Direktlänk till inlägg 21 januari 2010

NIKKI REED, KELLAN LUTZ och JACKSON RATHBONE

Av Linda - 21 januari 2010 12:34

Nu när jag har läst ut SOLOs December nummer 2oo9, kom jag till den här sidan där de hade intervjuat några skådespelare från New moon. Jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa i artikeln.


I ett gråregnigt Vancouver sitter "New moon"-gänget och tittar ut på en parkeringsplats full av fans i olika stadier av maniska tillstånd. SOLO fick en pratstund med höstens hetaste skådisar. Först ut är Cullen-snyggingarna Nikki Reed, Kellan Lutz och Jackson Rathbone som älskar Sverige (naturligtvis) och som försöker ta tillvaron som dyrkade idoler med ro.

Artikeln är skriven av Anna Elalouf.

 

Ni spelar de läskiga Cullen-syskonen. Är ni snälla i verkligheten?

Kellan: Haha, ja det är vi, oroa dig inte! Vi är som små lamm i verkligheten.

Det känns skönt att höra! Hur var inspelningen av "New moon"?

Kellan: Det var coolt. Vi Cullens har inte lika många scener i "New moon" som vi hade i "Twilight", och alla som läst boken vet varför, så oroa er inte, vi kommer tillbaka!

Jackson: Ni kommer få se vilken otrolig produktion den här filmen är. "Twilight" var ju mest en indiefilm från början, en film som vi inte ens trodde att så många skulle bry sig om... Att det blev en sådan otrolig hit har gjort att vi kunnat gå så mycket längre i "New moon", med tanke på specialeffekter och budget och sådant. Dessutom kan vi inte nog lovorda geniet Chris Weitz (regissören, reds anm).

 

Alla drabbades av "Twilight"-feber, inte bara tonåringar som man trodde från början. Hur känns det?

Nikki: Storyn är ju sådan att de flesta gillar den, den har romantik, spänning, snygga människor och vackra miljöer. Men det är klart att vi är glada att den inte bara tilltalar den uppenbara målgruppen, fjorton- till sextonåringar! Folk älskar Robert. Problemet är att han som Edward tyvärr gjort det svårare för den manliga rasen, det går bara inte att leva upp till sådan perfektion, haha.

 

Nikki, jag har hört att du gick så långt för att likna Rosalie att ditt hår började ramla av på grund av all blekning.

Nikki: Jag ville verkligen inte göra alla hardcorefans besvikna och vara tvungen att lyssna på hur de borde valt en annan skådespelerska för rollen som Rosalie. Hon ska ju vara isdrottningen och jag är ju ganska mörk i verkligheten så det krävdes en del jobb för att bli så blek. Men det är klart att det var värt det, även om jag tycker att jag ser bättre ut som gud skapade mig! Jag får hoppas att alla fans uppskattar att jag ansträngt mig så hårt. Det måste ha varit värre för Taylor (Lauthner, reds anm.), han var tvungen att lägga på sig 15 kilo i muskler, skönt att jag slapp göra det i alla fall.

 

Vi måste prata om era fans! Ni var visserligen kända även innan men nu är ni superstars. Hur går det med privatlivet?

Nikki: Fansen är hysteriska och ibland blir vi förföljda och så, men du vet, ingenting är på riktigt, det är inte äkta. Det är viktigt att komma ihåg det.

Kellan: Det är värre för Robert och Taylor. Deras fans gör precis vad som helst för att komma nära dem, det är som Beatles-hysteri, haha.

 

"The Cullens" är ju en otroligt tajt familj i filmerna. Var det lätt för er att bonda på riktigt?

Jackson: Absolut, det är en klyscha att säga men helt sann i vårt fall - vi blev riktigt bra kompisar allihop. Vi bor på samma våningsplan på hotellet och umgås hela tiden, vi har till exempel spelkvällar. Och Peter (Facinelli, reds. anm.) tycker om att laga mat åt oss. Han är som en pappa för gruppen i verkligheten också.

Och jag har hört att ni har musicnights också, när nu sitter och spelar och skriver musik. Ni verkar vara ett musikaliskt gäng.

Jackson: Ja, det kan jag nog påstå att vi är. Robert spelar gitarr, Nikki också, och jag har mitt eget band som ofta kommer upp till Vancouver.

 

SOLOs läsare är svenska. Berätta nu, vad tycker ni om Sverige?

Kellan:  Å, Sverige! Jag sparar just nu pengar för att kunna köpa mig ett svenskt medborgarskap, haha.

Jag tror tyvärr inte att det fungerar så, men du skulle ju kunna gifta dig svenskt. Det borde funka.

Jackson: Jag bodde faktiskt i Norge när jag var yngre så jag skulle jättegärna besöka Sverige om det fanns tillfälle. Ishotellet, wow! Dit vill jag verkligen åka.

Ni är mycket välkomna.

Jackson: Tack, vi kommer!

 

  

  

 
 
Miss0 - svensk tjej i Oslo

Miss0 - svensk tjej i Oslo

21 januari 2010 14:08

Hade också en grym spänningshuvudvärk förrut innan jag fick mig glasögon men nu kör jag mest bara på linser :)

Hehe, ja det finns ju folk till allt tyvärr. Men som sagt, får se det som en erfarenhet..

Njae. Eller Västerås är väl Sveriges 6:e största stad tror jag. Har inte så stor koll längre tror jag hehe.

http://www.miss0.se

 
Marie

Marie

21 januari 2010 15:12

Idag har jag - hör och häpna - slappat på stranden. Snart sängdags.

Kram

http://www.mandelstrom.webblogg.se

 
emmie viding

emmie viding

21 januari 2010 15:16

sv; jaa, längtar somfan tills nästa avsnitt! ;o såg du paradise hotel denna veckan?

http://emmieviding.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards