Direktlänk till inlägg 19 december 2009

MARTIN STENMARCK

Av Linda - 19 december 2009 22:36

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 22 (22 Oktober) 2oo9, kom jag till den här artikeln med Martin Stenmarck. Jag tycker att han ser rätt bra ut och jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Vad gör helyllekillen Martin Stenmarck hela dagarna? Jo, han hånglar med Kjell Bergqvist, är extremt blåögd och väntar på rätt ögonblick att fria...

Artikeln är skriven av Caroline Nilsson.

 

Du är aktuell med ny skiva. Hur känns det?

- Jag började jobba på en engelskspråkig platta, men sen kände jag fan nej. Jag ville göra en till på svenska. Jag har varit ledig och hemma med barnen sedan senaste plattan. Jag tror att jag har hittat mitt sound nu till slut. Det är lite mer upptempo. De första två plattorna hade fina låtar, men ska jag vara ärlig så var de inte så roliga att spela live.

 

Du kör ju Ladies Night för fjärde året i rad. Kan du inte bli lite äcklad av alla kåta tanter som kommer och tittar på er?

- Haha, vi upplever det inte riktigt så. De flesta är nog mer glada än kåta. De är där för att ha jävligt roligt och det har de. Det är ett spel man spelar i två timmar och man är nästan som en karikatyr av sig själv och låtsas att man är en rockstar. Alla tjejer, kvinnor och tanter är också med på det och öser ju på så att det är helt sjukt.

Får du många skamliga förslag?

- Det händer väl, men jag är luttrad. Jag har mina barn och Hanna hemma. Det ingår i spelet på något sätt. Många gånger vågar de inte säga något när de väl kommer fram utan håller mest på att kissa på sig.

 

Du har hånglat med Kjell Bergqvist och pussat Andreas Johnson. Är det något du vill berätta för oss?

- Haha, Kjell Bergqvist kysste faktiskt mig! Han sa: "Nu ska du få känna hur det går till på riktigt" och sedan kom tungan in. Det var intressant. Andreas pussade jag bara på munnen. Det finns ju många killar som är snygga, men jag har aldrig känt att "shit, honom måste jag hoppa i bingen med", men jag skulle inte vara rädd för den tanken. Jag har pussat och bitit på killar men det kan ju hända att det ingick en del alkohol i det, haha.

 

Skulle du kunna förlåta otrohet?

- Ja, det skulle jag. Jag tror faktiskt det. Det finns så många olika sätt att vara otrogen på och det är svårt att säga var gränsen går. Det är ju värre om personen man älskar blir kär i någon annan än ligger med någon annan. Man är dum i huvudet om man inte försöker förlåta.

 

Är du en tävlingsmänniska?

- Ja, och när jag var ung var jag sjukt tävlingsinriktad och en riktigt dålig förlorare. Vi kunde tävla och slå vad om så konstiga grejer. Vi kunde få för oss att åka Vasaloppet trots att vi aldrig hade stått på skidor.

Skulle du kunna bli spelberoende?

- Ja, det är ju det. Jag blir galen när jag väl bestämmer mig för något, så jag vågar inte riktigt, haha. Andreas spelar golf och jag vågar inte börja, för jag kommer bli manisk.

 

Kan du känna att du är för snäll ibland?

- Inte längre men förut var jag alldeles för mesig. Jag ville att alla skulle gilla mig, tills jag insåg att det var helt jävla omöjligt.

Önskar du att du var en rockkille?

- Ja, fast jag är ju det när jag gigar. Det är inte många som kör lika hårt. Men jag förstår vad du menar. Hade mitt band, som jag hade när jag var 16, rullat på och vi hade blivit stora och blivit U2 hade det varit fantastiskt, men nu blev vi inte det. Så jag provade lite andra grejer.

 

Du snackade om Anna Anka under plåtningen. Kollade du på "Svenska Hollywoodfruar"?

- Ja, jag kollar aldrig på TV men har lyckats se det. Jag kom in när en skånsk kvinna sa: "Det är en kvinnas skyldighet att suga av sin man". Jag bara gapade och undrade vad det var. Sedan var jag tvungen att kolla och hon är ju en helt fantastisk karaktär. Det är bra att hon sticker ut, vi behöver röra om i den här grytan. Och jag bara älskar den där Maria...

 

  

  

 
 
Bloggen om Fröken Mandelström

Bloggen om Fröken Mandelström

19 december 2009 23:23

Martin verkar vara en sympatisk man.

Ja, det närmar sig med stormsteg!

http://www.mandelstrom.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards