Alla inlägg under januari 2010

Av Linda - 1 januari 2010 19:36

Först och främst vill jag bara säga: GOD FORTSÄTTNING PÅ ER ALLA LÄSARE <3

TUSEN TACK TILL ALLA ER SOM LÄSER MIN BLOGG VARJE DAG, ELLER HAR LÄST DEN NÅGON GÅNG. Har sett att Statistiken har ökat jättemycket under December månad, totalt sett, nästan 2ooo besökare =) TUSEN TACK!

Igår var det ju Nyårsafton och det var dags för årets sista Fest!


Jag brukar alltid tycka att det är trevligt med Nyår, att umgås och äta gott. Visst, det gjorde jag ju i år också, men jag blir fan galen på den här förkylningen! Lite täppt, lite hängig och lite hosta.. Jag orkar inte med skiten fan. Så detta Nyåret kunde jag ha vart piggare än vad jag var igår. Men men, inget att göra åt..

När jag kom ner till Linda igår hade de börjat lite med maten redan jag kom ju inte i tid som vanligt, FÖRLÅT! Var klar tio över sex, men det tog lite tid att ta på sig mina ytterkläder, och att gå ner var jobbigt. Fick gå som en snigel fram de där jävla isfläckarna är ju livsfarliga, och jag ser dem inte alla gånger..

I alla fall, när jag hade kommit dit hade de redan börjat lite lätt med maten jag kände att jag inte ville hjälpa till, och stå där och laga maten med min näsa, och mina små hostattacker emellanåt.

På menyn stod: Fläskfilé, Potatisgratäng, sås med Kantareller i och Sallad till =) UNDERBART GOTT! Åt två portioner, jag var sjuuukt hungrig. Jävla matvrak var jag!! Dessutom älskar jag fan Potatisgratäng - det är för jävla gott verkligen..

Vi åt och hade det trevligt, blev lite allvarligt snack där ett tag som jag kände var lite jobbigt då åt jag istället och var helt tyst.. Fast självklart lyssnade jag på vad de pratade om och höll med emellanåt..

Kvällen var helt underbar och det var trevligt =) Bra avslut på 2oo9 helt klart..


Vid en halv tolv åkte vi med taxi till Terrassen! Vi hann inte mer än att gå ur taxin, och jag skulle ta ut pengar förrän Linda ringde en taxi igen vi skulle till Dagnys. Terrassen sög ju fet Pung kan man säga!

På Dagnys var det en jävla massa folk, förbannat mycket snorungar överallt. Jag fick ta fram Bitchen i mig två gånger! Ena gången var när en tjej knuffades på dansgolvet, jag var inte sen att knuffas tillbaka. Andra gången var när en jävla snorunge till kille tog mig på tuttarna, han kladdade helt klart. Då blev jag förbannad och skällde på honom! Det är ta mig faaaaaan det värsta jag vet när de ska hålla på och kladda på en! INTE ACCEPTABELT!

Linda och jag drog hem vid en kvart över ett någon gång då det var för mycket folk och snorungar där nere som sagt, sen spelade de dålig musik på det "vuxna" dansgolvet det var mycket bättre där nere..

Halt kan man minst sagt säga att det var! Jag höll på att dratta omkull några gånger - den uppstoppade Pingvinen. Huvudsaken var att jag inte frös i alla fall..

TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL <3


Något jag allra mest är stolt över är att: jag tänkte inte på HONOM! Trots att det var fem år sedan, fem jävla år sedan vi träffades. Min älskade plutt. Men nu i år har jag inte tänkt på dig för en gångs skull =D

Hade dock mina tankar på ett annat håll i det här landet, hihi =)


Nedan en Ego bild som jag tog på mig när jag hade kommit hem inatt.

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards