Direktlänk till inlägg 18 december 2009

HUGH JACKMAN

Av Linda - 18 december 2009 15:56

Nu när jag har läst ut Glazes Oktober nummer 2oo9, kom jag till den här artikeln med snygga Hugh Jackman. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Han är gudomligt het, vibrerande farlig, härligt muskulös och imponerande framgångsrik. Men trots att 41-årige Hugh Jackman sedan 13 år tillbaka är gift lyckas han aldrig riktigt bli kvitt ryktena om att han lever ett hemligt dubbelliv.

Artikeln är skriven av Lisa Eriksson.


Australiensaren Hugh Jackmans manliga karisma har tagit världens alla kvinnohjärtan med storm genom filmerna som "Australia" och "X-men". Han toppar listan i en undersökning om vem av världens alla män kvinnor helst skulle vilja vara otrogen med. Vid en snabb googling hittar du genast kommentarer som "Hugh är den vackraste skapelsen i universum" och "Jag skulle kapa ett ben för en natt med Australia-hottien".

 

Men medan de flesta hunkar i hans position skulle utnyttja det faktum att de kan välja och vraka bland dem, enligt Hollywoodmått mätt, vackraste och sexigaste kvinnorna, har Hugh valt en annan väg. Sedan 13 år tillbaka är han gift med den 13 år äldre Deborra-Lee Furness och han säger att hans kärlek till henne växer för varje dag som går. De träffades under inspelningen av en teveserie i Australien och har adopterat två barn tillsammans.

- I mina yngre år hade jag ingen regelbunden flickvän. Jag var singel och glad över det. När jag blev 26 mötte jag Deb och hon var min dam. Det var inget snack om saken. Jag friade efter tre månader. Deb och barnen är det bästa som har hänt mig, säger Jackman.


Den lyckliga familjebilden knakar dock i fogarna sedan elaka tungor hävdar att de utgör en omöjlig ekvation som par, och att Hugh är otrogen både till höger och vänster. Han har bland annat setts flörta med Australia-motskådespelerskan Nicole Kidman.

- Kvinnorna tappade hakan när han kom i rummet, han är tuff och romantisk på samma gång. Australiska män är av en annan sort, säger Nicole Kidman.

Men Hugh själv hävdar att han är extremt trogen sin fru.

- Man måste prioritera relationen för att det ska fungera. Det handlar egentligen inte om att vara i underhållningsbranschen, även om pressen är större eftersom du reser mycket. Det är lite mer oro inblandat eftersom du möter många människor. Men vi gör vad vi kan för att prioritera varandra. Till exempel, på Oscarsgalan gick jag rakt ut på röda mattan. Om du kollar på inspelningen ser du att jag tittade på min fru hela tiden.

 

Den mest frekventa misstanken som riktats mot honom är dock att han skulle vara bög. Ända sedan karriären tog fart på riktigt har ryktena florerat, och de formligen exploderade när han utnämndes till årets sexigaste man av tidningen "People", Men de började långt tidigare än så. Som ung var Hugh nämligen en frekvent gäst på gayklubbar.

- Jag borde antaligen inte säga det här, men jag minns när jag var ungefär 19, då brukade jag och min kompis gå på de här festerna, Där utgjordes klientelet av 8o procent bögar medan 18 procent var tjejer, och sedan vi gamar som jag och min kompis, förklarar han.

Taktiken var alltså att utge sig för att vara homosexuell i syfte att få ragg.

- Vi brukade gå runt där till två på morgonen, då var tjejerna dyngraka och önskade att de inte hängde med en massa bögar.


Alla bögrykten har fått Deborra att se rött. Överallt hör hon tjejer diskutera hurvida hennes man är gay eller inte.

- Hon kan bli fruktansvärt upprörd när hon är inne på en offentlig toalett och hör omgivningens viskande spekulationer kring min läggning. Då brukar hon skrika: "Han är inte bög - tro mig!". Sedan blir det tyst och någon säger "Jag tror det där var hans fru", berättar Hugh.


Men själv förnekar han inte att han är homosexuell.

- Jag skulle gärna säga att jag inte är det. Men om jag förnekar det är det samma sak som att säga att det är något att skämmas för, vilket det inte är, uttrycker han sig diplomatiskt...    


      

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards