Alla inlägg under januari 2010

Av Linda - 4 januari 2010 21:34


Tycker att denna låten är så jävla bra =)

Tror att många har haft en "Bad Romance"..

Känner mig rätt träffad ändå när jag hör denna...

Av Linda - 4 januari 2010 19:06

Idag Powerwalkade jag ju till jobbet, det hör verkligen INTE till vanligheterna att jag gör det när jag börjar sju på morgonen. Jävligt skönt var det i alla fall. Frisk luft fick jag också för den delen, Underbart med andra ord..

Det har vart en lite körig dag på jobbet som sagt, så jag kan ju lova att det var skönt att sluta liite tidigare än halv fyra.


Gick en omväg hem istället ville ju passa på innan det blir mörkt ute! Gick från jobbet ner till Bangatan som jag gick hela vägen fram till Terrassen, gick in mot Botvidsgatan-Eriksgatan-Åttagård-Parken och hem. Helt underbart, men det bästa var att komma hem och gå på toa, hahaha.. Det känns ju jävlar i mig i benen när man går i snön!

När jag kom hem satte jag mig i sängen under duntäcket med datorn i knäet en stund. Kände hur trött jag var i kroppen och i hövvet. Blev bara tröttare och tröttare fick ta en powernap. Först tänkte jag vila till sex, men haha, det sket sig fett. Sov till halv sju gjorde jag - en timme och tjugo minuter.. Så idag har jag inte fixat någon middag jaja så blev det idag.

Undrar om det kommer något bra på teven ikväll? Ni får ha en fortsatt bra måndags kväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 4 januari 2010 11:34

YEAH, ÄNTLIGEN jobbar jag en vanlig vardag och en dagtid för en gångs skull! Det händer ju inte alltför ofta kan jag inte säga. Är la när de har APT, men då är det bara tre timmar så det är inga heldagar. Ska bli jävligt skönt att sluta sen och få komma hem.. Blir ju alltid att jag jobbar kvällar eller på helgerna då är även passen mycket längre än på veckorna.

Jag Powerwalkade till jobbet imorse trodde fan aldrig att jag skulle orka göra det, men det gjorde jag =) Är ju inte känd för att vara en morgonmänniska direkt. Skönt var det och det kändes mycket i benen när jag väl kom fram..

Har jobbat på en hel del på jobbet också, nu har jag en välbehövlig rast! Har hållt på med en jävla massa tvätt som kommer från Alingsås tvätten - sjukt jobbigt och sjukt tungt.. Lär ju vara skitrövtrött ikväll!

Önskar att timmarna bara kunde gå fortare nu känner jag är rätt seg i hövvet och benen. Kommer dock ändå gå en runda sen när jag ska hem man får ju passa på.

Ni får ha en bra måndag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 3 januari 2010 22:46

 

God natt alla läsare =)


 



Av Linda - 3 januari 2010 14:54

  

 

Igårkväll började jag kolla på första säsongen av The O.C =)

Jag fick ju DVD-boxen i julklapp av mamma, så nu kommer jag kolla på min favorit serie!

Har ju 1134 minuter på hela säsonen att se!

Vad tycker Du om O.C förresten? Jag älskade den serien, speciellt första säsongen.

"Welcome to the O.C bitch"..

Av Linda - 3 januari 2010 11:11

Usch, klockan tolv börjar jag tvätta. Tvättkorgen är till bristningsgränsen nu fan i mig. Så blir det när man har bytt sängkläder, och har vart borta. Behöver tvätta min jacka idag också - den ser för jävlig ut rent ut sagt! Blir underbart skönt när allt är klart sen.. Förhoppningsvis innan fem då tvätt tiden går ut.

Inatt har jag sovit jävligt värdelöst. Kan ju bero lite på min förkylning i och för sig, men jag ligger även och tänker och tänker. Tänker på blö blö, fuck! Jobbigt värre. Men värst är denna snuvan helt klart..

Har inget vettigt att skriva mer just nu så då är det lika bra att lägga ner för denna stunden! Ni får ha en bra söndag folks! Tjing tjong!

  

Av Linda - 2 januari 2010 11:11

Yes, idag är det dags att jobba första gången för det här året - detta nya decennium.

Det är jättefint väder ute idag, solen skiner och det har snöat lite granna. Eftersom de inte har plogat någonstans tänkte jag Powerwalka till jobbet idag, och hem sen ikväll. Ska ta på mig mina byxor som jag fick i julklapp så då kommer jag inte frysa direkt. Så det blir härligt faktiskt..

Är fortfarande förkyld och detta är ju då fan natta! Får inte bli värre idag, ska ta det lugnt på jobbet.. Men det blir nog bra ändå, är ju jävligt många som är förkylda nu.. Som vikarie vet man ju aldrig när man får jobb igen... Därför jobbar jag idag, ifall det är någon som tycker det är idiotiskt eller något sånt.

Ni får ha en bra lördag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 1 januari 2010 22:00

  

 

..... INTE TÄNKA PÅ DIG MER!

Because you´re not WORTH IT!

Detta är ett löfte till mig själv - inte mer det är nog NU!

I´m flying my heart is taking over, the world is flashing by =)

Besides, someone else is on my mind right now..

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards