Alla inlägg under december 2009

Av Linda - 18 december 2009 22:16

  

 

Jag såg att denna filmen började på TV4SPORT för 45 minuter sedan.

Det var fan många år sedan jag såg denna filmen!

Hockey-älskare som jag är, tycker jag att denna filmen är bra :)

Synd att jag missade den första filmen som gick tidigare idag bara.

Kvack, kvack, kvack!

God natt på Er! Sov så gott sen! Tjing tjong folks!

Av Linda - 18 december 2009 20:56

Ja, idag har jag inte så mycket att skriva faktiskt. Har tagit det jävligt lugnt idag jag ska ju upp tidigt som fan imorgon. Blir att jobba nio hela jävla timmar - det är fan segt! Speciellt med en halvtimmes rast.. Jaja, shit the same, blir sista helgen nu detta året som jag jobbar. Januari vet jag inte riktigt hur den månaden ser ut ännu. Det ger sig då annars!


Dagens grej har annars vart det här med Saab! JÄVLA SKIT GM OCH JÄVLA SKIT REGERING! Så nu har jag sagt mitt vad jag tycker om nedläggningen av Saab. Jag tycker faaaan så mycket mer egentligen, men jag väljer att hålla käft. Världens sämsta jul blir det ju för alla anställda på Saab, stackarna! Jag blir förbannad bara jag tänker på det känner jag, så jag droppar det nu.

Ska kolla på Snygg, Sexig och Singel på SVT1 nu har inte sett den innan och den filmen passar perfekt denna fredagskvällen! Ni får ha en bra fredags kväll folks! Tjing tjong!


Fick min SOLO idag också, yeah!

  

Av Linda - 18 december 2009 20:36


Artonde delen

Av Linda - 18 december 2009 17:06

  

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom Glaze Oktober nummer 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat några produkter och det är lite blandat denna gången också faktiskt.


Detta hittade jag i Glaze Oktober nummer 2oo9:

* Skärp från www.slowmotionshop.se, 699 kronor- VILL HA! Så jävla snyggt skärp! Det konjaksfägrade skärpet för tankarna till Gucci och det numera hästbetslet, signifikant för lyxmärket. Och visst är det snyggt? Bältet som är tillverkat i ekologiskt skinn finns både i svart och i en tunnare variant!

* IsaDora 16 Hrs Foundation, 14o kronor- Jakten på det perfekta underlaget fortsätter. Som tur är har de flesta tillverkare insett att det inte ska snålas på fukten. IsaDoras "16 Hrs foundation" håller kanske inte måttet riktigt så länge som de utlovade sexton timmarna, men den kommer nära och är väl värd sitt pris!

* Clinique Superbalanced Compace Makeup, 26o kronor- Passar typisk blandad hy genom att både återfukta och matta ner på rätt ställen under lång tid. Hudtonen blir också jämnare och finare än innan. Plus för påfyllningsbar dosa!

* IsaDora Pink Bijoux Higjlighter, 12o kronor- VILL HA! Snyggaste dosan ever! När den är slut är spegeln perfekt att använda när man ska sminka sig!

* Behå Twilfit, 299 kronor- Fin behå i en fin färg! Lite väl stor rosett bara tycker jag!     

Av Linda - 18 december 2009 15:56

Nu när jag har läst ut Glazes Oktober nummer 2oo9, kom jag till den här artikeln med snygga Hugh Jackman. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Han är gudomligt het, vibrerande farlig, härligt muskulös och imponerande framgångsrik. Men trots att 41-årige Hugh Jackman sedan 13 år tillbaka är gift lyckas han aldrig riktigt bli kvitt ryktena om att han lever ett hemligt dubbelliv.

Artikeln är skriven av Lisa Eriksson.


Australiensaren Hugh Jackmans manliga karisma har tagit världens alla kvinnohjärtan med storm genom filmerna som "Australia" och "X-men". Han toppar listan i en undersökning om vem av världens alla män kvinnor helst skulle vilja vara otrogen med. Vid en snabb googling hittar du genast kommentarer som "Hugh är den vackraste skapelsen i universum" och "Jag skulle kapa ett ben för en natt med Australia-hottien".

 

Men medan de flesta hunkar i hans position skulle utnyttja det faktum att de kan välja och vraka bland dem, enligt Hollywoodmått mätt, vackraste och sexigaste kvinnorna, har Hugh valt en annan väg. Sedan 13 år tillbaka är han gift med den 13 år äldre Deborra-Lee Furness och han säger att hans kärlek till henne växer för varje dag som går. De träffades under inspelningen av en teveserie i Australien och har adopterat två barn tillsammans.

- I mina yngre år hade jag ingen regelbunden flickvän. Jag var singel och glad över det. När jag blev 26 mötte jag Deb och hon var min dam. Det var inget snack om saken. Jag friade efter tre månader. Deb och barnen är det bästa som har hänt mig, säger Jackman.


Den lyckliga familjebilden knakar dock i fogarna sedan elaka tungor hävdar att de utgör en omöjlig ekvation som par, och att Hugh är otrogen både till höger och vänster. Han har bland annat setts flörta med Australia-motskådespelerskan Nicole Kidman.

- Kvinnorna tappade hakan när han kom i rummet, han är tuff och romantisk på samma gång. Australiska män är av en annan sort, säger Nicole Kidman.

Men Hugh själv hävdar att han är extremt trogen sin fru.

- Man måste prioritera relationen för att det ska fungera. Det handlar egentligen inte om att vara i underhållningsbranschen, även om pressen är större eftersom du reser mycket. Det är lite mer oro inblandat eftersom du möter många människor. Men vi gör vad vi kan för att prioritera varandra. Till exempel, på Oscarsgalan gick jag rakt ut på röda mattan. Om du kollar på inspelningen ser du att jag tittade på min fru hela tiden.

 

Den mest frekventa misstanken som riktats mot honom är dock att han skulle vara bög. Ända sedan karriären tog fart på riktigt har ryktena florerat, och de formligen exploderade när han utnämndes till årets sexigaste man av tidningen "People", Men de började långt tidigare än så. Som ung var Hugh nämligen en frekvent gäst på gayklubbar.

- Jag borde antaligen inte säga det här, men jag minns när jag var ungefär 19, då brukade jag och min kompis gå på de här festerna, Där utgjordes klientelet av 8o procent bögar medan 18 procent var tjejer, och sedan vi gamar som jag och min kompis, förklarar han.

Taktiken var alltså att utge sig för att vara homosexuell i syfte att få ragg.

- Vi brukade gå runt där till två på morgonen, då var tjejerna dyngraka och önskade att de inte hängde med en massa bögar.


Alla bögrykten har fått Deborra att se rött. Överallt hör hon tjejer diskutera hurvida hennes man är gay eller inte.

- Hon kan bli fruktansvärt upprörd när hon är inne på en offentlig toalett och hör omgivningens viskande spekulationer kring min läggning. Då brukar hon skrika: "Han är inte bög - tro mig!". Sedan blir det tyst och någon säger "Jag tror det där var hans fru", berättar Hugh.


Men själv förnekar han inte att han är homosexuell.

- Jag skulle gärna säga att jag inte är det. Men om jag förnekar det är det samma sak som att säga att det är något att skämmas för, vilket det inte är, uttrycker han sig diplomatiskt...    


      

Av Linda - 17 december 2009 21:45

Nu när jag har läst ut Glaze Oktober nummer 2oo9, kom jag till den här artikeln med Anna Anka. Hon är ju en av höstens mest omtalade personer! Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Hon må ha sagt upp sitt svenska medborgarskap, men hon har inte för avsikt att sluta provocera svenskar för deras "superlöjliga åsikter". Anna Anka försäkrar oss att vi ännu bara sett början.

Artikeln är skriven av Lisa Eriksson.

 

För någon månad sedan visste knappt någon i Sverige vem hon var. Nu är situationen direkt jämförbar med att intervjua en världskändis. När GLAZE träffar Anna Anka på Berns i Stockholm är vi knappast ensamma om att vilja få några få minuter med "Hollywoodfruars" mest kontroversiella personlighet. Hon passar bra in där bland alla kristallkronor, guldramar och sammetsgardiner. Föregående kväll har det varit en stor fest på nattklubben Rose som hon och Jay-Z gästat, eftersom de båda medverkat i talkshowen "Skavlan". Och intresset kring Anna Anka var minst sagt lika stort som det för den världskände rapparen.

 

Hur känns det att överglänsa Jay-Z?

- Haha, gjorde jag det? Ja, det kanske jag gjorde. Det är så konstigt. Jag har ju kommit till Sverige i alla år utan att någon höjt ögonbrynen. Nu skriker alla "Anna Anka, Anna Anka! Jag älskar dig och du är så häftig" vart jag än går. Jag kan inte ens äta frukost i fred på hotellverandan. Och så var jag på NK och Gucci och alla var helt hysteriska. Jag blir ju bara liksom "Hur vet du vem jag är?"

 

Det är ju många som hatar dig, märker du inte av det på stan?

- Nej, faktiskt inte. Jag trodde att jag skulle få känna på det, men det var inte en enda där inne på klubben som inte ville ta bilder med mig. Gud, vilken reaktion! Det kändes helt overkligt. Jag har vetat om att det varit stor hysteri men jag har ju inte sett den. När jag anlände till Sverige sa de: "Kolla vad du ställt till med, du är med på alla bilagorna". TV3 har en hel vägg med alla artiklar som skrivits om mig och det är 65o stycken.

Kommer hajpen kring dig falna eller har vi bara sett början av Anna Anka?

- Ni har bara sett början, var så säker. Jag kommer att stanna kvar.

 

Förstår du varför många tycker att du är en idiot?

- Det är för att jag kommer och rotar till det. Folk gillar inte förändringar. Folk kommer alltid att ha åsikter, och man kan inte tillfredsställa alla.

Blir du sårad när de skriver taskiga saker?

- Nej, jag tar inte åt mig alls och jag känner inte av det. Jag tror att det var bra att jag fick komma till Sverige. Jag tror att den halvan som inte älskade mig har fått lära känna mig nu och älskar mig de också.

 

Du har ju sagt att mannen ska stå för ekonomin. Nu är det du som jobbar och drar in pengar, strider inte det mot din uppfattning om hur saker i hemmet ska fördelas?

- Paul är gammal och har haft karriär i femtio år. Jag ser inget problem i att jag tjänar pengar ett tag. Men det är ju ändå så att han kommer att betala notan. Hans pengar är mina och mina är hans. Jag tycker att det är helt sjukt när ni svenskar sitter där och bara "Nu är elräkningen två tusen, det är din tur att betala". Alla här ska ha separata konton och det är ju hur löjligt som helst. Använd pengarna tillsammans om ni ska vara så jämlika. Jag tycker svenska kvinnot är dubbelmoraliska. Varför ska du då ha din egen del om det ska vara så jämlikt? Det är därför jag fått så kraftiga reaktioner, för innerst inne vet de: Anna Anka har tryckt på punkter som folk inte vågar prata om.


Men det här med att fruar ska suga av sin make varje morgon om han vill det, gör du det själv?

- När det kommer till sexuella behov säger jag inte att vi kvinnor ska vara slavar. Vill du att din kille ska "go down on you" varje dag ska han också göra det. Om du är sexnymfoman och säger: "Du måste komma till mitt jobb klockan 12.15 och ha sex med mig varje dag" och din kille alltid säger: "Näe, jag har inte tid, jag har för mycket på jobbet" - då kommer du känna dig bortstött och leta någon annanstans. Vi är som vi är och framförallt män är sexuellt drivna. Men för dem är det mer som en stressrelease. De vill inte bara komma, utan de slappnar liksom av sexuellt. De kan ha haft en jobbig dag och säger "Älskling kan du bara suga av mig?". Om du då säger "Nej, jag har inte tid" så trycker du bort honom och då kommer han att hitta någon annan.


Men om jag inte har tid då, jag kanske diskar. Kommer han ändå hitta någon annan då?

- Om du verkligen inte känner för det kan du säga "Älskling, just nu passar det inte, men sen om en stund". Det är ju inte som att han ber om en och en halv timme och ligga och hålla på, utan bara en liten stund.

- Men ni kvinnor i Sverige ska hålla på och vara så jämställda. Ni är ute i arbetslivet, har pengar och fina hus, men varför är ni då så olyckliga? det är fler som skiljer sig i Sverige än någon annanstans.


Varför är det så?

- Ni i Sverige försöker göra allt själva. Ni jobbar hela dagarna och sedan ska ni hem och diska, städa, hjälpa till med läxor. Det finns ingen kvalitetstid för ni hinner inte.

Du tycker ju att svenska män är patetiska som hjälper till med blöjbyten, det blir ju ännu värre för kvinnorna om män inte gör hälften?

- Det är därför man skaffar hjälp med sådant. Att komma hem och maten står serverad på ett dukat bord är en sådan skön känsla!

Men det är ju lätt för dig att säga, de flesta har inte råd med det även om båda jobbar.

- Det behöver faktiskt inte kosta så mycket. Men ni har ju bidrag för allt här. Låt bidragspengarna gå till sådant i stället. Och vill man jobba 8o timmar i veckan ska man få göra det, allt ska inte behöva gå bort i skatt.


Du anhölls ju efter att ha kastat is på din make. Har du hett temperament?

- Jag är väldigt bestämd med vad jag vill, så jag låter ingen trycka ner mig och ta övertaget. Det är tufft i USA. It´s a djungle! Jag har slagit mig fram i alla år och lyckats med vad jag velat på min resa. Det har gjort mig tuff och jag har fått mer självkänsla. Jag säger ifrån på skarpen om det är något jag inte gillar. Jag vet vem jag är och vad jag står för men jag tror många förlorar det längs vägen. Jag har inte nått toppen, det här är bara början...    


  

  

Av Linda - 17 december 2009 21:00

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom SOLOs November nummer 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade lite produkter och det blev lite blandat denna gången.


Detta hittade jag i SOLOs November nummer 2oo9:

* The Body Shop Midnight Iris Parfym 3o ml EdT, 2o5 kronor- Denna mystiska doft, perfekt för nattligt bruk, som säljs under en begränsad period hos The Body Shop. Kombinationen av musk och iris är helt underbart höstig!

* Clinique Quick Eyes Cream Shadow, 195 kronor- VILL HA! Fin färg dessutom!

* Toywatch Klocka, 2695 kronor- VILL HA! Skitsnygg klocka, tycker jag! Plus för att den finns i olika färger!

* Klänning H&M, 299 kronor- VILL HA, VILL HA, VILL HA! Älskar denna snygga klänningen, så jävla snygg är den! Dyr är den inte heller för den delen! I LOVE IT!  

Av Linda - 17 december 2009 20:20

  

  

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards