Alla inlägg under januari 2010

Av Linda - 11 januari 2010 19:30

  

 

ÄNTLIGEN är detta underbara program tillbaka efter alla helgdagar =)

Tycker att det är så mysigt, trevligt och inspirerande!

Kul att se hur de bor, vad de lagar för mat och vad det är för människor helt enkelt.

Har Du sett detta program? Vad tycker Du?

Ni får ha en fortsatt bra måndag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 11 januari 2010 17:36

  

  

Idag kom min Inbjudan till T-skolans 1o-års Jubileum =) YEAH!

Jag ska lätt gå - tänk att få se alla igen!

Herregud, fan vad gammal man är va! 1o år sen jag slutade nian - helt sjukt..

Kommer garanterat bli jävligt skoj, trevligt, och en oförglömlig kväll!

Ska ta reda på vilka som ska komma! Hoppas att de FLESTA från 9D kommer vissa kan man ju skippa.. Eller ja, en i alla fall, men det tror jag inte att den personen tänker ens komma heller så! Kom hon inte på skolavslutningen i 9:an så kommer hon då faaaaaan inte på detta! Garanterat!

Av Linda - 11 januari 2010 12:36

Usch, inatt har jag inte alls sovit bra! Varför jag sov så dåligt vet jag inte heller riktigt.. Men jag har ju sånna där perioder då jag ligger och försöker slappna av, men det går inte riktigt. Får dock hoppas att jag sover bättre inatt!

Aja, idag är det helt underbart fint väder ute =) Jag tänkte gå ut och powerwalka - gå en runda.. Men först ska jag ta bort mina julsaker nu ska de bort! Plus att jag ska damma av överallt, och ta toaletten gör ju detta varje måndag. Man måste ha lite rutiner för att få saker och ting gjort. Jag behöver det i alla fall - för att få dagarna att gå. 

Härligt att vi går mot ljusare tider dagarna blir bara längre och längre nu - SKÖNT =)  

Vad ska Ni göra idag denna måndagen? Börjat skolan igen har många gjort efter lovet. Hoppas att Ni har en bra måndag folks! Tjing tjong!


Update: Min powerwalk bort till PA:s gick bra vägen dit förutom att jag fick en sju helvetes mjölksyra i benen. Vägen hem var dock värre i mitt högerben det hade domnat av lite, och hela höger foten. Asjobbigt var det helt klart!

Köpte Ajax Spray, Dumle Påse och Gurka på PA:s - skulle köpt en tidning också, men den hade inte kommit in idag. Dumle hade jag tänkt ta på vägen hem, men det enda jag tänkte på var att jag ville komma hem.

Sammanlagt gick jag i femtio minuter =) Snön gjorde ju att det tog lite extra tid än vanligt.


Här är min goa påse med mina Dumle godisar!

     

Av Linda - 10 januari 2010 23:44

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom Glamours December nummer 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade bara några få produkter denna gången.


Detta hittade jag i Glamours December nummer 2oo9:

* Wonderbra Lindex, 399 kronor- En sömlös behå som slutar lite längre ner på bålen än precis under brösten ger större avlastning och mindre risk för valkar!

* Maybelline Foundation Dream Satin Liquid, 149 kronor- VILL HA! Billig är den dessutom!

* Marc Jacobs Lola 5o ml EdP, 69o kronor- VILL HA! Så snygg kork och så jävla snygg färg på flaskan! En lovande Lola som spritter av geranium, fuschiapion, ros och tonkaböna!

Av Linda - 10 januari 2010 21:34

  

 

YES, ÄNTLIGEN har TV4 börjat visa dessa GRYMMA filmerna =)

Såg ju den här första filmen på Bergakungen med Sophie i somras.

Helt jävla grymma är dessa filmerna - ÄLSKAR dem!

Fan vad jag saknar Göteborg, och SOMMAR när jag ser filmen..

Nu vet jag vad jag gör varje söndag klockan nio i alla fall =)

Av Linda - 10 januari 2010 20:06

Nu när jag har läst ut Glamours December nummer 2oo9, kom jag till den här Lunchdejten med Laila Bagge. Jag tyckte inte att det fanns något speciellt i detta numret, så jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om i denna artikeln - Lunchdejten.


Laila Bagge har få luckor i kalendern, men även hon måste ju äta. Glamours lunchdejtare Elin Kling tog vara på matpausen och diskuterade påhittade löpsedlar, elaka bloggare och varför Beyoncé kallas "Astrid Lindgren" hemma hos Laila.

Artikeln är skriven av Elin Kling.

 

Laila Bagge, låtskrivare, manager och "Idol"-jurymedlem med tusen järn i elden och ett schema därefter. Utöver alla saker du redan vet att hon gör är hon också aktuell med en smyckeskollektion, Rock by Sweden Åsitas, och en klädkollektion med Stefan Wåhlberg, Rock by Sweden.

 

Berätta för mig från scratch och då menar jag inte de senaste 18 månaderna när du har prytt varenda löp man kan vara på. Glöm inte något nu, okej?

- Okej! Jag gick musikallinjen i Göteborg. Och jag kände ganska tidigt att jag ville bli artist.

Kommer du från en musikalisk familj?

- Nä. Eller, mina systrar är väl musikaliska men det är bara för att de har härmat mig, haha! Jag ville bli musikalartist, men insåg snabbt att det var inte min grej. Man ska ha på sig samma kläder om och om igen, samma peruker... Så jag flyttade till Stockholm. För jag kände att det var här man var tvungen att vara.

 

Hur gammal var du då?

- 2o år. Jag kände ingen och jag tyckte att Stockholmarna var elaka. Men efter ett tag när man började känna människor blev jag själv en stressad och otrevlig typ, haha!

Hur gjorde du för att lära känna andra?

- Jag satte ihop en tjejgrupp. Och vi åkte ut och turnerade och gjorde företagsgig, det var det vi levde på. Och så kom vi på att vi ville få skivkontrakt under namnet Joy, och det var då jag även träffade Anders (Bagge, Lailas ex-make och kollega, reds anm).

Aha, men hur träffades ni?

- På Sturecompagniet av alla ställen. Jag dansade på en högtalare, var ganska packad, trillade rakt ner och där var både Andreas (Carlsson i "Idol-juryn, reds anm) och Anders. Anders sa "sjunger du lika bra som du dansar så vill jag göra en platta med dig". Jag sa "Nä, men det gör inte Madonna heller". Och på den vägen är det.

Sen blev du faktiskt artist, eller hur?

- Ja, jag och Anders skrev en låt ihop och Anders pappa som hade ett förlag tog med den när han skulle åka till Cannes. När han kom hem sa han att det var ett skivbolag som ville signa. Jag blev jätteglad och frågade vem som var artisten och då sa han "du". Vi gjorde en platta som gick helt okej. Den sålde 98ooo ex i Japan.

 

Vad var det för slags musik?

- 6o-7o-tal. Sen blev jag som den andra europeiska artisten någonsin signad för Motown i USA. Det var jättekul tills de blev uppköpta av Universal och jag blev satt "on hold". Då bestämde jag mig för att ta hand om artister istället för att vara en själv. Jag åkte hem till Sverige och satte ihop tjejgruppen Play som sålde en miljon plattor. Det var mitt riktiga break.

Bodde du kvar i Sverige då?

- Ja, men jag pendlade mycket, jag var borta 25o dagar om året!

Oj! Hur gick det med kärleken då?

- När jag var hemma bodde vi i villa i Djursholm.

Den på 1ooo kvadrat?

- Ja, med 23 rum. Inte för jag vet vad vi skulle med dem till men...

Men du, kärleken då?

- Den övergick till vänskap och det var då jag flyttade till USA.

Men sedan möttes era vägar i "Idol" igen, hur är det att jobba med sitt ex?

- Vi slutade aldrig att jobba ihop, vi två har alltid varit väldigt, väldigt nära. Men jag har inte heller några som helst problem med att umgås med mina ex. Jag umgås mycket också med Liams pappa, Mason.


Hur ser en typisk dag ut för dig?

- Jag kommer hem efter en lång dag och kommer på att jag inte har ätit.

Är det så du håller dig i form?

- Jag springer mellan möten. Jag delar in mitt liv i två perioder. Ena perioden får jag äta och dricka vad jag vill. Även om jag aldrig varit den som vräker i mig. Resterande halvåret som ska börja nu går jag in i min träningsperiod. Då går jag ofta ut och går eller springer och jag äter rätt. Jag skulle inte äta pizza under den perioden, jag är antingen på eller av.

 

Hur är det att vara så offentlig?

- Man ser sig själv i TV och jag kan tänka "shit vad gammal jag är! Är det så jag ser ut"! Jag är väldigt kritisk mot mig själv.

Är det viktigt att alltid se tiptop ut?

- Jag gillar att känna mig snygg. Det kan vara jobbigt om man har en dålig dag och så ska fans komma fram och ta kort och vill ha autografer. Jag har inte mage att säga nej då. Det enda jag tänker är att "låt det inte hamna på en blogg, låt det inte hamna på en blogg!"

Vad tycker du om bloggar?  

- Det är coolt. Så länge det inte övergår till mobbning. Man kan inte räkna med att alla är lika starka. Men mobbare är inte starka, det skulle ta mig ungefär tre sekunder att sätta en mobbare på plats. Det är de som är svaga.

 

Hur lyckades du klämma in Liam i ditt hektiska liv då?

- Han klämde in sig själv kan jag säga! Nä, men det gick bra, han var ju med på världsturnéer, Destiny´s Child bland annat. Det löser sig alltid. Jag har visat bilder på Beyoncé för att se om han kommer ihåg henne. Tidigare har han inte gjort det, men så satt vi i bilen häromdagen när det var en låt med Beyoncé på och Liam säger "Mamma, är inte hon den där tjejen som jag har träffat?". Jag svarar "Ja, just det!"  och då säger han "Astrid Lindgren?". Efter det är Astrid Lindgren Beyoncé hemma hos oss.

 

Varför har du kvar namnet Bagge?

- Jag tog Bagge när jag och Anders gifte oss och hela min karriär är synonymt med det efternamnet, det är därför jag behöll det. Blir så krångligt annars.

Men du, Laila Bagge. Berätta nu hur det är att bli löpsedlarnas drottning.

- Jag trodde ju aldrig att det skulle bli så.

Vad är bäst och sämst med det?

- Jag hade glömt min plånbok hemma när jag var och tankade, så jag gick fram för att böna och be om att få åka hem och hämta den. Då sa de att det var lugnt för de kände igen mig. Sådant är ju bra!

Perfekt! Sämsta då?

- Skriverierna. Jag fattar påhittade löp för jag förstår att det säljer, men när det är så påhittat att man nästan får skäll för något som inte är sant är det inte okej.

 

Du är en bra förebild tycker jag. Vilka är dina bästa råd?

- Tänk på att de du möter på vägen upp möter du också på vägen ner. Att inte bara bry sig om människor som känns viktiga, för den mindre viktiga personen till vänster om dig kan helt plötsligt vara den som äger hela företaget. Vägarna korsas. Det sämsta är att inte våga erkänna att man har gjort fel, för det kommer man att göra. Säg bara förlåt och bättra dig, stick inte ner huvudet i sanden. Och att kämpa trots motgångar. För vill man något kommer det att krävas blod, svett och tårar att ta sig dit. Sätt ett tidsperspektiv så du inte kämpar för länge och då istället slösar bort ditt liv...

 

  

  

Av Linda - 10 januari 2010 16:06

Fy fan vad jag är rastlös just nu.. Vad kan man hitta på en söndag? Inte speciellt mycket i denna jävla stan.. Är lite trött på mycket just nu! Längtar bara till ikväll, till klockan nio närmare bestämt.

Vad ska jag göra ända tills dess? Laga mat får jag la göra om ett tag ska äta Africana idag hade jag tänkt kommer bli så gott, så gott =)

Nä, jag ska läsa nu innan jag fixar mat. Har inte så mycket mer att skriva just nu. Ha en bra söndag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 10 januari 2010 13:26

  

  

  

  


Natten mot lördag gick People´s Choice Awards av stapeln i USA. People´s Choice Awards-galan är den gala där dem främsta inom populärkultur belönas. Där vimlade det av kändisar. Här kommer dem jag tyckte klädde sig snyggast!


Bilder från People´s Choice Awards:

* Jessica Alba- Snygg klänning! Jessica Alba satsade på vågat kortkort, men med en modernare touch. Snyggt att hon hade utsläppt hår tycker jag!

* Taylor Swift- Fin klänning! Snyggt med diamantarmbandet till klänningen!

* Olivia Wilde- Underbart fin klänning med ena axeln bar! En av kvällens bäst klädda enligt min åsikt!

* Camille Winbush- SÅ SNYGG KLÄNNING! Färgen passar henne jättebra! Är det en Hervé Léger tro? VILL HA!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards