Alla inlägg under januari 2010

Av Linda - 9 januari 2010 20:56


Denna låten är bra!

Alexander Skarsgård är ju med i denna videon också =)

Av Linda - 9 januari 2010 15:56

  

  

  

  

  


Igår när jag var ute och Powerwalkade min runda på femtio minuter tog jag med mig min Digitalkamera, och jag passade på att ta lite kort samtidigt.. Dessa korten är tagna nere i Plantis.

Av Linda - 9 januari 2010 15:26

  


Noblesse är ju helt sjukt gott =)

Speciellt denna med Apelsin smak!

Av Linda - 9 januari 2010 12:56

  

 

På fredag har denna filmen premiär - Snabba Cash =)

JAG MÅSTE BARA SE DEN!

Jag har inte läst boken, men jag har hört att den ska vara bra! Har Du läst den?

Extra plus för att snygga, heta, Joel Kinnaman är med i denna filmen =)

YEAH, snart får det bli biodags - helt klart!

Av Linda - 8 januari 2010 19:30

  


Så här är jag klädd ikväll när S., och jag ska ha fredagsmys med godis, Let´s Dance och Singstars =)


* Skjorta, Ginatricot.

* Topp, H&M.

* Skärp, Ginatricot, NYTT!

* Jeans, Bik Bok.

* Strumpor, Lindex.

Av Linda - 8 januari 2010 19:16

  

 

Yeah, ikväll drar Let´s Dance igång för i år =)

Förra året var ju mina favortier Magdalena Graaf och Morgan Alling.

Men i år då? Peter Wahlbeck gillar jag han är för jävla rolig =) Sen får vi la se!

Vem har Du som favorit för i år?

Ni får ha en trevlig fredag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 8 januari 2010 17:16

När jag vaknade idag var det jättefint väder ute =) Perfekt med en powerwalk tänkte jag då..

Efter ett kom det lite mer stackmoln, och det började snöa lite lätt. Men det hindrade inte mig från att gå ut och gå! Strax innan två gick jag ut på min runda, och den tog femtio minuter att gå..

Jag mötte en kärring på vägen fy helvete vad hon glodde! SKIT NER DIG KÄRRING JÄVEL - tänkte jag då.. Vad faaaaaan glor du på? Är det något som jag hatar så är det när folk glor! Jag hade ju klätt mig bra så jag vette faaaan vad kärring jäveln glodde på.. Jag fortsatte att gå klart min runda orkade inte gå lika länge som jag gjorde igår, men härligt var det!


S., ringde förut och frågade om jag ville komma ner till henne ikväll, och se på Let´s Dance så jag ska ner till henne om cirka två timmar. Blir en mysig och trevlig fredag =) Efteråt kommer vi nog köra lite Singstar! YEAH - I LOVE SINGSTAR! Fredagsmys med Let´s Dance, godis och Singstar - kan det bli sämre?

Vad ska Ni göra ikväll folks? Ni får ha en trevlig fredag i alla fall! Tjing tjong!



Av Linda - 7 januari 2010 16:36

En intensiv dag har jag haft idag, än så länge.. Prata med S., på MSN förut och vi bestämde att vi skulle ut och Powerwalka senare idag, men även att laga mat tillsammans.

Då fick jag eld i röven kan man säga! Jag har skjutit upp det där med städningen nu ett tag det var ingen idé att göra det innan jul tänkte jag. Fast det är riktigt skönt att ha dammsugit och tvättat alla golven! JAG HATAR ATT SÄDA OCH DISKA! Det är nog tack vare allt jävla slit som Au-pair! Mycket tack vare det i alla fall.. Tog även hand om min disk som jag hade - skönt att slippa ta all disk sen! Städade toaletten med ja, fan vad mycket städning på en enda jävla dag egentligen! Inte konstigt att jag känner mig rätt mör i kroppen nu..


Powerwalka bort till Willys; var tvungen att köpa Toapapper, Mjölk, Apelsin Juice, VeckoRevyn, Oregano, Diskborste, Ljus och en Noblesse kartong =) Men den sista var jag så jävla sugen på att ha, haha.. Till Willys var inga problem, men sen när jag skulle gå hem var det fan så jobbigt. Tunga kassar och all snö som IDIOTERNA inte kan skotta bort gav mig feeeet mjölksyra i benen, och i armarna var jag helt slut. Det känns att jag har Powerwalkat det kan jag lugnt säga. Blev 25 minuter fram och tillbaka, men det kommer att bli mer idag =)


Snart kommer S., hit ja och vi ska laga mat tillsammans =) På menyn står: Wok med Nudlar! Förbannat jävla gott, så jag ska lära S., min specialitet som jag lärde mig av C., och L., när jag bodde i Oslo! Tänkte bjuda på efterrätt också om vi orkar.. Kanske måste ta fram den så att den får tina också? Annars bjuder jag på den nästa gång istället. Risken finns ju att man inte orkar med Powerwalken efter maten som vi har tänkt att ta! Jag vill ju gärna gå en runda till! Varför inte bli ännu mer segare i kroppen än vad jag är =) Nu har jag ju energin till det också, så då ska man passa på. När jag ändå har vart i farten idag..

Ni får ha en bra torsdag folks! Tjing tjong!


Vår runda på kvällen blev en runda på en timme och tjugo minuter =) Helt UNDERBART skönt! Vi gick och gick och pratade om allt möjligt. Kul att träffa dig igen, maten var god, men glasstårtan var värdelös! TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL =) Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite är lite kall om armarna. God natt på Er folks! Tjing tjong!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards