Alla inlägg under februari 2010

Av Linda - 8 februari 2010 13:46

  

 

Denna bild tog jag i lördags, men detta blir även dagens middag!

Leftovers is the shit, typ i alla fall ;-)

Gott kommer det att bli denna måndag ingen tvekan om saken.

Av Linda - 7 februari 2010 23:16

Idag gick jag upp strax innan halv tre. Sov hyfsat bra idag ändå, även om det tog lite tid innan jag somnade imorse. Har dock känt att jag har vart jävligt trött i hela kroppen idag efter nattjobbet det blev en del springande inatt..

Har vart hos en kompis nu på kvällen vi har lagat mat tillsammans, och tjötat om lite allt möjligt! Det var en trevlig middag =) Jag testade även att ligga på en spikmatta; när jag reste mig upp såg jag stjärnor.. Det var rätt skönt får jag säga låg inte ens tio minuter, men skönt var det i alla fall. Kanske borde införskaffa mig en?!

Nu däremot måste jag sova är helt slut efter nattens jobb. Hoppas att Nf haft bra söndag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 6 februari 2010 17:00

Inatt är det dags för lite jobb i några timmar. Jag hoppas att jag kommer orka med natten eftersom jag inte har sovit speciellt bra denna natten som var. Men det är ju inte så många timmar i och för sig.

Det var ett tag sedan jag jobbade helg nu faktiskt. Jobbade en lördag under hela Januari månad, och det är inte mycket det. Är van att jobba mer på helgerna faktiskt så det går bra att jobba idag.


Har inte gjort något speciellt idag kan jag inte påstå. Har hållt på lite med min Facebook, tagit bort en massa onödig skit som inte behöver vara kvar där enligt mig. Och det tog verkligen sin lilla tid!

Har kollat på OS-Nostalgin på SVT1 sen klockan två nu. Kul att se gamla klipp från de Olympiska Vinter Spelen =) Fy fan vad jag rös när jag såg Tre Kronors OS-final mot Kanada i Lillehammer, 1994. Rös som faaaaaan när jag såg Foppas straffar =) NOSTALGI PÅ HÖG NIVÅ! Speciellt för mig som älskar sport - loooove it!

Kommer se imorgon också när jag har gått upp på eftermiddagen. Måste ju se från Turin OS, 2oo6. Wunderbar säger jag bara.


Linda har fest ikväll så jag ska snart äta, sen ska jag duscha snabbt för att sedan gå ner till henne en stund. Kommer dricka vatten så tråkig är jag denna helgen ;-)

Kommer vara där en liten stund för att sen gå hem, och vila mig lite, äta godis och dricka ett glas Pepsi så jag orkar med hela natten. Få upp sockret måste man för att orka vara vaken, men jag kommer bli trött runt tre ändå som jag brukar bli!

Vad ska Ni hitta på ikväll då? Festa lite kanske? Ni får ha en trevlig lördag folks! Tjing tjong! 

Av Linda - 5 februari 2010 18:00

Idag bestämde jag mig för att gå ner till stan och kika lite i affärerna där. Okej, det finns ju inte så många att välja på, men jag var inne på Lindex, Vero Moda, Bokia och Önska. Hittade inget speciellt i dem tre sistnämnda affärerna så det blev inget impulsköp som jag senare kanske ångrar.

Istället hittade jag något på Lindex som alltid behövs och går åt - speciellt denna årstiden.


Detta shoppade jag på Lindex idag:

* Två par Hello Kitty Strumpor och ett par Betty Boop Strumpor (Ta 3 för 99 kronor, annars 49,5o kronor/styck), Lindex- Tyckte att dessa strumporna var så himla fina och söta! Dessutom har dem jävligt bra kvalitée på sina strumpor - dem håller länge! Är nöjd med mina nya strumpor, och det är dags att slänga några gamla jag har!

 

  

Av Linda - 5 februari 2010 17:44

  

  

  

  


I helgen gick Grammy Awards av stapeln. På galan belönades årets bästa artister och producenter med Grammys - musikindustrins mest prestigefyllda pris. Jag har valt ut dem som jag tyckte klädde sig snyggast på galan.


* Keri Hilson- VILL HA! Vilken snygg klänning hon har på sig! Den snyggaste på galan tycker jag! Skitsnygg verkligen!

* Fergie- Snygg färg på klänningen! Men det ser ut som att hon har en arm över axeln! Hade inte den vart där så hade klänningen vart ännu snyggare, men det drar ner mitt betyg och tycke på klänningen!

* Pink- Vacker i en axelbandslös kreation! Snygg klänning, ovant att se henne i långklänning bara!

* Heidi Klum- Gillar hennes klänning och skorna! Snyggt!

Av Linda - 5 februari 2010 13:26

Nu när jag har läst ut Glamours Januari nummer 2o1o, kom jag till den här Lunchdejten med Henrik och Joel Lundqvist. Dessa tvillingar är ju mina absoluta favoriter helt klart! Så jag tänkte skiriva ner vad jag kunde läsa om dem under denna Lunchdejten.


Det är Henrik som är den berömde, men båda tvillingarna Lundqvist är stjärnor i NHL. Glamours lunchdejtare Elin Kling har träffat Henrik och Joel och pratat om gaystämplar, hockeyfruar och feta proffslöner.

Artikeln är skriven av Elin Kling.

 

Mina lunchdejtare för dagen är Henrik och Joel Lundqvist, hockeytvillingarna som båda gick via Frölunda till NHL. Henrik är kvar i New York Rangers medan Joel lämnat sitt Dallas Stars och återvänt hem för att axla lagkaptensrollen i Frölunda. Bröderna har precis plåtats för Brothers nya julkampanj.

 

Hej! Är det lugnt om vi kör i gång innan beställningen? Vi har ju bara en timme på oss och här är Klingen med 25ooo frågor...

Henrik: Haha, absolut!

Okej. Hur gick plåtningen? You are such top models!

Henrik: Haha! Jo, det var kul!

 

Henrik, du har ju blivit utsedd till Sveriges bäst klädde man, och till och med världens bäst klädde man! Vad hände där? Nä, jag bara skojar - men vad kul!

Henrik: Det var tidningen Kings läsare och jag har nog mycket att tacka King för, som alltid gör schyssta bilder som jag känner mig bekväm med. Det handlar nog mycket om hur man blir framtsälld i media.

Vem skulle ni vilja byta garderob med?

Joel: Beckham, han varierar bra mellan den dressade looken och den sportiga.

Henrik: För några år sedan testade jag mycket, jag visste inte vad jag gillade. Men nu de senaste åren kör jag mycket dressat och klassiskt. Jag gillar ju att vara uppklädd.

Men du är ju ändå machohockeyspelare. Tycker inte dina lagkamrater att det är lite, hmm... gay-varning på dig? Ja, alltså inte för att jag tycker det, men du vet, hockeykillar och mode kanske inte går hand i hand?

Henrik: Haha, jo. Men nu börjar det ändras lite, speciellt här hemma. Hockeykillarna börjar bry sig lite mer och den svängen börjar även att komma där borta i USA.

 

Har ni någonsin blivit hopblandade?

Joel: Nja, eller i mataffären några gånger. Då kan någon komma fram och snacka och tro att man är Henrik och då kan man ju inte efter någon minut säga att det är fel, utan man får ju bara spela med.

 

Jag googlade lite på er igår och då stod det att Joel är väldigt tuff på isen medan Henrik är en vinnartyp som hatar att förlora. Stämmer det?

Henrik: Vi är båda väldigt dåliga förlorare, men det är också det som har drivit oss.

Men gällande humöret då, Joel. När jag bodde i Mariestad dejtade jag en hockeykille som var snäll som en nallebjörn, men så snart han var på isen blev han skogstokig och slog sönder allt han såg. Är det något du känner igen? Nä?

Joel: Jag är ju mer lugn utanför och aggressiv på isen, fast jag har lärt mig att tygla det där lite.

Men är det inte skönt också att bråka lite på isen? Få ut lite aggressioner?

Henrik: Haha, jo. Men det går inte att vara förbannad på isen. Man måste vara fokuserad. Men det är klart, om det är någon man bråkar med så trycker man gärna till honom lite extra. Men man kan inte åka runt och jaga folk och vara tokförbannad, då tappar man det lite.

 

Men hur är det efteråt då? När ni möts i korridorerna, morrar ni åt varann då eller är det en annan femma utanför?

Joel: Nja, det som händer på isen, händer på isen. Men det är klart, om det är någon man har haft en riktig dust med så står man ju inte gärna och kramas efteråt. Fast under säsong brukar det vara ganska lugnt, det är värre under slutspel, då är det så jäkla viktigt.

Oj, oj. Hur förbereder sig frugorna då, om ni har förlorat en slutspelsmatch? Kommer ni hem som åskmoln då?

Henrik: Jag lever som jag spelar, om det går bra går allt bra. Då går jag ut och livet är underbart. Går det dåligt mår jag dåligt även privat.

Joel: Min mentala coach sa "du ska göra så att du mår bra så att du presterar bra. Du ska inte prestera bra så att du mår bra".

Henrik: Det är precis så jag lever! Det är därför det är viktigt att spela bra. Haha!

 

En annan sak, jag också fick fram igår under min lilla google-resa är att du, Henrik, tjänar 6 875 ooo dollar per år. Det är ju helt bananas! Stämmer det?

Henrik: Jo, det har verkligen gått i trappsteg, men man har vant sig vid att ha pengar.

Men vad gör ni med alla pengar?

Henrik: Lägenheter, bilar och resten på banken. Sedan försöker jag leva bra. Man ska ha kul och må bra.

Joel: Ja, man lever bara en gång.

 

För två år sedan bestämde jag och min kompis Linn att vi skulle lyxa till det med lunch på Tures varje onsdag. Idag är det min vardag och jag kan sakna de där speciella tillfällena. Vad är lyx för er, ni kan ju köpa vad som helst?

Henrik: När jag gick in och köpte min bil, bara pekade att den vill jag ha, det var lyx för mig.

Joel: Men också smågrejer. Som att alltid lämna in på kemtvätten, det är lyx för mig.

Ska jag vara avundsjuk på era fruar? Är de shopaholics?

Joel: Äsch, många har bilden av att det skulle vara så glamouröst att vara hockeyfru, men så är det inte. De är ensamma, vi reser ju mycket. Okej, du kanske kan shoppa, men hur kul är det i längden?

Henrik: Det är ju jättekul!

Joel: Jo, men man måste ha något eget intresse. Min fru fick ju inte ens jobba i USA.

 

Vad gör din tjej en typisk dag i New York, Henrik? Hon måste ju i alla fall ha det lite bättre än till exempel Oksana som får hänga i Saudiarabien...

Henrik: Det måste vara jättetufft! Det finns så mycket att göra i New York, det underlättar enormt. Annars har hon senaste tiden haft möten med inredningsdesigner för vår lägenhet. Sedan är hon ju ofta guide, hon har mycket vänner som kommer och hälsar på.

Vad krävs för att vara en bra hockeyfru? Jag med mina 55ooo projekt hade kanske varit för rastlös för att axla den rollen?
Joel:
Är man van vid att ha grejer omkring sig så känns det nog inte som att det finns så mycket att göra. Du kan åka och träna, fixa i huset och ta hand om familjen.

 

Krävs det att frugorna är hockeyintresserade?

Henrik: Nä, det gör det inte, men oftast blir det ju så, då det här blir en sådan stor del av livet. De blir ju som en grupp som ofta umgås när vi åker bort, i alla fall i New York.

Joel: Min fru vet vad hon gav sig in på, det tar upp mer tid än vad många tror.

 

Tröttnar ni aldrig på att träna och äta havregrynsgröt?

Henrik: Jo, men det blir en vardag. Sedan får man påmina sig om hur bra man har det när det var fjortonde dag dimper ner en paycheck. Men man försöker ta det till en bra nivå.

 

Min tjejkompis är före detta hockeyspelare. Jag lovade henne att fråga om ni har några konstiga tics före matcher?

Joel: Ja, jag tar på mig allt i samma ordning och slår klubban i sargen tre eller fyra gånger.

Om du råkar ta på dig i fel ordning då? Måste du ta av dig allt då och börja om?

Joel: Nä, då får man bara skärpa sig och tänka "fokus".

Du då, Henrik?

Henrik: Jag har så mycket, jag skulle kunna skriva en hel lista, men jag kommer inte att säga alla.

Men jag vill bara höra dem du inte vill säga, kom igen nu!

Henrik: Alla kommer att tro att jag är knäpp...

Joel: Ja, det värsta är om man börjar med något och sedan går matchen bra. Då måste man ju fortsätta med det. Man vågar inte sluta!

Henrik: Jag dricker vissa klockslag och slår i väggen och stolparna ett antal gånger.

Du dricker...? Vad?

Henrik: Ja, i pausen så har jag vatten, Gatorade och Red Bull. Då måste jag dricka dem i en viss ordning på olika klockslag, Haha...

Hur många gånger gör du detta då?

Henrik: Hmm... sex gånger. Vissa gånger har jag missat och då känns det inget bra.

 

Har ni till sist ingen smaskig story från omklädningsrummet att dela med er av, det känns som att det är där det händer?

Joel: Nja, det är ju en del grova skämt förstås. Fast en gång när vi var i väg på bortamatch och jag kom hem till hotellrummet fick jag först inte upp dörren, de hade ställt en stol för. När jag väl kom in hade grabbarna tömt hela rummet. Till och med tavlorna var borta, och sängramen och lamporna hade de skruvat ner. Jag bara "vad fan är det frågan om", mitt i natten liksom. De hade lagt allt inne på toaletten så jag drog bara ut en madrass att sova på. De måste ha anlitat någon, för vi var ju på match under tiden. Men jag hämnades efteråt... Det är alltid så där. Vi skojar ganska grovt.

Henrik: Man gnäller inte, det är bara att suck it up.

 

Okej, sista grågan. Så klart är ni drömmen för många tjejer, och med all respekt för era fruar - vad krävs det för att fånga er uppmärksamhet?

Henrik: Utstrålning.

Man måste inte vara påläst om alla NHL-matcher sedan -93?

Henrik: Nä, tvärtom. Det är bara skönt om folk inte är så insatta,

Joel: Jag gillar lugn.

Henrik: Där är vi ganska olika, jag gillar ju att göra grejer.

Joel: Det ska vara en glad person som ger, inte tar, energi.

 

Så om en härlig Glamour-läsare ser er stå i baren, ska hon då komma fram och hälsa?

Henrik: Det är så himla osvenskt att göra det, i USA är folk mycket bättre på att ge beröm. Men det är bara att komma fram, det är kul!...

 

  

  

Av Linda - 4 februari 2010 22:34

Tidigare idag strax innan ett någon gång ringde S., och fråga om jag ville käka lunch på stan med henne. Det komiska var att en timme innan hade jag ett jävla sug på att käka ute så snart som möjligt igen. Så det var en väldigt bra tajming får jag säga =) S., kom hem till mig och sen gick vi vidare mot stan först uträttade vi ett litet ärende bara..


När vi hade kommit dit bestämde vi oss för Mingus! Dem har en så himla god Nachostallrik där va. Fan vad go den är =)

Mätta och belåtna gick vi till mitt jobb skulle prata med min chef snabbt om Kommungymmet fick sånt där kort, och sen gick vi ner mot Stadshuset där kärringarna var SKITgriniga och otrevliga. Det hela slutade med att jag fick ett nummer till hon som har hand om det där med gymmet så imorgon ska jag ringa henne.Annars har det vart en lugn torsdag med en del träningsvärk fortfarande bara.

Nu ska jag lägga mig och läsa innan jag somnar! Ni får sova så gott folks! God natt på Er! Tjing tjong!


Liten bild från Mingus!

  

Av Linda - 4 februari 2010 18:18

  


I CHIC nummer 25 (3 December) 2oo9 hittade jag detta goa recept. Vad sugen jag blir på mjuka pepparkakor nu..


Cirka 48 rutor.

 

2oo g smör.

4 dl strösocker.

4 ägg.

3 dl gräddfil.

1 påse pepparkakskrydda (15 g).

2 tsk bikarbonat.

6 dl vetemjöl.

 

Glasyr

2oo g Philadelphia cream cheese.

75 g rumsvarmt smör.

3 dl florsocker.

2 tsk vaniljsocker.

1 dl färska eller frysta lingon.

 

1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör och socker pösigt med elvisp. Vispa ner äggen ett i taget. Tillsätt gräddfilen. 2. Blanda kryddor, bikarbonat och vetemjöl. Tillsätt blandningen och rör till en jämn smet. 3. Häll smeten i en ugnslångpanna klädd med bakplåtspapper. Grädda på andra falsen nerifrån cirka 3o minuter. 4. Rör under tiden ihop ingredienserna till glasyren. Bred den över den kalla kakan. Ställ i kylskåp. Skär i rutor och stö över lingon. Frysta bär strös över otinade.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards