Alla inlägg under januari 2010

Av Linda - 14 januari 2010 12:34

Halv tio imorse ringde V., från resursen och frågade om jag kunde jobba ikväll, men även några timmar imorgon. Självklart tackade jag ja! Var ett tag sedan jag jobbade vardag kväll nu faktiskt. Hoppas det går bra att jobba ikväll kommer cykla till jobbet sen skulle gärna gå - fast när jag slutar ikväll vill jag bara hem!

Inatt har jag sovit sjuktbra hela natten. Trots att jag sov över två timmar på eftermiddagen vilket var jävligt skönt att få sova en hel natt. Kommer säkert vara övertrött idag då istället, men det får jag ta i så fall =)

Haha, har verkligen drömt konstiga drömmar inatt/på morgonen. En mardröm var det som var lite obehaglig - inte så ofta jag drömmer mardrömmar, men när jag väl gör det är det äckligt! Minns lite vad den handlade om, men det tänker jag inte skriva ner vill inte bli påmind om den mera!


Den andra drömmen var dock lite roligare! Hahaha, ja herregud! Tiden för drömmen var högstadiet någon gång! Min klass och alla de andra niorna var i Scandinavium på "Idol"-finalen. Vi satt där inne i Scandinavium, och väntade på att allt skulle dra igång plötsligt kommer Peter Jihde in på själva arenan, och min klasskompis Je. skriker: PETER JIHDE! Jag skäms ihjäl och vänder mig om på stolen skrattar så att jag gråter, och samtidigt blir jag så jävla generad.

Helt sjuk dröm på ett sätt - jag menar "Idol" fanns ju inte för tio år sedan i Sverige.. Hahaha, men den var väldigt rolig faktiskt måste jag säga. Kul med sådana knäppa drömmar - fler sånna =)

Ni får ha en bra torsdag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 13 januari 2010 20:16

Jag var inne på Mandeldesigns (www.mandeldesign.se) hemsida nyss och kikade lite lätt. Såg en massa fina kläder, men dessa två föll mig i smaken =) Vad tycker Du?


* Vila Newton Corsage Dress, 459.95 kronor- VILL HA! SÅ SNYGG! Klänningen har avtagbara axelband - vilket är grymt bra!

* Vila Gondola Printed Tunic, REA 279 kronor- Himla söt tunika, akkurat min typ! Väldigt somrig och fin, tycker jag!  


 

 

Av Linda - 13 januari 2010 18:18

Ååå, jag kan verkligen inte slappna av när jag börjar jobba sju på morgonen. JAG HATAR DET! Inatt låg jag och vred och vände på mig i princip hela natten, klockan den tickade på fort som faaaaaan kändes det som. Halv sex kollade jag på klockan sist, och efter det stenslocknade jag! Jag sov riktigt bra och jag drömde någon jävla rolig dröm =) Det var sommar, och jag var ute någonstans på en ö i Göteborg, nära Marstrand eller en ö som skulle vara Marstrand. Jo., var med i drömmen också, och hennes familj, ena stunden var jag på ön och andra i Frölunda... SKUMT!

I alla fall, när jag drömde som bäst ringer självklart klockan på den jävla mobilen! Dags att gå upp.. Det var tur att jag inte powerwalkade till jobbet idag´- hade vart som spaghetti hade aldrig orkat det. Fick cykla idag istället vet dock inte om det var så jävla mycket bättre men.. Glashalt på vissa ställen, modd på andra, och ej sandat på andra heller för den delen. Jag kom i alla fall fram helskinnad utan att ha ramlat och slagit ihjäl mig!


Annars har dagen gått bra när jag har vart på jobbet lite trött dock men annars överlag bra. Däremot är personalrummet och personalroaletterna under ALL KRITIK! MAN FRYSER IHJÄL! Ändå har dem jävla vaktmästarna vart där idag, men de är ju snåla jävlar - vill bara spara pengar. Får jag urinvägsinfektion vet jag vilka jag ska stämma, och de ska få pröjsa antibiotikan. Stackars chefen - hon har sitt rum precis vid ingången till ytterdörren - hon fryser jättemycket. Hemskt!


När jag hade slutat gick jag med en jobbarkompis en bit det visade sig att hon bodde på samma gård som mig. Jag bor på H och hon på J. Där ser man =) Världen är liten!

Cyklade ner till ICA där jag träffade jag J., och J., och jag pratade med båda två och köpte det jag skulle ha. Köpte en Baugette (som blir min middag idag), CHIC och Glamour! När jag kom hem från ICA åt jag lite snabbt och bläddrade igenom de nya tidningarna sen la jag mig för att vila halv fyra. Hade tänkt att vila till fem, men jag gick upp tio i sex! Haha, så blev det och lite för mycket också men men.. Har fått sova i alla fall och det är huvudsaken =)

Har Ni haft en bra onsdag folks? Tjing tjong!

Av Linda - 12 januari 2010 21:46

  

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 23 (12 November) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade några produkter och det blev lite blandat denna gången.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 24 (12 November) 2oo9:

* Sloggi Light Hips Trosor finns hos www.lindex.se bland annat, 1o9 kronor- Grymt sköna trosor! Har några sådana här själv, och de är helt underbara! Det bästa är att troskanten inte syns under tajta byxor!

* Clarins Multi-blush, 245 kronor- Rouget har en underbart mjuk och oljig konsistens och är superenkelt att applicera. Det smälter in i huden och ger ett naturligt resultat. Koncentrerad formula som känns superdryg! Sitter som berget hela dagen och är lätt att tvätta bort.

* Clinique Deep Comfort Hand and Cuticle Cream, 165 kronor- VILL HA! Cliniques nya hand- och nagelbandscreme innehåller bland annat c-vitamin och exotiskt murumurusmör från Brasilien och ska verka återfuktande i upp till 12 timmar. Hejdå, torra vinterfingrar!

* Dell Inspiron Mini, 359o kronor- Finns i hela nio färger och fem olika konstnärsdesigner. Inbyggt mobilt bredband, bra och stort tangentbord, en skärm med specialvinkel som gör att du slipper scrolla så mycket och ett riktigt bra pris gör den här datorn till testets stora vinnare!

* Topp StylebyStars www.stylebystars.se, 229 kronor- Fin topp i en härlig citrongul färg!

Av Linda - 12 januari 2010 18:36

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 24 (12 November) 2oo9, kom jag till den här sidan där de tipsar om cremerouge. Tänkte skriva ner tipsen som jag kunde läsa i artikeln.


I dessa kalla tider, när ditt ansikte mest känns som en jämngrå, yta, är rouget din bästa vän. Rätt applicerat ser du både piggare och fräschare ut på bara några ynka minuter!

Artikeln är skriven av Therése Hallberg.

 

Ska jag välja cremerpuge eller puderrouge?

Har du torr eller normal hud passar i regel cremerouge bäst, eftersom det har en fuktigare konsistens. Fet hud ser i allmänhet bättre ut i puderrouge, eftersom cremevarianter kan ge ett fläckigt resultat. Men under de kalla vintermånaderna mår faktiskt alla hudtyper oftast bäst av cremerouge, eftersom vi i regel använder fetare ansiktscremer då. Och cremerouge fäster helt enkelt ofta bättre, än puderrouge, på fetare underlag.

Jag suger alltid in kinderna när jag ska applicera rouge. Smart, eller hur?

Nja. Syftet med rouge är att framhäva dina kinder och få dem att se rosiga ut, inte att måla dit två diagonala streck längs kindbenen. Fokusera istället på att applicera färgen på kindens "bulle", om du ler framträder de extra mycket.

Hjälp, rouget ser bara platt ut i mitt ansikte.

Har du använt puderrouge, applicera lite cremerouge i matchande färg ovanpå. Ett annat tips är att applicera lite ofärgat läppbalsam på rouget, som ger glans.

Det känns som om mitt rouge försvinner på eftermiddagen...

Har du provat att använda cremerouge? Det är lätt att bättra på under dagen, men har i regel faktiskt längre hållbarhet än puderrouge. Ett annat tips är att testa en så kallad cheektint. De har en geléaktig konsistens som sätter sig djupare i huden och därmed håller lite längre. Prova till exempel O-glow från Smashbox, 27o kronor.

Hjälp, mitt rouge blir randigt!

Du använder troligen lite för mycket ansiktscreme under din foundation, så dra ner på mängden. En annan orsak kan vara att du använt foundation och glömt att försegla den ordentligt med puder.

Jag har råkat måla på för mycket rouge, måste jag tvätta av mig allt smink och börja om?

Nej, så länge du håller dig långt borta både från vatten och sminkborttagningsmedel går problemet att lösa. Ta en ren och torr bomullstuss och torka försiktigt bort den överflödiga färgen. En omgång transparent puder har också en färgdämpande effekt...

 

  

Av Linda - 12 januari 2010 17:06

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 24 (12 November) 2oo9, kom jag till den här artikeln med Robert Pattinson. Han behöver ju ingen närmare presentation direkt, så jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Twilight-succén är ett faktum och mycket av framgången kan vi nog tacka sexiga Robert Pattinson för. Nu är det dags för uppföljaren och VR har träffat Robert och snackat om galna fans, Edwards dragningskraft och kärleken till Kristen Stewart.

Artikeln är skriven av Johanna Juntunen.


Robert Pattinson och Kristen Stewart är ihop. I filmen Twilight, samt den bioaktuella uppföljaren New moon, har paret ett minst sagt intensivt och passionerat förhållande. Och de är tillsammans även i verkligheten, ryktas det. Men de försöker med alla medel att inte prata om det. De smyger med sin kärlek och de som arbetar i filmteamet med den tredje filmen i serien, Eclipse, som just nu är under inspelning, säger att det är uppenbart att Robert och Kristen är megakära i varandra, men att de har valt att inte visa sin kärlek offentligt. Kanske har de valt att vara hemliga för att spänningen mellan deras rollfigurer Bella occh Edward ska fortsätta att vara så äkta som möjligt? En okontrollerbar, förbjuden passion som är så stark att de inte kan hålla sig från varandra?

- Kanske det, kanske det, säger Robert med ett hemlighetsfullt flin när VeckoRevyn som ende svenska tidning träffar honom på inspelningsplatsen utanför Vancouver i Kanada.


När han får frågan om de är ett par i verkligheten svarar han undanglidande:

- Vi är bästa kompisar... Kristen och jag kan prata om allt och vi umgås jättemycket på fritiden. Jag såg en bild på oss tillsammans i en skvallertidning häromdagen. Men det är ju inget konstigt att man äter middag på restaurang tillsammans med sin bästa vän, eller hur...?


Robert dricker te ur en pappersmugg och berättar om handlingen i New moon.

- Edward lämnar Bella för att han är övertygad om att hon får ett bättre liv utan honom. Han älskar henne gränslöst mycket men han vill inte att hon ska råka illa ut. Jacob, spelad av Taylor Lautner, är kär i Bella och han gör allt för att beskydda henne från Edward och hans familj. Jacob hoppas att så småningom fånga Bellas kärlek, men hon har bara ögon för Edward.

Taylor är väldigt biffig i New moon. Är du rädd för honom?

- Taylor är hotfull med sina stora muskler! Han tränade massor innan inspelningen och när han skakar hand tar han i så att det knakar, haha.


Edward är vansinnigt sexig. Är det något som kommer naturligt eller krävs det skådespeleri?

- Jag försöker att inte tänka så mycket på det. En del tjejer verkar gilla Edward-typen. Han är farlig och känslosam på en och samma gång. Vill man ha ständig passion och leva på gränsen till det farliga, i en ständig berg- och dalbana, då är Edward rätt man.

Är det svårt att spela Edward?

- Ja, ibland är det jättesvårt. Edward är väldigt hemlighetsfull och han utstrålar sexualitet. Han är dessutom ångestfull och tyngd av skuldkänslor över sina starka känslor till Bella som han har så svårt att styra över. Kärleken mellan honom och Bella är oerhört komplicerad.


Vad tycker du om att tjejer över hela världen är galna i dig?

- Det är smickrande, men det är Edward de är kära i, inte mig. Innan jag var med i Twilight fick jag tjata mig till dejter med tjejer. Jag var tvungen att använda varenda uns av min charm samt en stor portion tjat och vädjande ord. Det behövs inte längre, nu står det tjejer och skriker efter mig var jag än befinner mig.

Robert skrattar lite generat. Han tar av sig mössan och drar fingrarna genom det rufsiga håret.

- Flickor och kvinnor i alla åldrar blir som galna när de ser mig. Fansen har alla möjliga konstiga sätt att närma sig min person. Oftast vill de ha autografer och foton, men det har faktiskt hänt att tjejer springer fram och ber mig att bita dem.

Biter du?

- Nej, jag brukar förklara att det skulle göra ont och jag vill inte göra någon illa.

Robert tillägger att han för det mesta inte har något emot uppmärksamheten:

- Jag förväntar mig nästan att det ska finnas fans när jag kommer till en inspelningsplats. Om de inte var där kanske jag skulle sakna dem. Jag ska inte förneka att jag faktiskt gillar uppmärksamheten.


Vilket är det mest konstiga möte med fan du varit med om?

- Förutom tjejer som ber mig att bita dem? En gång var jag ute och gick på stan i Vancouver och jag lyssnade på musik så jag hade hörlurar på mig. Det fanns ingen annan ute på stan, så jag njöt av ensamheten och sjöng med i musiken. När jag tog av mig hörlurarna upptäckte jag att sex tjejer gick efter mig och när jag vände mig om rusade de fram och bad om autografer. Det var nog ett av de mest besynnerliga möten med fans jag upplevt. Det måste ha sett väldigt sjukt ut ifall någon såg oss. Jag som jazzar runt på stan med hörlurar på, i min egen värld, och så en grupp kvinnor som liksom fanatiskt småspringer efter mig, haha.


De senaste åren har Robert bott i Vancouver, för att arbeta med filmerna i Twilight-triologin. Men hemma är fortfarande London, där han är född och uppvuxen.

- Jag kommer inte att flytta till Los Angeles. Jag trivs i London och det är där jag har mina vänner och min familj. Jag har skaffat en egen lägnehet, men jag är nästan aldrig där. Ibland längtar jag hem så att det värker i hela kroppen. Jag saknar mina föräldrar, mina syskon och alla vännerna. Men mest av allt saknar jag min älskade hund.

Robert planerar att fira julen i England och han hoppas att han får semester från kändiskarusellen.

- Det har stått så mycket konstigt i tidningarna. Bland annat skulle jag ha varit ihop med Megan Fox, men jag vet knappt vem hon är.


Robert må aldrig ha dejtat Megan, men han har mött desto fler andra riktiga storstjärnor.

- Jag kommer aldrig att glömma när jag var på en fest i samband med Oscarsgalan och Will Smith kom fram och hälsade och tilltalade mig med förnamn. Det var coolt. Jag spelar inte i hans liga ännu, men jag hoppas att jag kommit en bit på väg...


   

    

Av Linda - 12 januari 2010 12:24

Vilket ROLIGT väder vi kan ha idag då! Att ha sol är tydligen lite väl mycket begärt.. FÖRSVINN JÄVLA SNÖ! Nu är jag riktigt, riktigt trött på all snö som finns!

Vill ha vår och sommar! Mina kläder från H&M kommer ju i februari någon gång, och då vill jag inte ha en jävla massa snö när jag tar fram mina Skor som jag beställde, eller Klänningen, eller Jackan heller för den delen..

Såg att C., hade skrivit på Facebook att hon skulle jobba idag - var tvungen att gå in och kolla mitt schema direkt då. Jag gör ju inte om den jävla tabben som jag gjorde i höstas. Men det var lugnt jag jobbar inte idag =) Men däremot en annan dag istället! SKÖNT att få lite tider denna jävla månaden..

Nu ska jag ut en sväng och powerwalka tänkte jag! Ha en bra tisdag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 11 januari 2010 22:16

Jag var inne på ASOS hemsida och kollade lite granna - det finns så många snygga klänningar där. Tyvärr, orkade jag inte kolla supernoga då klockan är mycket. Får kolla lite mer en annan dag istället =)

Vad tycker Du?


* Svartbeige klänning- SÅ SNYGG! VILL HA! Så himla fin klänning, och jag gillar modellen!

* Rosa blå klänning- Jättefin klänning enkel men fin! Vad man inte ser på denna bilden är att i ryggen sitter det en rosett!

 

 

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards