Alla inlägg under november 2009

Av Linda - 4 november 2009 17:08

  

 

USCH, idag är det inte alls varmt och det blåser ju som sagt mycket idag.

Efter tre började det snöa ute, men det är snö som bara flyger runt och som knappt lägger sig..

Nu ska jag laga mat är hungrig och disken måste jag ta tag i också :(

Av Linda - 4 november 2009 12:12

USCH, vad det blåser ute idag och har gjort hela natten.. Massa grus/smuts eller vad det nu är slår mot mina fönsterrutor och på mitt plåttak på balkongen, är lite störande när man ska sova, jag bor ju längst upp.. På taket låter det som att någon knackar eller går där, det kanske spökar haha.. Hade vart nåt!

Yeah yeah, blir till att packa och gå ner till återvinningsrummet idag och pyssla med lite annat. Vet aldrig vad jag ska ta med mig för kläder och det gör jag då verkligen inte denna gången heller. Jag har ju mina favorit älsklingsstövlar nu, vilket är as bra :) Ett problem är löst, men kläderna jag ska ha på mig på lördag då? Faaaan jag hatar sånt här. Ett återkommande problem varje gång jag åker hem, inget ovanligt med andra ord.

Ni får ha en bra onsdag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 3 november 2009 21:56

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom Glamours Oktober nummer 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade några få produkter och det blev faktiskt blandat.


Detta hittade jag i Glamours Oktober nummer 2oo9:
* Läderstövel Scorett, 999 kronor- De är lite fulsnygga de här stövlarna!

* Max Factor Natural Minerals Foundation, 16o kronor- VILL HA! Inte speciellt dyr mineralfoundation, vilket är bra!

* Väska La Redoute, 1249 kronor- Snygg väska! Lagom med nitar har den också!

Av Linda - 3 november 2009 19:26

Usch, idag har det blåst mycket. Det bästa har nog vart att solen sken idag :) Så jävla härligt, kyligt var det dock. Frös riktigt mycket om mina ben och låren när jag var ute och cyklade en sväng i solen.. Gillar inte detta, denna årstiden alls! Brrrrr, fryser ju ihjäl.. Skulle ju bli sviiiiiin kallt imorgon, inte många grader alls.. Mår fan dåligt! Vill bara ha värme och sommar ute igen.

Det som är ett plus är Jul och Nyår, är jävligt mysigt med allt pynt som man sätter upp hemma och som alla andra har också. Massa tända ljus är jävligt mysigt också. Har tänt mina ljus som jag köpte igår :)


Vad jag bara klagar över vädret! Kan inte rå för det heller riktigt, har så jävla ont i mina händer, de spricker och blir förbannat jävla torra.. Måste införskaffa mig en bra handkräm. Någon som kan ge TIPS på en BRA handkräm för torra händer? VORE TACKSAM för hjälp! Dessa jävla händer, jag blir tokig på dem denna årstiden. Handspriten som jag använder när jag jobbar hjälper ju inte heller direkt, fucking jävla handsprit förstör dem! Nä, nu ska jag sluta vara så negativ. Nu ska jag titta på Halv åtta hos mig istället.

Ni får ha en fortsatt bra tisdags kväll folks! Tjing tjong!


  

Av Linda - 3 november 2009 17:06

Nu när jag har läst ut Glamours Oktober nummer 2oo9, kom jag till den här artikeln med Heidi Klum. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


Hon är tyska och supermodell, han är engelsman och en framgångsrik musiker. De bor i kändishysteriska Los Angeles, väntar barn nummer fyra i oktober och är hårt bevakade av pressen. Ändå verkar Heidi Klum och Seals äktenskap stabilare än någonsin. För Glamour berättar de om sitt succérecept för ett lyckat förhållande.

Artikeln är skriven av Veronica Parker och Sian Edwards.

 

I skrivande stund är supermodellen Heidi Klum, 36, höggravid och väntar barn med sin man Seal. I oktober kommer Heidis fjärde barn (hennes tredje tillsammans med Seal), och medan andra Hollywoodförhållanden går i kras går Heidi och Seal mot strömmen och är mer kära än någonsin.

- Det kändes att vi hörde ihop redan första gången vi träffades, här talar vi kärlek vid första ögonkastet, säger Heidi.

Heidi tvekar inte en sekund med svaret på frågan varför hennes liv tillsammans med Seal, 46, är så fantastiskt.

 

Visst låter det fint, men samtidigt vet vi ju alla att en stormande förälskelse inte är någon garanti för att ett förhållande ska hålla. Tyvärr. Inte heller ring på fingret och gulliga barn vaccinerar oss mot de påfrestningar som oundvikligen poppar upp när man lever tillsammans.

I kändiskretsarna är pressen ännu hårdare och skilsmössostatistiken skjuter i höjden. Att ständigt jagas av papparazzifotografer, uppvaktas av närgångna fans och tjäna sköna stålar verkar vara ett säkert recept för ett kollapsat förhållande. Ett lysande undantag är just Heidi Klum och Seal som har hållit ihop i över fem år och verkar lyckligare än någonsin.

 

Heidi Klum är tjejen som vann en skönhetstävling hemma i Tyskland som 19-åring och åkte till USA, där hon slog igenom och hade enorma framgångar som modell för Vicoria´s Secret. Hon gjorde också succé som programledare i Tyskland och USA. Pengarna rullade in och kärleken knackade på - men flyttade snart ut igen. Samma dag som Heidi stolt berättade att hon väntade sitt första barn med den italienske affärsmannen Flavio Briatore plåtades med den blivande pappan när han pussade en annan snygg tjej. Förhållandet tog slut, men innan lilla Leni föddes träffade Heidi den engelske musikern Seal i början av 2oo4. De gifte sig följande år och har två söner ihop, men betraktar även Leni som sitt genemsamma barn.

 

Det har skrivits spekulationer om Heidi och Seal, men aldrig i samband med gräl eller otrohetsskandaler. Vad är hemligheten bakom deras stabila förhållande?

- Hårt arbete! Många tror att de är i hamn bara de hittat en partner, och kanske gift sig, men det är då arbetet börjar. Du måste kompromissa och lära dig mer om dig själv för att bli en bättre mamma, pappa, hustru eller man. Om du blir en bättre person blir också ditt förhållande bättre, säger Seal.

 

Är det därför ni förnyar era äktenskapslöften varje år?

- Det där var Heidis idé och jag tyckte det var ganska knäppt i början, men vårt liv är lite knäppt och jag älskar det! Nu gillar jag att vi förnyar löftena varje år, även om vi inte behöver det. Det är en bekräftelse på varför vi en gång gifte oss. Och så är det lite roligt också. Man måste ha roligt och påminna sig om varför man blev tillsammans. 

 

Romantik för Seal är mer humor än något annat.

- Romantik handlar om att ha roligt och det är något som min fru är riktigt bra på. Allt med henne är kul - en halloweenfest eller ett besök på Disneyland med barnen spelar ingen roll!

Heidi har en mer traditionell bild av Seal som romantiker.

- En gång när jag gick upp för att amma mitt i natten hade Seal satt på mig ett fint armband medan jag sov. Han är en sann romantiker och en riktig gentleman.

 

Hur svårt är det att ha ett förhållande med era jobb?

- Det handlar om planering. Vi är två upptagna personer och måste hela tiden planera och se till att prioritera rätt saker. Familjen kommer alltid i första hand, säger Seal.

 

Var det ödet som förde er samman?

- Vi blev ihop för att vi älskade varandra. Jag betraktar Heidi i första hand som min bästa vän, men hon är även min partner - ungefär som man har en affärspartner. Klart man kan ha romantiska föreställningar, men du måste även vara realist när du gifter dig. Man måste förstå och respektera varandras karriärer, säger Seal.       

 

Hur går det att kombinera karriären med att vara mamma?

- Det går bra, jag reser till Tyskland och New York två gånger om året, med familjen, för att vara programledare, i övrigt gör jag nästan allt i Los Angeles. Jag har en massa tid att vara med familjen och får samvaron som är så viktig för att man ska vara lycklig. Att både kunna jobba hårt och vara en god mor känns bra, säger Heidi.


Du har skaffat barn vid en tidpunkt när många skulle råda dig att vänta...

- Folk har frågat mig om det verkligen var vad jag ville, och jag svarade ja. Barn är så värdefullt. Om du försöker planera din karriär för mycket kanske du missar dem helt och hållet. Vi ville har fler än ett barn och att de skulle vara ganska nära varandra åldersmässigt, så vi bestämde oss helt enkelt för att fortsätta, säger Heidi.


Är någon av er tuffare mot barnen?

- Nej, men Seal har mer tålamod än jag. Han förklarar saker och ting ordentligt medan jag hellre hinner med tio saker på den tiden. Vi balanserar varandra bra på det sättet, säger Heidi.


Har du någon livsfilosofi?

- Jag fokuserar på helheten och tittar framåt, inte bakåt. Att njuta av livet här och nu, du lever bara en gång, säger Heidi... 

 

  

  

Av Linda - 3 november 2009 13:26

  


Idag är det rätt fint väder ute, lite blåsigt men solen skiner :) Huvudsaken är att det inte regnar i alla fall. Har på mig en av mina nya toppar som jag köpte sist jag var hemma i Göteborg.


* Topp, Cubus, NY!

* Jeans, BikBok.

* Strumpor, Lindex.

Av Linda - 2 november 2009 21:26

Idag var jag nere på ÖoB, skulle kolla om jag hittade det som jag hade sett i deras reklamblad. Jag hittade de där fina Ljusstakarna som jag ville ha, men inte det andra som jag var ute efter. De var slut, så jävla typiskt! Men jag är jättenöjd med mitt köp som gjordes idag :)


Detta shoppade jag på ÖoB idag:

* Blockljus, 24,5o kronor/styck, ÖoB- Billiga ljus, dessutom kommer de hålla mycket länge!

* Ljusstake, 59 kronor/styck 2-pack, ÖoB- SÅ SNYGGA! Älskar dem! Är så jävla nöjd med dessa snygga ljusstakarna! LOOOOVE THEM!

 

  

  

Av Linda - 2 november 2009 17:32

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 19 (3 September) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade inte alls mycket denna gången.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 19 (3 September) 2oo9:

* Killah Jeans, 1499 kronor- Snygga jeans! Minns inte vart jag hittade dem bara, tyvärr!

* Kiehl´s Sunflower Color Preserving Deep Recovery Pak, 33o kronor- Doftar härligt av aprikos och är lätt att fördela. Håret blir blankt och får en fin lyster. Burken är stor, så du får mycket för pengarna!  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards