Alla inlägg under november 2009

Av Linda - 7 november 2009 12:34

  

 

Igår kollade jag på den här filmen med mamma.

Riktigt, riktigt bra film måste jag säga :)

Kan förstå varför folk gillar den..

Lite tuff/hård emellanåt bara.

Den får ***** fem av fem möjliga av mig helt klart!

Av Linda - 6 november 2009 19:28

Efter tre åkte jag in till stan idag var ju tvungen att kolla efter en present! Ska ju på 25-års fest imorgon och då blir det allt fest :D Har köpt en present så nu får jag se om personen blir nöjd.. Tycker att det är jättesvårt att köpa presenter. Dessutom kom huvudvärken från helvetet och jag blev yr, orkade inte kolla allt för noga heller..

Träffade en kompis mamma inne på Gina på Kungsgatan. Vi stod där och pratade en bra stund :) Var SÅÅÅÅ kul att träffa henne igen vi har känt varandra sen jag gick på dagis. Har sprungit på en del folk dessa två dagarna jag vart hemma nu - alltid lika kul tycker jag :)

Ikväll blir det en lugn hemmakväll med Idolmys med mamma och Pringels Chips :) Måste ju vara pigg imorgon! Lugn och skön kväll jättehärligt. Var nere på Clas Ohlson förut också och lämna tillbaka ett fodral till min Digitalkamera fanns ett extra här hemma som jag kunde ta istället - gött att få pengarna tillbaka.

Ni får ha en bra kväll folks! Tjing tjong! 

Av Linda - 6 november 2009 18:30

Åkte in till stan efter tre jag skulle ju kolla efter en present till Sophie. Jag hittade en till henne inne på Lagerhaus som jag tror passar henne väldigt bra.. Själv var jag på jakt efter något annat. Jag gick på Kungsgatan och kikade och tanken var att jag skulle shoppa lite mer, men jag fick sådan huvudvärk och då orkade jag inte. Fick köpt det jag hade tänkt, vilket är huvudsaken.


Detta shoppade jag idag:

* Halsduk, 129 kronor, Ginatricot- YES nu hittade jag en halsduk som jag ville ha! Denna är perfekt, perfekt längd, perfekt bredd, perfekt färg och perfekt pris! Är SÅ NÖJD med denna halsduken!

 

     

Av Linda - 6 november 2009 13:52

Poseidon  

 

Vid den här tiden igår åkte jag hem till Göteborg :)

Så jävla gööött!

Jag ska snart in till stan och shoppa lite mer :)

Köpte lite igår, men det var inte så mycket. Får lägga upp korten när jag kommit hem till mig!

Ni får ha en bra fredag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 5 november 2009 21:56

  

 

Syrran och jag pratade nyss om den här UNDERBARA serien :)

Ååååå, vad jag önskar mig denna boxen i julklapp!

ÄLSKAR SERIEN

Av Linda - 5 november 2009 21:45

När jag kom ner till Göteborg tidigare idag gick jag bort till Kompassen. Var inne på H&M och kikade, såg ett par Jeansleggings som jag ville fundera på lite, annars såg jag inte så värst mycket snyggt just där inne. Gick in på Gina istället och kollade lite. Hade ju sett en topp i Skövde som jag var intresserad av och ett linne som jag kollat på innan.. Fick i alla fall köpt det jag ville ha!

Lite senare på eftermiddagen gick syrran och jag till Torget och kollade, ville ju se hur den NYA, SNYGGA delen ser ut. Fy faaaaaan det blev riktigt, riktigt bra faktiskt. Var inne på Åhléns och kikade lite, var på jakt efter en Partyskiva och jag hittade en, men inte riktigt den jag hade tänkt från början fast denna duger faktiskt lika bra egentligen. Är i alla fall sjukt nöjd med min shopping som jag shoppat idag!


Detta shoppade jag idag:

* Topp med ficka, 149 kronor, Ginatricot- Härlig topp och den var billig! Skön, enkel vardagstopp och dessutom är jag i behov av svarta vardags toppar!

* Linne med ficka, 129 kronor, Ginatricot- SNYGGT linne! Har kollat på detta innan, men har inte blivit av att jag köpt det bara! Är såå nöjd med detta linnet!

* Absolut Dance Anthems, 189 kronor, Åhléns- GRYM Partyskiva! Så jävla nöjd med detta köpet! Både nya och gamla partylåtar, riktigt bra är den!

 

  

  

  

Av Linda - 5 november 2009 13:20

  


Så här ser min outfit ut för idag när jag åker hem till Göteborg :)


* Jeansskjorta, Ginatricot, NY!

* Topp, H&M.

* Jeans, BikBok.

* Stövlar, Skopunkten.

* Klocka, köpt i Norge.

Av Linda - 4 november 2009 22:22

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 19 (1o Septemer) 2oo9, kom jag till den här artikeln med Katherine Heigl. Jag tyckte det var intressant att läsa om henne och vad hon hade att säga, så jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om henne i artikeln.


CHIC, Katherine Heigl och Zlatan i samma bombdrama. Osannolikt? Ja, men sant. Ändå möter vi en skönt avslappnad Heigl precis efteråt - och hon berättar om allt.

Artikelns är skriven av Johanna Juntunen.


Zlatan och jag rusar nedför trapporna. Beverly Hills-hotellet vi befinner oss på blev nyss bombhotat och alla gästerna, hela personalen, och även tillfälliga besökare som jag, måste utrymma Four Seasons lokaler. Några minuter senare står vi på trottoaren. Av Katherine Heigl ser jag inte en skymt. Det är nämligen för hennes skull jag är här idag. "Grey´s Anatomy"-skådespelaren är bioaktuell i romantiska komedin "The Ugly Truth", mot Gerard Butler ("RocknRolla") och CHIC ska få en intervju med stjärnan. När jag inte ser henne i folkmängden blir jag orolig för att hon har dragit därifrån.

Bombhotet var falskt alarm men vi får ändå inte gå tillbaka in. Efter en stund får jag reda på att Katherine flytt till restaurangen Cielo, som ligger mitt emot hotellet.

 

Grattis! Orgasmscenen i restaurangen är den bästa i sitt slag sen Meg Ryans fejkade orgasm i "När Harry mötte Sally".

- Tack. Det är smickrande att min orgasm är så omtyckt, haha. Jag måste erkänna att jag inte sett "När Harry mötte Sally". Jag vet att det är en klassiker bland romantiska komedier och det är en av min mammas fravoritfilmer.

 

Hur många tagningar fick ni göra innan orgasmen var perfekt?

- Vi höll på hela dagen och det var en lång arbetsdag. Om jag minns rätt så filmade vi scenen från trettiotvå olika vinklar och det blev en eller två tagningar varje gång. Någon räknade ut att jag fick sammanlagt femtiotvå orgasmer på tolv timmar!

Hur reagerade Gerard Butler när du skrek i extas, om och om igen?

- Under först tagningen blev han förvånad och lite rädd, tror jag. Efteråt applåderade filmteamet och statisterna. Det gjorde inte Gerard. Han bara satt där och stirrade på mig med hängande haka och ett skräckfyllt ansiktsuttryck.

 

"The Ugly Truth" handlar om att söka "den rätta" och om alla missförstånd som kan uppstå i kärlekslivet. Minns du din värsta dejt?

- En del minns jag, andra har jag förträngt. Min allra värsta dejt var med en kille som mitt under middagen förklarade att han enbart ville dejta mig för att jag skulle hjälpa honom att få skådisjobb. Han var inte det minsta intresserad av mig och jag kände mig både arg och sårad. Vi avslutade middagen men sedan träffades vi inte igen.

 

Vilket är det mest irriterande manliga draget?

- Att de aldrig, aldrig lyssnar. Man får säga saker fyra tusen gånger innan det går in. Jag tror att män blir galna på att vi kvinnor har svårt att släppa saker. När man har bråkat så hänger kvinnan kvar vid allt som sades och kan upprepa och analysera i all evighet, medan mannen inte tycker att det är någon stor grej och med lätthet kan glömma allt hemskt han sa i ilskans hetta.

 

Existerar den perfekta mannen?

- Jag vet inte, men det är ju honom vi kvinnor söker. Jag har många kompisar som är både vackra och smarta, men det är inte lätt för dem att träffa män. De träffar killar men det vill sig inte och de tror att det är deras fel.

Är det bra att vänta på den perfekta mannen, eller kan man lära sig att älska någon som är nästan perfekt?

- Jag vet inte. Nu för tiden har både kvinnor och män, men framför allt kvinnor, långa listor på alla fantastiska egenskaper drömmannen måste ha om han ska duga. Det är inte bra, tror jag. För mig har det alltid varit viktigt att min man är på samma nivå som jag känslomässigt. Det är viktigt att vi kan prata om allting, att vi brinner för samma saker och att han inte är för snabb med att döma andra människor utan ger alla han möter en chans. Men den allra viktigaste egenskapen är att han kan skratta åt sig själv.

 

Är du intresserad av mode?

- Ja, men jag är inte så duktig på vilka kläder, färger och accessoarer som passar ihop. Jag har kompisar som är stylister och de hjälper mig när jag ska gå på någon tillställning. Jag har tröttnat på att figurera i tidningar under rubriker som "Vad sjutton har hon på sig".

Vilket är det finaste plagget i din garderob?

- Min bröllopsklänning. Jag har sparat den för att den påminner mig om den finaste dagen i mitt liv. I övrigt tröttnar jag ganska fort på kläder och skänker till välgörenhetsorganisationer som Clothes Off Our Back.

 

Vem är den chicaste kvinna du känner?

- Ellen Pompeo (Meredith i "Grey´s Anatomy", reds. anm.) är alltid otroligt chic. Hon kan dyka upp på en gala i vintage Armani eller Oscar de la Renta. Jag älskar att komma hem till Ellen och gå in i hennes garderob och röra vid alla fina klänningar.

Vilket plagg kan du inte leva utan?

- Mina Christian Louboutin-skor!

 

Vad är det mest romantiska din man Josh har gjort för dig?

- Josh är musiker och han skrev en låt till mig, "Katie´s Song". När jag hörde den började jag nästan gråta och jag blev ännu mer kär i honom från den stunden. I övrigt tycker jag om traditionellt romantiska gester som att bli bjuden på en god middag eller få fina smycken i present. Det är viktigt att hålla romantiken vid liv om man vill att förhållandet ska hålla länge...

 

  

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards