Direktlänk till inlägg 6 januari 2010

TYRA BANKS

Av Linda - 6 januari 2010 16:56

Nu när jag har läst ut min CHIC nummer 23 (5 November) 2oo9, kom jag till den här artikeln med Tyra Banks. Jag tycker att hon är cool, så jag tänkte skriva ner vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Hon är den ambitiösa superstjärnan som gråter när hon jämförs med sin stora idol och vars bästa skönhetstips är vaselin. Undan och ur vägen, för här kommer The Goddess of Fierce, Tyra Banks!

Artikeln är skriven av Johanna Juntunen.

 

Tyra Banks är den före detta supermodellen som tack vare succéprogram som "Top Model" och "The Tyra Banks Show" kallas den nya Oprah Winfrey. Dessutom har hon provat på att stå framför kameran som skådis och när CHIC träffar henne i Los Angeles har hon nyligen vart med i ett avsnitt av "Gossip Girl", där hon spelar en divig skådis som ställer till trubbel för Serena, som är "jättetrevlig" enligt Tyra.

- Jag delade VIP-rum med henne under inspelningen. Jag trodde att hon och de andra stjärnorna skulle ha sitt eget, privata rum, men Blake var med oss andra. Vi hade jättetrevligt. Blake hade sin gulliga hund med sig och vi åt grekisk mat till lunch. Hon är en härlig och jordnära tjej.

Är det viktigt att kändisar är jordnära?

- För mig är det viktigt. Jag är stolt över att jag kan kommunicera med alla salgs människor, kända eller inte.

 

Tycker du att du är vacker?

- Jag har något unikt. Jag och Heidi Klum pratade om det en gång, att varken hon eller jag är den vackraste kvinnan på ett kändisparty, men vi har båda något extra som gör att vi har lyckats som modeller. Vad det där lilla "extra" är går inte att ta på. Antingen har man det eller så har man det inte.

Kan man skaffa sig det?

- Ja. Man kan börja med att bygga upp sin självkänsla. En självsäker person har en starkare utstrålning.

 

I flera år var du en av de mest hyllade supermodellerna. Vilka kvalitéer ska en supermodell ha?

- Jag vet att det låter som en kliché, men skönheten sitter inte vara utanpå. En supermodell måste ha en unik personlighet som "lyser igenom". Det räcker inte att se ut som en Barbie-docka. Vackra kvinnor finns överallt, men det gör dem inte till supermodeller.

 

Vad säger du när bikinibilder publiceras och du kallas tjock?

- Jag blir förbannad. För att vara modell är jag kurvig och har en stor byst. Men jag är inte tjock och jag är arg på modeindustrin för att de tillåter att det trådsmala idealet fortfarande existerar.

Hur håller du dig i form?

- Jag tränar på gym varje dag, mest blir det löpträning för konditionens skull och lite vikter för att hålla musklerna i trim. Jag äter nyttigt och går alltid och lägger mig tidigt. När jag var modell var jag alltid "den tråkiga" tjejen som lämnade partyt tidigt för att åka hem och sova. Ibland fick jag gliringar för att jag inte följde med på kändispartyn och festade nätterna igenom, men det var helt enkelt inte min grej.

 

Vilket är ditt bästa skönhetstips?

- Vaselin. Tvätta bort allt smink på kvällen. Applicera sedan lite vaselin i ansiktet, men se till att du inte får det i ögonen. Vaselinet håller rynkorna borta och det är jättebra mot torr hy. Det är det perfekta exemplet på att en bra skönhetsprodukt inte måsta vara dyr.

 

Beskriv din personliga stil?

- Jag har ingen, haha. Utan min stylist skulle jag se gräslig ut. Min mamma gav mig ett stiltips som jag ofta tänker på och det är att inte bära en kort kjol tillsammans med en urringad topp, och kombinera tajt topp med löst sittande byxor, tajta byxor med löst sittande topp och så vidare. Det ger en snyggare helhet.

 

Vilket är det läckraste modet just nu?

- Axelvaddar. En del tycker att det är för mycket 8o-tal, men jag älskar det. Axelvaddar ger en snygg figur på en smal kvinna och på en storväxt kvinna hjälper de till att skapa snygga konturer. Jeans med hög midja är snyggt. Och ett fint utanpåskärp kan fräscha till vilken outfit som helst.

 

Hur känns det att bli jämförd med Oprah Winfrey?

- Smickrande, men samtidigt otäckt. Jag är uppväxt med Oprahs TV-shower och hon är en av mina stora idoler och förebilder. När jag hörde att jag jämfördes med Oprah blev jag så nervös och osäker att jag grät mig till sömns på kvällarna.

Hur klarar du pressen nu?

- Jag biter ihop. Jag är ambitiös och jag försöker att inte jämföra mig med Oprah eller någon annan. Min främsta uppgift är att vara en bra förebild för unga kvinnor och det tycker jag att jag är genom mina TV-program...

 

  

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards