mig lite känner jag utan att gå in på detaljer, men det känns bra att göra det ibland om det är något som tynger en!

Vädret har verkligen vart riktigt aprilväder idag lite si sådär med andra ord. Ena stunden som imorse regnade det, sen sprack det upp och det var fint väder med sol och blå himmel, vid fem kom det en regnskur för att sen bli fint igen innan solen gick ner, nu är det dock molnigt igen.

När jag tog min rast halv tolv var det ju så fint ute så jag passade på att gå till Apoteket och köpa Tandborstar. Utanför korsningen vid Netto träffade jag S., som hade vart på stan så vi stod och pratade en liten stund, kunde inte stå där så länge eftersom jag har bara en halvtimmes rast. Men det var kul att råkas på så där på stan. Gick lite i min egna värld, hade rätt bråttom också så då kollar jag inte super noga kan jag inte påstå.

När jag hade slutat cyklade jag en sväng på cykeln, jobbigt på ett sätt också eftersom jag hade motvind hem och det var förbannat jobbigt!


När jag kom hem fick jag en sån trevlig överraskning, nämligen mina deklarationspapper =) YEAH! Summan stämmer helt jävla SYKT underbart. En bättre födelsedagspresent kunde jag inte få.. I  skatteåterbäring!

Har Ni haft en bra onsdag folks? Ni får hur som helst ha en trevlig kväll! Tjing tjong folks!


  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards